hayırlı olsun canım tedvin inşallah bebeyine bu vesile ile kavuşursunbense geç kalmadın çünkü adetinin 3. günü başlanıyor ilaca hastaneyi ara ve git yarın bende dondurulmuşlarla denedim ve adetimin 3. günü başladım tedaviye inşallah tutnur bebeklerin bbol şans
Şimdi konuştum yarın gidiyorum ve inşallah başlıyorum çok heyecanlandım başlamaya bgn kararverdimrm bile bilmiyor
beyazzambaktan haber yok mu kızlar.bütün gün yoktm büyük bi heyecanlageldim ama hala haber yok galiba..
bense geç kalmadın çünkü adetinin 3. günü başlanıyor ilaca hastaneyi ara ve git yarın bende dondurulmuşlarla denedim ve adetimin 3. günü başladım tedaviye inşallah tutnur bebeklerin bbol şans
Şimdi konuştum yarın gidiyorum ve inşallah başlıyorum çok heyecanlandım başlamaya bgn kararverdimrm bile bilmiyor
begonvil canım hayırlı olsun tedavin ins bebişlerin tutunur Rabbim yardım etsin en iyisini yaptın bence pat diye karar verdin kafanda kurmadın inş bu sefer olacak
iyiyim incimevet şafak 5 heyecan dorukta
cok sukur inci bu topige girdigimden beri hergun seni gormeye yazdıklarını okumaya alışmısım kacgundur yoktun bir garip oldum cok sukur geldin biraz keyfim yerine geldi ama kızlar hala canım cooook sıkılıyor ama neden sıkılıyor bilmiyorum
Gebelik aşısı memorialde yapılıyomu
canım yaaa heyecanlanırmıştaa
Eki Görüntüle 613509
Nasıl ama kızlar? Söylediğim kadar varmı? Tamamı örgü. Zevk ala bileceğin işi yapmak çook güzel. Bilseydim diğer tedavilerimde de yapardım. Stress falan kalmaz.
kızlar yaa en kısa sürede mümkün oldugunca çok kilo verilebilirmi canım çok sıkılıyo ilaçlardan tedavilerde dolayı gelen kilolar gitmedi bi türlü offff
Eki Görüntüle 613509
Nasıl ama kızlar? Söylediğim kadar varmı? Tamamı örgü. Zevk ala bileceğin işi yapmak çook güzel. Bilseydim diğer tedavilerimde de yapardım. Stress falan kalmaz.
kızlar yaa en kısa sürede mümkün oldugunca çok kilo verilebilirmi canım çok sıkılıyo ilaçlardan tedavilerde dolayı gelen kilolar gitmedi bi türlü offff
diyet yapıyorum bende cnm..62 ye kadar inmiştim yazın ama tedavi zamanı dikkat etmedim 70 e çıktım tekrar.
şimdi yeni tedavi öncesi vermek istiyorum bende..
diyet spor şart en kısa sürede vermek için..kaç kilo vermek istiyorsun
bir ara diyetisyene falanda gittim ama çok zor veriyorum ayda 1,5 2 en fazla öyle oluncada maddi açıdan devam edemedim kaldı öyle evde deniyorum koşu bandı falan var ama zor verdigim için inancım kırııyo olmuyo diyorum kalıyo 5-10 versem çok ii olacak tedaviye baslamadan bi 5 versem keşke
cok sukur inci bu topige girdigimden beri hergun seni gormeye yazdıklarını okumaya alışmısım kacgundur yoktun bir garip oldum cok sukur geldin biraz keyfim yerine geldi ama kızlar hala canım cooook sıkılıyor ama neden sıkılıyor bilmiyorum
Eki Görüntüle 613509
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?