Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

yaaa hiç uyumuyolar valla az bi tekmelerden fırsat bulsam hemen uyucam:) yandım ben galiba.şurda 6 hafta daha yazayım bakalım sonra sanırım fırsat bulamıcam veletlerden...

canım onlar yeterki sağlıkla gelsinler topik birlik olur onlara bakarız dimi ama:))))

incim bana uyarr kızlarada söyliyelimmm

canım benide genelde eşim götürdüğü için aynı sayılırım ama buluruz bi şekilde

Evet cnm ben fazla giremiyorum girdiğimdede denk gelmiyoruz dediğin gibi bende iyiyim çok şükür nelet yapıyosun tedaviye başladınmı tekrar

Yok canım 2 ay önce rahim ağzımdan operasyon geçirdim. Tedaviye var daha Sen neler yapıyorsun? K.validen iyileşti mi?

tabi canım çok güzel olur sende olmalısın

tabiki hafta sonu çalışanlar nasıl gelicek canım ((

Öyle tabi
Cumartesi uyar mı?

Dur dur 6 hafta daha dur En az 36'yı gör inş.

canım benide genelde eşim götürdüğü için aynı sayılırım ama buluruz bi şekilde

Ben de bir kaç yer dışında her yere eşimle giderim. Kaybolma maceralarım olduğundan artık bilmediğim yere tek gitmiyorum
Orta bir noktada buluşuruz inş

çok yanlış yapıyoruz aslında nasıl olsa götürüyorlar diye dikkat etmiyoruz şimdi arabayla çıkınca yolları karıştırıyorum ((tamam canım ortak bir yer olsun hani biraz da bize yakın:))))

çok yanlış yapıyoruz aslında nasıl olsa götürüyorlar diye dikkat etmiyoruz şimdi arabayla çıkınca yolları karıştırıyorum ((tamam canım ortak bir yer olsun hani biraz da bize yakın:))))

Herkes nereden geleceğini yazsın ona göre bir nokta belirleyelim

Geçmiş olsun cnm bende bu ay yumurtlama takibiyle başlamayı düşünüyorum tedaviye kayınvalidem bi iyi bi kötü oluyo tansiyonu aniden çıkıyo 20lere kadar tansiyon iyi oldukça fizige gidiyo böle geçiyo günler Allah daha kötüsünden korusun inş.

canım rabbim şifa versin kayınvalidene aminn inş...

Allah acil şifalar versin inş.
Çok sevindim. İnş daha fazla bekletmez kuzucuğun seni. Hep dualarımdasın.

Kızlar biz Zeynep'le gebelik bölümünde bir topikte tanışmıştık. Bir yılı geçti Kendisi 10 yıllık evli ve bizler gibi evlat hasreti çekiyor...

canım rabbim şifa versin kayınvalidene aminn inş...
Sağol cnm aminnn inş.

amin cnm Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.sende inş en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…