Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mrb arkadaşlar bende yeniyim burda eşim salı günü mikro tese ameliyatı oldu allaha şükür bulundu spermler bende cuma günü iğnelerime başladım pazartesi biticek ve salı günü tekrar gidicem rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş

ben saç dokulmesı yaşamadım.ki zaten tedavı oncesı saçlarımı kısacık kestirmiştim.
transferden sonra bir göğüs şişikliğim falan olmadı

Aklıma ne geldi.... Saç dökülmesinin genellikle en büyük etkeni stresstir. Bu da bizim tedavide zaten bolluca var. İlk tedavimde baya stress vardı. Saç dökülmem de uzun çekti. İkincide çok daha rahattım ve nerdeyse hiç dökülmedi diye bilirim.

(doktorumu haklı çıkarmam lazım :) ....... )

selam kızlarrr tabi haftasonu kimsecikler yok,
bugün nurme tedaviye başlıyordu dimi boş şans canım
doktorlar konusundada murat bey yanında birde funda hanım yorumları geldi iyi oldu, nur hanım dışındaki doktorlarda tedavi gören arkadaşlar ara sıra yorumlarını yazarsa fena olmaz

bende gnc den balık yağı aldım kendime yumurta kalitesine faydası olabiliyormuş her akşam bir tane içiyorum ,bir tanede folbiol

şimdi gideyimde annecime hediye alayım bende bugün doğumgünü kraliçemin ,,görüşürüz sonraaaa

cnm bende jinemedde meriç karacan da tedavi görüyorum çok memnunum iğnelerimi oluyorum 4 gün salı günüde tekrar gidicem allahım herkesin gönlüne göre versin inş

yapılan yorumlara göre nur hanımdan sonra gelen en çok tavsiye edilen dr mustafa bey nisana kadar inş nur hanımla transferim yapılmış olur eger bi sorun çıkmazsa yoksa mustafa beyi düşünüyorum bende

yapılan yorumlara göre nur hanımdan sonra gelen en çok tavsiye edilen dr mustafa bey nisana kadar inş nur hanımla transferim yapılmış olur eger bi sorun çıkmazsa yoksa mustafa beyi düşünüyorum bende

hayırlısı olur inşallaj mustafa bey benim canııımm doktorummm..

Inci,umutege, hil_bur ,mikro, cakir, sumeyye, sevda, beyazzambak, happybutterfly
unuttugum varsa affedin)
bana cevap tebrik yazan yazamayan butun guzel hatunlar cok tesekkur ediyorum, Yuce RABBIM gonlunuze gore versin.
tedaviye baslayanlar dualarimiz sizinle.

Son düzenleme:

canım tebrik ederim ben kacırdım galiba hamilesin onun icin tebrik ediyoruz demi affet boyle soru da sorulmaz ama bu sıralar cok yogunum ve kafam cok dolu oyuzden olan biten herşeyi unutuyorum

selamlar bende başladım canlarım bugün ilk inemi yaptım
inşallah herşey güzelolcak

canım tebrik ederim ben kacırdım galiba hamilesin onun icin tebrik ediyoruz demi affet boyle soru da sorulmaz ama bu sıralar cok yogunum ve kafam cok dolu oyuzden olan biten herşeyi unutuyorum

sonucum pozitiff, insaallah hamileyim,sanki ruyaa.
anliyorum canim RABBIM kolaylik versin hersey gonlunce dahada guzel olsun.

evet cnm herşey güzel olucak
tedavin hayırlı olsun canımmm..
sonucum pozitiff, insaallah hamileyim,sanki ruyaa.
anliyorum canim RABBIM kolaylik versin hersey gonlunce dahada guzel olsun.

tebrik ederim nzlyn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn...ne güzel bi duygu kimbilir

denemee......................

Son düzenleme:
ya kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba. kesik yoğurt kıvamında beyaz beyaz afedersiniz ama hafif birazda kokusu var çok akıntım var. sizlerden daha önce böyle bi durum ile karşılaşan varmı. tecrübelerinize ihtiyacım var. nur hanıma mail mi atsam acaba

Mikrom hastaneye nasıl geliyorsunuz?

Zeynebim hayırlı geceler canım

canım hastaneye eşim getiriyo evde olunca eğer yoksa iki aktarma geliyorum maalesef ama bende yeni yeni trafiğe çıkıyorum inş.artık kendim gelir giderim dün karşıya geçtim mesela biraz yolları karıştırsamda hedefime ulaştım

gözünüz aydın canım inş.tedavinin sonucunda da bebekle evinize dönersiniz rabbim yardımcınız olsun

hayırlı olsun nurmecim evet inş.herşey çoookk güzel olur peşinden geliyorum inş...

canım anlattıklarından sanki iltihap döküyosun gibi anladım bol bol su içmen gerekli bu durumda ben en azından öyle biliyorum idrar yolu enfeksiyonunda idrarını yaparken aynı zamanda bir yanma da söz konuşu oluyor ama en iyisi sen nur hanıma bir mail at bence acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…