fena halde moralim bozuk. hem iki gundur hastalıktan yatak döşek yatıyorum, hemde face de hesabının heklendiğini düşündüğüm ama emın olmadığım eski bi arkadaştan bu aralar surekli anlamsız hakaret mesajları alıyorum. kızın kafası cemaat işleri ile bayağ bi karışmış herhalde, örtulu gördüğüne saldırıyoo. amannnn neyse.. ANNEMİ İSTİYORUMMM :2:
slm kızlar geçmişi henüz okuyamadım dün memorial de randevum vardı
çok güzel geçti mustafa meyde semra hanımda daha çok açık konuştular testlerimi götürdüm sorun yok dediler
semra hanım ilaç dozumu 137.5 düşürdü embriyoları embiryoskopla takip edicez dedi
çok güler yüzlüydü içim tekrar umutla doldu mustafa beyde inşallah bu defa olucak bu kadar sıtres yapmayın dedi
o kadar çok soru sordumki adamı deli ettim usanmadan cevapladı allah razı olsun ilaçlarımıda yazdı
1 martda adet olmuş olurum ve hayırlısı ile başlicaz
saolun kızlar geldim bennnn kolay bir işlemdi normal muayne odasında geçti ağrısız bi işlem dedi nur hanım ama azıcık acıdı okadar da olucak yani değilmi :))inş. yavrularımın bana tutunmasını kolaylaştırır hepinizin ilgisine tşk kızlarrr öpüyorum sizi
ahh canım sen gel birde bana sor sanki ilk defa yaptırıyorum tüp bebek.gece saat 3 te eşimi kaldırmışım hadi kalk gidiyoruz diyetamam sen yat gideriz demiş kendime gülüyorum şimdi.haftaya çarşamba yada perşembe adet olurum canım ozaman başlıyoruz dua edinn noluurrr
kızlar hadiartık sizin bebelerde yapcaz bunlardan ....yetişin bize...Eki Görüntüle 607167 Eki Görüntüle 607168
boşver canım takma kafana kıyamam nerdeki annenler çok mu uzak
Geçmiş olsun Sevdacım.
geçmiş olsun sevda kendinde demişsin boşver sen kendine ve bebişe iyi bak sen daha iyi bilirsin tabikide ama bitki çayları falan içmiyorsun dimi ?? 2 ablamdada doktorlar yasaklamıştı erken doğum yada düşük yapıyormuş sakın kullanmayın
mikrocum unuttum kusura bakma diğer denemelerinde düşük yada kürtaj falan oldu mu olduysa onların genetiği incelendimi ben daha ilk denemede istedim pgt yi doktorumda alınan materyalı genetiğe gönderdik onun sonucuna görede pgt yi düşünebiliriz demişti allaha şükür alınan bebekte genetikte bir sıkıntı olmayınca pgt yaptırmayalım boşuna eziyet etmiş olucaz dedi bende kabul ettim eğer gerçekten aklında soru işaretlerin varsa yaptır derim çünkü ben daha ilki olmasına rağmen istedim onu düşünmektense yaptır kafan rahatlasın
İyiyim şükür
Canım benim durumumu biliyorsun, pgt yaptırıyorum. Genetik bir problem yoksa pgt yapılmamalı diyorum. Neden diyeceksin. Pgt için embriyolardan biyopsi alınıyor, yani embriyoya müdahale ediliyor. İki şekilde bakılıyor ya fish ya array-cgh. Tüm kromozomlarına bakılması için embriyodan iki parça alınıyor. Embriyoya yapılan her müdahale tutunma şansını düşürüyor. Ben de bunu yeni öğrendim. Aklında kalacaksa iyice bir konuş, 8.tedavin olduğunu, çok yıprandığını anlat.
iyi günler arkadaşlar nasılsınız
canım nerden duydun embryonun tutunma şansını düşürdüğünü ?nur hanımmı söyledi yoksa. bütün bunları zaten biliyor nur hanım .bilemedim şimdi
inş güzel yawrularına kavuşmak için yararlı olur da senle beraber bizde güler seviniriz
hakkaten komik olmuş. bu bilinç altı adama neler yaptırıyor bir bilsen
çok beğendim yaaaaa çok güsel
aslında çok uzak sayılmazlar. izmit gölcükteler ama ha deyince gelinmiyor işte. dun butun gun hem burnumu sildim hemde anne diye ağladım yaaaa :2: hasta olunca insan daha hassas oluyo sanırım...
sağol tatlım. sen iyileştin ben hasta oldum :)
sağol canımm. evet içmiyorum kesinlikle. sıcak suyun içine azcık ıhlamur bol limon ve bal. ıhlamurdan da mığdem bulandı çok içemiyorum. bebeğimizde iyidir inş. sağolsun benden çok eşim endişeleniyor :)[/QUOTE
inş. canım rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu.sanada rabbim kısa zamanda acil şifalar versin annenler yakınmış evet hatta bana daha yakın istanbul kocaeli arasındayım ben çayırovada.
iyi günler arkadaşlar nasılsınız
iyiyiz canım saol asıl sen nasılsın:))
geçmiş olsun canım allah şifa versinnn
Hoşgeldin canım. Çok şükür. Sen nasılsın? Hastaneyle konuştun mu?
Evet pgt'de kromozom açısından en sağlıklı embriyolar seçiliyor ama işte yapılan müdahale embriyoyu ister istemez rahatsız ediyor. Mecbur kalınmadıkça doktorlar da pek sıcak bakmıyor canım. Sen tedavi başlarken bir kez daha konuş.
sağol canım benim. yatak döşek yatıyorum. biraz pc biraz tv oyalıyorum kendimi. evim şahaneye bakıyorumrabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin..
hoşbulduk incicim evet iyiyim çok şükür adet oldum tam günümde salı akşamı aradı beni mustafa bey tabii ben onun sesini dayanamadım başladım ağlamaya en kısa zamanda gelin görüşelim dedi c.tesi 1.5 da randevumuz var bana 1 ay ara verip dondurulmuşlara başlayalım beklemeyelim dedi ama ben asla olmaz çok kötüyüm dedim en az 6 ay beklemek istiyorum dedim haziran gibi inşallah bi engel çıkmassa başlarız canım
Canım tabi durumunu sen daha iyi bilirsin. Kendini maddi manevi ne zaman hazır hissedersen o zaman başlaHakkında hayırlısı olsun inş. Her zaman dualarımdasın...
hoşbulduk incicim evet iyiyim çok şükür adet oldum tam günümde salı akşamı aradı beni mustafa bey tabii ben onun sesini dayanamadım başladım ağlamaya en kısa zamanda gelin görüşelim dedi c.tesi 1.5 da randevumuz var bana 1 ay ara verip dondurulmuşlara başlayalım beklemeyelim dedi ama ben asla olmaz çok kötüyüm dedim en az 6 ay beklemek istiyorum dedim haziran gibi inşallah bi engel çıkmassa başlarız canım
sevda çok geçmiş olsun
Evet pgt'de kromozom açısından en sağlıklı embriyolar seçiliyor ama işte yapılan müdahale embriyoyu ister istemez rahatsız ediyor. Mecbur kalınmadıkça doktorlar da pek sıcak bakmıyor canım. Sen tedavi başlarken bir kez daha konuş.
mikro çok şükür senin bebişlerde genetik sorun çıkmamış ben olsam yaptırırdım mikro ve murat beyede çok diretmiştim ama şimdi genetik sonucunda bişi çıkmayınca rahatladım sen iyice konuş bence bu konuyu sonrası için aklında soru işaretleri kalmaz
bende öyle düşünüyorum canım bi konuşayım belki yapılır
eşiminde benim de genetiğimizde bir sıkıntı yok ama belki embryoda vardır bazılarının öyle oluyormuş ya hayırlısı bakalım
çok sağol canım. bende inci gibi düşünüyorum. sen kendini hem maddi hem manevi ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla. tabi doktorunun tavsiyelerınıde çok kulak ardı etme. inş rabbim de sana çok güsel bir mutlu son yazacak..
canım benim çok sağolsın inşallah en kısa zamanda toparlarız kendimizi bu dondurulmuşlarla da olmassa bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum ama 2014 mayıstan önce yapamayız kredi borcumuz bitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?