zambakcım ben daha bir ay önce çektirdim mustafa bey beni oraya yönlendirdikızlar bişi sorucam aranızda rahim filmi çektiren varmı yada istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer bir arkadaşım için lazımda
oldu valla ama sen gel onu bırde bana sor nasıl oldu dıye cok nazllı,hemen stedıgı olsun ıstıyor.sallamadan uyumuyor mavıs kızım.
uzme kendını bend cok takardım bugunlerde gecıcek sonra hatırlayıp guuceksın...ayrıca gelıp bunu sana ozellıkle soyleyen ınsanlardan uzak dur canım..
olmazsın merak ettme her kırmızıyı adet sanma.olurda hamıleysen senı daha cok kırmızılar beklıyor.ıcını ferah tut
nerden cıkardın canım olmıycagını?nur hnm orda..yazında orda olucak...
bende gecen sene bu zamanlar tedavıdeydım ne yalan soylıyım hep olmıycak dıyordum sımdı kızım 4,5 aylık oldu...senınle kesın karsılasmısızdır,belkıde konustuk?nerde oturuyordun?
zambakcım ben daha bir ay önce çektirdim mustafa bey beni oraya yönlendirdi
nedeni ise sonuçlarının çok doğru olduğu için semra hanımın kız kardeşi var zehra hanım ilaç bölümüne bakıyor
biz onun yanına gittik o sırada kesinlikle orayı tercih edin çok yi sonuçları dedi
radyotom fındıkzade de 375 lira ücreti var 5 dk sürüyor ve yeni bir teknik ile çekildiği için
ağrısız yani adet ağırısı gibi tavsiye ederim sonucun 5 dakikada elinde ben giyinip çıkana kadar sonucum hazırdı en güzel yanıda bayan çekti rahim filmimi çok utanmadım bu nedenle
tugceserdar zaten üzülmem için özellikle söylüyor amma allaha sığınıyorum ve rabbim bir gün benimde yüzümü güldüreceğine bütün kalbimle inanıyorumoldu valla ama sen gel onu bırde bana sor nasıl oldu dıye cok nazllı,hemen stedıgı olsun ıstıyor.sallamadan uyumuyor mavıs kızım.
uzme kendını bend cok takardım bugunlerde gecıcek sonra hatırlayıp guuceksın...ayrıca gelıp bunu sana ozellıkle soyleyen ınsanlardan uzak dur canım..
olmazsın merak ettme her kırmızıyı adet sanma.olurda hamıleysen senı daha cok kırmızılar beklıyor.ıcını ferah tut
bende gecen sene bu zamanlar tedavıdeydım ne yalan soylıyım hep olmıycak dıyordum sımdı kızım 4,5 aylık oldu...senınle kesın karsılasmısızdır,belkıde konustuk?nerde oturuyordun?
yooo ben konustum 40 cıktıktan sonra burdayım dedı.cuku ben tedavıye baslıycamdoğum iznine ayrılıyormuş nisandan sonra cnm yokmuş ağustosa kadar
tugceserdar zaten üzülmem için özellikle söylüyor amma allaha sığınıyorum ve rabbim bir gün benimde yüzümü güldüreceğine bütün kalbimle inanıyorum
maşallah senin yavrunada allah uzun ömür versin sizin sorun neydi kaçıncı denemede hamile kaldın
gelincik gelmiş hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim allah analı babalı byüütsün yavrularını
beyazzabbak desene akşam kutlama var bencede adet deyildir olsaydı kesilmezdi kan gelmeye devam ederdi
inşallah çok güzel haberlerle dönersin bize hemen yaz lütfen sonucunu alınca
aysunay seninde az kalmış bende tedavimi iple çekiyorum inşallah bizim içinde hayırlısı olur
incim yok iki gündür nerde acep
cy 76 bence durumunu patronona anlat çünkü hen gün izin alman sorun olabilir buda seni sıtrese koyar
kimseye söylememesini rica et ve durumu anlat bence
puffy artık bizi uzaktan izleme az kalmış tedavine zaten
ayrıntıları bizimle paylaş
akasyam nerdesin canım merak ediyorum seni
bize arada yaz
doğum iznine ayrılıyormuş nisandan sonra cnm yokmuş ağustosa kadar
canım sen tedavini ne zaman düşünüyorsun..yooo ben konustum 40 cıktıktan sonra burdayım dedı.cuku ben tedavıye baslıycam
benım soun polıkıstık overdım,esımde varıkosel amelıyatı oldu amelıyattab sonra sperm sayısı 0 a kadar dustu.ılk denememde hamıle kaldım.kızım sımdı 4,5 aylık allah hepınıze nsıp etsın cok guzel duygu
off off sorma aysunum aynen öylee..
bende 2 ay deneyecem yoksa nisan başu nur hanımın yanındayım
canım sen tedavini ne zaman düşünüyorsun..
ve nur hanımla ne zaman konuştun..
canım konuşcam bende nur hanımla eğer sğustos adetim denk gelirse ben nur hanımı istiyorum yaa..
hiç görmedim ama sayenizde görümş kadar oldum ve illede o inş.kısmet olur
canım sen tedavini ne zaman düşünüyorsun..
ve nur hanımla ne zaman konuştun..
canım konuşcam bende nur hanımla eğer sğustos adetim denk gelirse ben nur hanımı istiyorum yaa..
hiç görmedim ama sayenizde görümş kadar oldum ve illede o inş.kısmet olur
1,5 ay oldu goruselı canım ben hazıran temmuz gıbı dusunuyorum tedav
anladım aysuncum olsun en büyük adımı atıyorsunuz zaten gerisi zamanı gelince çorap söküğü gibi gelir inşallah hiç bir problem çıkmaz ve bu son denemen olur canım melesef hem maddi hemde manevi olarak çok zorlanıyor insan rabbim sabır versin
evet hulyam çok sağol cnm .inşallah
geebelik aşısını bende duydum 1.tedavimi yapan yerde vardı bende o umutla o merkeze gitmiştim..
ama aşının yapılması için 2-3 düşük yapman yada 2-3 negatif alman gerekiyor sanırım ki bana yapmadılar ilk tedavin diye
evet cnm az kaldı bizimkisi sadece ön görüşme zambak..
eşime test yapılacak bizim eski testlere bkılacak vs ön görüşme yani..
benim adeti 15 tatile ayarlayamadık tedavi yaza kaldı.
ayrıca 1.tedavi için kredi çekmiştik gene çekemezdik vs..şimdi yaptıramadık cnm.
.
bugün demek..sabırsızlıkla bekleyeceğim cnm sonnucunu..inşallah sevinç çığlıkları atarsın bizleri de sevindirirsin zambakcım inşllah.duacınım canımmmm
sağol umutcum inşallahhhh iğne oluyorum ben canımamin canım inşallah iyi haberini almayı çok istiyoruzzz
sen iğne mi oluyorsun jel mi
sağol canım çok teşekkür ederim söyledim arkadaşıma büyük ihtimalle oraya gidicekzambakcım ben daha bir ay önce çektirdim mustafa bey beni oraya yönlendirdi
nedeni ise sonuçlarının çok doğru olduğu için semra hanımın kız kardeşi var zehra hanım ilaç bölümüne bakıyor
biz onun yanına gittik o sırada kesinlikle orayı tercih edin çok yi sonuçları dedi
radyotom fındıkzade de 375 lira ücreti var 5 dk sürüyor ve yeni bir teknik ile çekildiği için
ağrısız yani adet ağırısı gibi tavsiye ederim sonucun 5 dakikada elinde ben giyinip çıkana kadar sonucum hazırdı en güzel yanıda bayan çekti rahim filmimi çok utanmadım bu nedenle
tugceserdar zaten üzülmem için özellikle söylüyor amma allaha sığınıyorum ve rabbim bir gün benimde yüzümü güldüreceğine bütün kalbimle inanıyorum
maşallah senin yavrunada allah uzun ömür versin sizin sorun neydi kaçıncı denemede hamile kaldın
gelincik gelmiş hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim allah analı babalı byüütsün yavrularını
beyazzabbak desene akşam kutlama var bencede adet deyildir olsaydı kesilmezdi kan gelmeye devam ederdi
aysunay seninde az kalmış bende tedavimi iple çekiyorum inşallah bizim içinde hayırlısı olur
cy 76 bence durumunu patronona anlat çünkü hen gün izin alman sorun olabilir buda seni sıtrese koyar
bize arada yaz
merhaba arkadaslar nasılsınız 3-5 gündür içim sıkılıyor topigi okuyup cıkıyorum buraya yazamıyorum bile sizleri cok ozledim ama yazamıyorum fena haldeyim yani hayattan bezmiş bir haldeyim hiçbirşeyden zevk alamıyorum
inciiii nerlerdesin ozledim seni ismini kacgundur yazılanlarda gormuyorum inş kotu bir durum yoktur
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
beyazzambak canım sen leke geliyor demiştin demi inş bebişin habercisidir senden guzel bir haber alalımda keyfimiz yerine gelsinn
arkadaslar guzel haberlerinizi okuyalım ins
hayırdır canım neden canın sıkıldı anlatta düzeltelimi bir çırpıda moralini:)
evet inci dünde dikkatimi çekti inşallah kötü bir şey yoktur nerelerdesin meraktayız ona göre...
zambak naptın canım senide bekliyoruz...
evet hulyam çok sağol cnm .inşallah
geebelik aşısını bende duydum 1.tedavimi yapan yerde vardı bende o umutla o merkeze gitmiştim..
ama aşının yapılması için 2-3 düşük yapman yada 2-3 negatif alman gerekiyor sanırım ki bana yapmadılar ilk tedavin diye
evet cnm az kaldı bizimkisi sadece ön görüşme zambak..
eşime test yapılacak bizim eski testlere bkılacak vs ön görüşme yani..
benim adeti 15 tatile ayarlayamadık tedavi yaza kaldı.
ayrıca 1.tedavi için kredi çekmiştik gene çekemezdik vs..şimdi yaptıramadık cnm.
.
bugün demek..sabırsızlıkla bekleyeceğim cnm sonnucunu..inşallah sevinç çığlıkları atarsın bizleri de sevindirirsin zambakcım inşllah.duacınım canımmmm
bize arada yaz
bende pkoluyum malesef ama benim adetlerim düzenli bira kilom vardı onuda halletim eşimde de morfoloji sorunu var yası 212 milyon ama morfoloji %3 ya aslında bunlar hep fasafisu bak senin eşinin spermi 0 a kadar düşmü ama rabbim ol dedi olduyooo ben konustum 40 cıktıktan sonra burdayım dedı.cuku ben tedavıye baslıycam
benım soun polıkıstık overdım,esımde varıkosel amelıyatı oldu amelıyattab sonra sperm sayısı 0 a kadar dustu.ılk denememde hamıle kaldım.kızım sımdı 4,5 aylık allah hepınıze nsıp etsın cok guzel duygu
mrb arkadaşlar bende yeniyim burda eşim salı günü mikro tese ameliyatı oldu allaha şükür bulundu spermler bende cuma günü iğnelerime başladım pazartesi biticek ve salı günü tekrar gidicem rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş
Inci,umutege, hil_bur ,mikro, cakir, sumeyye, sevda, beyazzambak, happybutterfly
unuttugum varsa affedin)
bana cevap tebrik yazan yazamayan butun guzel hatunlar cok tesekkur ediyorum, Yuce RABBIM gonlunuze gore versin.
tedaviye baslayanlar dualarimiz sizinle.
selamlar bende başladım canlarım bugün ilk inemi yaptım
inşallah herşey güzelolcak
ya kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba. kesik yoğurt kıvamında beyaz beyaz afedersiniz ama hafif birazda kokusu var çok akıntım var. sizlerden daha önce böyle bi durum ile karşılaşan varmı. tecrübelerinize ihtiyacım var. nur hanıma mail mi atsam acaba
canım hastaneye eşim getiriyo evde olunca eğer yoksa iki aktarma geliyorum maalesef ama bende yeni yeni trafiğe çıkıyorum inş.artık kendim gelir giderim dün karşıya geçtim mesela biraz yolları karıştırsamda hedefime ulaştım
kızlar adet oldum bende bugun üçüncüiğnemi vuracagım hayırlısıyla
yarın erken saatte hastanede olacak olan varsa kaynasabılırız :)
Merhaba kızlar güzel dileklerinize çok teşekkürler.
Dün dr dediki görüntülemelerde sorun yok bebiş sağlıklı görünüyor. Ancak bu kan testi soru işareti.. için rahat olsun istiyorsan amniyosentez yaptıralım dedi. Bu soru işaretini 9 aya taşıyamam yapalım dedik ... Önümüzdeki günlere yapıcam bu testi...
Herkese sevgiler
gunaydın kızlar sızlere bol bebıslı ır hafta dılıyorum.kızım t oturmaya calısıyor ve dıs cıkarıyor ı
selam kızlar
sabah sabah hastaneye gittim şu istenen testleri yaptırdım ama rubella yı yapmadılar eğitim araştırma hastanesi yapar dediler bunun için bi laboratuara gidicem artık tekrar uğraşamam hastanalerde
nedir bu rubella baktım netten kızamıkçık dyor ben iki kere devlette yaptırdım buna bakılmadı çokmu şart acaba ,bunu yaptırmadan gtsem nur hanım kızarmı banaa :26:
slm kızlar moralim çook bozuk cumartesi günü görümcem işten gelince bize oğradı ben mutfakta yemek yapıyordum direk yanıma geldi
3 ay önce kaynını evlendirdi geldi eltim hamile dedi hemde 3 aylık olmış dedi ilk gecede hamile kalmış dedi
bende bir sinir oldum
sonra yan tarafada komşumuz oda eylülde gelin getirdiler 2.5 aylık hamileymiş onuda dün öğrendim ağlaya ağlaya
bir hal oldum isyan etmiyrom kimsenin bebeyinide kıskanmıyorum ama içim burkuldu
bu kadar zaman bu kadar tedavi hiç bir soruç vermedi
ya siz ne demek istediğimi anladınız demi
merhaba kızlar.arada girip yazdıklarınızı okuyorum, belki altta adımı göreniniz olmuştur:) daha önceden de yazmışlığım var. neyse bende nur hanımla ilk görüşmemi yaptım bir süre önce-kendisi çok tatlı bir doktor,önceki denemelerimden dolayı ara verdik biraz. benim size sormak istediğim sabahları muayane ve de kan verme işlemleriniz çok uzun sürüyor mu? yarın bir gün tedaviye başladığımda iş durumumu ayarlamam gerekiyor ve bu maalesef bende stres yapıyor ister istemez. sanırım muayeneler hep sabah saatlerinde oluyor. bir de yaklaşık kaç kere gidiyorsunuz-mesela hemen hemen her gün mü, iki günde bir mi? bizdeki problemi sebepsiz infertilite olarak tanımladı nur hanım.
merhaba kızlar
kızlar sipermiyogram için örneği sabah 11 e kadar mı alıyorlardı en son:44::44::
of çıldırtcak bu adet beni tam sevindim cumartesi başladı diye ama bugün ne gelen var ne giden yeter artık diye avazım çıktığı gibi bağırmak istiyorum
Canım merhaba,
İlk muaynede pek bir şey konuşmadılar pgt den falan bahsetmediler sadece kan tahlillerim yapıldı , ultrason yapildi onumuzdeki reglide daha detayli gorusuruz dedi doktor, oda bu ay sonu gun sayıyorum , dosyam Semra hn gidecekmiş tedavi sekline o karar verecekmiş.artık ne derseler raziyim yeterki olsun her şeyi yaparım :)))))
off off sorma aysunum aynen öylee..
bende 2 ay deneyecem yoksa nisan başu nur hanımın yanındayım
merhaba arkadaslar nasılsınız 3-5 gündür içim sıkılıyor topigi okuyup cıkıyorum buraya yazamıyorum bile sizleri cok ozledim ama yazamıyorum fena haldeyim yani hayattan bezmiş bir haldeyim hiçbirşeyden zevk alamıyorum
inciiii nerlerdesin ozledim seni ismini kacgundur yazılanlarda gormuyorum inş kotu bir durum yoktur
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
beyazzambak canım sen leke geliyor demiştin demi inş bebişin habercisidir senden guzel bir haber alalımda keyfimiz yerine gelsinn
arkadaslar guzel haberlerinizi okuyalım ins
hayırdır canım neden canın sıkıldı anlatta düzeltelimi bir çırpıda moralini:)
evet inci dünde dikkatimi çekti inşallah kötü bir şey yoktur nerelerdesin meraktayız ona göre...
zambak naptın canım senide bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?