- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Arkadaslar ıyı aksamlar bu gonal f lerın dıbınde biraz kalıyor ya (ben 450 flakonlardan 225 ünite kullaıyorum hep)
mesele iki şişe var diplerinde 150 şer ünite çıkar bunları kullanabılıyomuyuz ıkı siseden de çekip hemşireyi arıyorum açmıyor
teşekkür ederim begonvilcimMrb ben aynen kalanları çekip şişede birleştirip kullanmıştım
Cananım da yok ne zamandır... İnş her şey yolundadır. Yarın nasip olursa bir arayayım.
inci nasılsın canım yoktun bugün umarım herşey yolunddır
bense geç kalmadın çünkü adetinin 3. günü başlanıyor ilaca hastaneyi ara ve git yarın bende dondurulmuşlarla denedim ve adetimin 3. günü başladım tedaviye inşallah tutnur bebeklerin bbol şansKızlar bgn adetimin 2. Günü acaba bu ay dondurulmuşlara başlasam geçmi kaldım hastaneyi aradım ama halen dönmediler gücümü toplamışken bu 15 tatilde denesem diyorumda
Arkadaslar ıyı aksamlar bu gonal f lerın dıbınde biraz kalıyor ya (ben 450 flakonlardan 225 ünite kullaıyorum hep)
mesele iki şişe var diplerinde 150 şer ünite çıkar bunları kullanabılıyomuyuz ıkı siseden de çekip hemşireyi arıyorum açmıyor
Çok şükür canım. Sen nasılsın?
Şafak 5
Kitaplar yığıldı bir anda, oku yaz oku yaz modundayım onun için fazla gelemiyorum.
incim nasılsın bacım
zambak seni büyük bir heyecannla bekliyorum inşallah güzel haber getirirsin bize
bildiği kadarı ile yapılmıyor canım ankarada bir merkezde yapıloyordu ama şimdi gelmedi aklımaGebelik aşısı memorialde yapılıyomu
İyiyim canım şükür sen nasılsın
bense geç kalmadın çünkü adetinin 3. günü başlanıyor ilaca hastaneyi ara ve git yarın bende dondurulmuşlarla denedim ve adetimin 3. günü başladım tedaviye inşallah tutnur bebeklerin bbol şans
Şimdi konuştum yarın gidiyorum ve inşallah başlıyorum çok heyecanlandım başlamaya bgn kararverdimrm bile bilmiyor
bense geç kalmadın çünkü adetinin 3. günü başlanıyor ilaca hastaneyi ara ve git yarın bende dondurulmuşlarla denedim ve adetimin 3. günü başladım tedaviye inşallah tutnur bebeklerin bbol şans
Şimdi konuştum yarın gidiyorum ve inşallah başlıyorum çok heyecanlandım başlamaya bgn kararverdimrm bile bilmiyor
hayırlı olsun cnm tedavin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?