Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hayirli cumalar...
sayfalar hizli ilerliyor,yetisemez oldum:)
sayfanin sonuna gelince bas sayfada yazili olanlari kimlerin yazdigini unutuyorum.yaslaniyorum galiba
bi arkadasim idrar yolu enfeksiyonu olmus ismini hatirlayamadim.misir puskulunu kaynatip icmesini tavsiye ederim.

Canım ben sana kısa bir özet geçeyim :)

Beyazzambak transfer oldu ayın 24'ünde müjdesini alacağız inş :)

Akasyam yavaş yavaş toparlanıyor Allah'ın izniyle...

Bebekdls'den üzücü haber aldık maalesef. Bu son negatifi olsun inş.

Canan'ı bir kaç gündür göremiyoruz. Hamileliğin tadını çıkarıyor inş. :)

Pınarosm güzel haberle geldi. Bebeğin gelişimi iyi gidiyor

Hilbur, umutege, sevdalinka, huli, mmlkk, cemile doğum için gün sayıyor :)

ehtcan tedaviye yeni başladı :)

nzlyln'in değeri katlanıyor maşallah :)

Mikro, happybutterfly, dentur, nurme, çakır, julietta, aysun, qingdao, sümeyye, meryem, sblkmbsr, almina77, mucize, erenesen, semra58, adenes ve ben tedavilerimizi bekliyoruz

Ne kadar kalabalıkmışız

Umarım kimseyi atlamamışımdır :26:

vayyyy be hatundaki hafızaya bak....ne yiyon kusum sen:)

İncimmm benide yazmissin cnmmm sagol tesekkur ederimm..yakinda laptobum gelsin daha aktif olucam insallahh..bu arada nasilsin cnm insallah hersey yolundadir.bnm pataloji sonucum iyi cikti.2 aya gelmezse minigim nisana tupe gidecem..nasib artik cnmmm

Ah canım inş tedaviye gerek kalmadan gelir kuzun.
İyiyim şükür, gün sayıyorum Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim

vay be helal olsun hafızaya bak ben az önce ne yediğimi hatırlamıyorum

Selam herkese,

Yarın dr gidiyoruz. ve çok önemli, 2.li taramada kan değerlerini beğenmedim demişti tekrar ayrıntılı görüntülü tarama yapacaklar...

Günlerdir aklım çıkıcak bir sorun çıkarsa diye, umarım herşey yolunda olur, en kesin çözüm amniosentez ama ondan da korkuyorum.
Anlayacağınız yarın bizim için çok önemli bize dua edin olur mu güzel haberlerle gelelim....
sevgiler

korkma canım birşey çıkmayacak allahın izniyle kötü şeyler getirme aklına
bizim nisan annelerinde 4-5 arkadaşa aynı şeyleri söylediler amniyosentez bile oldular çok şükür birşey çıkmadı seninde çıkmayacak inşallahhhhh

Allahim hayirlisi ile sonuclandirsin cnm.Allah izniyle guzel sonuclarla geleceksin.dualarim seninle...

Selam memorialde tedavi olan kızlar,
Ben aranızda yeniyim ilk denememin sonucunu Aralık ayında aldım , negatif (((
Yaptıgım araştırmalarda memoriali tavsiye ettiler Ocak basında Semra hn ile gorustum ve Aynur hn muayne etti
Yas 44 sorun rezerv eşimde ve bende başka sorun yok
Su an beklemedeyim aynur hn bu ay dinlen dedi
10 gün sonra regl olacağım ve nasipse yeni tedavi basliyacak
Bu benim memorialdeki ilk denemem olduğu için siz tecrübeli arkadaslar bana merkez hakkinda bilgi verebilirmisiniz
Aynur hn ile görüşmem beni memnun etti ama sizinde fikirlerinizi almak isterim
Benide aranıza alırsanız sevinirim
Hepiniz ALLAHA emanet olun

çakırcım allah iyiliğini versin güldürdün beni allahta seni güldürsün valla o kadar incelemedim canım :)) iyi kalpliliği yüzüne yansımış biri yakışıklılık görecelidir ama benm doktorum birtanedir çirkin olsada güzel olsada o bizim bi tanecik doktorumuz :)) ay hala gülüyorum heee martta gidersem bu sefer iyice incelerim yakışıklılığını :)) utancımdan erkek doktorların yüzüne pek bakamıyorum muayenede çok utanıyorum nedense :))

inci cayaz da vardı.ama durumunu unuttum..

Canım biliyorum cayaz'ı. Çok yazıştık onunla burada. Tedaviye başlayacağım dedi ve gitti Gidiş o gidiş, bir daha da yazmadı. Kırıldım açıkçası kendisine.

vay be helal olsun hafızaya bak ben az önce ne yediğimi hatırlamıyorum

Canım içini ferah tut. İnş sağlıklı yavrun.

Ben unutulmuşum

Diyorum unuttuğum var :26: Kusura bakma Juliaacım. Sen de varsın tabi

Merhaba Puffy hoş geldin. Sormak istediklerini seve seve cevaplarız.
Bir şey merak ettim. Aynur Hanım ve Semra Hanım tedavi açısından yaşınla ilgili bir şey söylediler mi?

cok tesekkur ederim happybutterfly biraz bitkisel kullanıp yaptırırım inş

canım kürtaj olunca nasıl olur bilmiyorum ama sogan suyu içince adet sökülüyor diye biliyorum bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…