Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba canım benim amh 0,40 çıkmıştı bi süre tedaviye başlayamadım bi tane yumurta olduğu için 3 ay sonra sadece iki yumurtam oldu ikiside döllendi biri tutundu ilk denememdi, şimdi 10 haftalık hamileyim çok şükür, dr nur hanımdı Allah yardımcın olsun hiç moralini bozma bi tane bile yetiyor rabbim ol dedikten sonra oluyor.

ben şimdi ön görüşmeye gidiyorum..
tedaviye temmuzda nur hanımla başlamayı düşünüyordum
kısmetttte bak
kızlar ben bugün adet oldum leke leke sabah olurum tam cumartesi başlıycaktım nur hanımla
ama yok demişsiniz ağustasa kadar doğrumu ya ben ne yapcam

nisana kadar orada cnm sonrasında ağustosa kadar yokmuş

canım amh ı çapada 35 tl yaptırdım ben 3 ay önce dr un yazdığı kağıtla dahiliye bölümüne git randevu almana gerek yok orada yaptırabilirsin 15-20 gün sora sonuç çıkıyor...

Son düzenleme:

Canım sen tedaviye ne zaman başlayacaksınki? Nur Hanım nisana kadar hastanede.

Aysuncum maalesef

Maşallah canım. İnş kat kat katlanmaya devam eder...

Kullanılan ilaçlardan gecikme olabiliyor.

kızlar ben bugün adet oldum leke leke sabah olurum tam cumartesi başlıycaktım nur hanımla

Nur Hanım'ı kaçırmadın
Tedavin şimdiden hayırlı olsun

Nur Hanım nisana kadar hastanede kızlar. Nisan-ağustos arası izinli.

ağustos başında mı döner acaba temmuzu atlatabilirdik belki..

kısmet gerçi..ozamana kadar tedavi olanlar topiğimize yazar beğendikleri doktorları başka dr gideriz artık

şimdi nur hanımla devam edemeyeceksem ön görüşmeyi onunla yapmamın ne anlamı var

Evet canım ağustos başında dönecek nasipse. Olsun ön görüşmeni yap sen, o zamana kadar değişir işler belki. Belki sen ağustosta başlarsın tedaviye. Ben olsam bir ay için beklerdim :) Tabi farklı planlarınız falan yoksa.

yok canım tüm planlarımız bebek üzerine zaten başka planımız yok ki

ağustosta olur da adet tarihim ağustos ortası olursa olmaz..

nur hanım kaçında döner acaba gidince sorayım

yok canım tüm planlarımız bebek üzerine zaten başka planımız yok ki

ağustosta olur da adet tarihim ağustos ortası olursa olmaz..

nur hanım kaçında döner acaba gidince sorayım

Adetlerin düzenliyse şimdiden hesapla :)
Ağustos başı diye biliyorum sen sorarsın yine :) Kadın bıkacak bizden :) Ben de soracağım gittiğimde

canım soyle benim degerime bakmıs dusme olunca yumurtalarım erken toplantı 35 bucuk saat sonra toplandı buda embriyoyu etkilemiş bunu negatif gebelik toplantısında semra hanım farketti aynur hanım yası kucuk olanlarda ve benim gibi yumurtası cok olanlarda toplanmaması gerektigini bilmiyormus galiba ben oyle anladım semra hanım hemen olayı cozdu ama semra hanım harika bir doktor bana gore cok bilgili keske o ilgilenebilse ben bundan dolayı degil canım ben randevularımın hepsinde cok bekletildim en az 1 saat bekledim oyle girebildim genelde 2 saate yakın beklemek zorunda kaldım hep birkere nerdeyse 3 saat beklemiştim belkide benim tedavi gordugum zamanlarda aynur hanım cok yogundu ama genede bukadar beklemek hosuma gitmedi bunu toplantıda soyleyince cok hos olmadı galiba zaten aynur hanımda artık benim tedavimi takip etmek istemez bence birde frekans meselesi diyorum ya frekans tutmayınca zor oluyor ben bu sayfayı okuyunca cok sasırdım herkes nur hanımı ove ove bitiremiyordu ben zannediyordum tum doktorlar ciddi soguk tekrar soyluyorum sen benim yazdıklarıma takılma frekans meselesi hersey sen pozitif enerji aldıysan basla merkezdeki tum doktorlar iyi
bende karar veremedim doktora nur hanımı istiyorum hic gormedim ama içim ısındı nur hanıma ama benim tedavi dusundugum tarihte o olmayacak erkek doktorda istemiyorum ne olcak bilmiyorum artık yaza kadar tedavi olanların tecrubelerinden faydalanacagım ona gore bir karar veririm artık ama inş gerek kalmadan kendiliginden hamile kalırım aminnn

merhaba kizlar.bende memoriali dusunenlerdenim.bugun amh degerimi ögrendim 0.4.cok uzuldum,sanirim kotu.simdi size soracagim ben 3 ay önce acik ameliyat gecirdim rahimden 5 tane miyom,endometriose idrar torbasinin üzerindeymis ve buna bagli olarak haliyle yapisiklik vardi hepsi temizlendi.simdi amh min dusuk cikmasi bu ameliyat ile ilgili olabilirmi,bu arada yasimda 37,tesekkürler

canım amh ı çapada 35 tl yaptırdım ben 3 ay önce dr un yazdığı kağıtla dahiliye bölümüne git randevu almana gerek yok orada yaptırabilirsin 15-20 gün sora sonuç çıkıyor...

hımm randevusuz yapıyorlar mı ama benim elimde istek kagıdı yok ben eylul ayında memorialda yaptırmıstım simdi bitkisel birşeyler kullanıyorumya faydası olacak mı diye kendim baktırmak istiyordum acaba direk gidip tüp bebek tedavisi olacagım desem yapmazlar mı? senin kac cıkmıstı sonuc benim yanlış hatırlamıyorsam 1.1 di ama tam hatırlamıyorum sadece iyi demişti tabi benim duruma gore iyi demişti

Adetlerin düzenliyse şimdiden hesapla :)
Ağustos başı diye biliyorum sen sorarsın yine :) Kadın bıkacak bizden :) Ben de soracağım gittiğimde

adetlerim düzenlidir cnm 1-2 gün öne geliyor her ay bugün başladı mesela ayın 17 si.

ağustosa kadar 7 gün öne gelse 10 u okullar 1 inde açılır 20 günde tedavi biter sanırım daaa işte ekstra bişey çıkar tedavi 1 ay ertelenir vs o yüzden de ben ağustostan korkuyorum

çok sesli düşündüm seninde kafanı karıştırdım dimi neyse bi kaç ay geçsin bakalım daha sağlıklı düşünebilirim şu an olayın şokundayım

nur hanım hakkaten bıkacak artık bizden

hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrr

15 gün sürüyor tedavi aşağı yukarı.
Her işte vardır bir hayır
İyi geceler canım

hayırlı olsun bebişin canım..stres yok artık hayat var bedeninde:)

arkadaşlar dün doktorum muayne ettikten sonra cem beyi aradı cem beyde bugun ıııcın menegon ıle baslamamı söyledı ılk ıgnem bugun dua edın banada haftaya salı kontrol var

kızlar hepinize günaydın ,hayırlı cumalar ,rabbim bugünün hürmetine dualarımızı kabul etsin inş..gıyaben yapılan dualar daha çabuk kabul olurmuş birbirimizi dualarımızda unutmayalım inş..

kadın olmak ne zor her ay yeni bişiler çıkıyor karşımıza mikrocum çok yoğunlar o kadar işlerinin arasında birde benm ufak tefek sorunlarla uğraşmasın dedim ama geçmezse ararım yarın

canım naber inş. bugün birşeyin kalmamıştır .evet kadın olmak zor bazen düşünüyorumda tüp bebekte bütün sıkıntıyı her halükarda hep kadın üstleniyor değilmi rabbim inş. meleklerimizi bize bağışlar da bizler bunları da atlatırız inş...

canım tebriklerrr hamilesin artık stres heyecan yok lütfen tadını çıkar bebeğinin düşük olması değil güzel katlaması önemli iğneler hakkında tam emin değilim ama heralde 3 aya kadar kullanılıyo ama yinede gebeliği ilerlemiş arkadaşlardan bilgi al zaten doktorunda seni bilgilendirecektir canım

arkadaşlarda cevaplamış zaten etdavi sonrası gecikme gayett doğal canım

canım sen yetiştin telaş yapma nur hanım henüz burda seninle karşılaşırız büyük ihtimalle haftaya ordayım bende

arkadaşlar dün doktorum muayne ettikten sonra cem beyi aradı cem beyde bugun ıııcın menegon ıle baslamamı söyledı ılk ıgnem bugun dua edın banada haftaya salı kontrol var

canım tedavin hayırlı olsun bebekli son bulsun inş...

qindigocum bu test değişmiyo diye biliyorum.Tekrardan dra istek yazdır yada yazdırmasanda yaparlar diye tahmin ediyorum çünkü istek kağıdına bakmadılar bile.çünkü bu işlem özele giriyor parayı alıyorlar direk yapıyorlar.çapada randevu yok dahiliyede kan veriyorsun o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…