Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Uzun süredir girmiyordum topiğe yeni gelen çok arkadaş olmuş geçen yıl bu zamanlar bende memorialde tedavi oluyordum o günler geldi aklıma zaman su gibi akıp geçiyor doğru yerde olduğunuzu bilin arkadaşlar içiniz rahat olsun inşallah sizlerde benim gibi yavrularınızı kucağınıza alırsınız..Kimselerin sözlerine hamileliğine takılıp üzmeyin kendinizi ben hamile birini görsem yada bi arkadaşımın bebeği olcağını öğrensem bende birgün anne olacağım derdim ve içimden gelen bu sese çok inanırdım... İnancınızı,umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin Allah'ın izniyle ve memorialdeki başarılı ekibin aracılığıyla inşallah sizlere de annelik nasip olacak... Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Tez zamanda sizlere evlat nasip etsin inşallah...

bence o kanama tutunma kanamasıdır canımmm
dr arayıp bilgi verseydin mutlaka kanamanın devamı gelmeyecek korkma sakın
tutunma kanaması genelde 7-8-9.günlerde olurrr
bence bebeğin/bebeklerin seninle
sağol canım benim allah razı olsun nur hn mail attım coraspirini kesip bugün test yapmamı istedi akşam iş çıkışı test yaptırıcam
lekeler dediğin gibi kesildi gibi bişi oldu umutegecim arada çamura benzer ufak lekelenmelerim oluyor rabbim hayırlısınmı versin
canım inşallah tedavin hayırlı olur sonunda sağlıkla kavuşursun bebeğine rabbim gönlüne göre versin
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydın canım nasılsın

günaydın canım..
iyiyim heyecanlıyım p.tesi günü nur hanımla görüşebilecekmiyim..
eşimin değerleri düzeldi mi??
aklımda bi sürü soru var ama inş.herşey güzel olur.
zaman ne çabuk geçiyor..gün sayıyordum daha 3 ay vardı dün gibi

sen nasılsın dün kötüydün..
lekenin devamı geldi mi..
ağrın vs var mı??
test günün ne zaman ben gitmeden müjdeni alırım inş

inşallah tutunma kanamasıdır canım...
bugün değerin düşük çıksa bile üzülme erken yaptığın için düşük çıkma ihtimali var
ben iyi olacağına inanıyorum bebeğin seninle inşallahhh

bulaşmaya az kalmış canım hadi hayırlsı inşallah iyi haberlerle sevindirrisin bizi

cnm çok sağol verdiğin bilgiler için. çalışıyorken ve de iş yerinizdeki kimse durumunuzu bilmiyorken insan düşünüyor nasıl yapıp etsem diye.
bugün gazatelerin birinde gebelik aşısından bahsedilmiş. ne kadar yararı vardır bilemiyorum ama bir umut yine de. inşallah hepimiz bir gün anneliğin nasıl bir şey olduğunu tadarız.

çok az kalmış aysunaycım maşallah ee sayılı gün çabuk geçiyor inşallah herşey düzelmiştir herçok güzel bir şekilde başlar ve bebişinle bebişinle dönersin canım aklına takılanları not et canım yoksa hepsi uçup gidiyor heycandan nur hanım için ayrıca bişi söylemiyorum pazartesi allahın izniyle görüceksin zaten ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu

evet canım dün kötüydüm ama bugün daha iyiyim hamd olsun artık çamurumsu bir hal aldı canım çok az şekilde arada geliyor
şuan ağrım yok dün çok fazla adet ağrım vardı test günüm perşembe ama nur hanım bugün yaptır dedi bu akşam iş çıkışı yaptırıcam inşallah güzel haberler alırız

aminnn inşallah canım sağol umuegecim çok rahatlattın beni allah razı olsun
benim adetlerim normalde hep leke leke başlar ondan çok korktum aslında halada korkuyorum
rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahhh

yazını okuyunca kendı günlerım geldı aklıma bende az beklemedım o kırmızıları hatta gelmeyınce dogum kontrol hapına basladım o sekılde geldı... hap kullandım dıye ya tedavıye baslamazlarsa felan dıye bı suru korku yasadım cunku baska ılden gıttım memorılae cok sukur allahıma sımdı canım kızım ıcımde buyuyr ve bunları yazarken kıpır kıpır hareketlerını hıssedıyorum... allahım en kısa surede ısteyen herkeze bu duyguları yasatsın kımsenın gobışerı kucakalrı bos kalmasın herkezcıkler muradına ersın (aminnnnn)

kızlar bişi sorucam aranızda rahim filmi çektiren varmı yada istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer bir arkadaşım için lazımda

beyazzambak inşallah tuttu bebişin bence tutunma kanamasıdır bu kadar erken adet olamaz diye düşünüyorum mutlu haberini bekliyoruz canım,arkadaşında fındıkzadede bi yer var orda çektirsin 5 dk sürmüyo birde ağrısız çekiyolar muayeneden daha kolay olmuştu benimki,ismini özelden yazarım şimdi sana..

esmerim seni hatırlıyorum sen tüp demeni yaparken ben yeni negatifimi almıştım zaman su gibi akıp geçiyor kızın olucak demek çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende bu adetle başlıycam dualarını bekliyoruz hamilelerin kabul olur derler.Allahım herkesede nasip etsin.

kızlar bişi sorucam aranızda rahim filmi çektiren varmı yada istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer bir arkadaşım için lazımda

Günaydın, ben yaptırdım. Echomar Şişli de yaptırdım 350 tl gibiydi sanırım. randevu alıp gidebilir. Çok zor değil biraz sancı yapıyor 5 dk sürüyor kendisini kasmasın üzmesin kolay bir işlem :)
Sevgiler

amin nn inşallah tutunmuştur hapyy rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin mesajını aldım çok teşekkür ederim

günaydın hulicim çok teşekkür ederim canım

bulaşmaya az kalmış canım hadi hayırlsı inşallah iyi haberlerle sevindirrisin bizi
evet hulyam çok sağol cnm .inşallah
geebelik aşısını bende duydum 1.tedavimi yapan yerde vardı bende o umutla o merkeze gitmiştim..
ama aşının yapılması için 2-3 düşük yapman yada 2-3 negatif alman gerekiyor sanırım ki bana yapmadılar ilk tedavin diye

evet cnm az kaldı bizimkisi sadece ön görüşme zambak..
eşime test yapılacak bizim eski testlere bkılacak vs ön görüşme yani..
benim adeti 15 tatile ayarlayamadık tedavi yaza kaldı.
ayrıca 1.tedavi için kredi çekmiştik gene çekemezdik vs..şimdi yaptıramadık cnm.
.
bugün demek..sabırsızlıkla bekleyeceğim cnm sonnucunu..inşallah sevinç çığlıkları atarsın bizleri de sevindirirsin zambakcım inşllah.duacınım canımmmm

canım radyomar da çektirdim ben ve kesinlikle tavsiye ederim hiçbirşey hissetmiyorsunnn
kk da topiği de var istersen arkadaşın okusun orayı

Son düzenleme:

amin canım inşallah iyi haberini almayı çok istiyoruzzz
sen iğne mi oluyorsun jel mi

oldu valla ama sen gel onu bırde bana sor nasıl oldu dıye cok nazllı,hemen stedıgı olsun ıstıyor.sallamadan uyumuyor mavıs kızım.
uzme kendını bend cok takardım bugunlerde gecıcek sonra hatırlayıp guuceksın...ayrıca gelıp bunu sana ozellıkle soyleyen ınsanlardan uzak dur canım..
kızlar az önce lavaboda peçeteye kırmızıya dönük leke geldi adetemi oluyorum ben simdi
olmadı galiba
olmazsın merak ettme her kırmızıyı adet sanma.olurda hamıleysen senı daha cok kırmızılar beklıyor.ıcını ferah tut
nerden cıkardın canım olmıycagını?nur hnm orda..yazında orda olucak...
bende gecen sene bu zamanlar tedavıdeydım ne yalan soylıyım hep olmıycak dıyordum sımdı kızım 4,5 aylık oldu...senınle kesın karsılasmısızdır,belkıde konustuk?nerde oturuyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…