Canım ben öğretmenim, gazeteciyim, tercümanım, editörümTabi hepsini aynı anda yapmıyorum Şu an editörlük yapıyorum.
Önümüzdeki haftayı atlatalım, sonraki hafta herkese uyan bir günde buluşalım mı
Evet cnm izmit gölcükteyim nasip olursa belki birgün görüşürüz
ben saç dokulmesı yaşamadım.ki zaten tedavı oncesı saçlarımı kısacık kestirmiştim.
transferden sonra bir göğüs şişikliğim falan olmadı
selam kızlarrr tabi haftasonu kimsecikler yok,
bugün nurme tedaviye başlıyordu dimi boş şans canım
doktorlar konusundada murat bey yanında birde funda hanım yorumları geldi iyi oldu, nur hanım dışındaki doktorlarda tedavi gören arkadaşlar ara sıra yorumlarını yazarsa fena olmaz
bende gnc den balık yağı aldım kendime yumurta kalitesine faydası olabiliyormuş her akşam bir tane içiyorum ,bir tanede folbiol
şimdi gideyimde annecime hediye alayım bende bugün doğumgünü kraliçemin ,,görüşürüz sonraaaa
yapılan yorumlara göre nur hanımdan sonra gelen en çok tavsiye edilen dr mustafa bey nisana kadar inş nur hanımla transferim yapılmış olur eger bi sorun çıkmazsa yoksa mustafa beyi düşünüyorum bende
merhaba zeynepcim hoşgeldin aramıza. benım ailemde gölcukte. sen neresındesin?
Inci,umutege, hil_bur ,mikro, cakir, sumeyye, sevda, beyazzambak, happybutterfly
unuttugum varsa affedin)
bana cevap tebrik yazan yazamayan butun guzel hatunlar cok tesekkur ediyorum, Yuce RABBIM gonlunuze gore versin.
tedaviye baslayanlar dualarimiz sizinle.
canım tebrik ederim ben kacırdım galiba hamilesin onun icin tebrik ediyoruz demi affet boyle soru da sorulmaz ama bu sıralar cok yogunum ve kafam cok dolu oyuzden olan biten herşeyi unutuyorum
evet cnm herşey güzel olucakselamlar bende başladım canlarım bugün ilk inemi yaptım
inşallah herşey güzelolcak
sonucum pozitiff, insaallah hamileyim,sanki ruyaa.
anliyorum canim RABBIM kolaylik versin hersey gonlunce dahada guzel olsun.
selamlar bende başladım canlarım bugün ilk inemi yaptım
Mikrom hastaneye nasıl geliyorsunuz?
Zeynebim hayırlı geceler canım
mrb arkadaşlar bende yeniyim burda eşim salı günü mikro tese ameliyatı oldu allaha şükür bulundu spermler bende cuma günü iğnelerime başladım pazartesi biticek ve salı günü tekrar gidicem rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş
selamlar bende başladım canlarım bugün ilk inemi yaptım
ya kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba. kesik yoğurt kıvamında beyaz beyaz afedersiniz ama hafif birazda kokusu var çok akıntım var. sizlerden daha önce böyle bi durum ile karşılaşan varmı. tecrübelerinize ihtiyacım var. nur hanıma mail mi atsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?