Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşaallah nurmecim. bol şans sana. Allah yardımcın olsun canım.

allah razı olsun canım inşallah rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

teşekkür ederim mikrocum inşallah hep beraber güzel haberler alalım
sen nezaman başlıyorsun tedaviye kaçıncı senin

önceki denemende kaç yumurtan olmuştu ki canım, ben öngörüşmeye gittiğimde bana en düşük ilaçla başlıcaz az olsun kaliteli olsun istiyoruz biz demişti

teşekkür ederim mikrocum inşallah hep beraber güzel haberler alalım
sen nezaman başlıyorsun tedaviye kaçıncı senin

canım salı yada çarşamba adet olucam allahın izniyle ozaman başlıycaz benim 8.denemem baya bi deneyimliyim:)))))

kızlar adet oldum bende bugun üçüncüiğnemi vuracagım hayırlısıyla
yarın erken saatte hastanede olacak olan varsa kaynasabılırız :)

canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olur inş...

Merhaba kızlar güzel dileklerinize çok teşekkürler.
Dün dr dediki görüntülemelerde sorun yok bebiş sağlıklı görünüyor. Ancak bu kan testi soru işareti.. için rahat olsun istiyorsan amniyosentez yaptıralım dedi. Bu soru işaretini 9 aya taşıyamam yapalım dedik ... Önümüzdeki günlere yapıcam bu testi...
Herkese sevgiler

canım 2 lı testın sorunlu mu cıktı?nasıl yaptırıcaksın amnyosentez rısklı dıyorlar ben korkardım valla allah kolaylık versın

önceki denemende kaç yumurtan olmuştu ki canım, ben öngörüşmeye gittiğimde bana en düşük ilaçla başlıcaz az olsun kaliteli olsun istiyoruz biz demişti

canım benim önceki denememde 24 tane toplandı 18 doluydu 14 döllendi 1 transfer oldu oda tutmadı dondurulmuşum hiç kalmadı

canım benim önceki denememde 24 tane toplandı 18 doluydu 14 döllendi 1 transfer oldu oda tutmadı dondurulmuşum hiç kalmadı

Rabbim her birimize kolaylık versin. Nurme sizmi dondurtmak istemediniz? Yoksa embriolar kalmadımı? Yaa 14 döllenmiş yumurtadan sadece 1 tanesinin transferi çok kötü yaa :18::18::18:. Geçmiş olsun.

Bende döllenmiş 11 yumurtadan 4-ü transfer edilmişdi (blaktosıt), ben içimden keşke 3. gun transferi yapsaydılar da daha fazla embrio dondurulup değerlendirilseydi diye geçiriyordum.

Şimdi de aklıma 2. gun transferi geliyor. Bir tane bile embriomun dışarıda zayi olmasını istemiyorum . Gerçi artık pgt yapılacağı için böyle şansım yok.

Rabbim bu sefer bebişlerini kucağına almayı nasip etsın.

evet cnm herşey güzel olucak
tedavin hayırlı olsun canımmm..

tebrik ederim nzlyn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn...ne güzel bi duygu kimbilir

amin canim tesekkur ederim.evet harika bir duygu ALLAHima sukurler olsun.henuz cok yeni korku ve heyecan da var..
ins sende yasayacaksin dua ve sabir.

canım 2 lı testın sorunlu mu cıktı?nasıl yaptırıcaksın amnyosentez rısklı dıyorlar ben korkardım valla allah kolaylık versın

Saol canım. Bende çok korkuyorum....Evet zor bir durum görüntülemelerde saorun yok fakat yaş riski yüzünden (39 oldum da) kan testi sorunlu çıktı.
Dr diyorki görüntülerde hiiç bir problem yok ama bu sadece %80 durumu verir %100 isterseniz amniyosentez yaptır. Bende bu soru işaretiyle yaşamak istemiyorum.
Biliyorum riski 300/1 düşük olasılı varama %20 de problem olasılığı hangisini tercih ederdiniz.....
Sıkıntılı bir süreçten geçtim şimdiye kadar endişelerime son vermek durumundayım... Neyse randevu tarihi bekliyorum.
Allah hepimize sağlıklı bebişler kısmat etsin.

canım benım allah evlaını sag salım kucagına amak nasıp etsın ..

selam kızlar
sabah sabah hastaneye gittim şu istenen testleri yaptırdım ama rubella yı yapmadılar eğitim araştırma hastanesi yapar dediler bunun için bi laboratuara gidicem artık tekrar uğraşamam hastanalerde
nedir bu rubella baktım netten kızamıkçık dyor ben iki kere devlette yaptırdım buna bakılmadı çokmu şart acaba ,bunu yaptırmadan gtsem nur hanım kızarmı banaa :26:

hoşgeldin canım aramıza. Rabbim tedavini hayırlısıyla sonuçlandırır inş..

ana kraliçenin doğum günü kutlu olsun :) benımde cumartesı babamın doğum gunuydu. onu görmeye gittik :)

merhaba cnm hoşbuldum ben donanmada oturuyorum ailen neresinde gölcüğün ?
onlarda donanmada :) Ailetıpın karşısında oturuyorlar.

selamlar bende başladım canlarım bugün ilk inemi yaptım
inşallah herşey güzelolcak

bence de hemen nur hanımı ara yada mail at canım. ihmal etme.

gunaydın kızlar sızlere bol bebıslı ır hafta dılıyorum.kızım t oturmaya calısıyor ve dıs cıkarıyor ı
ee maşallah senın kız kocaman olmuş ya :)

canım inş hayırlısıyla test sonuçların sağlıklı bir şekilde sonuçlanır. rabbim üzmesin inş hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…