Canim bende hatirlamiyorum kim oldugunu ozelden yaziyorum simdi sana sorularimi.[/QUOteşekkürler arkadaşım sana da geçmiş olsun.Ben de endometiozis yani çikolata kisti hastalığı var .Benim iki tüpümün içi de sıvı dolmuş ve tüplerim artık fonksiyonlarını yapamaz hale gelmiş.Semra hanım eğer almasaydık ilerde yine ameliyat olmak zorunda kalabilirdin dedin.Tüpleri alma konusundaki kararı da ben uyurken eşime sormuşlar.Tüpler alınınca artık ortada tüp diye bişe olmadığı için geri dönüşün olmuyor zaten ve artık normal yoldan çocuğun olması da imkansız oluyor ama benim tüplerim varken de bir işe yaramıyorlarmış .Alınmaları tüp bebek tedavisi için daha iyiymiş.Öyle dedi Semra hanım.Artık olan olmuş ve bu saatten sonra ona güvenmek zorundayım.Öyle olsaydı böyle olsaydı diye kendimi yersem işin içinden çıkamam
Canim peki senin rahim filminde anlasilmismiydi bu sorun yani tuplerin icinin sivi dolu oldugu. Yani bende problem olabilir dediler bakmak istiyorlarmis ama ben almalarini istemiyorum sanki bunun baska caresi yokmu. Baska bir sekilde yani baglatmak gibi. Baglatmanin geri donusumu varmi gerci onuda bilmiyorum ama iste istemiyorum gerci ise de yaramiyorlar zaten ama umut dunyasi.
Canim peki senin rahim filminde anlasilmismiydi bu sorun yani tuplerin icinin sivi dolu oldugu. Yani bende problem olabilir dediler bakmak istiyorlarmis ama ben almalarini istemiyorum sanki bunun baska caresi yokmu. Baska bir sekilde yani baglatmak gibi. Baglatmanin geri donusumu varmi gerci onuda bilmiyorum ama iste istemiyorum gerci ise de yaramiyorlar zaten ama umut dunyasi.
Rahim filminde sağ tüpümde çok sıvı görünüyomuş ve şekli bile bozulmuş tüpün ama ameliyatta bakınca görmüşler ki sol daha kötü durumdaymış.Benimki şiddetli endometrios .İnşallah seninki o kadar kötü değildir.Benim için demek ki başka yol yokmuş.Onu doktorla konuşursun ameliyattan önce.Benim böyle bi durum olacağı ameliyattan önce aklıma gelmedi.Ama dediğm gibi Semra hanıma güveniyorum.Herhalde başka çaresi olsa almazlardı.Fonksiyonel değildiler dedi.
Rahim filminde sağ tüpümde çok sıvı görünüyomuş ve şekli bile bozulmuş tüpün ama ameliyatta bakınca görmüşler ki sol daha kötü durumdaymış.Benimki şiddetli endometrios .İnşallah seninki o kadar kötü değildir.Benim için demek ki başka yol yokmuş.Onu doktorla konuşursun ameliyattan önce.Benim böyle bi durum olacağı ameliyattan önce aklıma gelmedi.Ama dediğm gibi Semra hanıma güveniyorum.Herhalde başka çaresi olsa almazlardı.Fonksiyonel değildiler dedi.
Anladim canim hakkimizda hayirlisi insallah bizde anne olabiliriz bir gun. Senin tup bebek denemen var mi canim daha oncede . Bir de son soru fiyat ne kadar odedin hastanede kac gun kaldin
Tüpleri bağlatma sonrası açılmasını istersen %30 açılma ihtimali var. O da iyi ellerde yapılırsa. Tabii bu sağlıklı tüpler için geçerli. Açıldıktan sonra bile zedelenme ihtimali büyük.
Allah yardımcınız olsun.
Sana problem olabilir demişler bu da demek oluyor ki çok ciddi bişe görünmüyor senin filminde.Ama benımkine bakınca nur hanım ciddi sıvı birikmesi var ve şekli bozulmuş dedi.Bu yüzden bence çok endişelenmene gerek yok.Tüp alınmasına gidileceğini sanmıyorum
Sana problem olabilir demişler bu da demek oluyor ki çok ciddi bişe görünmüyor senin filminde.Ama benımkine bakınca nur hanım ciddi sıvı birikmesi var ve şekli bozulmuş dedi.Bu yüzden bence çok endişelenmene gerek yok.Tüp alınmasına gidileceğini sanmıyorum
Ay ne yapicam ben ya allahim yardim et ne olur. Baska caresi yokmu bunun ya. Bilsem bebegim gelecek hic dusunmeden baglatirim ama iste bilmiyorsun ki. Oy oy allahim yardi et lutfen. Cok stres ve panik oldum simdi
Anladim canim hakkimizda hayirlisi insallah bizde anne olabiliriz bir gun. Senin tup bebek denemen var mi canim daha oncede . Bir de son soru fiyat ne kadar odedin hastanede kac gun kaldin
Amin inşallah.Ne kadar uzak görünse de belki bizi de bulur bi mucize .İstediğin kadar soru sorabilirsin canım seve seve cevaplarım.Daha önce üç kez tüp bebek denedim ve 4. denememi de Memorialde mart ayında yapıcağım inşallah.Ameliyat iücreti tüp bebeği orda yaptırmamdan dolayı 3900 TL imiş ,test mest derken 4250tl ödedim.Dışarıdadan hasta olsaymışım 4900 TL vermem gerekiyomuş Hastanede hiç kalmadım.Aynı gün taburcu oldum
Tüpleri bağlatma sonrası açılmasını istersen %30 açılma ihtimali var. O da iyi ellerde yapılırsa. Tabii bu sağlıklı tüpler için geçerli. Açıldıktan sonra bile zedelenme ihtimali büyük.
Allah yardımcınız olsun.
Amin sağol.Herşey kısmet meselesi bence.Kaderde varsa tüp olmasa da olur
Ay ne yapicam ben ya allahim yardim et ne olur. Baska caresi yokmu bunun ya. Bilsem bebegim gelecek hic dusunmeden baglatirim ama iste bilmiyorsun ki. Oy oy allahim yardi et lutfen. Cok stres ve panik oldum simdi
Panik yapma canım ya Allah dilerse olur.Tüp müp bahane.Sen önce Allaha sonra da doktorlara güven ve rahat ol.Stres hormonlara iyi gelmiyor.Önümüzde zor süreçler var.Güçlü ,olumlu ve sabırlı olmamız gerekiyor
Amin inşallah.Ne kadar uzak görünse de belki bizi de bulur bi mucize .İstediğin kadar soru sorabilirsin canım seve seve cevaplarım.Daha önce üç kez tüp bebek denedim ve 4. denememi de Memorialde mart ayında yapıcağım inşallah.Ameliyat iücreti tüp bebeği orda yaptırmamdan dolayı 3900 TL imiş ,test mest derken 4250tl ödedim.Dışarıdadan hasta olsaymışım 4900 TL vermem gerekiyomuş Hastanede hiç kalmadım.Aynı gün taburcu oldum
Canim cok sagol ilgin icin. Daha onceki denemelerinde nasil farkedilmedi ki bu sivi birikintisi bildigim kadariyla tutunmayi enhelliyormus cok. Dilerim bu son denemelerimiz olur. Kafama takilan bir sey olursa gene sorarim. Simdikik seni yeterince yordum:))
Canim cok sagol ilgin icin. Daha onceki denemelerinde nasil farkedilmedi ki bu sivi birikintisi bildigim kadariyla tutunmayi enhelliyormus cok. Dilerim bu son denemelerimiz olur. Kafama takilan bir sey olursa gene sorarim. Simdikik seni yeterince yordum:))
Rica ederim.Her zaman sorabilirsin.2009 yılında Ben bir ameliyat daha olmuştum ve kistlerimi aldırmıstım.Ondan sonraki 3 denememde de benden rahim filmi istemediler.İlk ikisini başka merkezde 4. ise memorialda denedimBen de buna kızıyorum ya .Nur hanıma üçüncü deneme için ön görüşmeye geldiğimde nur hanıma rahim filmi çektireyim mi dedim o da bana şu an için geç dedi.Ben peki ya tüpümde sıvı varsa ameliyat olmam gerekir mi dedim.Senin rezervin çok az ameliyat olmaman lazım dedi.Tedavi olumsuz olunca da 4.denemeden önce rahim filmi çektir ve bana gönder dedi. Filme bakınca nasıl olduysa kararını değiştirdi ve ameliyat olman lazım dedi.İşte doktorlar bizim ne kadar yıprandığımızı düşünemiyolar demek ki ya da gözlerinden kaçıyor.Sonuç olumsuz olunca bi araştıralım diyolar
Ya laparaskopi rezervi etkiliyormu benimde cok az cunku amh 0,5 yani tukenmis gibi. Neden bizim icin anne olmak bu kadar zor ya bazilari icin se o kadar kolay. Oyle pat diye hamile kalanlari cok kiskaniyorum.Rica ederim.Her zaman sorabilirsin.2009 yılında Ben bir ameliyat daha olmuştum ve kistlerimi aldırmıstım.Ondan sonraki 3 denememde de benden rahim filmi istemediler.İlk ikisini başka merkezde 4. ise memorialda denedimBen de buna kızıyorum ya .Nur hanıma üçüncü deneme için ön görüşmeye geldiğimde nur hanıma rahim filmi çektireyim mi dedim o da bana şu an için geç dedi.Ben peki ya tüpümde sıvı varsa ameliyat olmam gerekir mi dedim.Senin rezervin çok az ameliyat olmaman lazım dedi.Tedavi olumsuz olunca da 4.denemeden önce rahim filmi çektir ve bana gönder dedi. Filme bakınca nasıl olduysa kararını değiştirdi ve ameliyat olman lazım dedi.İşte doktorlar bizim ne kadar yıprandığımızı düşünemiyolar demek ki ya da gözlerinden kaçıyor.Sonuç olumsuz olunca bi araştıralım diyolar
Tamam canim gonderiyorum sana simdicanım sorularına bana gönder istersen arkadaşım şuanda topiğe giremiyormuş
ben ona özelden göndericem cavabınıda sana gönderirimmm
juliatta oldu 15 gün önce mustafa bey ve semra hn girmiş operasyona
canım sorularına bana gönder istersen arkadaşım şuanda topiğe giremiyormuş
ben ona özelden göndericem cavabınıda sana gönderirimmm
juliatta oldu 15 gün önce mustafa bey ve semra hn girmiş operasyona
Canim bende hatirlamiyorum kim oldugunu ozelden yaziyorum simdi sana sorularimi.
Meryemcim ben 2011 yılnda laparoskopi oldum rahim filmimde tıkanıklık çıktığı için.laparoskopide sadece bakılıp çıkıldı.bir sıvı birikmesi olsaydı alırlardıki bu durum bizim işimizi kolaylaştırır.ondan sonra 2 tane deneme oldu fakat negatif.3. öncesinde tekrar rahim filmi istendi birtanesi açılmıştı.sıvı görünmüyordu.fakat nur hanım banada uyarıda bulundu.bak buda olmazsa tüpten şüphelenir o zaman laparoskopi yaparız dedi.yani ben daha önce laparoskopi olmama ragmen yine olma ihtimalim var. Artık karnım delik deşik oldu.ben ilkinide hiç düşünmeden yaptırdım çünkü yaptırmazsan tutmuyo eğer bu senin için daha elzem bir durumsa yaptırmalısın tabi fazlada kendini yıpratma çünkü laparoskopi kolay bir işlem 1-2 dikiş oluyo okadar.semra hanım da bu işte çok iyi.birde yücel bey var o bürüksel tüp bebekte istersen onlada görüş ama oda yine memorialde yapıyormuş bu işlemi kendi yeri uyğun değil demekki.
happybutterflycim sanada gecms olsun. çikolata kisti varmıydı sen de de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?