Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tesekkur ederim canim
evet canim igneden iyidir.jeli uyguladiktan sonra yatmamiz gerekiyormu.(birde komik olacak ama iceriyo dogru biraz girecekmi)

Bir kaç dakika yatıp sonra biraz yürümelisin ki jel iyice dağılsın içeride. Evet biraz girmesi gerekiyor maalesef. Jelin içeriye girmesinden emin olman lazım.

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar Ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşaallah...

aminnn canım inş...

rabbim kolaylık versin canımm

Dün genetik doktorumuz eşimi aramış, işleminizi bitirdim ne zaman isterseniz başlayabilirsiniz demiş
Ah ah dedim şu bekleme süresi olmasa haftaya ben de başlardım

ne güzel olurdu beraber giderdi tedavimiz ama hayırlı zamanı ne zamansa o zaman olsun canım sonu bebekli olsun inş..

aminnn

Sağol canım. Mart başında kontrole gideceğim. Doktor tamam derse başlayacağız inşaallah. Kontrol hazirandaydı tedavi için öne aldırdık, yani daha da uzun bekleme ihtimalimiz var

inş. bir tesrlik çıkmaz ve tedavine başlarsın canım dualarımız seninle

Anladım canım. Hakkında en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inş.

Bizim kuzular çok nazlı kızlar, gelmeden kök söktürüyorlar bize bakalım geldikten sonra neler olacak

bizde geldikleri zaman acısını çıkartırız artık öpe koklaya sevgi manyağı yaparız onları

24 ocakta burada inş.bayram havası yaşıycaz canım

canım ya allah razı olsun o kadar mutlu ettin o kadar duygulandırdın ki beni rabbim hepimizin kucağını doldursun inş....

canım yüreklerimiz bir atıyor çünkü bizi bizim gibi anlayan bir başkası daha yok birde tanışırsak yüzyüze değmeyin keyfimize artık

canım çokk mutlu oldum rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş..hepimize birden

artık bişey demiyorum incim nasıl aklında tuttun bu kadar insanı maşallah sana

rabbim yardımcın olsun canım bebeğin sağlıklı aklına kötü düşünceler getirme strese girme boşuna dualarımız seninle

hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inş.bebeğinle dönersin evine

hadi hayırlısı canım inş. güzel olucak saklın aksini düşünme ki tedavinin sana kalan kısmını tamamlamış ol senden çoook güzel haberler bekliyoruzzzz

İyi geceler canım.
Yaklaşık 25-30 gün sonra pozitif haberini alacağız inş

aminn inş.. canımm

sonuçların inş. güzel çıkar canım rabbim yardımcın olsun

kolay gelsin de canım ne kitabı hayırdır

Sağol tatlım. Tarihle ilgili bir kitap. Sakarya, I.Dünya Savaşı'nı yaşayanların dilinden anılar... Onları yazmaya çalışıyorum.

Ne diyeceğim. Tedavileriniz bitsin Allah'ın izniyle bir buluşma düzenleyelim ne dersiniz? Kimler gelir

bana şimdi güleceksin ama sendemi öğretmendin yoksa

ben varım gelirim canım allahın izniyle sen ayarla yada transfer olmadan da yapabiliriz bu işi nurmenin ve benim yinede konuşalım

bana şimdi güleceksin ama sendemi öğretmendin yoksa

ben varım gelirim canım allahın izniyle sen ayarla yada transfer olmadan da yapabiliriz bu işi nurmenin ve benim yinede konuşalım

Canım ben öğretmenim, gazeteciyim, tercümanım, editörüm Tabi hepsini aynı anda yapmıyorum Şu an editörlük yapıyorum.

Önümüzdeki haftayı atlatalım, sonraki hafta herkese uyan bir günde buluşalım mı

yaaa hiç uyumuyolar valla az bi tekmelerden fırsat bulsam hemen uyucam:) yandım ben galiba.şurda 6 hafta daha yazayım bakalım sonra sanırım fırsat bulamıcam veletlerden...

Bence de Biri susar diğeri başlar artık
Doğum tarihi belli mi?

maşallah sana ya ben bilmiyordum yada kaçırmışım nazar değmesin sana

beeeennnn????????????

hilburum gördüm ve hemen yazdım seni görmemek mümkünmü canımmmmm

ya bende geleyim ben daha yürüyorken yapın şu organizasyonuda istanbulda olmamın bi anlamı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…