Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

aynen incim görmedim tanımıyorum ama aynı duyguyu yaşıyoruz tek bir dua var dilimizde ve neden kendim için istediğim şeyi sizler içinde istemiyim önemli olanda zaten bu ilk kardeşlerim için sonra kendim için bende inanıyorum canım olucak allahın izniyle olucak inşallah canım allah sizdende razı olsun

Her kese iyi günler dilerim.

1. Bende saç dökülmesi olmuşdu, amma doktorum ilaçlar yapmaz demişdi.

2. Neqatife işaret olduğunu bilemem amma söylediğin bulqular aynen bende de olmuşdu. Yani neqatiflerimde.

Ben de bir şey sorayım. Acaba kullandığınız progesteron iyne ve ya diğer ilaçlar sizde ateşe neden oldumu?
Her tedavimde iyne kullandığımda ateşim çıkıyor 37-38 arası. Ben iynenin acısından olduğunu düşünüyorum. Sabah iyne yapığımda akşama, akşam yaptığımda sabaha ateşim oluyordu. Tabii iynenin acısına paralel olarak. Acı ne kadar büyükse ateşim bir az daha yüksek. Bu benim tespitim. Doğrumu bilmiyorum.

Tedaviden sonra ateş falan kalmadı. Zaten ateşi vere bilecek başka bir durum da yoktu.

Pınarrr nasıl geçti kontrolün? her şey yolunda mı?

Mucize halledebildin mi tahlillerini?

Cevaplar için sağol Sümeyye.

Bende ateş gibi bir durum olmamıştı :26:

Pınarrr nasıl geçti kontrolün? her şey yolunda mı?

Mucize halledebildin mi tahlillerini?

selam incim! mucizem geçti sınıfı:) büyümüş aradaki o gün farkını da kapatmış herşey şimdilik yolunda gözüküyor! kızlar allah'tan umut kesilmezmiş gerçekten sizlerde asla umutlarınızı yitirmeyin ve dualarınızı eksik etmeyin! iş yoğun geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir kızlar Allah'a emanet olun öpüyorum incim kendine iyi bak emi

1-kullandığımız hormon ilaçları saç dökülmesi yapabilir.bende yaapmıştı.

2-negatif olduğunu anlamanın adet olmaktan başka bi göstergesi yok canım,hepsi hurafeee...

ateşte gayet normal tabi hormon ilaçlarıyla yumurtluyoruz neticede.normalin kaç katı doğal olmayan progeston alıyor vücut ateşte yapar.bende aşırı bel ağrısı yapmıştı mesela ve 3. iğneden sonra demiştimki ben daha yumurtaları taşıyamıyorum bebeği nasıl taşıycam diye doktora o da bana ilaçlardan olduğunu söyleyip rahatlatmıştı...

kızlar bendede tam tersi oldu dökülen saçlarım dökülmemeye başladı gürleşti :)) ne garip ya herkesin bünye farklı göğüslerde bebek alındıktan sonra dahada şişti sızladı yeni yeni kendine geliyor ki hala adet olmadım ikiside değişken şeyler

Oyyy çok sevindim Rabbim daim etsin inş. Pınarım.
Darısı bizlere olsun... Sağol kuzum sen de kendine çok iyi bak Allah'a emanet ol

Incicim benim son denemem temmuzdaydı ama benim 2 aydır saçlarım çok döküldü kestirmeye gittim kuaförüm şok oldu saçn çok azalmış dedi.gögüsleri bilmiyorum bende okadar belirgin bi farklılık olmadı.arada ağrı hafif hafif, ateşe gelince bendede çok oldu kasık ağrısı oldu opu öncesi artık yürümekte zorlanıyordum birde yanaklarım al al dı herkes bana güzelleştin sende bişey var yüzün nurlandı diyorduki buda hormonlardan.demekki hamile kalınca öyle olucam diyorum kendi kendime

Benim saçlarım dökülürdü herkesinki gibi ama bu tedavilerden sonra bir farklı dökülmeye başladı. Saçımı kestirince dururdu dökülme ama bu kez bana mısın demedi. Geçen seneden beri dökülme tam gaz devam ediyor :26:

Mucize Zeynep Kamil'e gidip tahlillerini yaptıracaktı canım ondan sordum.

aynen canım benimde kesildi ve durmadı demir eksikliği falan deniyo ama altlardan yenileride çıkıyo allah'tan

Demek ola biliyormuş. Bir de bu ateş tedavide istenmeyen bir şey. Bu sefer de ateşim çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Geçen sefer dahiliyeciye gitmişdim, nedenini anlayamadı (gerçi tam muayene etmesine izin vermedim, o da erkekdi Bir erkek doktor yetiyor zaten). Hafif antibiotik falan yazmışdı. Gerçi bir etkisini görmedim. Eğer ilaçlara tepkiyse ne yaparım, hem de progesterona...

Hepimizde var onlar maalesef. Elimizden geleni yapıp tevekkül, sabır ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
evet tevekkül etmekten başka çaremizmi var incim

amin canım inşallah bizim için hanigi zaman daha hayırlı ise o zaman olsun

kesinlikle çok memnun kaldım içim kıpır kıpır oldu umut doldu yüreğim

iyi günler arkadaşlar nasılsınız

çakır hayırlı olsun canım tedaviye başlıyomuşsun sanırım son olsun inşallah
bebklds hoşgeldin canım evet martda başlicam allah nasip ederse allah razı olsun iyi dileklerin için

kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başla bence acele etme

çoook geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ve aleykümselam bence değerin çok güzel inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu

kızlar ben bugün adet oldum leke leke sabah olurum tam cumartesi başlıycaktım nur hanımla
ama yok demişsiniz ağustasa kadar doğrumu ya ben ne yapcam
nurmem hayırlı olsun canim inşallah bol bebişli bir tedavi olur

Dün genetik doktorumuz eşimi aramış, işleminizi bitirdim ne zaman isterseniz başlayabilirsiniz demiş
Ah ah dedim şu bekleme süresi olmasa haftaya ben de başlardım
incim bende sabırsızlanıyorum başlamak için inşallah bu son beklemelerimiz olur bir dahaki beklentilerimiz bebişlerimize kardeş yapma beklemesi olsun

denturcum murat bey derken genç yakışıklı:) uzun boylu bir dr var omu acama o bizim muayenemize girdide ben pek önemsemedim hatta dedim bu adam ne diye dikilmiş başımıza :) ama yakışıklı:)

kızlar bu arada zeynep kamil hastanesinden aradılar testleriniz çıkmış randevu alıp gelin dedi bende dedimki
test alıcaz sadece randevu almaya ne gerek var dr eylem testlerinizi göstereceksiniz dedi
sizede böyle bişi dedilermi
biz sadece testleerimizi alsak vermezllermi acep

Canım formaliteden bir randevu al geç :) Gittiğinde sonuçları alınca oradaki kadın diyor doktora gösterin diye. Doktor da bir iki şey söylüyor o kadar. Doktor müsaitse gösterirsin. Değilse göstermeden çıkarsın.

haftaya perşembe günü aldım randevuyu
saat 16 a benim gitmemede gerek varmı yoksa eşime verirlerim testleri
ne diyor messela dr

haftaya perşembe günü aldım randevuyu
saat 16 a benim gitmemede gerek varmı yoksa eşime verirlerim testleri
ne diyor messela dr

Canım telefon açıp sor benim gelmeme gerek var mı diye. Bunların sağı solu belli olmaz.
Bu bu çıkmış, gebelikte iğne gerekir veya gerekmez gibi şeyler söylüyor. İğne gerekip gerekmeyeceğini homosistein belirleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…