sağol canım benim allah razı olsun nur hn mail attım coraspirini kesip bugün test yapmamı istedi akşam iş çıkışı test yaptırıcambence o kanama tutunma kanamasıdır canımmm
dr arayıp bilgi verseydin mutlaka kanamanın devamı gelmeyecek korkma sakın
tutunma kanaması genelde 7-8-9.günlerde olurrr
bence bebeğin/bebeklerin seninle
canım inşallah tedavin hayırlı olur sonunda sağlıkla kavuşursun bebeğine rabbim gönlüne göre versinCanım merhaba,
İlk muaynede pek bir şey konuşmadılar pgt den falan bahsetmediler sadece kan tahlillerim yapıldı , ultrason yapildi onumuzdeki reglide daha detayli gorusuruz dedi doktor, oda bu ay sonu gun sayıyorum , dosyam Semra hn gidecekmiş tedavi sekline o karar verecekmiş.artık ne derseler raziyim yeterki olsun her şeyi yaparım :)))))
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
sağol canım benim allah razı olsun nur hn mail attım coraspirini kesip bugün test yapmamı istedi akşam iş çıkışı test yaptırıcam
lekeler dediğin gibi kesildi gibi bişi oldu umutegecim arada çamura benzer ufak lekelenmelerim oluyor rabbim hayırlısınmı versin
canım inşallah tedavin hayırlı olur sonunda sağlıkla kavuşursun bebeğine rabbim gönlüne göre versin
günaydın canım nasılsın
sağol canım benim allah razı olsun nur hn mail attım coraspirini kesip bugün test yapmamı istedi akşam iş çıkışı test yaptırıcam
lekeler dediğin gibi kesildi gibi bişi oldu umutegecim arada çamura benzer ufak lekelenmelerim oluyor rabbim hayırlısınmı versin
canım inşallah tedavin hayırlı olur sonunda sağlıkla kavuşursun bebeğine rabbim gönlüne göre versin
günaydın canım nasılsın
günaydın canım..
iyiyim heyecanlıyım p.tesi günü nur hanımla görüşebilecekmiyim..
eşimin değerleri düzeldi mi??
aklımda bi sürü soru var ama inş.herşey güzel olur.
zaman ne çabuk geçiyor..gün sayıyordum daha 3 ay vardı dün gibi
sen nasılsın dün kötüydün..
lekenin devamı geldi mi..
ağrın vs var mı??
test günün ne zaman ben gitmeden müjdeni alırım inş
benim evliliğimin 7 yıllı bitmek özere ama yinde ben bunu atamadım östümden biri bana hamileyim deyince
içim burkkuloyor işte ne bileyim ya kötü oldum
cy hoşgeldin canım evet muayene sabah saatlerinde oluyor genellikle kan ve muayene 20 dakika ile 40 dakika arasında deyişiyor gider gitmez kan veriyorsun ve hemen muayene oluyorsun çıkıyorsun
malesef her gün gideceksin opu gününe kadar
amin canım allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bizde çok beklemeden o duyguyu tadarız
günaydın canım..
iyiyim heyecanlıyım p.tesi günü nur hanımla görüşebilecekmiyim..
eşimin değerleri düzeldi mi??
aklımda bi sürü soru var ama inş.herşey güzel olur.
zaman ne çabuk geçiyor..gün sayıyordum daha 3 ay vardı dün gibi
sen nasılsın dün kötüydün..
lekenin devamı geldi mi..
ağrın vs var mı??
test günün ne zaman ben gitmeden müjdeni alırım inş
inşallah tutunma kanamasıdır canım...
bugün değerin düşük çıksa bile üzülme erken yaptığın için düşük çıkma ihtimali var
ben iyi olacağına inanıyorum bebeğin seninle inşallahhh
Hosgeldin diyen herkese teşekkür ederim.
Topiginizi sürekli takip ediyorum ama pek yazamiyorum beklemenin verdigi tembellik çoktu üzerime.
Memorialdeki ilk tedavim kısa süre sonra basliyacak ama bu kırmızılar bir türlü gelmiyor zaman geçmiyor.
Bazen cok endişeleniyorum ya muaynede her şey yolunda gitmezse 1 ay daha falan beklersem diye.
Tüm hamilelere sağlıklı bebekler bekleyenlerede sabır dilerim.
ALLAH yüzümüze hep gülsün inşallah.
yazını okuyunca kendı günlerım geldı aklıma bende az beklemedım o kırmızıları hatta gelmeyınce dogum kontrol hapına basladım o sekılde geldı... hap kullandım dıye ya tedavıye baslamazlarsa felan dıye bı suru korku yasadım cunku baska ılden gıttım memorılae cok sukur allahıma sımdı canım kızım ıcımde buyuyr ve bunları yazarken kıpır kıpır hareketlerını hıssedıyorum... allahım en kısa surede ısteyen herkeze bu duyguları yasatsın kımsenın gobışerı kucakalrı bos kalmasın herkezcıkler muradına ersın (aminnnnn)
kızlar bişi sorucam aranızda rahim filmi çektiren varmı yada istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer bir arkadaşım için lazımda
amin nn inşallah tutunmuştur hapyy rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin mesajını aldım çok teşekkür ederimbeyazzambak inşallah tuttu bebişin bence tutunma kanamasıdır bu kadar erken adet olamaz diye düşünüyorum mutlu haberini bekliyoruz canım,arkadaşında fındıkzadede bi yer var orda çektirsin 5 dk sürmüyo birde ağrısız çekiyolar muayeneden daha kolay olmuştu benimki,ismini özelden yazarım şimdi sana..
Günaydın, ben yaptırdım. Echomar Şişli de yaptırdım 350 tl gibiydi sanırım. randevu alıp gidebilir. Çok zor değil biraz sancı yapıyor 5 dk sürüyor kendisini kasmasın üzmesin kolay bir işlem :)
Sevgiler
evet hulyam çok sağol cnm .inşallahbulaşmaya az kalmış canım hadi hayırlsı inşallah iyi haberlerle sevindirrisin bizi
geebelik aşısını bende duydum 1.tedavimi yapan yerde vardı bende o umutla o merkeze gitmiştim..cnm çok sağol verdiğin bilgiler için. çalışıyorken ve de iş yerinizdeki kimse durumunuzu bilmiyorken insan düşünüyor nasıl yapıp etsem diye.
bugün gazatelerin birinde gebelik aşısından bahsedilmiş. ne kadar yararı vardır bilemiyorum ama bir umut yine de. inşallah hepimiz bir gün anneliğin nasıl bir şey olduğunu tadarız.
çok az kalmış aysunaycım maşallah ee sayılı gün çabuk geçiyor inşallah herşey düzelmiştir herçok güzel bir şekilde başlar ve bebişinle bebişinle dönersin canım aklına takılanları not et canım yoksa hepsi uçup gidiyor heycandan nur hanım için ayrıca bişi söylemiyorum pazartesi allahın izniyle görüceksin zaten ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu
evet canım dün kötüydüm ama bugün daha iyiyim hamd olsun artık çamurumsu bir hal aldı canım çok az şekilde arada geliyor
şuan ağrım yok dün çok fazla adet ağrım vardı test günüm perşembe ama nur hanım bugün yaptır dedi bu akşam iş çıkışı yaptırıcam inşallah güzel haberler alırız
aminnn inşallah canım sağol umuegecim çok rahatlattın beni allah razı olsun
benim adetlerim normalde hep leke leke başlar ondan çok korktum aslında halada korkuyorum
rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahhh
kızlar bişi sorucam aranızda rahim filmi çektiren varmı yada istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer bir arkadaşım için lazımda
çok az kalmış aysunaycım maşallah ee sayılı gün çabuk geçiyor inşallah herşey düzelmiştir herçok güzel bir şekilde başlar ve bebişinle bebişinle dönersin canım aklına takılanları not et canım yoksa hepsi uçup gidiyor heycandan nur hanım için ayrıca bişi söylemiyorum pazartesi allahın izniyle görüceksin zaten ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu
evet canım dün kötüydüm ama bugün daha iyiyim hamd olsun artık çamurumsu bir hal aldı canım çok az şekilde arada geliyor
şuan ağrım yok dün çok fazla adet ağrım vardı test günüm perşembe ama nur hanım bugün yaptır dedi bu akşam iş çıkışı yaptırıcam inşallah güzel haberler alırız
aminnn inşallah canım sağol umuegecim çok rahatlattın beni allah razı olsun
benim adetlerim normalde hep leke leke başlar ondan çok korktum aslında halada korkuyorum
rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahhh
oldu valla ama sen gel onu bırde bana sor nasıl oldu dıye cok nazllı,hemen stedıgı olsun ıstıyor.sallamadan uyumuyor mavıs kızım.hoşgeldin canım aramıza. Rabbim tedavini hayırlısıyla sonuçlandırır inş..
ana kraliçenin doğum günü kutlu olsun :) benımde cumartesı babamın doğum gunuydu. onu görmeye gittik :)
onlarda donanmada :) Ailetıpın karşısında oturuyorlar.
bence de hemen nur hanımı ara yada mail at canım. ihmal etme.
ee maşallah senın kız kocaman olmuş ya :)
canım inş hayırlısıyla test sonuçların sağlıklı bir şekilde sonuçlanır. rabbim üzmesin inş hiç..
uzme kendını bend cok takardım bugunlerde gecıcek sonra hatırlayıp guuceksın...ayrıca gelıp bunu sana ozellıkle soyleyen ınsanlardan uzak dur canım..slm kızlar moralim çook bozuk cumartesi günü görümcem işten gelince bize oğradı ben mutfakta yemek yapıyordum direk yanıma geldi
3 ay önce kaynını evlendirdi geldi eltim hamile dedi hemde 3 aylık olmış dedi ilk gecede hamile kalmış dedi
bende bir sinir oldum
sonra yan tarafada komşumuz oda eylülde gelin getirdiler 2.5 aylık hamileymiş onuda dün öğrendim ağlaya ağlaya
bir hal oldum isyan etmiyrom kimsenin bebeyinide kıskanmıyorum ama içim burkuldu
bu kadar zaman bu kadar tedavi hiç bir soruç vermedi
ya siz ne demek istediğimi anladınız demi
olmazsın merak ettme her kırmızıyı adet sanma.olurda hamıleysen senı daha cok kırmızılar beklıyor.ıcını ferah tutkızlar az önce lavaboda peçeteye kırmızıya dönük leke geldi adetemi oluyorum ben simdi
olmadı galiba
nerden cıkardın canım olmıycagını?nur hnm orda..yazında orda olucak...
evet cnm 6 saat yol..
hiç istanbula gitmedik inş.kprü trafiğine falan takılmayız:26:
inş.bi aksilik çıkmaz nur hanımla görüşeceğim zamanı iple çekiyorum..
keşke tedavime de o girebilse..ama yazın olmayacak orda
bende gecen sene bu zamanlar tedavıdeydım ne yalan soylıyım hep olmıycak dıyordum sımdı kızım 4,5 aylık oldu...senınle kesın karsılasmısızdır,belkıde konustuk?nerde oturuyordun?Uzun süredir girmiyordum topiğe yeni gelen çok arkadaş olmuş geçen yıl bu zamanlar bende memorialde tedavi oluyordum o günler geldi aklıma zaman su gibi akıp geçiyor doğru yerde olduğunuzu bilin arkadaşlar içiniz rahat olsun inşallah sizlerde benim gibi yavrularınızı kucağınıza alırsınız..Kimselerin sözlerine hamileliğine takılıp üzmeyin kendinizi ben hamile birini görsem yada bi arkadaşımın bebeği olcağını öğrensem bende birgün anne olacağım derdim ve içimden gelen bu sese çok inanırdım... İnancınızı,umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin Allah'ın izniyle ve memorialdeki başarılı ekibin aracılığıyla inşallah sizlere de annelik nasip olacak... Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Tez zamanda sizlere evlat nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?