nzyln tebrik ederim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah
Almina hoşgeldin canım hatırlıyorum seni,Adetler 2-3 ayda anca düzene giriyo canım ilaçlardan falan etkileniyo heralde
ethcan hayırlı olsun tedavin canım darısı başımıza herkes bir an önce maddi ve manevi olarak hazır olur ve son denemeniz olur inşallah kızlar..
Benim kayınvalidem memleketinden ziyarete geldi onunla igileniyorum o nedenle enerjim biraz düşük kızlar bu aralar okuyup çıkıyorum:))), güzel haberlerinizi bekliyorum....
arkadaşlar dün doktorum muayne ettikten sonra cem beyi aradı cem beyde bugun ıııcın menegon ıle baslamamı söyledı ılk ıgnem bugun dua edın banada haftaya salı kontrol var
Dün genetik doktorumuz eşimi aramış, işleminizi bitirdim ne zaman isterseniz başlayabilirsiniz demiş
Ah ah dedim şu bekleme süresi olmasa haftaya ben de başlardım
canım murat beyi soktun aklıma ya nası biri anlatır mısın biraz ,erkek dr pek istemediğim halde öyle bi anlattınki üstelik negatif almana rağmen merak ettim yani nası biri, sizin sorun neydi neler yaptı da seni böyle cezbetti
kızlar hepinize günaydın ,hayırlı cumalar ,rabbim bugünün hürmetine dualarımızı kabul etsin inş..gıyaben yapılan dualar daha çabuk kabul olurmuş birbirimizi dualarımızda unutmayalım inş..
canım naber inş. bugün birşeyin kalmamıştır .evet kadın olmak zor bazen düşünüyorumda tüp bebekte bütün sıkıntıyı her halükarda hep kadın üstleniyor değilmi rabbim inş. meleklerimizi bize bağışlar da bizler bunları da atlatırız inş...
canım tebriklerrr hamilesin artık stres heyecan yok lütfen tadını çıkar bebeğinin düşük olması değil güzel katlaması önemli iğneler hakkında tam emin değilim ama heralde 3 aya kadar kullanılıyo ama yinede gebeliği ilerlemiş arkadaşlardan bilgi al zaten doktorunda seni bilgilendirecektir canım
arkadaşlarda cevaplamış zaten etdavi sonrası gecikme gayett doğal canım
canım sen yetiştin telaş yapma nur hanım henüz burda seninle karşılaşırız büyük ihtimalle haftaya ordayım bende
canım tedavin hayırlı olsun bebekli son bulsun inş...
Dün genetik doktorumuz eşimi aramış, işleminizi bitirdim ne zaman isterseniz başlayabilirsiniz demiş
Ah ah dedim şu bekleme süresi olmasa haftaya ben de başlardım
incim gözün aydın ama ben kaçırmışım neden bekliyorsunuz canım
Canım 2 ay önce rahim ağzı operasyonu geçirdim, iyileşmesini bekliyoruz
çok geçmiş olsun ne kadar kaldı zamanınız inci
Sağol canım. Mart başında kontrole gideceğim. Doktor tamam derse başlayacağız inşaallah. Kontrol hazirandaydı tedavi için öne aldırdık, yani daha da uzun bekleme ihtimalimiz var
günaydın kızlar güzell anneler ve anne adayları
incicim tedavine az kaldı sanırım senin..
herşey güzel olucak..hayırlı olsun şimdiden tedavin cnm
Günaydın canım
Ah inş az kalmıştır. Beklemek o kadar zor ki...
bilmezmiyim ne zor
sonu güzel olsun da bekleriz inci..hem yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?