Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

of çıldırtcak bu adet beni tam sevindim cumartesi başladı diye ama bugün ne gelen var ne giden yeter artık diye avazım çıktığı gibi bağırmak istiyorum
canm devamı gelecektir du bakalım..benimde lekelenmem olup 2 gün sonra adet olduğum olmuştur..
kızlar az önce lavaboda peçeteye kırmızıya dönük leke geldi adetemi oluyorum ben simdi
olmadı galiba

zambak tatlım dur bakalım nasıl bi leke..
çok mu az mı.yerleşme lekeside olabilir.
transferinin tam kaçıncı günü bugün??

az canım ama karnımda ağrıyor sanki devamıda gelicek gibi çok üzgünüm
bugün 7.günü canım

hımmmm benim aklımda da 11 e kadar diye kalmış..
zonguldaktan gidicez de biz yol hesabı yapmaya çalışıyorum..
11 e kadarsa başka 11-14 arası ise başka saatte çıkarız..

nur hanımın zonguldak gelio bi hastam dediği hasta sensin galiba..
muayene esnasında böle kısacıkda olsa mevzun olmuştu..
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..ŞUbat adeti ile inşallah bende başlıycam tedaviye..

bugün 7.günü canım
canım..hamile olan arkadaşlarda adet belirtisi yaşadıklarını söylüyorlardı öyle bişeydir belki..
inşallah meleğin seninledir
duacınım canım:26:

aaaa gerçekten mi..
daha biz gitmedik gelecek mi dedi belki zonguldaktan başka birisi de gidiyordur..
bak heyecan yaptım şimdi..

Son düzenleme:

valla böyle bimevzu geçti..
bilmiyorum belki sensindir belki de başkası..
ama bi zonguldak lafı vardı hatta 5-6 saat yol dedi..

benim evliliğimin 7 yıllı bitmek özere ama yinde ben bunu atamadım östümden biri bana hamileyim deyince
içim burkkuloyor işte ne bileyim ya kötü oldum

cy hoşgeldin canım evet muayene sabah saatlerinde oluyor genellikle kan ve muayene 20 dakika ile 40 dakika arasında deyişiyor gider gitmez kan veriyorsun ve hemen muayene oluyorsun çıkıyorsun
malesef her gün gideceksin opu gününe kadar

bende aynı şeyleri yaşadım bu kıskanmak gibi bişey deil elalemin yumurtası elalemın spermı bızene sonucta :))
ama içgüdüsel birşey heralde çakırcım ya
ALLah hepimizin yardımcısıolsun
amin canım allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bizde çok beklemeden o duyguyu tadarız

beyazzambak yapma böyle kendini sıtrese koyma onutmaki burada olan arkadaşların çoğu bu adet ağrılarını yaşadılar ve
testlerinde pozitif sonuç çıktı allaha sığın ve tevekkül et inşallah bebeyin seninledir

valla böyle bimevzu geçti..
bilmiyorum belki sensindir belki de başkası..
ama bi zonguldak lafı vardı hatta 5-6 saat yol dedi..

evet cnm 6 saat yol..
hiç istanbula gitmedik inş.kprü trafiğine falan takılmayız:26:
inş.bi aksilik çıkmaz nur hanımla görüşeceğim zamanı iple çekiyorum..
keşke tedavime de o girebilse..ama yazın olmayacak orda

benim evliliğimin 7 yıllı bitmek özere ama yinde ben bunu atamadım östümden biri bana hamileyim deyince
içim burkkuloyor işte ne bileyim ya kötü oldum

bende atamıyorum üzerimden
bugün gene aldım..hemde aynı çalıştığım okuldan..müdür yardımcımız 41 yaşında doğal yoldan hamile kaldı..
direk gözlerim doldu..çaktırmamaya da çalıştım gözünüz aydın diyebildim.darısı başına dedi ne bileyim bende senin gibiyim atamıyorum üzerimden karşımdaki için seviniyorum kendim için keşke deyip üzülüyorum..
Allahım bizleri de sevindirsin inşallah

Son düzenleme:
aynen bende dün öyle oldum gözlerim doldu boğazım döğümlendi
konuşamadım vay be 41 yaşında ne diyelim rabbim herşeyin en iyisini bilendir bizim içinde bunu iyi görüyor demekki
ancak bunu düşünerek teselli ediyorum kendimi
başkada beni teselli eden hiç bir şey yok
umut fakirin ekmeyi umut etmeye devam ediyoruz

bugün 7.günü canım

bence o kanama tutunma kanamasıdır canımmm
dr arayıp bilgi verseydin mutlaka kanamanın devamı gelmeyecek korkma sakın
tutunma kanaması genelde 7-8-9.günlerde olurrr
bence bebeğin/bebeklerin seninle

nurme sendede rezerv azlığı vardı dimi canım?sen hangi ilaçla başladın bide kısa protokol kaç gün sürcek??

bende rezerve azlığı yok canım gonol f başladım kısa protokol 10 gün zannedersem
benim ilk denememde 24 toplandı

Hosgeldin diyen herkese teşekkür ederim.
Topiginizi sürekli takip ediyorum ama pek yazamiyorum beklemenin verdigi tembellik çoktu üzerime.
Memorialdeki ilk tedavim kısa süre sonra basliyacak ama bu kırmızılar bir türlü gelmiyor zaman geçmiyor.
Bazen cok endişeleniyorum ya muaynede her şey yolunda gitmezse 1 ay daha falan beklersem diye.
Tüm hamilelere sağlıklı bebekler bekleyenlerede sabır dilerim.
ALLAH yüzümüze hep gülsün inşallah.

Canım merhaba,
İlk muaynede pek bir şey konuşmadılar pgt den falan bahsetmediler sadece kan tahlillerim yapıldı , ultrason yapildi onumuzdeki reglide daha detayli gorusuruz dedi doktor, oda bu ay sonu gun sayıyorum , dosyam Semra hn gidecekmiş tedavi sekline o karar verecekmiş.artık ne derseler raziyim yeterki olsun her şeyi yaparım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…