Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım sorularına bana gönder istersen arkadaşım şuanda topiğe giremiyormuş
ben ona özelden göndericem cavabınıda sana gönderirimmm
juliatta oldu 15 gün önce mustafa bey ve semra hn girmiş operasyona

Canim bende hatirlamiyorum kim oldugunu ozelden yaziyorum simdi sana sorularimi.

Meryem 84 öncelıkle gecmıs olsun ..

Benım de sol tupumde sıvı bırıkmesı var denmıstı tüpün yapısı bozulmuş demişlerdi (hsg fılmıne gore semra hoca dedi)
tupun bırını alacagız sonra tup bebek dedı
en amelıyat olmaya kararımı verıp hastaneye yattım amelıyatımı oldum uyandım
ve sürpriz
tüpün alınmasına gerek gormedık sıvı bırıkmesı yokmus yogun dereceede yapısıklık vardı onları temızledık dedıler
(endometrıozıs hastasıyım daha once bır defa daha kıst aldırmıstım)
yanı asıl olay laporoskopıde bellı oluyor bazen hsg de yanıltıcı olabılıyor
tupun alınması" gerekıyorsa" alıyolar kendını semra hanıma gözün kapalı teslım edebılırsın canım

Meryemcim ben 2011 yılnda laparoskopi oldum rahim filmimde tıkanıklık çıktığı için.laparoskopide sadece bakılıp çıkıldı.bir sıvı birikmesi olsaydı alırlardıki bu durum bizim işimizi kolaylaştırır.ondan sonra 2 tane deneme oldu fakat negatif.3. öncesinde tekrar rahim filmi istendi birtanesi açılmıştı.sıvı görünmüyordu.fakat nur hanım banada uyarıda bulundu.bak buda olmazsa tüpten şüphelenir o zaman laparoskopi yaparız dedi.yani ben daha önce laparoskopi olmama ragmen yine olma ihtimalim var. Artık karnım delik deşik oldu.ben ilkinide hiç düşünmeden yaptırdım çünkü yaptırmazsan tutmuyo eğer bu senin için daha elzem bir durumsa yaptırmalısın tabi fazlada kendini yıpratma çünkü laparoskopi kolay bir işlem 1-2 dikiş oluyo okadar.semra hanım da bu işte çok iyi.birde yücel bey var o bürüksel tüp bebekte istersen onlada görüş ama oda yine memorialde yapıyormuş bu işlemi kendi yeri uyğun değil demekki.

happybutterflycim sanada gecms olsun. çikolata kisti varmıydı sen de de

Son düzenleme:
canım inşallah tanışırız ama ben her geçen gün mart umudum azalıyor çünkü daha regl olmadım ocak biticek nerdeyse
sen istanbuldamısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…