Canım jeli günde bir kez kullanacaksın. Kullanımı basit, iğneden bin kat daha iyidir
tesekkur ederim canim
evet canim igneden iyidir.jeli uyguladiktan sonra yatmamiz gerekiyormu.(birde komik olacak ama iceriyo dogru biraz girecekmi)
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlarEttiğimiz tüm dualar kabul olsun inşaallah...
nzyln tebrik ederim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah
Almina hoşgeldin canım hatırlıyorum seni,Adetler 2-3 ayda anca düzene giriyo canım ilaçlardan falan etkileniyo heralde
ethcan hayırlı olsun tedavin canım darısı başımıza herkes bir an önce maddi ve manevi olarak hazır olur ve son denemeniz olur inşallah kızlar..
bu duaya yürektenn bir amin denir
Benim kayınvalidem memleketinden ziyarete geldi onunla igileniyorum o nedenle enerjim biraz düşük kızlar bu aralar okuyup çıkıyorum:))), güzel haberlerinizi bekliyorum....
Dün genetik doktorumuz eşimi aramış, işleminizi bitirdim ne zaman isterseniz başlayabilirsiniz demiş
Ah ah dedim şu bekleme süresi olmasa haftaya ben de başlardım
herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar.
cevaplarınız için çoook teşekkür ederim. çok sağolun. sizinde dediğiniz gibi normal bi durum anlaşılan.
gerçi negatif tüp bebek sonrası nur hanımla görüştüğümde adetin geçikirse haber ver demişti.
biraz daha gelmezse haber veririm belki söktürücü ilaç verir.
tekrardan tedaviye başlayacağım için bu heyecan.
İnsan negatif bile alsa umut olduğu sürece toparlanıp yeni tedaviye odaklanıyor.
İnşaallah hepimiz birgün anne olacağız. Amiiinn
Sağol canım. Mart başında kontrole gideceğim. Doktor tamam derse başlayacağız inşaallah. Kontrol hazirandaydı tedavi için öne aldırdık, yani daha da uzun bekleme ihtimalimiz var
Anladım canım. Hakkında en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inş.
Bizim kuzular çok nazlı kızlar, gelmeden kök söktürüyorlar bize bakalım geldikten sonra neler olacak
merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
mikrocum nasılsın nasıl geçti operasyon ne zaman başlıyorsun
amin canım inş..tedaviye bu hafta içi başlıyorum canım allahın izniyle
geçmişe bakalamadım bir arkadaş tets tarihimi sormuştu 24 ocakta test yaptırıcam inşalalh ogüm hiç unutamayacağım bir gün olur benim için
:)) bende farkediyorum hatta arkadaşlarımda farkediyor incicim :)) allahın izniyle toparlandım çok şükür tabi sizlerin çok büyük desteği oldu her söylediğiniz bana ders oldu her kullandığınız kelimeniz yüreğimdeki üzüntümü giderdi birde artık herşeyin allahtan geldiğine en iyi merkezin bile faydası olmadığını kendime öğrettim ben bedenimi doyurmuşum 26 yıldır ama ruhum aç kalmış bu bebişten sonra onu farkettim ve ruhumu besliyorum şimdilik bebeğin yokluğunda onun için hazırlıklarımı yapıyorum :))) oda bni sakinlştirdi birazda olgunlaştırdı sanırım inşallah incim inşallah gerçekten elimden ne geldiyse yaptım hem eşim için hem kendim için bundan sonrası tevekkülle allahtan gelene boyun eğmek ama inancım sonsuz hepimiz gülücez ama ilk sizlerin hakkı mikro ve seni çok istiyorum namazlarımda okuduğum dualarımda elimi her açtığımda dilimle değil kalbimle dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah tabi sonrada diğer arkadaşlarım içinde dua ediyorum
Gözlerim doldu inanır mısın
Ne kadar güzel söylemişsin ruhumu besliyorum diye...
Allah hepimize nasip edecek inş ben buna tüm kalbimle inanıyorum...
Duaların için Allah razı olsun. Ne kadar tuhaf değil mi birbirimizi görmedik, seslerimizi bile duymadık ama birbirimiz için dualar ediyoruz. Kolay kolay kimseye nasip olmaz buİyi ki burası var, iyi ki varsınız kızlar
selam incim! mucizem geçti sınıfı:) büyümüş aradaki o gün farkını da kapatmış herşey şimdilik yolunda gözüküyor! kızlar allah'tan umut kesilmezmiş gerçekten sizlerde asla umutlarınızı yitirmeyin ve dualarınızı eksik etmeyin! iş yoğun geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir kızlar Allah'a emanet olun öpüyorum incim kendine iyi bak emi
Canım ben sana kısa bir özet geçeyim :)
Beyazzambak transfer oldu ayın 24'ünde müjdesini alacağız inş :)
Akasyam yavaş yavaş toparlanıyor Allah'ın izniyle...
Bebekdls'den üzücü haber aldık maalesef. Bu son negatifi olsun inş.
Canan'ı bir kaç gündür göremiyoruz. Hamileliğin tadını çıkarıyor inş. :)
Pınarosm güzel haberle geldi. Bebeğin gelişimi iyi gidiyor
Hilbur, umutege, sevdalinka, huli, mmlkk, cemile doğum için gün sayıyor :)
ehtcan tedaviye yeni başladı :)
nzlyln'in değeri katlanıyor maşallah:)
Mikro, happybutterfly, dentur, nurme, çakır, julietta, aysun, qingdao, sümeyye, meryem, sblkmbsr, almina77, mucize, erenesen, semra58, adenes ve ben tedavilerimizi bekliyoruz
Ne kadar kalabalıkmışız
Umarım kimseyi atlamamışımdır :26:
Selam herkese,
Yarın dr gidiyoruz. ve çok önemli, 2.li taramada kan değerlerini beğenmedim demişti tekrar ayrıntılı görüntülü tarama yapacaklar...
Günlerdir aklım çıkıcak bir sorun çıkarsa diye, umarım herşey yolunda olur, en kesin çözüm amniosentez ama ondan da korkuyorum.
Anlayacağınız yarın bizim için çok önemli bize dua edin olur mu güzel haberlerle gelelim....
sevgiler
Selam memorialde tedavi olan kızlar,
Ben aranızda yeniyim ilk denememin sonucunu Aralık ayında aldım , negatif(((
Yaptıgım araştırmalarda memoriali tavsiye ettiler Ocak basında Semra hn ile gorustum ve Aynur hn muayne etti
Yas 44 sorun rezerv eşimde ve bende başka sorun yok
Su an beklemedeyim aynur hn bu ay dinlen dedi
10 gün sonra regl olacağım ve nasipse yeni tedavi basliyacak
Bu benim memorialdeki ilk denemem olduğu için siz tecrübeli arkadaslar bana merkez hakkinda bilgi verebilirmisiniz
Aynur hn ile görüşmem beni memnun etti ama sizinde fikirlerinizi almak isterim
Benide aranıza alırsanız sevinirim
Hepiniz ALLAHA emanet olun
kızlar yarın saat 10 tedavim başlıyor allahın izniyle inşallah bukez olcak
dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen sizler benim dualarımdasınız
ayrıca hiç heycan yok bu kez nedendir bilmem inşallah herşey güzel olcak
İyi geceler canım.
Yaklaşık 25-30 gün sonra pozitif haberini alacağız inş
hallettim canım ama zeynep kamilde değil.gidemedim oraya.gitsemde zaten okuduğum kadarıyla çoğunu yaptıramayacaktım orada.strese girmek istemedim.geçen tedavide çok strese girdim.eşim boşver yaptırırız özelde dedi.çok kafaya takmıştım.doktor tersler bişey der kafaya takarım diye.bide bize çok uzaktı.işe yetişemezdim.hepsini 950 tlye yaptırdım.1 hafta sonra çıkcakmış sonuçlarım.
az önce burdaydın canım ben yazana kadar kaybolmuşsun((
Buradayım kuzumBu gece uyku yok bana Elimde bir kitap var onun yazımıyla uğraşıyorum. Sabah teslim etmem gerek
kolay gelsin de canım ne kitabı hayırdır
Sağol tatlım. Tarihle ilgili bir kitap. Sakarya, I.Dünya Savaşı'nı yaşayanların dilinden anılar... Onları yazmaya çalışıyorum.
Ne diyeceğim. Tedavileriniz bitsin Allah'ın izniyle bir buluşma düzenleyelim ne dersiniz? Kimler gelir
sende hoş geldin canımmmm
bana şimdi güleceksin ama sendemi öğretmendin yoksa
ben varım gelirim canım allahın izniyle sen ayarla yada transfer olmadan da yapabiliriz bu işi nurmenin ve benim yinede konuşalım
beeeennnn????????????
Hoşgeldinnnn
Kız bu saatte ayakta ne işin varÇocukları alıştır şimdiden erken uyumaya
yaaa hiç uyumuyolar valla az bi tekmelerden fırsat bulsam hemen uyucam:) yandım ben galiba.şurda 6 hafta daha yazayım bakalım sonra sanırım fırsat bulamıcam veletlerden...
Canım ben öğretmenim, gazeteciyim, tercümanım, editörümTabi hepsini aynı anda yapmıyorum Şu an editörlük yapıyorum.
Önümüzdeki haftayı atlatalım, sonraki hafta herkese uyan bir günde buluşalım mı
beeeennnn????????????
Canım ben öğretmenim, gazeteciyim, tercümanım, editörümTabi hepsini aynı anda yapmıyorum Şu an editörlük yapıyorum.
Önümüzdeki haftayı atlatalım, sonraki hafta herkese uyan bir günde buluşalım mı
maşallah sana ya ben bilmiyordum yada kaçırmışım nazar değmesin sana
hilburum gördüm ve hemen yazdım seni görmemek mümkünmü canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?