- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
ya bende geleyim ben daha yürüyorken yapın şu organizasyonuda istanbulda olmamın bi anlamı olsun:)
yaaa hiç uyumuyolar valla az bi tekmelerden fırsat bulsam hemen uyucam:) yandım ben galiba.şurda 6 hafta daha yazayım bakalım sonra sanırım fırsat bulamıcam veletlerden...
İyi geceler cnm nasılsın
canım onlar yeterki sağlıkla gelsinler topik birlik olur onlara bakarız dimi ama:))))
incim bana uyarr kızlarada söyliyelimmm
ya bende geleyim ben daha yürüyorken yapın şu organizasyonuda istanbulda olmamın bi anlamı olsun:)
Önce şunu belirleyelim. H.içi mi uyar h.sonu mu?
Zeynebimiyiyim şükür canım sen nasılsın? Uzun zamandır denk gelmiyoruz :26:
Önce şunu belirleyelim. H.içi mi uyar h.sonu mu?
benim için hafta sonu içi farketmez ,annemle gidiyorum heryer ama kafa kadındır sıkılmazsınız onun yanındada.zaten istanbulda adres bulma konusunda peki iyi değilim:) doktora kalırsa doğuma 6 hafta bana kalırsa 4 anca:)
Evet cnm ben fazla giremiyorum girdiğimdede denk gelmiyoruz dediğin gibi bende iyiyim çok şükür nelet yapıyosun tedaviye başladınmı tekrar
tabi canım çok güzel olur sende olmalısın
tabiki hafta sonu çalışanlar nasıl gelicek canım((
benim için hafta sonu içi farketmez ,annemle gidiyorum heryer ama kafa kadındır sıkılmazsınız onun yanındada.zaten istanbulda adres bulma konusunda peki iyi değilim:) doktora kalırsa doğuma 6 hafta bana kalırsa 4 anca:)
canım benide genelde eşim götürdüğü için aynı sayılırım ama buluruz bi şekilde
Öyle tabi
Cumartesi uyar mı?
tamam bana uyar
Dur dur 6 hafta daha durEn az 36'yı gör inş.
inşşş....
Ben de bir kaç yer dışında her yere eşimle giderim. Kaybolma maceralarım olduğundan artık bilmediğim yere tek gitmiyorum
Orta bir noktada buluşuruz inş
çok yanlış yapıyoruz aslında nasıl olsa götürüyorlar diye dikkat etmiyoruz şimdi arabayla çıkınca yolları karıştırıyorum((tamam canım ortak bir yer olsun hani biraz da bize yakın:))))
Yok canım 2 ay önce rahim ağzımdan operasyon geçirdim. Tedaviye var dahaSen neler yapıyorsun? K.validen iyileşti mi?
Öyle tabi
Cumartesi uyar mı?
Dur dur 6 hafta daha durEn az 36'yı gör inş.
Ben de bir kaç yer dışında her yere eşimle giderim. Kaybolma maceralarım olduğundan artık bilmediğim yere tek gitmiyorum
Orta bir noktada buluşuruz inş
Herkes nereden geleceğini yazsın ona göre bir nokta belirleyelim
canım ben gebzeden gelicem 1,5 saat kadar yolum var yani
Herkes nereden geleceğini yazsın ona göre bir nokta belirleyelim
Geçmiş olsun cnm bende bu ay yumurtlama takibiyle başlamayı düşünüyorum tedaviye kayınvalidem bi iyi bi kötü oluyo tansiyonu aniden çıkıyo 20lere kadar tansiyon iyi oldukça fizige gidiyo böle geçiyo günler Allah daha kötüsünden korusun inş.
Geçmiş olsun cnm bende bu ay yumurtlama takibiyle başlamayı düşünüyorum tedaviye kayınvalidem bi iyi bi kötü oluyo tansiyonu aniden çıkıyo 20lere kadar tansiyon iyi oldukça fizige gidiyo böle geçiyo günler Allah daha kötüsünden korusun inş.
canım ben gebzeden gelicem 1,5 saat kadar yolum var yani
ben üsküdardayım.
Ne güzel arkadaşlarla buluşacaksınız yakın olsaydım bende gelirdim
Sağol cnm aminnn inş.canım rabbim şifa versin kayınvalidene aminn inş...
Allah acil şifalar versin inş.
Çok sevindim. İnş daha fazla bekletmez kuzucuğun seni. Hep dualarımdasın.
Kızlar biz Zeynep'le gebelik bölümünde bir topikte tanışmıştık. Bir yılı geçtiKendisi 10 yıllık evli ve bizler gibi evlat hasreti çekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?