Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

çookk teşekkür ederim canım böyle detaylı yazdığın için vede sonunda tahmininide eklediğin için
maşallah bütün doktorları tecrübe etmişsin , evet nur hanım olmazsa tekrar aynur hanıma dönüş yapıcam gibi duruyor durum ama burda birinden aynur hanımdan memnun olmadığını okumuştum epey oluyor aklımın bi köşesine takılmış işte o
şimdi açtım tekrar dotorların bilgilerini inceliyorum bi yandan ama böyle senin gibi birebir tanıyanların yorumlarını hiçbişey tutmaz tabi

qingdao canım amh sormuşsun ben yeni yaptırdım devlet hastanesinde yaptıramadim yapmıyorlar özelde o da sigorta karşılamadı 120 ye yaptırdım sonucumda iyi çıkmadı cok üzgünüm ama birakmiycam kendimi Sonuna kadar savasicam bu infertilite ileeee kızlar sizin amh kac çıktı

bende murat bey aynur hanımla birlikte takip yapıcaz dediğinde pek mutlu olmadım çünkü aynur hanım çok soğuk duruyor dışarıdan ama tedavi sırasında daha farklı hissettim gerçi herkesin beklentileri farklı olunca doktorlarda zorlanıyor nasıl davransak diye mesala benim olayımda direk içeri girdi kısa sürede baktı ve kesin alınacak kürtaj dedi belki başka biri onun tavrından etkilenebilirdi ama benim için önemli olan işlerini yapmalarıydı çok bir beklentim olmadı net ve doğru olmalarını beklerim herzaman yalancı düzenbaz doktorlar yüzünden 2 senemi kaybettim stresten bebeğin olmuyor denildi her seferinde ama durum öyle değilmiş bunu memorıalde öğrendik eşimde bende rahatladık birde aslında önemli olan görünmeyen taraf yani embriyologlar o yüzden sen çok takılma doktorlara hepsi bizim için elinden geleni yapıyorlar buna gönülden inan :))

canım ben bi kere aynur hanıma bi kere betül hanıma bi kere de tonguç beye muayene olmuştum. tonguç bey oldukça kibar biri. aynur hanımsa buzzzzzz gibi. ama dentur arkadaşımın dediği gibi de bakmak lazım olaya. betül hanımlada elektriğim tutmamıştı. ama ben funda hanımı çoook beğenmiştimm

benimde birtek funda hanım kalmış :))) sevda gerçekten buzz gibi ama işte işlerini iyi yapıyorlar ya bişi diyemiyorsun ama bizim içinde en önemlisi murat bey tek geçerim :))) eşim bile sonuç negatif olduğunda murat beyle yola devam edelim dedi herkesin yaklaşımı farklı işte bu konuda çok düşünmemek lazım

merhBA kızlar..

nur hanım yokmuymuş ağustosa kadar nasıl yani çok üzüldüm yaaa

ben 28 ocaktaki randevumu nur hanımdan almıştım onunla devam etmek istiyorum diye olmayacakmı yani şimdi

peki ağustosun kaçı gibi dnecekmiş ki

selamun aleykum arkadaslar. nette sorun vardi yazamadim.
128,3 cikmis sonucum.insaallah hamileyimdir.dr uma daha gondermedim simdi gonderecem nasil yorumlayacak cok heyecenliyim
referans araligi 1_2 hafta icin 50 500...biraz dusuk sanki.
ALLAH im sevindirsin beni ve dileyen herkesi.
progestan igneleri kac gun yaptirmistiniz.

selam kızlar,dna hasar testi diye bir şey okudum demin.benim eşimde sorun.bizim embriyolar orta kalite oluyo.2 kerede doğal yoldan hamile kaldım.kimyasal oldu.sağlıksız embriyo oluştu ikisindede.eşime ve bana kromozom testi istedi nur hanım.bir şey çıkmadı.bu dna hasar testinden hiç bahsetmedi.acaba spermlerde çok ağır hasar mı var ki.siz böyle bir test yaptırdınız mı

Son düzenleme:

merhaba canım aynur hanımda tedavi olup memnun kalmayan benim ama tabi herkes farklı belki sen memnun kalırsın ben buyuk konusmayayayım ama birdahaki denememde aynur hanımı dusunmuyorum eşimde dusunmuyor cok konusup doktorun hakkına girmek senide kotu etkilemek istemiyorum bizim frekanslarımız tutmadı diyelim

tebrik ederim canım. hayırlı olsun hamilesinnn... süper.. böyle güzel haberler almak tedaviye başlamak için gün sayan arkadaşlara büyük moral oluyordur eminim.
tıpkı bana olduğu gibi. sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle. tekrar tebrikler...

merhaba canım, yanlış dozda ilaç uyguladığı senmiydin canım yani ilaca devam ettiricekmiş ama semra hanım görüp kesmiş o anda flan böyle bişi okuduğumu çok net hatırlıyorum
tabi bi yerde frekans meselesi ama bende çok didikleyen biriyim işte
sen kimi düşünüyorsun canım

selam kızlar. uzun zamandır giremedim. aslında sürekli takip ediyorum ama yazamadım bir türlü.kızlar size bir sorum olacak.negatif tüp bebek tedavisinden sonra adet gecikmesi yaşayan oldumu. tekrar tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. ama hala olamadım.gerçi ben polikistiğim haliyle adetlerim biraaz düzensiz oluyor ama tedaviden kaynaklı bi gecikme de olabilirmi onu merak ettim.

bende oldum canım 10 gün geciktim ,tedaviyle alakalıdır başka ne olacakki deyip gitmedim doktora falan sonra teşrif ettiler zaten, tedaviden 3 ay sonra normale döndüm ben

canım murat beyi soktun aklıma ya nası biri anlatır mısın biraz ,erkek dr pek istemediğim halde öyle bi anlattınki üstelik negatif almana rağmen merak ettim yani nası biri, sizin sorun neydi neler yaptı da seni böyle cezbetti

doğru dedin canım. işlerini doğru yapsınlarda gerisi boş. kanka olcak halimiz yok ya

canım bildiğim kadarıyla nur hanım mart yada nisan ayında ayrılacak hastaneden. senın bi sorunun olmazsa inş, o gidene kadar transferın yapılmış olur..

hayırlı olsun canım hamilesin. kaçıncı gunundu bugun senın? ben onuncu gunde yaptırmıştım 86 çıkmıştı.

benım başıma gelmedi ama burda adet gecikmesi yaşayan birkaç arkadaş oldu canım. endişelenme.

kızlar ben bugün adet oldum leke leke sabah olurum tam cumartesi başlıycaktım nur hanımla
ama yok demişsiniz ağustasa kadar doğrumu ya ben ne yapcam

kızlar nur hanımın cep nosu varsa yazarmısın acil

kızlar ben bugün adet oldum leke leke sabah olurum tam cumartesi başlıycaktım nur hanımla
ama yok demişsiniz ağustasa kadar doğrumu ya ben ne yapcam

nisan a kadar merkezde olacak demisti INCI. ctesi baslayacaksan yarin arayip randevu al canim.hem ogrenirsin.Allah yar ve yardimcin olsun.

va aleykum es Selem. Ben adeti her zaman düzenli birisiyimdir. Tedaviden sonra 5 gün gibi bir gecikmem oldu. Sanırım kullanılan progesterondan kaynaklanıyor. Yani tamamen normal bir durum.

ALLAH razi olsun canim.
olumlu dusunerek ve cok dua ederek basla tedavine.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
transfer gunu bilgi veriyorlar bebislerin resmiyle birlikte. bana 2.ve 3. kalite 2 embriyomu gosterdiler.ben olacak insallah demistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…