tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşaallah nurmecim. bol şans sana. Allah yardımcın olsun canım.
evet cnm herşey güzel olucak
tedavin hayırlı olsun canımmm..
inşallah bukez çok rahatım hiç sitresim yok olursa sitres yapmadığım için olur
allahın izniyle bide nur hanım dediki bukez yumurta 5 bilemedin 7 tane istiyoruz
daha kaliteli olsun son demeki neden az oldu diye hayırlısı artık
inşallah bukez çok rahatım hiç sitresim yok olursa sitres yapmadığım için olur
allahın izniyle bide nur hanım dediki bukez yumurta 5 bilemedin 7 tane istiyoruz
daha kaliteli olsun son demeki neden az oldu diye hayırlısı artık
teşekkür ederim mikrocum inşallah hep beraber güzel haberler alalım
sen nezaman başlıyorsun tedaviye kaçıncı senin
kızlar adet oldum bende bugun üçüncüiğnemi vuracagım hayırlısıyla
yarın erken saatte hastanede olacak olan varsa kaynasabılırız :)
Merhaba kızlar güzel dileklerinize çok teşekkürler.
Dün dr dediki görüntülemelerde sorun yok bebiş sağlıklı görünüyor. Ancak bu kan testi soru işareti.. için rahat olsun istiyorsan amniyosentez yaptıralım dedi. Bu soru işaretini 9 aya taşıyamam yapalım dedik ... Önümüzdeki günlere yapıcam bu testi...
Herkese sevgiler
canım salı yada çarşamba adet olucam allahın izniyle ozaman başlıycaz benim 8.denemem baya bi deneyimliyim:)))))
canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olur inş...
önceki denemende kaç yumurtan olmuştu ki canım, ben öngörüşmeye gittiğimde bana en düşük ilaçla başlıcaz az olsun kaliteli olsun istiyoruz biz demişti
canım salı yada çarşamba adet olucam allahın izniyle ozaman başlıycaz benim 8.denemem baya bi deneyimliyim:)))))
inşallah karşılaşırız tanışmak isterim taktiri ilahi inşallah son denemen olur ve bebişlerin gelir
canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olur inş...
canım benim önceki denememde 24 tane toplandı 18 doluydu 14 döllendi 1 transfer oldu oda tutmadı dondurulmuşum hiç kalmadı
evet cnm herşey güzel olucak
tedavin hayırlı olsun canımmm..
tebrik ederim nzlyn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn...ne güzel bi duygu kimbilir
canım 2 lı testın sorunlu mu cıktı?nasıl yaptırıcaksın amnyosentez rısklı dıyorlar ben korkardım valla allah kolaylık versın
Saol canım. Bende çok korkuyorum....Evet zor bir durum görüntülemelerde saorun yok fakat yaş riski yüzünden (39 oldum da) kan testi sorunlu çıktı.
Dr diyorki görüntülerde hiiç bir problem yok ama bu sadece %80 durumu verir %100 isterseniz amniyosentez yaptır. Bende bu soru işaretiyle yaşamak istemiyorum.
Biliyorum riski 300/1 düşük olasılı varama %20 de problem olasılığı hangisini tercih ederdiniz.....
Sıkıntılı bir süreçten geçtim şimdiye kadar endişelerime son vermek durumundayım... Neyse randevu tarihi bekliyorum.
Allah hepimize sağlıklı bebişler kısmat etsin.
hoşgeldin canım aramıza. Rabbim tedavini hayırlısıyla sonuçlandırır inş..mrb arkadaşlar bende yeniyim burda eşim salı günü mikro tese ameliyatı oldu allaha şükür bulundu spermler bende cuma günü iğnelerime başladım pazartesi biticek ve salı günü tekrar gidicem rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş
ana kraliçenin doğum günü kutlu olsun :) benımde cumartesı babamın doğum gunuydu. onu görmeye gittik :)selam kızlarrr tabi haftasonu kimsecikler yok,
bugün nurme tedaviye başlıyordu dimi boş şans canım
doktorlar konusundada murat bey yanında birde funda hanım yorumları geldi iyi oldu, nur hanım dışındaki doktorlarda tedavi gören arkadaşlar ara sıra yorumlarını yazarsa fena olmaz
bende gnc den balık yağı aldım kendime yumurta kalitesine faydası olabiliyormuş her akşam bir tane içiyorum ,bir tanede folbiol
şimdi gideyimde annecime hediye alayım bende bugün doğumgünü kraliçemin ,,görüşürüz sonraaaa
onlarda donanmada :) Ailetıpın karşısında oturuyorlar.merhaba cnm hoşbuldum ben donanmada oturuyorum ailen neresinde gölcüğün ?
selamlar bende başladım canlarım bugün ilk inemi yaptım
inşallah herşey güzelolcak
bence de hemen nur hanımı ara yada mail at canım. ihmal etme.ya kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba. kesik yoğurt kıvamında beyaz beyaz afedersiniz ama hafif birazda kokusu var çok akıntım var. sizlerden daha önce böyle bi durum ile karşılaşan varmı. tecrübelerinize ihtiyacım var. nur hanıma mail mi atsam acaba
ee maşallah senın kız kocaman olmuş ya :)gunaydın kızlar sızlere bol bebıslı ır hafta dılıyorum.kızım t oturmaya calısıyor ve dıs cıkarıyor ı
canım inş hayırlısıyla test sonuçların sağlıklı bir şekilde sonuçlanır. rabbim üzmesin inş hiç..Saol canım. Bende çok korkuyorum....Evet zor bir durum görüntülemelerde saorun yok fakat yaş riski yüzünden (39 oldum da) kan testi sorunlu çıktı.
Dr diyorki görüntülerde hiiç bir problem yok ama bu sadece %80 durumu verir %100 isterseniz amniyosentez yaptır. Bende bu soru işaretiyle yaşamak istemiyorum.
Biliyorum riski 300/1 düşük olasılı varama %20 de problem olasılığı hangisini tercih ederdiniz.....
Sıkıntılı bir süreçten geçtim şimdiye kadar endişelerime son vermek durumundayım... Neyse randevu tarihi bekliyorum.
Allah hepimize sağlıklı bebişler kısmat etsin.
ana kraliçenin doğum günü kutlu olsun :) benımde cumartesı babamın doğum gunuydu. onu görmeye gittik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?