Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet canım aynen öle insanın psikolojisi düzeliyo zamanla ama maddiyat zorluyo asıl zaten inşallah hepimizin rast gitsin

hala seni beklemekteyiz canım nerelerde kaldın kaç çıktı sonuççççç

canım hakkınd hayırlısı olsun inş.arkadaşlarında dediği gibi kendini en iyi hissettiğin zamanda başla ve sonucunda güzel olsun inş....

kızlar ben çıkıyorum biraz önce bi yemek gördüm tv de onu yapacam akşama hadi size iyi günler

slm kızlar nasılsınız bu sıralar cok yogunum ancak okuyup cıkıyorum özledim sizleri

hayır canım tromboli paneli diye bir yer var.oradaki boşluğa yazdırdı nur hanım.

canım benim ilk denemem di ama aynur hanım benden istemişti ama benim fsh yuksek erken menepoz vs demişlerdi belki ondan istemiştir tam emin olmamakla birlikte amh icin regl zamanı veya aclık tokluk onemli degilmiş bende tedaviye basladıgım gun yaptırmıstım

geçmiş olsun mikro Allah hayırlısı ile yavrularının sana tutunmasını nasip etsin

bu arada arkadaslar amh devlet hastanesinde yaptırılıyor mu ben 1-2 ay sonra tekrar yaptırmak istiyorumda şimdi polen ve keçiboynuzu pekmezi kulllanıyorum faydası varmı kontrol etmek istiyorumda

bu kadar sıkıntımın arasında birde idrar yolları iltihap olmuş dünden beri böbreklerimde belimde ağrı vardı gecede sıtmalanmıştım ara ara yine oluyor grip olucam sandım idrarda yanma olunca anladım off canım acayip yanıyor bir ilaç var çok etkili hemde zararsız hamileler bile kullanıyor kullansam bişi olur mu bunun için doktoruda aramak istemiyorum ama dünden beri 5lt su tükettim geçeceği yok

bence ara doktorunu sor. o kadar ilaç kullanıyoruz ne olur ne olmaz. birde bu kadar su içmek ii birşey mı bilmiyorum..

saol canım allah razı olsun aminnnnn inş....

canım benim bildiğim kadarıyla yapılmıyor ama sen yinede net bilen birisine sor ben araştırma hastanesinde bile yaptıramamıştım

canım bir tüp tedavisi sonrası bende de olmuştu ilaçlardan değilde ben bitkisellerden fayda görmüştüm.hergün bir bardak ısırgan otu suyu içmiştim hiçbirşey kalmamıştı
ama yinede sen doktoruna bir danış.

QUOTE=inci_tanesi;28344558]Ben de kalkıyorum kızlar. Hayırlı akşamlar [/QUOTE]

hayırlı akşamlar kuzumm görüşürüz by

bence ara doktorunu sor. o kadar ilaç kullanıyoruz ne olur ne olmaz. birde bu kadar su içmek ii birşey mı bilmiyorum..

eniştemde doktor ona sordu ablam bol bol su içsin en az 2 litre demiş ama ilaç kullanmakta istemiyorum yarında düzelmezse ararım küçük şeyler içinde aramak istemiyorum aslında

hayırlı akşamlar kuzumm görüşürüz by[/QUOTE]

kadın olmak ne zor her ay yeni bişiler çıkıyor karşımıza mikrocum çok yoğunlar o kadar işlerinin arasında birde benm ufak tefek sorunlarla uğraşmasın dedim ama geçmezse ararım yarın

selam kızlar
idrar yolu iltihabı olan arkadaş ( çabuk çabuk okudum adını unuttum :)) boll su içmen iyi canım iltihabı attırır su bende sık olurumda tecrübeliyim bu konuda

ya ben hala nur hanımdan başka doktor seçemedin deliricimmm
bir başka görüşmemi aynur hanımla yapmıştım oda iyi gibiydi ama tedavisi onda olan olmadığı için bilemiyorum tabi,
aynur hanım ve mustafa bey arasında kaldım ,aslında erkek dr da kasılırım ama iyiyse artık katlanıcam
ha bide betül hanım
lütfen bu doktorlarda tedavi olan varsa sonuç olumlu olumsuz yazsınlar yorumlarını

saol canım evet bol bol su içiyorum sabaha kadarda wc den çıkamadım :))

canım benim tedavi sırasında hepsiyle görüşme şansım oldu hepsi birbirinden değerli benim doktorum murat bey allah ondan razı olsun tekrar onunla devam edicem inş.
aynur hanımda iyidir ayrıca klinik şefiymiş yani semra hocadan sonra o sorumluymuş benim tedavimde boş gebelik oluştu o zaman takibini murat beyle ikisi yürütmüştü kararları nettir herşeyi olduğu gibi anlatır
mustafa bey transferimi yaptı soğuk gibi durur ama iş başında ciddi yaptığı işe odaklanıyor sonra net bir şekilde durumu anlatır
betül hanımda muayene etmişti oda ilgili bir doktor hastalarıyla arkadaş gibi ilişkileri vardı
müstecep beyde harika bir doktordur ilk önceliği anne sonra bebek olan bir doktor sen varsan bebeğin olucak der işi şansa bırakmaz olması gerekeni yapar :))))
nur hanım opuyu yapmıştı zaten anlatmaya gerek yok kelimelerde yetmez :))
sen aynur hanımı seçiceksin gibi şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…