canım benim önceki denememde 24 tane toplandı 18 doluydu 14 döllendi 1 transfer oldu oda tutmadı dondurulmuşum hiç kalmadı
selam kızlar
sabah sabah hastaneye gittim şu istenen testleri yaptırdım ama rubella yı yapmadılar eğitim araştırma hastanesi yapar dediler bunun için bi laboratuara gidicem artık tekrar uğraşamam hastanalerde
nedir bu rubella baktım netten kızamıkçık dyor ben iki kere devlette yaptırdım buna bakılmadı çokmu şart acaba ,bunu yaptırmadan gtsem nur hanım kızarmı banaa :26:
Rabbim her birimize kolaylık versin. Nurme sizmi dondurtmak istemediniz? Yoksa embriolar kalmadımı? Yaa 14 döllenmiş yumurtadan sadece 1 tanesinin transferi çok kötü yaa :18::18::18:. Geçmiş olsun.
Bende döllenmiş 11 yumurtadan 4-ü transfer edilmişdi (blaktosıt), ben içimden keşke 3. gun transferi yapsaydılar da daha fazla embrio dondurulup değerlendirilseydi diye geçiriyordum.
Şimdi de aklıma 2. gun transferi geliyor. Bir tane bile embriomun dışarıda zayi olmasını istemiyorum. Gerçi artık pgt yapılacağı için böyle şansım yok.
Rabbim bu sefer bebişlerini kucağına almayı nasip etsın.
14 döllendi 1 tane transfer olmuş diğerleri ne oldu canım anlamadım..üzgünüm.
allah onlara uzun ömürler versin canım başımızdan eksik olmasınlar inşallah
canım çünkü diğerleri kaliteli değildi oyüzden dondurulmadı
diğrleri çöpe gitti bende anlamadım valla birtane bari kalsaydı
slm kızlar moralim çook bozuk cumartesi günü görümcem işten gelince bize oğradı ben mutfakta yemek yapıyordum direk yanıma geldi
3 ay önce kaynını evlendirdi geldi eltim hamile dedi hemde 3 aylık olmış dedi ilk gecede hamile kalmış dedi
bende bir sinir oldum
sonra yan tarafada komşumuz oda eylülde gelin getirdiler 2.5 aylık hamileymiş onuda dün öğrendim ağlaya ağlaya
bir hal oldum isyan etmiyrom kimsenin bebeyinide kıskanmıyorum ama içim burkuldu
bu kadar zaman bu kadar tedavi hiç bir soruç vermedi
ya siz ne demek istediğimi anladınız demi
canım benim memorialda transfere girmeden önce embiriyologlarla girdiğin görüşmede,sende görüşmüşsündür değilmi? kalan embriyoların sağlığı ,dondurulmaya uygun olup olmadığı konusunda bilgi veriyorlar.dondurma isteyeyip istemediğiniz konusunda size soruyorlar.acaba embriyolarının kalitesimi yeterli değildi dondurmaya? benim 8 embriyom vardı 1 transfer edildi ilk denemede geri kalan 7 den sadece 4ü uygundu dondurmaya,donduruldular ilk negatiften 1 ay sonra dondurulmuş transferine gittiğimde çözülen 4 taneden sadece 2 tanesi canlı geldi geriye...ve ikizlerimi bekliyorumşuan.allah sizlerde nasip etsin canlarım....şimdi yazdığınız blostiki beklememe durumuna takıldım en sağlıklısı 6 günlük embriyo..6 günlükte donsa 2 günlükte donsa çözünmede cansız dönebilir.daha çok olucak gibi bişey olduğunu sanmıyorum 2 günlük donunca...
canım senin bebişlerde hayırlı olsun ben ilk denememi başka merkezde yaptırdım memorialda ilk olcak
5 gün transferiydi olmadı nasip değilmiş demekki bakalım şimdi nur hanımın hedefi, azz yumurta ama sağlıklı
olsun dedi 225 dozla başladım yarın ilk konturolüm var inşalla herşey yolundadır
slm kızlar moralim çook bozuk cumartesi günü görümcem işten gelince bize oğradı ben mutfakta yemek yapıyordum direk yanıma geldi
3 ay önce kaynını evlendirdi geldi eltim hamile dedi hemde 3 aylık olmış dedi ilk gecede hamile kalmış dedi
bende bir sinir oldum
sonra yan tarafada komşumuz oda eylülde gelin getirdiler 2.5 aylık hamileymiş onuda dün öğrendim ağlaya ağlaya
bir hal oldum isyan etmiyrom kimsenin bebeyinide kıskanmıyorum ama içim burkuldu
bu kadar zaman bu kadar tedavi hiç bir soruç vermedi
ya siz ne demek istediğimi anladınız demi
bende aynı şeyleri yaşadım bu kıskanmak gibi bişey deil elalemin yumurtası elalemın spermı bızene sonucta :))
ama içgüdüsel birşey heralde çakırcım ya
ALLah hepimizin yardımcısıolsun
merhaba kızlar
kızlar sipermiyogram için örneği sabah 11 e kadar mı alıyorlardı en son:44::44::
tam tersi 11 den sonra diye biliyorum ben , 11-14 arasıydı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?