kızlar aranızda en büyük benim sanırım 77 liyim ben sizin ablanızım
zaten manevi olarak sınırları zorluyorsunda sorun maddiyata gelince insan çıkmaza girebiliyor. biz çok çok güsel birşey için uğraşıyoruz. inş rabbimize hayırlı kullar yetiştirmek için hayırlı evlat istiyoruz. Rabbim bize herturlu yardım edecek... inş herturlu işiniz rast gider..
hoşbulduk incicim evet iyiyim çok şükür adet oldum tam günümde salı akşamı aradı beni mustafa bey tabii ben onun sesini dayanamadım başladım ağlamaya en kısa zamanda gelin görüşelim dedi c.tesi 1.5 da randevumuz var bana 1 ay ara verip dondurulmuşlara başlayalım beklemeyelim dedi ama ben asla olmaz çok kötüyüm dedim en az 6 ay beklemek istiyorum dedim haziran gibi inşallah bi engel çıkmassa başlarız canım
kızlar ben çıkıyorum biraz önce bi yemek gördüm tv de onu yapacam akşama hadi size iyi günler
kızlar aranızda en büyük benim sanırım 77 liyim ben sizin ablanızım
hayır canım tromboli paneli diye bir yer var.oradaki boşluğa yazdırdı nur hanım.
saolun kızlar geldim bennnn kolay bir işlemdi normal muayne odasında geçti ağrısız bi işlem dedi nur hanım ama azıcık acıdı okadar da olucak yani değilmi :))inş. yavrularımın bana tutunmasını kolaylaştırır hepinizin ilgisine tşk kızlarrr öpüyorum sizi
inş. canım rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu.sanada rabbim kısa zamanda acil şifalar versin annenler yakınmış evet hatta bana daha yakın istanbul kocaeli arasındayım ben çayırovada.
bu kadar sıkıntımın arasında birde idrar yolları iltihap olmuş dünden beri böbreklerimde belimde ağrı vardı gecede sıtmalanmıştım ara ara yine oluyor grip olucam sandım idrarda yanma olunca anladım off canım acayip yanıyor bir ilaç var çok etkili hemde zararsız hamileler bile kullanıyor kullansam bişi olur mu bunun için doktoruda aramak istemiyorum ama dünden beri 5lt su tükettim geçeceği yok
geçmiş olsun mikro Allah hayırlısı ile yavrularının sana tutunmasını nasip etsin
bu arada arkadaslar amh devlet hastanesinde yaptırılıyor mu ben 1-2 ay sonra tekrar yaptırmak istiyorumda şimdi polen ve keçiboynuzu pekmezi kulllanıyorum faydası varmı kontrol etmek istiyorumda
bu kadar sıkıntımın arasında birde idrar yolları iltihap olmuş dünden beri böbreklerimde belimde ağrı vardı gecede sıtmalanmıştım ara ara yine oluyor grip olucam sandım idrarda yanma olunca anladım off canım acayip yanıyor bir ilaç var çok etkili hemde zararsız hamileler bile kullanıyor kullansam bişi olur mu bunun için doktoruda aramak istemiyorum ama dünden beri 5lt su tükettim geçeceği yok
bence ara doktorunu sor. o kadar ilaç kullanıyoruz ne olur ne olmaz. birde bu kadar su içmek ii birşey mı bilmiyorum..
canım bir tüp tedavisi sonrası bende de olmuştu ilaçlardan değilde ben bitkisellerden fayda görmüştüm.hergün bir bardak ısırgan otu suyu içmiştim hiçbirşey kalmamıştı
ama yinede sen doktoruna bir danış.
QUOTE=inci_tanesi;28344558]Ben de kalkıyorum kızlar. Hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?