Gözlerim doldu inanır mısın
Ne kadar güzel söylemişsin ruhumu besliyorum diye...
Allah hepimize nasip edecek inş ben buna tüm kalbimle inanıyorum...
Duaların için Allah razı olsun. Ne kadar tuhaf değil mi birbirimizi görmedik, seslerimizi bile duymadık ama birbirimiz için dualar ediyoruz. Kolay kolay kimseye nasip olmaz buİyi ki burası var, iyi ki varsınız kızlar
Kızlar size 2 soru
1-Tedavi sırasında kullandığımız ilaçlar saç dökülmesi yapıyor mu? Siz yaşadınız mı?
2-Transferden bir kaç gün sonra şişmeye başlayan göğüslerin birden inmesi ve acısının geçmesi sonucun negatif olduğunu mu gösterir?
Her kese iyi günler dilerim.
1. Bende saç dökülmesi olmuşdu, amma doktorum ilaçlar yapmaz demişdi.
2. Neqatife işaret olduğunu bilemem amma söylediğin bulqular aynen bende de olmuşdu. Yani neqatiflerimde.
Ben de bir şey sorayım. Acaba kullandığınız progesteron iyne ve ya diğer ilaçlar sizde ateşe neden oldumu?
Her tedavimde iyne kullandığımda ateşim çıkıyor 37-38 arası. Ben iynenin acısından olduğunu düşünüyorum. Sabah iyne yapığımda akşama, akşam yaptığımda sabaha ateşim oluyordu. Tabii iynenin acısına paralel olarak. Acı ne kadar büyükse ateşim bir az daha yüksek. Bu benim tespitim. Doğrumu bilmiyorum.
Tedaviden sonra ateş falan kalmadı. Zaten ateşi vere bilecek başka bir durum da yoktu.
Pınarrr nasıl geçti kontrolün? her şey yolunda mı?
Mucize halledebildin mi tahlillerini?
Kızlar size 2 soru
1-Tedavi sırasında kullandığımız ilaçlar saç dökülmesi yapıyor mu? Siz yaşadınız mı?
2-Transferden bir kaç gün sonra şişmeye başlayan göğüslerin birden inmesi ve acısının geçmesi sonucun negatif olduğunu mu gösterir?
Her kese iyi günler dilerim.
1. Bende saç dökülmesi olmuşdu, amma doktorum ilaçlar yapmaz demişdi.
2. Neqatife işaret olduğunu bilemem amma söylediğin bulqular aynen bende de olmuşdu. Yani neqatiflerimde.
Ben de bir şey sorayım. Acaba kullandığınız progesteron iyne ve ya diğer ilaçlar sizde ateşe neden oldumu?
Her tedavimde iyne kullandığımda ateşim çıkıyor 37-38 arası. Ben iynenin acısından olduğunu düşünüyorum. Sabah iyne yapığımda akşama, akşam yaptığımda sabaha ateşim oluyordu. Tabii iynenin acısına paralel olarak. Acı ne kadar büyükse ateşim bir az daha yüksek. Bu benim tespitim. Doğrumu bilmiyorum.
Tedaviden sonra ateş falan kalmadı. Zaten ateşi vere bilecek başka bir durum da yoktu.
selam incim! mucizem geçti sınıfı:) büyümüş aradaki o gün farkını da kapatmış herşey şimdilik yolunda gözüküyor! kızlar allah'tan umut kesilmezmiş gerçekten sizlerde asla umutlarınızı yitirmeyin ve dualarınızı eksik etmeyin! iş yoğun geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir kızlar Allah'a emanet olun öpüyorum incim kendine iyi bak emi
Incicim benim son denemem temmuzdaydı ama benim 2 aydır saçlarım çok döküldü kestirmeye gittim kuaförüm şok oldu saçn çok azalmış dedi.gögüsleri bilmiyorum bende okadar belirgin bi farklılık olmadı.arada ağrı hafif hafif, ateşe gelince bendede çok oldu kasık ağrısı oldu opu öncesi artık yürümekte zorlanıyordum birde yanaklarım al al dı herkes bana güzelleştin sende bişey var yüzün nurlandı diyorduki buda hormonlardan.demekki hamile kalınca öyle olucam diyorum kendi kendime
benim saçlarım dökülürdü herkesinki gibi ama bu tedavilerden sonra bir farklı dökülmeye başladı. Saçımı kestirince dururdu dökülme ama bu kez bana mısın demedi. Geçen seneden beri dökülme tam gaz devam ediyor :26:
Mucize zeynep kamil'e gidip tahlillerini yaptıracaktı canım ondan sordum.
aynen canım benimde kesildi ve durmadı demir eksikliği falan deniyo ama altlardan yenileride çıkıyo allah'tan
Incicim benim son denemem temmuzdaydı ama benim 2 aydır saçlarım çok döküldü kestirmeye gittim kuaförüm şok oldu saçn çok azalmış dedi.gögüsleri bilmiyorum bende okadar belirgin bi farklılık olmadı.arada ağrı hafif hafif, ateşe gelince bendede çok oldu kasık ağrısı oldu opu öncesi artık yürümekte zorlanıyordum birde yanaklarım al al dı herkes bana güzelleştin sende bişey var yüzün nurlandı diyorduki buda hormonlardan.demekki hamile kalınca öyle olucam diyorum kendi kendime
evet tevekkül etmekten başka çaremizmi var incimHepimizde var onlar maalesef. Elimizden geleni yapıp tevekkül, sabır ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
amin canım inşallah bizim için hanigi zaman daha hayırlı ise o zaman olsunhangi tarih senin ve bebeklerin için iyi olucaksa o olur inşallah canım benim adet dönemlerin çok düzenliydi en fazla 2-3 gecikmeler olurdu doktora sordum 4 hafta geçmeden olamazsın dedi bugün 3 hafta oldu inşallah bugün yarın gelir
kesinlikle çok memnun kaldım içim kıpır kıpır oldu umut doldu yüreğimgörüşmeden memnun kalmana çok sevindim. ii bir görüşme insana nasılda huzur ve umut veriyor
inş güzel yawrularına kavuşmak için yararlı olur da senle beraber bizde güler seviniriz
hakkaten komik olmuş. bu bilinç altı adama neler yaptırıyor bir bilsen
çok beğendim yaaaaa çok güsel
aslında çok uzak sayılmazlar. izmit gölcükteler ama ha deyince gelinmiyor işte. dun butun gun hem burnumu sildim hemde anne diye ağladım yaaaa :2: hasta olunca insan daha hassas oluyo sanırım...
sağol tatlım. sen iyileştin ben hasta oldum :)
sağol canımm. evet içmiyorum kesinlikle. sıcak suyun içine azcık ıhlamur bol limon ve bal. ıhlamurdan da mığdem bulandı çok içemiyorum. bebeğimizde iyidir inş. sağolsun benden çok eşim endişeleniyor :)
iyi günler arkadaşlar nasılsınız
bebklds hoşgeldin canım evet martda başlicam allah nasip ederse allah razı olsun iyi dileklerin içinçakır hayırlı olsun canım tedaviye başlıyomuşsun sanırım son olsun inşallah
kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başla bence acele etmehoşbulduk incicim evet iyiyim çok şükür adet oldum tam günümde salı akşamı aradı beni mustafa bey tabii ben onun sesini dayanamadım başladım ağlamaya en kısa zamanda gelin görüşelim dedi c.tesi 1.5 da randevumuz var bana 1 ay ara verip dondurulmuşlara başlayalım beklemeyelim dedi ama ben asla olmaz çok kötüyüm dedim en az 6 ay beklemek istiyorum dedim haziran gibi inşallah bi engel çıkmassa başlarız canım
çoook geçmiş olsun canım dikkat et kendinebu kadar sıkıntımın arasında birde idrar yolları iltihap olmuş dünden beri böbreklerimde belimde ağrı vardı gecede sıtmalanmıştım ara ara yine oluyor grip olucam sandım idrarda yanma olunca anladım off canım acayip yanıyor bir ilaç var çok etkili hemde zararsız hamileler bile kullanıyor kullansam bişi olur mu bunun için doktoruda aramak istemiyorum ama dünden beri 5lt su tükettim geçeceği yok
ve aleykümselam bence değerin çok güzel inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunuselamun aleykum arkadaslar.nette sorun vardi yazamadim.
128,3 cikmis sonucum.insaallah hamileyimdir.dr uma daha gondermedim simdi gonderecem nasil yorumlayacak cok heyecenliyim
referans araligi 1_2 hafta icin 50 500...biraz dusuk sanki.
ALLAH im sevindirsin beni ve dileyen herkesi.
progestan igneleri kac gun yaptirmistiniz.
nurmem hayırlı olsun canim inşallah bol bebişli bir tedavi olurkızlar ben bugün adet oldum leke leke sabah olurum tam cumartesi başlıycaktım nur hanımla
ama yok demişsiniz ağustasa kadar doğrumu ya ben ne yapcam
incim bende sabırsızlanıyorum başlamak için inşallah bu son beklemelerimiz olur bir dahaki beklentilerimiz bebişlerimize kardeş yapma beklemesi olsunDün genetik doktorumuz eşimi aramış, işleminizi bitirdim ne zaman isterseniz başlayabilirsiniz demiş
Ah ah dedim şu bekleme süresi olmasa haftaya ben de başlardım
denturcum murat bey derken genç yakışıklı:) uzun boylu bir dr var omu acama o bizim muayenemize girdide ben pek önemsemedim hatta dedim bu adam ne diye dikilmiş başımıza :) ama yakışıklı:)beni değilde eşimi daha çok cezbetti desem daha iyi olur ben daha karar aşamasındayken memorıle mail atmıştım danışmak için ve bize geri döndüler arayanda murat beydi daha ilk konuşmamızda bağladı kendine :) bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap verdi bizim sorun eşimde ve sayı düşük hareket 0 morfoloji 0 ben dunları duyduğumda şoka girdim resmen ama bu şoku murat beyin desteğiyle atlattım ilgisi alakası çok iyiydi eşim doktorların yanında çok kasılıyordu ama murat beyle arkadaş gibi sorunlarını konuşabiliyor benim gözümde çok büyüttüğüm bir olayı o küçücük gösterip bizim ondan en az etkilenmemizi sağladı güler yüzü beyfendiliği ve senin değerlerine önem vermesi ve tedavideyken herşeyden haberdar olması dahada uzatabilirim ama şu olaydan dolayı vazgeçemiorum tedavi sırasında beni hep başka doktorlara verdiler bende prosedür böyle diye sesimi çıkarmadım iyikide yapmışım bu sayede tüm doktorları tanıdım.sona yaklaşıcaz hala murat bey denk gelmedi bende merak ederek sordum nerde benim doktorum dedim bir baktım arkamda :)) hemen yanımıza geldi durumlarımı dosyaya bakmadan aktardı tespitleri çok doğru çıktı :)) opudan sonrası transferden sonrası zorlukları heleki kürtajın zorluğunu psikolojik baskısını murat beyin sayesinde eşimde bende kolay atlattık erkek doktorda rahat olamıyacaksan funda hanımıda düşün onun diğer bir hastayla konuşmasına şayet olmuştum baya dikkatli ve ince eleyip sık dokuyan bir doktora benziyor
kızlar bu arada zeynep kamil hastanesinden aradılar testleriniz çıkmış randevu alıp gelin dedi bende dedimki
test alıcaz sadece randevu almaya ne gerek var dr eylem testlerinizi göstereceksiniz dedi
sizede böyle bişi dedilermi
biz sadece testleerimizi alsak vermezllermi acep
haftaya perşembe günü aldım randevuyuCanım formaliteden bir randevu al geç :) Gittiğinde sonuçları alınca oradaki kadın diyor doktora gösterin diye. Doktor da bir iki şey söylüyor o kadar. Doktor müsaitse gösterirsin. Değilse göstermeden çıkarsın.
haftaya perşembe günü aldım randevuyu
saat 16 a benim gitmemede gerek varmı yoksa eşime verirlerim testleri
ne diyor messela dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?