saol canım evet bol bol su içiyorum sabaha kadarda wc den çıkamadım :))
canım benim tedavi sırasında hepsiyle görüşme şansım oldu hepsi birbirinden değerli benim doktorum murat bey allah ondan razı olsun tekrar onunla devam edicem inş.
aynur hanımda iyidir ayrıca klinik şefiymiş yani semra hocadan sonra o sorumluymuş benim tedavimde boş gebelik oluştu o zaman takibini murat beyle ikisi yürütmüştü kararları nettir herşeyi olduğu gibi anlatır
mustafa bey transferimi yaptı soğuk gibi durur ama iş başında ciddi yaptığı işe odaklanıyor sonra net bir şekilde durumu anlatır
betül hanımda muayene etmişti oda ilgili bir doktor hastalarıyla arkadaş gibi ilişkileri vardı
müstecep beyde harika bir doktordur ilk önceliği anne sonra bebek olan bir doktor sen varsan bebeğin olucak der işi şansa bırakmaz olması gerekeni yapar :))))
nur hanım opuyu yapmıştı zaten anlatmaya gerek yok kelimelerde yetmez :))
sen aynur hanımı seçiceksin gibi şimdiden hayırlı olsun
çookk teşekkür ederim canım böyle detaylı yazdığın için vede sonunda tahmininide eklediğin için
maşallah bütün doktorları tecrübe etmişsin , evet nur hanım olmazsa tekrar aynur hanıma dönüş yapıcam gibi duruyor durum ama burda birinden aynur hanımdan memnun olmadığını okumuştum epey oluyor aklımın bi köşesine takılmış işte o
şimdi açtım tekrar dotorların bilgilerini inceliyorum bi yandan ama böyle senin gibi birebir tanıyanların yorumlarını hiçbişey tutmaz tabi
hala seni beklemekteyiz canım nerelerde kaldın kaç çıktı sonuççççç
canım hakkınd hayırlısı olsun inş.arkadaşlarında dediği gibi kendini en iyi hissettiğin zamanda başla ve sonucunda güzel olsun inş....
selam kızlar
idrar yolu iltihabı olan arkadaş ( çabuk çabuk okudum adını unuttum :)) boll su içmen iyi canım iltihabı attırır su bende sık olurumda tecrübeliyim bu konuda
ya ben hala nur hanımdan başka doktor seçemedin deliricimmm
bir başka görüşmemi aynur hanımla yapmıştım oda iyi gibiydi ama tedavisi onda olan olmadığı için bilemiyorum tabi,
aynur hanım ve mustafa bey arasında kaldım ,aslında erkek dr da kasılırım ama iyiyse artık katlanıcam
ha bide betül hanım
lütfen bu doktorlarda tedavi olan varsa sonuç olumlu olumsuz yazsınlar yorumlarını
selamun aleykum arkadaslar.nette sorun vardi yazamadim.
128,3 cikmis sonucum.insaallah hamileyimdir.dr uma daha gondermedim simdi gonderecem nasil yorumlayacak cok heyecenliyim
referans araligi 1_2 hafta icin 50 500...biraz dusuk sanki.
ALLAH im sevindirsin beni ve dileyen herkesi.
progestan igneleri kac gun yaptirmistiniz.
merhaba canım aynur hanımda tedavi olup memnun kalmayan benim ama tabi herkes farklı belki sen memnun kalırsın ben buyuk konusmayayayım ama birdahaki denememde aynur hanımı dusunmuyorum eşimde dusunmuyor cok konusup doktorun hakkına girmek senide kotu etkilemek istemiyorum bizim frekanslarımız tutmadı diyelim
selam kızlar. uzun zamandır giremedim. aslında sürekli takip ediyorum ama yazamadım bir türlü.kızlar size bir sorum olacak.negatif tüp bebek tedavisinden sonra adet gecikmesi yaşayan oldumu. tekrar tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. ama hala olamadım.gerçi ben polikistiğim haliyle adetlerim biraaz düzensiz oluyor ama tedaviden kaynaklı bi gecikme de olabilirmi onu merak ettim.
doğru dedin canım. işlerini doğru yapsınlarda gerisi boş. kanka olcak halimiz yok yabenimde birtek funda hanım kalmış :))) sevda gerçekten buzz gibi ama işte işlerini iyi yapıyorlar ya bişi diyemiyorsun ama bizim içinde en önemlisi murat bey tek geçerim :))) eşim bile sonuç negatif olduğunda murat beyle yola devam edelim dedi herkesin yaklaşımı farklı işte bu konuda çok düşünmemek lazım
canım bildiğim kadarıyla nur hanım mart yada nisan ayında ayrılacak hastaneden. senın bi sorunun olmazsa inş, o gidene kadar transferın yapılmış olur..merhBA kızlar..
nur hanım yokmuymuş ağustosa kadarnasıl yani çok üzüldüm yaaa
ben 28 ocaktaki randevumu nur hanımdan almıştım onunla devam etmek istiyorum diye olmayacakmı yani şimdi
peki ağustosun kaçı gibi dnecekmiş ki
hayırlı olsun canım hamilesin. kaçıncı gunundu bugun senın? ben onuncu gunde yaptırmıştım 86 çıkmıştı.selamun aleykum arkadaslar.nette sorun vardi yazamadim.
128,3 cikmis sonucum.insaallah hamileyimdir.dr uma daha gondermedim simdi gonderecem nasil yorumlayacak cok heyecenliyim
referans araligi 1_2 hafta icin 50 500...biraz dusuk sanki.
ALLAH im sevindirsin beni ve dileyen herkesi.
progestan igneleri kac gun yaptirmistiniz.
selam kızlar. uzun zamandır giremedim. aslında sürekli takip ediyorum ama yazamadım bir türlü.kızlar size bir sorum olacak.negatif tüp bebek tedavisinden sonra adet gecikmesi yaşayan oldumu. tekrar tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. ama hala olamadım.gerçi ben polikistiğim haliyle adetlerim biraaz düzensiz oluyor ama tedaviden kaynaklı bi gecikme de olabilirmi onu merak ettim.
kızlar ben bugün adet oldum leke leke sabah olurum tam cumartesi başlıycaktım nur hanımla
ama yok demişsiniz ağustasa kadar doğrumu ya ben ne yapcam
tebrik ederim canım. hayırlı olsun hamilesinnn... süper.. böyle güzel haberler almak tedaviye başlamak için gün sayan arkadaşlara büyük moral oluyordur eminim.
tıpkı bana olduğu gibi. sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle. tekrar tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?