Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

geçmiş olsun sevda kendinde demişsin boşver sen kendine ve bebişe iyi bak sen daha iyi bilirsin tabikide ama bitki çayları falan içmiyorsun dimi ?? 2 ablamdada doktorlar yasaklamıştı erken doğum yada düşük yapıyormuş sakın kullanmayın

görüşmeden memnun kalmana çok sevindim. ii bir görüşme insana nasılda huzur ve umut veriyor

inş güzel yawrularına kavuşmak için yararlı olur da senle beraber bizde güler seviniriz

hakkaten komik olmuş. bu bilinç altı adama neler yaptırıyor bir bilsen

kızlar hadiartık sizin bebelerde yapcaz bunlardan ....yetişin bize...Eki Görüntüle 607167 Eki Görüntüle 607168

çok beğendim yaaaaa çok güsel

boşver canım takma kafana kıyamam nerdeki annenler çok mu uzak

aslında çok uzak sayılmazlar. izmit gölcükteler ama ha deyince gelinmiyor işte. dun butun gun hem burnumu sildim hemde anne diye ağladım yaaaa :2: hasta olunca insan daha hassas oluyo sanırım...

Geçmiş olsun Sevdacım.

sağol tatlım. sen iyileştin ben hasta oldum :)

sağol canımm. evet içmiyorum kesinlikle. sıcak suyun içine azcık ıhlamur bol limon ve bal. ıhlamurdan da mığdem bulandı çok içemiyorum. bebeğimizde iyidir inş. sağolsun benden çok eşim endişeleniyor :)

[
yok canım ne kusuru 2 kendiliğinden 1 kürtaj sonucu düşüğüm var.canım herşey tabiki nasip kısmet ama bu kadar bebek tutunamıyorsa tutupta düşüyorsa insanın aklına öylesi geliyor.bana 3 ambryo transfer edildiği bile oldu mebryolar güzel sağlıklı deniliyor ama nebiliyim işte kafam karıştı zaman yaklaştıkça (((((((
bu arada bende göndermiştim patolojiye benimkinden de bişet çıkmamıştı

canım nerden duydun embryonun tutunma şansını düşürdüğünü ?nur hanımmı söyledi yoksa. bütün bunları zaten biliyor nur hanım .bilemedim şimdi

çakır hayırlı olsun canım tedaviye başlıyomuşsun sanırım son olsun inşallah

iyi günler arkadaşlar nasılsınız

Hoşgeldin canım. Çok şükür. Sen nasılsın? Hastaneyle konuştun mu?

canım nerden duydun embryonun tutunma şansını düşürdüğünü ?nur hanımmı söyledi yoksa. bütün bunları zaten biliyor nur hanım .bilemedim şimdi

Evet pgt'de kromozom açısından en sağlıklı embriyolar seçiliyor ama işte yapılan müdahale embriyoyu ister istemez rahatsız ediyor. Mecbur kalınmadıkça doktorlar da pek sıcak bakmıyor canım. Sen tedavi başlarken bir kez daha konuş.

mikro çok şükür senin bebişlerde genetik sorun çıkmamış ben olsam yaptırırdım mikro ve murat beyede çok diretmiştim ama şimdi genetik sonucunda bişi çıkmayınca rahatladım sen iyice konuş bence bu konuyu sonrası için aklında soru işaretleri kalmaz

hoşbulduk incicim evet iyiyim çok şükür adet oldum tam günümde salı akşamı aradı beni mustafa bey tabii ben onun sesini dayanamadım başladım ağlamaya en kısa zamanda gelin görüşelim dedi c.tesi 1.5 da randevumuz var bana 1 ay ara verip dondurulmuşlara başlayalım beklemeyelim dedi ama ben asla olmaz çok kötüyüm dedim en az 6 ay beklemek istiyorum dedim haziran gibi inşallah bi engel çıkmassa başlarız canım

Canım tabi durumunu sen daha iyi bilirsin. Kendini maddi manevi ne zaman hazır hissedersen o zaman başla Hakkında hayırlısı olsun inş. Her zaman dualarımdasın...

sevda çok geçmiş olsun

çok sağol canım. bende inci gibi düşünüyorum. sen kendini hem maddi hem manevi ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla. tabi doktorunun tavsiyelerınıde çok kulak ardı etme. inş rabbim de sana çok güsel bir mutlu son yazacak..

bende öyle düşünüyorum canım bi konuşayım belki yapılır

eşiminde benim de genetiğimizde bir sıkıntı yok ama belki embryoda vardır bazılarının öyle oluyormuş ya hayırlısı bakalım

Tabi mutlaka konuş, aklında soru işareti kalmasın

canım benim çok sağolsın inşallah en kısa zamanda toparlarız kendimizi bu dondurulmuşlarla da olmassa bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum ama 2014 mayıstan önce yapamayız kredi borcumuz bitmeden

canım benim çok sağolsın inşallah en kısa zamanda toparlarız kendimizi bu dondurulmuşlarla da olmassa bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum ama 2014 mayıstan önce yapamayız kredi borcumuz bitmeden

zaten manevi olarak sınırları zorluyorsunda sorun maddiyata gelince insan çıkmaza girebiliyor. biz çok çok güsel birşey için uğraşıyoruz. inş rabbimize hayırlı kullar yetiştirmek için hayırlı evlat istiyoruz. Rabbim bize herturlu yardım edecek... inş herturlu işiniz rast gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…