Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kuzumm nerelerdesin ya hiç uğramıyorsun aşkolsun umarım iyisinizdir sen bebeğin arada uğra bizi habersiz bırakma tamammı

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar Ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşaallah...

nzyln tebrik ederim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah
Almina hoşgeldin canım hatırlıyorum seni,Adetler 2-3 ayda anca düzene giriyo canım ilaçlardan falan etkileniyo heralde
ethcan hayırlı olsun tedavin canım darısı başımıza herkes bir an önce maddi ve manevi olarak hazır olur ve son denemeniz olur inşallah kızlar..

Benim kayınvalidem memleketinden ziyarete geldi onunla igileniyorum o nedenle enerjim biraz düşük kızlar bu aralar okuyup çıkıyorum:))), güzel haberlerinizi bekliyorum....

Kolay gelsin canım :)

Dün genetik doktorumuz eşimi aramış, işleminizi bitirdim ne zaman isterseniz başlayabilirsiniz demiş
Ah ah dedim şu bekleme süresi olmasa haftaya ben de başlardım

herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar.
cevaplarınız için çoook teşekkür ederim. çok sağolun. sizinde dediğiniz gibi normal bi durum anlaşılan.
gerçi negatif tüp bebek sonrası nur hanımla görüştüğümde adetin geçikirse haber ver demişti.
biraz daha gelmezse haber veririm belki söktürücü ilaç verir.
tekrardan tedaviye başlayacağım için bu heyecan.
İnsan negatif bile alsa umut olduğu sürece toparlanıp yeni tedaviye odaklanıyor.
İnşaallah hepimiz birgün anne olacağız. Amiiinn

Dün genetik doktorumuz eşimi aramış, işleminizi bitirdim ne zaman isterseniz başlayabilirsiniz demiş
Ah ah dedim şu bekleme süresi olmasa haftaya ben de başlardım

canım benim. geç olsun ama sonu bebekli olsun. Muhakkak nur hanımın bir bildiği varki seni bekletiyor. içini rahat tut. tedavi günün de gelecek. hep birlikte gün sayacağız burda.

beni değilde eşimi daha çok cezbetti desem daha iyi olur ben daha karar aşamasındayken memorıle mail atmıştım danışmak için ve bize geri döndüler arayanda murat beydi daha ilk konuşmamızda bağladı kendine :) bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap verdi bizim sorun eşimde ve sayı düşük hareket 0 morfoloji 0 ben dunları duyduğumda şoka girdim resmen ama bu şoku murat beyin desteğiyle atlattım ilgisi alakası çok iyiydi eşim doktorların yanında çok kasılıyordu ama murat beyle arkadaş gibi sorunlarını konuşabiliyor benim gözümde çok büyüttüğüm bir olayı o küçücük gösterip bizim ondan en az etkilenmemizi sağladı güler yüzü beyfendiliği ve senin değerlerine önem vermesi ve tedavideyken herşeyden haberdar olması dahada uzatabilirim ama şu olaydan dolayı vazgeçemiorum tedavi sırasında beni hep başka doktorlara verdiler bende prosedür böyle diye sesimi çıkarmadım iyikide yapmışım bu sayede tüm doktorları tanıdım.sona yaklaşıcaz hala murat bey denk gelmedi bende merak ederek sordum nerde benim doktorum dedim bir baktım arkamda :)) hemen yanımıza geldi durumlarımı dosyaya bakmadan aktardı tespitleri çok doğru çıktı :)) opudan sonrası transferden sonrası zorlukları heleki kürtajın zorluğunu psikolojik baskısını murat beyin sayesinde eşimde bende kolay atlattık erkek doktorda rahat olamıyacaksan funda hanımıda düşün onun diğer bir hastayla konuşmasına şayet olmuştum baya dikkatli ve ince eleyip sık dokuyan bir doktora benziyor

günaydın canım hayırlı cumalar malesef sorun olmasa bile bütün yük bizlerin üstünde ( dediğin gibi inş. bebişler gelirdi bu sıkıntılaırı unuturuz bugün biraz daha iyi gibi geldi inşallah geçer

İnci çok sevindim canım gözün aydın biran evvel başlıycak gücü bulursun inşallah

sağlığımız elversede maddi olarak bu işe başlamak çok kolay değil madden çok yıpranıyoruz yaaaa,.... ve devlet hiç bi girişimde bulunmuyo keşke denemelerimizi ssk karşılasa hep denerdik...ama bizde hiç bişey yapamıyoruz bunun için bu çok kötü..kendi bireysel çabamızla deniyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun...

çok geçmiş olsun ne kadar kaldı zamanınız inci

Sağol canım. Mart başında kontrole gideceğim. Doktor tamam derse başlayacağız inşaallah. Kontrol hazirandaydı tedavi için öne aldırdık, yani daha da uzun bekleme ihtimalimiz var

günaydın kızlar güzell anneler ve anne adayları

Sağol canım. Mart başında kontrole gideceğim. Doktor tamam derse başlayacağız inşaallah. Kontrol hazirandaydı tedavi için öne aldırdık, yani daha da uzun bekleme ihtimalimiz var

incicim tedavine az kaldı sanırım senin..
herşey güzel olucak..hayırlı olsun şimdiden tedavin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…