canm devamı gelecektir du bakalım..benimde lekelenmem olup 2 gün sonra adet olduğum olmuştur..of çıldırtcak bu adet beni tam sevindim cumartesi başladı diye ama bugün ne gelen var ne giden yeter artık diye avazım çıktığı gibi bağırmak istiyorum
kızlar az önce lavaboda peçeteye kırmızıya dönük leke geldi adetemi oluyorum ben simdi
olmadı galiba
canm devamı gelecektir du bakalım..benimde lekelenmem olup 2 gün sonra adet olduğum olmuştur..
zambak tatlım dur bakalım nasıl bi leke..
çok mu az mı.yerleşme lekeside olabilir.
transferinin tam kaçıncı günü bugün??
az canım ama karnımda ağrıyor sanki devamıda gelicek gibi çok üzgünüm
bugün 7.günü canım
jelden gelen bişeyi ben kan sanmıştım...doktorunu ara bakalım ..yat mutlakaa dinlen.inşallah tutunma kanamasıdır.
ben jel kullanmıyorum hiburum iğne oluyorum inşallah öyledir çok korkuyorum inşallah
canım bildigim kadarı ile igne olurken adet olmazsın ama doktorunu ara stres yapma bebişi kotu etkilersin inş tutunma kanamasıdır o
evet adet olman için iğneyi kesmen lazımmm.tert ne zamandı?
hımmmm benim aklımda da 11 e kadar diye kalmış..
zonguldaktan gidicez de biz yol hesabı yapmaya çalışıyorum..
11 e kadarsa başka 11-14 arası ise başka saatte çıkarız..
canım..hamile olan arkadaşlarda adet belirtisi yaşadıklarını söylüyorlardı öyle bişeydir belki..az canım ama karnımda ağrıyor sanki devamıda gelicek gibi çok üzgünüm
bugün 7.günü canım
nur hanımın zonguldak gelio bi hastam dediği hasta sensin galiba..
muayene esnasında böle kısacıkda olsa mevzun olmuştu..
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..ŞUbat adeti ile inşallah bende başlıycam tedaviye..
canım..hamile olan arkadaşlarda adet belirtisi yaşadıklarını söylüyorlardı öyle bişeydir belki..
inşallah meleğin seninledir
duacınım canım:26:
aaaa gerçekten mi..
daha biz gitmedik gelecek mi dedi..
bak heyecan yaptım şimdi..
benim evliliğimin 7 yıllı bitmek özere ama yinde ben bunu atamadım östümden biri bana hamileyim deyincecanım anlamazmıyızzz.ilk 2 yılbende her haberde ağlardım..sonra hiç etkilenmemeye başladım.herkesin nasibi başka neticede.üzme demiycem kendini nu üzüntü yada kıskançlık değil neticede ama işte neyse bu hal çabuk atlat ki ..bebişini çağırmaya konsantre ol:)
cy hoşgeldin canım evet muayene sabah saatlerinde oluyor genellikle kan ve muayene 20 dakika ile 40 dakika arasında deyişiyor gider gitmez kan veriyorsun ve hemen muayene oluyorsun çıkıyorsunmerhaba kızlar.arada girip yazdıklarınızı okuyorum, belki altta adımı göreniniz olmuştur:) daha önceden de yazmışlığım var. neyse bende nur hanımla ilk görüşmemi yaptım bir süre önce-kendisi çok tatlı bir doktor,önceki denemelerimden dolayı ara verdik biraz. benim size sormak istediğim sabahları muayane ve de kan verme işlemleriniz çok uzun sürüyor mu? yarın bir gün tedaviye başladığımda iş durumumu ayarlamam gerekiyor ve bu maalesef bende stres yapıyor ister istemez. sanırım muayeneler hep sabah saatlerinde oluyor. bir de yaklaşık kaç kere gidiyorsunuz-mesela hemen hemen her gün mü, iki günde bir mi? bizdeki problemi sebepsiz infertilite olarak tanımladı nur hanım.
amin canım allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bizde çok beklemeden o duyguyu tadarızbende aynı şeyleri yaşadım bu kıskanmak gibi bişey deil elalemin yumurtası elalemın spermı bızene sonucta :))
ama içgüdüsel birşey heralde çakırcım ya
ALLah hepimizin yardımcısıolsun
valla böyle bimevzu geçti..
bilmiyorum belki sensindir belki de başkası..
ama bi zonguldak lafı vardı hatta 5-6 saat yol dedi..
benim evliliğimin 7 yıllı bitmek özere ama yinde ben bunu atamadım östümden biri bana hamileyim deyince
içim burkkuloyor işte ne bileyim ya kötü oldum
aynen bende dün öyle oldum gözlerim doldu boğazım döğümlendibende atamıyorum üzerimden
bugün gene aldım..hemde aynı çalıştığım okuldan..müdür yardımcımız 41 yaşında doğal yoldan hamile kaldı..
direk gözlerim doldu..çaktırmamaya da çalıştım gözünüz aydın diyebildim..
az canım ama karnımda ağrıyor sanki devamıda gelicek gibi çok üzgünüm
bugün 7.günü canım
nurme sendede rezerv azlığı vardı dimi canım?sen hangi ilaçla başladın bide kısa protokol kaç gün sürcek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?