tebrikler canım hamilesinn değerinde çok güzelselamun aleykum arkadaslar.nette sorun vardi yazamadim.
128,3 cikmis sonucum.insaallah hamileyimdir.dr uma daha gondermedim simdi gonderecem nasil yorumlayacak cok heyecenliyim
referans araligi 1_2 hafta icin 50 500...biraz dusuk sanki.
ALLAH im sevindirsin beni ve dileyen herkesi.
progestan igneleri kac gun yaptirmistiniz.
selam kızlar,dna hasar testi diye bir şey okudum demin.benim eşimde sorun.bizim embriyolar orta kalite oluyo.2 kerede doğal yoldan hamile kaldım.kimyasal oldu.sağlıksız embriyo oluştu ikisindede.eşime ve bana kromozom testi istedi nur hanım.bir şey çıkmadı.bu dna hasar testinden hiç bahsetmedi.acaba spermlerde çok ağır hasar mı var ki.siz böyle bir test yaptırdınız mı
Umutegem ve paşasıNasılsınız bakalım?
Sağol canım. Mart başında kontrole gideceğim. Doktor tamam derse başlayacağız inşaallah. Kontrol hazirandaydı tedavi için öne aldırdık, yani daha da uzun bekleme ihtimalimiz var
benimde marttaydı ama hazirana kalıcak gibi inşallah geçmiştir incim inşallah bebişin için geliş vaktidir eğer gelicekse bir ayda bekleriz allah izin verirse :)) en iyi en hayırlı en bebekli vakit olsun inşallah
Amin canım amin. En hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun hepimiz için. Yeter ki sağlıkla gelsinler...
Senin neden hazirana kalacak?
incim daha adet olmadım 21 gün oldu kürtaj olalı ocak ayında adet olamazsam hazirana kalıcak 2 ay normal düzenen dönmem gerekiyormuş dua edin benim için hiç bu kadar arzu etmememiştim adet olmayı kasımdan beri adet olamiyorum buda beni mahvediyor
günaydın kızlar,
incicim ben nisan gbi başlamayı düşünüyorum 2.negatifi aralık başında aldım devlette yaptırmıştım, nisana kadar beklememin sebebide eşim bitkisel vitaminler vs kullanıyor belki braz etki eder diye canım
merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
incim nasıl oldun düzeltinmi canım güzel hberler gelmeye başladı çok sevindim inşallah güzel biticek canım
geçmişe bakalamadım bir arkadaş tets tarihimi sormuştu 24 ocakta test yaptırıcam inşalalh ogüm hiç unutamayacağım bir gün olur benim için
Hoş geldin kuzum. İyiyim şükür. Genetik işlemimiz de tamam şimdi benim iyileşmemi bekleyeceğiz
İnş bayram havası yaşayacağız burada 24 ocakta
günaydın kızlar,
denturcum teşekkür ederim bilgiler için, murat beyin bilgilerini incelediğimde hem yaşı hemde tecrübesi itibariyle bana hiç çekici gelmemişti hatta amann en çaylakları bu deyip geçmiştimama şimdi senin anlattıkların benim önyargımın tam tersi
erkek dr a sıcak bakmıyorum ama işini iyi yapan bi erkeği normal yapan bi kadın dr a da tercih ederim tabiki sonuçta bzim işimiz normal muayene değilki çok dikkat isteyen ve doğru kararların verilmesini gerektiren bi süreç ,,
bizdede sorun eşte ve aynen sizin durumunuzdayız oyüzden bende eşimede yardımcı olabilecek biri olsunda istiyorum
sayende ısındım biraz ,tedaviye başlayana kadar başka arkadaşların yorumlarınıda izleyerek artık bi karar vericez inşallah
incicim ben nisan gbi başlamayı düşünüyorum 2.negatifi aralık başında aldım devlette yaptırmıştım, nisana kadar beklememin sebebide eşim bitkisel vitaminler vs kullanıyor belki braz etki eder diye canım
murat beyde bu durumdan muzdarip :)) her kelli felli yaşı büyük iyi bir doktor değildir demişti 4 yıldır uzman hekimmiş evet yaşı çok genç eşimle yaşıtlar :)) tecrübeside az olabilir ama önemli durumlarda teşhisini açıklar ama yinede ağer ciddi bir durum varsa birde nur hanım aynur hanımı çağıralım onlarında görüşünü alalım der ve onlarda aynı murat bey gibi teşhis koyarlar nur hanımda murat beyi çok övmüştü bana murat hocam buranın birtanesidir demişti :)) nur hanım onaylı yani :))
canım siz androlog murat başarla görüştünüz mü eşin için kontrolleri falan yapıldı mı
ben gidip biraz kuran okuyayım görüşürüz kızlar
Denturcum 15-20 gün önceki mesajlarınla şimdiklere bakıyorum, çok seviniyorum senin adınaDaha iyisin, toparladın maşallah Daha da iyi olacaksın inşaallah.
:)) bende farkediyorum hatta arkadaşlarımda farkediyor incicim :)) allahın izniyle toparlandım çok şükür tabi sizlerin çok büyük desteği oldu her söylediğiniz bana ders oldu her kullandığınız kelimeniz yüreğimdeki üzüntümü giderdi birde artık herşeyin allahtan geldiğine en iyi merkezin bile faydası olmadığını kendime öğrettim ben bedenimi doyurmuşum 26 yıldır ama ruhum aç kalmış bu bebişten sonra onu farkettim ve ruhumu besliyorum şimdilik bebeğin yokluğunda onun için hazırlıklarımı yapıyorum :))) oda bni sakinlştirdi birazda olgunlaştırdı sanırım inşallah incim inşallah gerçekten elimden ne geldiyse yaptım hem eşim için hem kendim için bundan sonrası tevekkülle allahtan gelene boyun eğmek ama inancım sonsuz hepimiz gülücez ama ilk sizlerin hakkı mikro ve seni çok istiyorum namazlarımda okuduğum dualarımda elimi her açtığımda dilimle değil kalbimle dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah tabi sonrada diğer arkadaşlarım içinde dua ediyorum
hayır canım eşim için görüşmedik henüz orda sanırım birkaç hafta içinde gidip sperm testi yaptıracağız orda ,şu an diğer testleri yaptırmaya çalışıyorum dışarda onları tamamlayıp tekrar gidicem zaten görüşmeye ve ne zaman başlayalım demeye,
siz görüştünüz mü canım sperm testi sonucuna falan mı bakıyor ??
nur hanım isterseniz üroloji doktorumuza görünün dedi ama onuda biz istemedik artık ,gözüküp napıcaz dedik bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?