Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

incim bravo bravo super hafızan var ben hemen unutuyorum millet hamile kalınca unutkanlaşıyormus ben daha şimdiden unutuyorum herşeyi

İnşeAllah sende daha çabuk olur, amma benim bildiğim kürtaj sonrası adet 1 ay gecike biliyor. Yakınlarımdan gördüm. Tabii herkeste farklı ola bilir.

Allah yardımcın olsun.

tesekkur ederim umutege.

arkadaslar nur hanima sonucu gonderdim. jel kullanmaya gecebilirsin demis.
gunde 1 kere mi kullanicaz. biraz zor olacak gibi.becerebilirim ins. kullanan kizlar nasil kolaymi?

tesekkur ederim umutege.

gunde 1 kere mi kullanicaz. biraz zor olacak gibi.becerebilirim ins. kullanan kizlar nasil kolaymi?

telaş etme jel ve fitil dolu bi hayata hoşgeldin...yaparsın rahat rahat sadece jelin eetkilerine hazır ol,geri gelcek,pembe kahverengi gibi telaş etmicen...korkmucan:)

tesekkur ederim umutege.

Ben bir keresinde günde iki kere , iki kere ise günde bir kere olarak kullanmışdım. Neredeyse hiç bir zorluk yaşamadım. Amma ben maksimum 17 gün kullandım. Sonrasında sorun olurmu bilmem. Sevmediğim tarafı abdest konusunda sıkıntı çekiyordum, akıyordu.

Canım jeli günde bir kez kullanacaksın. Kullanımı basit, iğneden bin kat daha iyidir

Merhaba Puffy hoş geldin. Sormak istediklerini seve seve cevaplarız.
Bir şey merak ettim. Aynur Hanım ve Semra Hanım tedavi açısından yaşınla ilgili bir şey söylediler mi?[/QUOTE]

Ben memoriale gitmeden istanbulda bu konuda isim yapmış 4 ayrı yer ile görüştüm cogu yasımdan kaynaklı yüzdeleri ve riskleri anlattılar.
Aynur hn ile Semra hn da yasimla ilgili seyler söyledi ama olmaz demedi seve seve senle uğraşmaya hazırız dediler.asıl basarı zor hastalara bebek yaptırmak dediler.
Detaylı ultradon ve kan testlerim , amh testim yapıldı.
Benim rezerv dısında hi bir sorunum yok ayrıca normal yolla olusmus bir hamileliğim ve doğumum var bu bir avantaj , kilo ve başka saglık problemimin olmaması bir avantaj olumsuz konuşmadılar.
Şimdi reglmi bekliyorum 10 gün sonra yeni tedavi basliyacak ve tedavi sekline o zaman karar verecekler.
Aynur hn ve klinik hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Buralarda benim yasımda bu islere kalkışan başka biri varmı:))))))

Öncelikle hayırlı olsun. İnş yavruna kavuşursun. Sana yaşla ilgili soruyu sormamdaki neden 45 yaşındaki yengem. Onda da rezerv azlığı var ve maalesef hiç hamile kalamadı.

Benim doktorum Nur Hanım. Ama Aynur Hanım'la bir kez transferde bir kaç kez de muayenede denk geldim. Açıkçası hakkında bir şey söyleyecek kadar bilgi sahibi değilim. Doktor konusu kişiden kişiye değişiyor. Elektriği yakalamak önemli. Tedavin boyunca Semra Hanım da seninle yakından ilgilenecektir.
Ben tüp bebeğe başlamadan önce bir çok yer araştırdım, tek gittiğim yer Memorial oldu ve değiştirmeyi de hiç düşünmedim. Bana göre işlerini çok iyi yapıyorlar, ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. İnsan orada kendisini evinde gibi hissediyor. Bu çok önemli bence. Merkez hakkında bir tereddütün olmasın, doğru yerdesin.

kızlar yarın saat 10 tedavim başlıyor allahın izniyle inşallah bukez olcak
dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen sizler benim dualarımdasınız
ayrıca hiç heycan yok bu kez nedendir bilmem inşallah herşey güzel olcak

Allah muvaffak eylesin nurmecim. Prolaktin falan derken bak tedavi geldi çattı :) İnş olacak...

Allah muvaffak eylesin nurmecim. Prolaktin falan derken bak tedavi geldi çattı :) İnş olacak...

evet canım prolaktin beni çok üzdü şimdi ilaç kullanıyorum sırf yine yükselir diye tedaviyi aklıma getirmiyorum
inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

evet canım prolaktin beni çok üzdü şimdi ilaç kullanıyorum sırf yine yükselir diye tedaviyi aklıma getirmiyorum
inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Stres yapma bak ne güzel tedaviye başlıyorsun Başladığın için strese girmemeli aksine mutlu olmalısın çünkü yavruna bir adım daha yaklaşıyorsun inş. Dua edeceğiz bol bol inş kavuşacaksın kuzuna

Klinik için olumlu düşüncelerini belirtmen beni cok rahatlatti , su anda Aynur hn karsı gayet pozitifim umarım hep böyle sürer aslında direk Semra hn ilgilensin istedim ama ekip olarak çalışıyorlar anladığım kadarıyla.
Bence yengen mutlaka bir randevu alıp görüşsün su an olduğu yas tam sinir 45 ten sonra basarı şansı en düşük noktaya geliyor, bizim yasimizda ayların bile önemi var her ay biraz daha rezerv ve kalite kaybı yasıyoruz.
Eğer hala istegi varsa zaman kaybetmeden tedaviye başlasın bu arada mini tüp uygulaması ile embryo biriktirip sonrada transfer yaptirabilir. Rahim hiç yaslanmiyormus sadece yumurta bitiyormuş mini tüp diye bir uygulama var belki duymussundur , az ilaçla kaliteli yumurta oluşturup biriktiriyorlar daha sonra naklediyorlar menapoza girsen bile transfer yapılabiliyor.

puffy hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun
ben bir kere aynur hanıma muayene oldum iyi bir dr zaten memorial de ekip olarak çalışıyorlar bu nedenle
çok avantajlı benim dr mustafa bey tedavin tekrar hayırlı olsun

ay dentur allah iyliğini versin
nasıl dikkat etmessin ben de diyorum bu necidir böyle dikilmiş başımıza bizi dinliyor
sonrada baktım ana dedim çok yakışıklıymış allah sahibine bağışlasın canım
kardeşim olsun ama kıcık oldum böyle hiç ses çıkarmadan bizi dinlemesine

Semra Hanım takipleri yapmıyor ama bazı muayenelere giriyor. Israr edersen transferine de gelebilir tabi o gün hastanedeyse
Evet ayların önemi var biliyorum. Kendisiyle konuştuk ama pek yanaşmıyorlar karı koca :26:
Evet embriyo biriktirme işlemini biliyorum.
Peki size genetikle ilgili bir şey söylediler mi? Pgt yapılması gerektiği vs.?

iyi geceler ben yatıyorum sabah erken kalcam hepiniz yaratana emanet olun

Pınarrr nasıl geçti kontrolün? her şey yolunda mı?

Mucize halledebildin mi tahlillerini?

hallettim canım ama zeynep kamilde değil.gidemedim oraya.gitsemde zaten okuduğum kadarıyla çoğunu yaptıramayacaktım orada.strese girmek istemedim.geçen tedavide çok strese girdim.eşim boşver yaptırırız özelde dedi.çok kafaya takmıştım.doktor tersler bişey der kafaya takarım diye.bide bize çok uzaktı.işe yetişemezdim.hepsini 950 tlye yaptırdım.1 hafta sonra çıkcakmış sonuçlarım.

Anladım canım. İnş hepsi tertemiz çıkar bir de onlarla uğraşmak zorunda kalmazsın Çok da uyguna yaptırmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…