Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Yarın kandil...
Birbirimiz için bolca dua edelim kızlar. Biliyorsunuz birbirimize ettiğimiz dualar kendimiz için ettiğimiz dualardan daha makbul

Cananım da yok ne zamandır... İnş her şey yolundadır. Yarın nasip olursa bir arayayım.

Kızlar bgn adetimin 2. Günü acaba bu ay dondurulmuşlara başlasam geçmi kaldım hastaneyi aradım ama halen dönmediler gücümü toplamışken bu 15 tatilde denesem diyorumda

Arkadaslar ıyı aksamlar bu gonal f lerın dıbınde biraz kalıyor ya (ben 450 flakonlardan 225 ünite kullaıyorum hep)
mesele iki şişe var diplerinde 150 şer ünite çıkar bunları kullanabılıyomuyuz ıkı siseden de çekip hemşireyi arıyorum açmıyor

Mrb ben aynen kalanları çekip şişede birleştirip kullanmıştım

bu arada zambak kan testine gitmişti gelmedi hala..:26:
inş.güzel haberini almak nasip olsun zambakcım

Zambaaaakkkkkk nerelerdesin?

Kızlar Canan mide bulantısı nedeniyle serum taktırmış. Annesinde kalıyormuş. Hepinize çok selamı var

Kızlar bgn adetimin 2. Günü acaba bu ay dondurulmuşlara başlasam geçmi kaldım hastaneyi aradım ama halen dönmediler gücümü toplamışken bu 15 tatilde denesem diyorumda
bense geç kalmadın çünkü adetinin 3. günü başlanıyor ilaca hastaneyi ara ve git yarın bende dondurulmuşlarla denedim ve adetimin 3. günü başladım tedaviye inşallah tutnur bebeklerin bbol şans

canım sen dibinde kalan ilacı yeni bir enceksiyonla çek hepsini ve yeni açtığın paketde de üstünü tamamla hiç bir sakıncası yok yani atma ialçalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…