qingdao canım amh sormuşsun ben yeni yaptırdım devlet hastanesinde yaptıramadim yapmıyorlar özelde o da sigorta karşılamadı 120 ye yaptırdım sonucumda iyi çıkmadı cok üzgünüm ama birakmiycam kendimi Sonuna kadar savasicam bu infertilite ileeee kızlar sizin amh kac çıktı
ben şimdi ön görüşmeye gidiyorum..doğru dedin canım. işlerini doğru yapsınlarda gerisi boş. kanka olcak halimiz yok ya
canım bildiğim kadarıyla nur hanım mart yada nisan ayında ayrılacak hastaneden. senın bi sorunun olmazsa inş, o gidene kadar transferın yapılmış olur..
hayırlı olsun canım hamilesin. kaçıncı gunundu bugun senın? ben onuncu gunde yaptırmıştım 86 çıkmıştı.
benım başıma gelmedi ama burda adet gecikmesi yaşayan birkaç arkadaş oldu canım. endişelenme.
kızlar ben bugün adet oldum leke leke sabah olurum tam cumartesi başlıycaktım nur hanımla
ama yok demişsiniz ağustasa kadar doğrumu ya ben ne yapcam
qingdao canım amh sormuşsun ben yeni yaptırdım devlet hastanesinde yaptıramadim yapmıyorlar özelde o da sigorta karşılamadı 120 ye yaptırdım sonucumda iyi çıkmadı cok üzgünüm ama birakmiycam kendimi Sonuna kadar savasicam bu infertilite ileeee kızlar sizin amh kac çıktı
selam kızlar
idrar yolu iltihabı olan arkadaş ( çabuk çabuk okudum adını unuttum :)) boll su içmen iyi canım iltihabı attırır su bende sık olurumda tecrübeliyim bu konuda
ya ben hala nur hanımdan başka doktor seçemedin deliricimmm
bir başka görüşmemi aynur hanımla yapmıştım oda iyi gibiydi ama tedavisi onda olan olmadığı için bilemiyorum tabi,
aynur hanım ve mustafa bey arasında kaldım ,aslında erkek dr da kasılırım ama iyiyse artık katlanıcam
ha bide betül hanım
lütfen bu doktorlarda tedavi olan varsa sonuç olumlu olumsuz yazsınlar yorumlarını
merhBA kızlar..
nur hanım yokmuymuş ağustosa kadarnasıl yani çok üzüldüm yaaa
ben 28 ocaktaki randevumu nur hanımdan almıştım onunla devam etmek istiyorum diye olmayacakmı yani şimdi
peki ağustosun kaçı gibi dnecekmiş ki
selamun aleykum arkadaslar.nette sorun vardi yazamadim.
128,3 cikmis sonucum.insaallah hamileyimdir.dr uma daha gondermedim simdi gonderecem nasil yorumlayacak cok heyecenliyim
referans araligi 1_2 hafta icin 50 500...biraz dusuk sanki.
ALLAH im sevindirsin beni ve dileyen herkesi.
progestan igneleri kac gun yaptirmistiniz.
selam kızlar. uzun zamandır giremedim. aslında sürekli takip ediyorum ama yazamadım bir türlü.kızlar size bir sorum olacak.negatif tüp bebek tedavisinden sonra adet gecikmesi yaşayan oldumu. tekrar tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. ama hala olamadım.gerçi ben polikistiğim haliyle adetlerim biraaz düzensiz oluyor ama tedaviden kaynaklı bi gecikme de olabilirmi onu merak ettim.
kızlar ben bugün adet oldum leke leke sabah olurum tam cumartesi başlıycaktım nur hanımla
Nur Hanım nisana kadar hastanede kızlar. Nisan-ağustos arası izinli.
ağustos başında mı döner acabatemmuzu atlatabilirdik belki..
kısmet gerçi..ozamana kadar tedavi olanlar topiğimize yazar beğendikleri doktorları başka dr gideriz artık
şimdi nur hanımla devam edemeyeceksem ön görüşmeyi onunla yapmamın ne anlamı var
Evet canım ağustos başında dönecek nasipse. Olsun ön görüşmeni yap sen, o zamana kadar değişir işler belki. Belki sen ağustosta başlarsın tedaviye. Ben olsam bir ay için beklerdim :) Tabi farklı planlarınız falan yoksa.
yok canım tüm planlarımız bebek üzerine zaten başka planımız yok ki
ağustosta olur da adet tarihim ağustos ortası olursa olmaz..
nur hanım kaçında döner acaba gidince sorayım
merhaba canım, yanlış dozda ilaç uyguladığı senmiydin canım yani ilaca devam ettiricekmiş ama semra hanım görüp kesmiş o anda flan böyle bişi okuduğumu çok net hatırlıyorum
tabi bi yerde frekans meselesi ama bende çok didikleyen biriyim işte
sen kimi düşünüyorsun canım
canım amh ı çapada 35 tl yaptırdım ben 3 ay önce dr un yazdığı kağıtla dahiliye bölümüne git randevu almana gerek yok orada yaptırabilirsin 15-20 gün sora sonuç çıkıyor...
Adetlerin düzenliyse şimdiden hesapla :)
Ağustos başı diye biliyorum sen sorarsın yine :) Kadın bıkacak bizden :) Ben de soracağım gittiğimde
adetlerim düzenlidir cnm 1-2 gün öne geliyor her ay bugün başladı mesela ayın 17 si.
ağustosa kadar 7 gün öne gelse 10 uokullar 1 inde açılır 20 günde tedavi biter sanırım daaa işte ekstra bişey çıkar tedavi 1 ay ertelenir vs o yüzden de ben ağustostan korkuyorum
çok sesli düşündümseninde kafanı karıştırdım dimi neyse bi kaç ay geçsin bakalım daha sağlıklı düşünebilirim şu an olayın şokundayım
nur hanım hakkaten bıkacak artık bizden
hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrr
canım özelden mesaj attım birara bakarsın
128,3 cikmis sonucum.insaallah hamileyimdir.dr uma daha gondermedim simdi gonderecem nasil yorumlayacak cok heyecenliyim
kadın olmak ne zor her ay yeni bişiler çıkıyor karşımıza mikrocum çok yoğunlar o kadar işlerinin arasında birde benm ufak tefek sorunlarla uğraşmasın dedim ama geçmezse ararım yarın
selam kızlar. uzun zamandır giremedim. aslında sürekli takip ediyorum ama yazamadım bir türlü.kızlar size bir sorum olacak.negatif tüp bebek tedavisinden sonra adet gecikmesi yaşayan oldumu. tekrar tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. ama hala olamadım.gerçi ben polikistiğim haliyle adetlerim biraaz düzensiz oluyor ama tedaviden kaynaklı bi gecikme de olabilirmi onu merak ettim.
arkadaşlar dün doktorum muayne ettikten sonra cem beyi aradı cem beyde bugun ıııcın menegon ıle baslamamı söyledı ılk ıgnem bugun dua edın banada haftaya salı kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?