Allah acil şifalar versin inş.
Çok sevindim. İnş daha fazla bekletmez kuzucuğun seni. Hep dualarımdasın.
Kızlar biz Zeynep'le gebelik bölümünde bir topikte tanışmıştık. Bir yılı geçtiKendisi 10 yıllık evli ve bizler gibi evlat hasreti çekiyor...
bende tam 10 yıllık zeynep aynıyız desene inş. en kısa zamanda rabbim hayırlı evlatlar nasip eder
Gebze'den Söğütlüçeşme metrobüs ne kadar sürüyor?
Daha yakın
Canım sen İzmit'teydin değil mi? Ah keşke görüşebilsek
Gebze'den Söğütlüçeşme metrobüs ne kadar sürüyor?
Daha yakın
Canım sen İzmit'teydin değil mi? Ah keşke görüşebilsek
bende tam 10 yıllık zeynep aynıyız desene inş. en kısa zamanda rabbim hayırlı evlatlar nasip eder
rabbim sizleri daha fazla bekletmesin.....
Evet cnm izmit gölcükteyim nasip olursa belki birgün görüşürüz
Cnm benim nisan 21de 11 yılım bitecek aminn cnm hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim
Selam herkese,
Yarın dr gidiyoruz. ve çok önemli, 2.li taramada kan değerlerini beğenmedim demişti tekrar ayrıntılı görüntülü tarama yapacaklar...
Günlerdir aklım çıkıcak bir sorun çıkarsa diye, umarım herşey yolunda olur, en kesin çözüm amniosentez ama ondan da korkuyorum.
Anlayacağınız yarın bizim için çok önemli bize dua edin olur mu güzel haberlerle gelelim....
sevgiler
Evet cnm sen gölcüğe daha rahat gelirsinamin canım inşşş. dualarını bekliyoruz
canım biz seninle daha yakınmışız:)))
benim temmuz 6 da 10 bitecek bir sene varmış arada
Cnm benim nisan 21de 11 yılım bitecek aminn cnm hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim
Evet cnm sen gölcüğe daha rahat gelirsin
Cnm huzurlu nice 10seneler olsun inş.
Canım ben öğretmenim, gazeteciyim, tercümanım, editörümTabi hepsini aynı anda yapmıyorum Şu an editörlük yapıyorum.
Önümüzdeki haftayı atlatalım, sonraki hafta herkese uyan bir günde buluşalım mı
beni değilde eşimi daha çok cezbetti desem daha iyi olur ben daha karar aşamasındayken memorıle mail atmıştım danışmak için ve bize geri döndüler arayanda murat beydi daha ilk konuşmamızda bağladı kendine :) bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap verdi bizim sorun eşimde ve sayı düşük hareket 0 morfoloji 0 ben dunları duyduğumda şoka girdim resmen ama bu şoku murat beyin desteğiyle atlattım ilgisi alakası çok iyiydi eşim doktorların yanında çok kasılıyordu ama murat beyle arkadaş gibi sorunlarını konuşabiliyor benim gözümde çok büyüttüğüm bir olayı o küçücük gösterip bizim ondan en az etkilenmemizi sağladı güler yüzü beyfendiliği ve senin değerlerine önem vermesi ve tedavideyken herşeyden haberdar olması dahada uzatabilirim ama şu olaydan dolayı vazgeçemiorum tedavi sırasında beni hep başka doktorlara verdiler bende prosedür böyle diye sesimi çıkarmadım iyikide yapmışım bu sayede tüm doktorları tanıdım.sona yaklaşıcaz hala murat bey denk gelmedi bende merak ederek sordum nerde benim doktorum dedim bir baktım arkamda :)) hemen yanımıza geldi durumlarımı dosyaya bakmadan aktardı tespitleri çok doğru çıktı :)) opudan sonrası transferden sonrası zorlukları heleki kürtajın zorluğunu psikolojik baskısını murat beyin sayesinde eşimde bende kolay atlattık erkek doktorda rahat olamıyacaksan funda hanımıda düşün onun diğer bir hastayla konuşmasına şayet olmuştum baya dikkatli ve ince eleyip sık dokuyan bir doktora benziyor
Canım 2 ay önce rahim ağzı operasyonu geçirdim, iyileşmesini bekliyoruz
Kızlar size 2 soru
1-Tedavi sırasında kullandığımız ilaçlar saç dökülmesi yapıyor mu? Siz yaşadınız mı?
2-Transferden bir kaç gün sonra şişmeye başlayan göğüslerin birden inmesi ve acısının geçmesi sonucun negatif olduğunu mu gösterir?
Canım ben sana kısa bir özet geçeyim :)
Beyazzambak transfer oldu ayın 24'ünde müjdesini alacağız inş :)
Akasyam yavaş yavaş toparlanıyor Allah'ın izniyle...
Bebekdls'den üzücü haber aldık maalesef. Bu son negatifi olsun inş.
Canan'ı bir kaç gündür göremiyoruz. Hamileliğin tadını çıkarıyor inş. :)
Pınarosm güzel haberle geldi. Bebeğin gelişimi iyi gidiyor
Hilbur, umutege, sevdalinka, huli, mmlkk, cemile doğum için gün sayıyor :)
ehtcan tedaviye yeni başladı :)
nzlyln'in değeri katlanıyor maşallah:)
Mikro, happybutterfly, dentur, nurme, çakır, julietta, aysun, qingdao, sümeyye, meryem, sblkmbsr, almina77, mucize, erenesen, semra58, adenes ve ben tedavilerimizi bekliyoruz
Ne kadar kalabalıkmışız
Umarım kimseyi atlamamışımdır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?