Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tebrikler canım hamilesinn değerinde çok güzel ben ilk kontrole gidene kadar iğne kullanmaya devam ettim sonr jele geçmiştimmm

evet canım böyle bir test var ama hangi durumda yapılıyor bilmiyorum nur hn danış istersen

Sağol canım. Mart başında kontrole gideceğim. Doktor tamam derse başlayacağız inşaallah. Kontrol hazirandaydı tedavi için öne aldırdık, yani daha da uzun bekleme ihtimalimiz var

benimde marttaydı ama hazirana kalıcak gibi inşallah geçmiştir incim inşallah bebişin için geliş vaktidir eğer gelicekse bir ayda bekleriz allah izin verirse :)) en iyi en hayırlı en bebekli vakit olsun inşallah

benimde marttaydı ama hazirana kalıcak gibi inşallah geçmiştir incim inşallah bebişin için geliş vaktidir eğer gelicekse bir ayda bekleriz allah izin verirse :)) en iyi en hayırlı en bebekli vakit olsun inşallah

Amin canım amin. En hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun hepimiz için. Yeter ki sağlıkla gelsinler...
Senin neden hazirana kalacak?

günaydın kızlar,
denturcum teşekkür ederim bilgiler için, murat beyin bilgilerini incelediğimde hem yaşı hemde tecrübesi itibariyle bana hiç çekici gelmemişti hatta amann en çaylakları bu deyip geçmiştim ama şimdi senin anlattıkların benim önyargımın tam tersi
erkek dr a sıcak bakmıyorum ama işini iyi yapan bi erkeği normal yapan bi kadın dr a da tercih ederim tabiki sonuçta bzim işimiz normal muayene değilki çok dikkat isteyen ve doğru kararların verilmesini gerektiren bi süreç ,,
bizdede sorun eşte ve aynen sizin durumunuzdayız oyüzden bende eşimede yardımcı olabilecek biri olsunda istiyorum
sayende ısındım biraz ,tedaviye başlayana kadar başka arkadaşların yorumlarınıda izleyerek artık bi karar vericez inşallah

incicim ben nisan gbi başlamayı düşünüyorum 2.negatifi aralık başında aldım devlette yaptırmıştım, nisana kadar beklememin sebebide eşim bitkisel vitaminler vs kullanıyor belki braz etki eder diye canım

Amin canım amin. En hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun hepimiz için. Yeter ki sağlıkla gelsinler...
Senin neden hazirana kalacak?

incim daha adet olmadım 21 gün oldu kürtaj olalı ocak ayında adet olamazsam hazirana kalıcak 2 ay normal düzenen dönmem gerekiyormuş dua edin benim için hiç bu kadar arzu etmememiştim adet olmayı kasımdan beri adet olamiyorum buda beni mahvediyor

Ah canım ya. Allah yardımcın olsun. Doktor ne dedi, ne kadar gecikirmiş?

Anladım canım. Hakkında en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inş.

Bizim kuzular çok nazlı kızlar, gelmeden kök söktürüyorlar bize bakalım geldikten sonra neler olacak

merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

nzlyln canım tebrik ederm değerin güzel rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

mikrocum nasılsın nasıl geçti operasyon ne zaman başlıyorsun

incim nasıl oldun düzeltinmi canım güzel hberler gelmeye başladı çok sevindim inşallah güzel biticek canım

umutege hazırlıklar başlamış sağlıkla kucaklarsın inşallah negüzel bir heycannn

dentur aysunay ve tedaviye başlayacak tüm arkadaşlarım rabbim yardımcınız olsun inşallalh su gibi bir çırpıda güzel bir tedavi geçirip
sonunda bebişleri kucaklarsınız

canan nerelerdesin sen

geçmişe bakalamadım bir arkadaş tets tarihimi sormuştu 24 ocakta test yaptırıcam inşalalh ogüm hiç unutamayacağım bir gün olur benim için

Hoş geldin kuzum. İyiyim şükür. Genetik işlemimiz de tamam şimdi benim iyileşmemi bekleyeceğiz
İnş bayram havası yaşayacağız burada 24 ocakta

Denturcum 15-20 gün önceki mesajlarınla şimdiklere bakıyorum, çok seviniyorum senin adına Daha iyisin, toparladın maşallah Daha da iyi olacaksın inşaallah.

Hoş geldin kuzum. İyiyim şükür. Genetik işlemimiz de tamam şimdi benim iyileşmemi bekleyeceğiz
İnş bayram havası yaşayacağız burada 24 ocakta

hoşbulduk canım gerçekten çok sevindim incim hergün bir adım yaklaşıyoruz az kaldı sende biran önce iyileşip kucaklarsın inşallah miniklerini
aminn aminnn inşallah
test tarihine kadar hiç birşey hissetmiş miydiniz kızlar merak ediyorumm

murat beyde bu durumdan muzdarip :)) her kelli felli yaşı büyük iyi bir doktor değildir demişti 4 yıldır uzman hekimmiş evet yaşı çok genç eşimle yaşıtlar :)) tecrübeside az olabilir ama önemli durumlarda teşhisini açıklar ama yinede ağer ciddi bir durum varsa birde nur hanım aynur hanımı çağıralım onlarında görüşünü alalım der ve onlarda aynı murat bey gibi teşhis koyarlar nur hanımda murat beyi çok övmüştü bana murat hocam buranın birtanesidir demişti :)) nur hanım onaylı yani :))
canım siz androlog murat başarla görüştünüz mü eşin için kontrolleri falan yapıldı mı

hayır canım eşim için görüşmedik henüz orda sanırım birkaç hafta içinde gidip sperm testi yaptıracağız orda ,şu an diğer testleri yaptırmaya çalışıyorum dışarda onları tamamlayıp tekrar gidicem zaten görüşmeye ve ne zaman başlayalım demeye,
siz görüştünüz mü canım sperm testi sonucuna falan mı bakıyor ??
nur hanım isterseniz üroloji doktorumuza görünün dedi ama onuda biz istemedik artık ,gözüküp napıcaz dedik bu saatten sonra

Kızlar size 2 soru

1-Tedavi sırasında kullandığımız ilaçlar saç dökülmesi yapıyor mu? Siz yaşadınız mı?

2-Transferden bir kaç gün sonra şişmeye başlayan göğüslerin birden inmesi ve acısının geçmesi sonucun negatif olduğunu mu gösterir?

Denturcum 15-20 gün önceki mesajlarınla şimdiklere bakıyorum, çok seviniyorum senin adına Daha iyisin, toparladın maşallah Daha da iyi olacaksın inşaallah.

:)) bende farkediyorum hatta arkadaşlarımda farkediyor incicim :)) allahın izniyle toparlandım çok şükür tabi sizlerin çok büyük desteği oldu her söylediğiniz bana ders oldu her kullandığınız kelimeniz yüreğimdeki üzüntümü giderdi birde artık herşeyin allahtan geldiğine en iyi merkezin bile faydası olmadığını kendime öğrettim ben bedenimi doyurmuşum 26 yıldır ama ruhum aç kalmış bu bebişten sonra onu farkettim ve ruhumu besliyorum şimdilik bebeğin yokluğunda onun için hazırlıklarımı yapıyorum :))) oda bni sakinlştirdi birazda olgunlaştırdı sanırım inşallah incim inşallah gerçekten elimden ne geldiyse yaptım hem eşim için hem kendim için bundan sonrası tevekkülle allahtan gelene boyun eğmek ama inancım sonsuz hepimiz gülücez ama ilk sizlerin hakkı mikro ve seni çok istiyorum namazlarımda okuduğum dualarımda elimi her açtığımda dilimle değil kalbimle dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah tabi sonrada diğer arkadaşlarım içinde dua ediyorum

Gözlerim doldu inanır mısın
Ne kadar güzel söylemişsin ruhumu besliyorum diye...
Allah hepimize nasip edecek inş ben buna tüm kalbimle inanıyorum...
Duaların için Allah razı olsun. Ne kadar tuhaf değil mi birbirimizi görmedik, seslerimizi bile duymadık ama birbirimiz için dualar ediyoruz. Kolay kolay kimseye nasip olmaz bu İyi ki burası var, iyi ki varsınız kızlar

canım biz testleri yaptırıp gittiğimizde eşimde yaptırmıştı murat bey sonuçlara baktığında üroloji doktorları dedikleri diğer murat beyle kesinlikle görüşmenizi tavsiye ediyorum dedi bizde kabul ettik çünkü eşimin 2 test arasında 50 milyon azalma vardı ilk testte hiçbir sorun yokken diğer testte herşey berbattı sizde görüşün canım eğer negatif sonuç alırsanız hormon tedavisine başlarız demişti bize ürolog ve ben şöyle düşünüyorum bu durumların açıklanması gerekir sebebini bilmek gerekir demekki yanlış bir durum varki eşimde sorun var oda baktı tedavi için en uygun yöntemi belirledi ilaçlar verdi muayene etti yaptığımız yanlışları açıkladı beslenme yanlıştı sıcak banyolar hamamlar saunalar yanlıştı ateşli hastalık geçirmişti eşim onları söyledi bize çok faydası oldu sizde gidin canım ömür boyu tedaviylemi uğraşıcaz belki eşlerimde yapılacak tedaviler bizlerin doğal yoldan hamile kalmamıza sebeb olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…