Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Son düzenleme:
cok sukur inci bu topige girdigimden beri hergun seni gormeye yazdıklarını okumaya alışmısım kacgundur yoktun bir garip oldum cok sukur geldin biraz keyfim yerine geldi ama kızlar hala canım cooook sıkılıyor ama neden sıkılıyor bilmiyorum

Kalpler yalnız ALLAHI anmakla huzur bulur. Sıkıntıya bire-bir çaredir. Okumayı biliyorsan arapçadan kuran oku. Ne kadar iyi geldiğini görüceksin. Ve ya zikirler yap. Rabbim bizi ona ibadet etmemiz için yaratmıştır. Her ne kadar yaradılış qayemizden uzaklaşırsak o kadar kalbimiz huzursuz olur.

Dediklerimi zaten yapıyorum dersen, o zaman kendine oyalanıcak bir şeyler bul.

Mesela ben son neqatifimi aldıktan sonra en azından 3 ay bekleyeceğimi düşündükce zor oluyordu. Hiç bir şeye hevesim gelmiyordu. Sonra örgü yapmaya karar verdim . Bebek bere, patik falan örüyorum. Eşim kendisi için atkı örmemi istedi, hala yapmadım . Çok iyi geliyor. Çok da güzel oluyor. Her işimi bitirdiğimde mutlu oluyorum.Daha faydalı bir şeyler yapa bilirim belki, amma çocuk beresi örmeği seviyorum. Rengli rengli.

Çok zevkli. Bir de dün bir örgü ayçiçeyi bitirdim . Sanki bana hediye verilmiş gibi her baktığımda çook seviniyorum. Yerleştire bilirsem paylaşırım.

Bence sende sevdiğin , zevk ala bileceğin bir iş yap.

Nasıl ama kızlar? Söylediğim kadar varmı? Tamamı örgü. Zevk ala bileceğin işi yapmak çook güzel. Bilseydim diğer tedavilerimde de yapardım. Stress falan kalmaz.

kızlar yaa en kısa sürede mümkün oldugunca çok kilo verilebilirmi canım çok sıkılıyo ilaçlardan tedavilerde dolayı gelen kilolar gitmedi bi türlü offff

kızlar yaa en kısa sürede mümkün oldugunca çok kilo verilebilirmi canım çok sıkılıyo ilaçlardan tedavilerde dolayı gelen kilolar gitmedi bi türlü offff

diyet yapıyorum bende cnm..62 ye kadar inmiştim yazın ama tedavi zamanı dikkat etmedim 70 e çıktım tekrar.
şimdi yeni tedavi öncesi vermek istiyorum bende..

diyet spor şart en kısa sürede vermek için..kaç kilo vermek istiyorsun

eşimde 3 haftadır sadece 5i bir arada cayı içiyor yemeklerden önce onlardan içebilirsin cnm o çay sayesinde maşallah 2 kg verdi.ekmek pilavda kesildi

bir ara diyetisyene falanda gittim ama çok zor veriyorum ayda 1,5 2 en fazla öyle oluncada maddi açıdan devam edemedim kaldı öyle evde deniyorum koşu bandı falan var ama zor verdigim için inancım kırııyo olmuyo diyorum kalıyo 5-10 versem çok ii olacak tedaviye baslamadan bi 5 versem keşke

verirsin cnm bak bende bu kez çok dikkat edemiyorum ve kilom çok gitmiyor..

1.tedavi öncesi 2 ayda 8 kilo verdim ben..

karbonhidrat diyeti yaptım..
gerçektende kısa sürede güzel ve sağlıklı kilo verdiriyor..

ekmek sabahları yiyorum sadece..
ara öğün şart.ama kaçırdığım oluyor.
makarna bulgur börek patates vs gibi karbon oranı yüksek olan şeyler yok
böyle dikkat ederek 2 ayda vermiştim hızla kilo.tabi tedavi sonrası negatifi alınca bıraktım kendimi geri aldım hepsini..
bende çok zor kilo veririm kabızlık problemide var sürekli olanından..
bence kafanda kesinleştirmemelisin kilo veremiyorum diye..

bence bol su ve sporda yaparsan tamamdır:13:

Şimdi konuştum yarın gidiyorum ve inşallah başlıyorum çok heyecanlandım başlamaya bgn kararverdimrm bile bilmiyor

Hayırlı olsun :)

Ah canım benim Sağolasın.
Bu sıkıntının sebebi tedavi gerginliği olabilir mi? Senin için dua edeceğim. Sen de bol bol et, tesbih çek, biliyorsan Kur'an-ı Kerim oku

Eki Görüntüle 613509

Nasıl ama kızlar? Söylediğim kadar varmı? Tamamı örgü. Zevk ala bileceğin işi yapmak çook güzel. Bilseydim diğer tedavilerimde de yapardım. Stress falan kalmaz.

Bayıldım çok güzel. Ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…