Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

rubella testi şart canım bağışıkllığın yoksa bebek düşüyo ilk haftalarda allah korusun.

canım çünkü diğerleri kaliteli değildi oyüzden dondurulmadı

14 döllendi 1 tane transfer olmuş diğerleri ne oldu canım anlamadım..üzgünüm.

diğrleri çöpe gitti bende anlamadım valla birtane bari kalsaydı

slm kızlar moralim çook bozuk cumartesi günü görümcem işten gelince bize oğradı ben mutfakta yemek yapıyordum direk yanıma geldi
3 ay önce kaynını evlendirdi geldi eltim hamile dedi hemde 3 aylık olmış dedi ilk gecede hamile kalmış dedi
bende bir sinir oldum
sonra yan tarafada komşumuz oda eylülde gelin getirdiler 2.5 aylık hamileymiş onuda dün öğrendim ağlaya ağlaya
bir hal oldum isyan etmiyrom kimsenin bebeyinide kıskanmıyorum ama içim burkuldu
bu kadar zaman bu kadar tedavi hiç bir soruç vermedi
ya siz ne demek istediğimi anladınız demi

canım çünkü diğerleri kaliteli değildi oyüzden dondurulmadı

diğrleri çöpe gitti bende anlamadım valla birtane bari kalsaydı

canım benim memorialda transfere girmeden önce embiriyologlarla girdiğin görüşmede,sende görüşmüşsündür değilmi? kalan embriyoların sağlığı ,dondurulmaya uygun olup olmadığı konusunda bilgi veriyorlar.dondurma isteyeyip istemediğiniz konusunda size soruyorlar.acaba embriyolarının kalitesimi yeterli değildi dondurmaya? benim 8 embriyom vardı 1 transfer edildi ilk denemede geri kalan 7 den sadece 4ü uygundu dondurmaya,donduruldular ilk negatiften 1 ay sonra dondurulmuş transferine gittiğimde çözülen 4 taneden sadece 2 tanesi canlı geldi geriye...ve ikizlerimi bekliyorumşuan.allah sizlerde nasip etsin canlarım....şimdi yazdığınız blostiki beklememe durumuna takıldım en sağlıklısı 6 günlük embriyo..6 günlükte donsa 2 günlükte donsa çözünmede cansız dönebilir.daha çok olucak gibi bişey olduğunu sanmıyorum 2 günlük donunca...

canım anlamazmıyızzz.ilk 2 yılbende her haberde ağlardım..sonra hiç etkilenmemeye başladım.herkesin nasibi başka neticede.üzme demiycem kendini nu üzüntü yada kıskançlık değil neticede ama işte neyse bu hal çabuk atlat ki ..bebişini çağırmaya konsantre ol:)

canım senin bebişlerde hayırlı olsun ben ilk denememi başka merkezde yaptırdım memorialda ilk olcak
5 gün transferiydi olmadı nasip değilmiş demekki bakalım şimdi nur hanımın hedefi, azz yumurta ama sağlıklı
olsun dedi 225 dozla başladım yarın ilk konturolüm var inşalla herşey yolundadır

hayırlısı olsun canım benimm...bu sefer sonuç pozitif olur dilerim.

bende aynı şeyleri yaşadım bu kıskanmak gibi bişey deil elalemin yumurtası elalemın spermı bızene sonucta :))
ama içgüdüsel birşey heralde çakırcım ya
ALLah hepimizin yardımcısıolsun

merhaba kızlar.arada girip yazdıklarınızı okuyorum, belki altta adımı göreniniz olmuştur:) daha önceden de yazmışlığım var. neyse bende nur hanımla ilk görüşmemi yaptım bir süre önce-kendisi çok tatlı bir doktor,önceki denemelerimden dolayı ara verdik biraz. benim size sormak istediğim sabahları muayane ve de kan verme işlemleriniz çok uzun sürüyor mu? yarın bir gün tedaviye başladığımda iş durumumu ayarlamam gerekiyor ve bu maalesef bende stres yapıyor ister istemez. sanırım muayeneler hep sabah saatlerinde oluyor. bir de yaklaşık kaç kere gidiyorsunuz-mesela hemen hemen her gün mü, iki günde bir mi? bizdeki problemi sebepsiz infertilite olarak tanımladı nur hanım.

bende aynı şeyleri yaşadım bu kıskanmak gibi bişey deil elalemin yumurtası elalemın spermı bızene sonucta :))
ama içgüdüsel birşey heralde çakırcım ya
ALLah hepimizin yardımcısıolsun

Güzel anlatmışsın.

Ben niyese kimsenin çocuğu olduğunda üzülmedim. Hep sevindim. En azından bizim çektiğimiz sıkıntıları başkaları çekmesin. Hem başkalarının çocukları başkalarına ait.

Bir tek kız kardeşimin hamileliği farklı geldi. Evlendiği gibi hamile kalmışdı ve benim ilk neqatif sonucu öğrendiğim gün hamile olduğu kesinleşmişdi. Ben mutlu haberi vericekken, o kendisi için istemediği haberi vericek oldu. Daha yeni evlilerdi, bu kadar çabuk olsun istemiyordu. Çok zor bir hamilelik yaşadı 3 ay. Sonra zayıflamış bünyesi epilepsi hastalığını tetikledi ve status epilepsi geçirince bebeği almalı oldular . Sonrası çok kötü oldu. Komaya girdi. Gerçek anlamda ölümden döndü, doktorlar bile umutlarını kesmişlerdi :18::18::18:. Şimdilik bebek yasak.

Hiç kimseye ona karşı geçirdiğim duygularımı itiraf edemem. Bu bilinç altı bir şeydi, kıskanmama engel olamıyordum. Başka hiç kimseye karşı öyle hiss etmemişdim. Ve durum böyle olunca insan kendini suçlamadan edemiyor, en azından geçirdiğin duygulara göre... Rabbim kimseye yaşatmasın.

Allahdan içimizi bizden başka bilen yok . Bu büyük bir avantaj.

merhaba kızlar

kızlar sipermiyogram için örneği sabah 11 e kadar mı alıyorlardı en son:44::44:
:

tam tersi 11 den sonra diye biliyorum ben , 11-14 arasıydı galiba

hımmmm benim aklımda da 11 e kadar diye kalmış..
zonguldaktan gidicez de biz yol hesabı yapmaya çalışıyorum..
11 e kadarsa başka 11-14 arası ise başka saatte çıkarız..

of çıldırtcak bu adet beni tam sevindim cumartesi başladı diye ama bugün ne gelen var ne giden yeter artık diye avazım çıktığı gibi bağırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…