Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canim oncelikle cok gecmis olsun. Ama ben hala kabullenemiyorum ve sanirsam da laparoskopi olmiycagim yani simdilik olmayi dusunmuyorum. Belki bir deneme daha yaparim ondan sonra olmadi laparoskopi olurum benim rezervim de cok az. Ameliyatla daha da azalirsa. Ay ay ne bileyim cok zor karar vermek. Belki tupler ise yaramiyor ama gene de var olduklarini bilmek umut veriyor insana her nekadar sonuc degismesede.

Canim oncelikle cok gecmis olsun. Ama ben tuplerimin alinmasini kabullenemiyorum. Bunun baska bir yolu olmali. Ne bileyim essure denilen bir alet okudum gene oda tupleri tikamak icin kullaniliyormus onu soracagim bakalimnur hanim ne diyecek. Keske dogal yoldan gelse bebegim. Ama bunu kabbullenmek cok zor. Allah yardimcimiz olsun..

çok haklısın canım kolay değil insan bu durumu bile kabullenmek istemiyo en azından ben öyleydim nasıl oldu neden oldu diye düşünp durdum sürekli.onlar ne derse umutla yaptım.seninde İnşallah sıvı yoktur öyle sanmışlardırda bu denemende sorun yaşamazsın

meryemcim sen yurt dışındasın belki oralarda tıbbın imkanlarından daha kolay yararlanabilirsin canım bunada bir çözüm getirmişlerdir belki

mucizem bende 3. ve 4. denemmi orda yaptım ve hiç semra hanımla konuşma şansım olmadı
bu denemde artık mustafa bey yalnış bir karar vermemk için yalnış derken dosyamız zaten semra hanıma gidiyor biz çok tedirgin olunca atrık 5. deneme neden olmuyor
diye biz mırıldanınca mustafa bey semra hanımla iki kez görüştürdü bizi mustafa beyde çok iyi bir dr işinin ehli ama bizi semra hanımla görüştürerek içimizi rahatlatmış oldu
benim eşimdede morfoloji %3 ama dr biz imsi yaparken 1. kalitedeki spermleri seçtik diyor

allah razı olsun bilgilerini paylaştığın için
evet ben 19 yaşında üp yaptım ama şimdi çooook pişmanım
çok acele ettik diye ama olmuşa ölmüşe çare yok malesef

canım inşallah tanışırız ama ben her geçen gün mart umudum azalıyor çünkü daha regl olmadım ocak biticek nerdeyse
sen istanbuldamısın canım
ben istanbuldayım 1 martda adet olmuş olur ve iğnelere başlarım
benimde geç gelsin diye dua ediyorum kayın validemler martda gidecekler
onlar gidene kadar tırasfer olmamasına oğralıyoruz ama benim adetim 4-5 gün önce gelip beni zor durumda bırakmassa
şimdilik tarihimiz böyle senin normalde düzensizlikmi var yoksa
kürtaj olduğundan dolayımı geç gelebilir

hangi tarih senin ve bebeklerin için iyi olucaksa o olur inşallah canım benim adet dönemlerin çok düzenliydi en fazla 2-3 gecikmeler olurdu doktora sordum 4 hafta geçmeden olamazsın dedi bugün 3 hafta oldu inşallah bugün yarın gelir

kızlar 4 embriyom vardı 2tanesi dün gelişimini durdurmuş 2 tanesini de transfer edildi biri 1. kalite diğeri ona göre daha düşükmüş
hayırlısı inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız

benimde ikinci tarnsferde biri 1. kalite biri 2. kalitedeydi. çok şukur tuttu. hangisi tuttu onu bilemem :) rabbim sana da nasip etsın inş..

fena halde moralim bozuk. hem iki gundur hastalıktan yatak döşek yatıyorum, hemde face de hesabının heklendiğini düşündüğüm ama emın olmadığım eski bi arkadaştan bu aralar surekli anlamsız hakaret mesajları alıyorum. kızın kafası cemaat işleri ile bayağ bi karışmış herhalde, örtulu gördüğüne saldırıyoo. amannnn neyse.. ANNEMİ İSTİYORUMMM :2:

Selam kızlar
Bugün ne kadar sessiz burası :26:

selam canım naber evet çok sessiz kalmış

inan heyecandan çok korko var endişe var cesaretsizlik var var da var

al benden de o kadar canım

ya kızlar kafamı karıştıran bir durum var.dün ben pgt den bahsettiğimde nur hanım gerek yok boşuna mıncıklamaya falan dedi.ama daha önce yapabiliriz demişti ki artık hangi doktoru gördüysem zaten hepsi pgt yapılmalı demişti.şimdi embryoskop yapılacak onun sonrasında da ben açıkçası pgt de istiyorum .bu benim son şansım artık ciddi anlamda çok yorgunum.sizce reddederlermi.çünkü daha önceki düşüklerde sağlıksızdır bebek ondan düşmüştür demişlerdi embryoskop bölünmesini gelişmesini falan izliyo ama pgt bütün kromozomlara bakılıyor.cgh yöntemiyle en sağlıklı embryo seçiliyor.bazen annede babada sorun olmasa bile embryoda olabiliyormuş siz n dersiniz 8 olucak yani bu olmazsa bir dahakinde yaptırırım deme lüksüm yok değilmi yani cevapppppp

boşver canım takma kafana kıyamam nerdeki annenler çok mu uzak

mikrocum unuttum kusura bakma diğer denemelerinde düşük yada kürtaj falan oldu mu olduysa onların genetiği incelendimi ben daha ilk denemede istedim pgt yi doktorumda alınan materyalı genetiğe gönderdik onun sonucuna görede pgt yi düşünebiliriz demişti allaha şükür alınan bebekte genetikte bir sıkıntı olmayınca pgt yaptırmayalım boşuna eziyet etmiş olucaz dedi bende kabul ettim eğer gerçekten aklında soru işaretlerin varsa yaptır derim çünkü ben daha ilki olmasına rağmen istedim onu düşünmektense yaptır kafan rahatlasın

İyiyim şükür
Canım benim durumumu biliyorsun, pgt yaptırıyorum. Genetik bir problem yoksa pgt yapılmamalı diyorum. Neden diyeceksin. Pgt için embriyolardan biyopsi alınıyor, yani embriyoya müdahale ediliyor. İki şekilde bakılıyor ya fish ya array-cgh. Tüm kromozomlarına bakılması için embriyodan iki parça alınıyor. Embriyoya yapılan her müdahale tutunma şansını düşürüyor. Ben de bunu yeni öğrendim. Aklında kalacaksa iyice bir konuş, 8.tedavin olduğunu, çok yıprandığını anlat.

Geçmiş olsun Sevdacım.

Canım ben ameliyat masasında uyumadan önce Mustafa beye rezervim çok az daha da azalır diye çok korkuyorum dedim.O da bana bu konuda biz de çok hassassız dedi.Ve sonrasında bana yumurtalıklarıma hiç dokunmadıklarını ki benim büyük bir kistim vardı onu bile almadıklarını söylediler.Bana Mustafa bey minimum düzeyde bi azalma görünebilir ama bu da iki üç ayda toparlanabilir dedi. ve be hormon değerlerime yeni baktırdım.Fsh çok yükselmiştir diye korkuyıordum ama herhangi bi yükselme yoktu .Eskiden de 10 civarındaydı şimdi de aynı.Sen de biliyorsundur fsh o ayki yumurtlama durumuyla ilgili bilgi veriyor.Orda sıvı varsa ve sen buna rağmen tüp bebek denersen boşuna kürek çekme gibi bi ihtimalin de var.Benim bir önceki denemem öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…