Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

nasılsın canım...

Kızlar selam.. Allah'a çok şükür biraz toparladım.. Raporum bitti. İşime geri döndüm. İş beni epey oyaladı. Çalışma arkadaşlarım da sağolsunlar moralim düzelsin diye herşeyi yaptılar. Hatta bana bir kutu kitap almışlar Okuyayım da olumsuz şeyler düşünmeyeyim diye İnsanın dostları olması çok güzel birşey.. Sizlerin desteklerinizi de asla unutamam.. Allah hepinizden binlerce kere razı olsun. Yarın kandil. Dua edelim birbirimize.. İnşallah Rabbim hepimiz için güzel , hayırlı kapılar açar.. Dualarımızı kabul eder. Amin.

Canım ben 1 hafta önce görüştüm. Bana ağustosta döneceğim dedi. Hatta çok üzüldüm. Yeni tedavim için sizi istiyorum dedim. Ama doğum izninde olacakmış.

Yarın kandil...
Birbirimiz için bolca dua edelim kızlar. Biliyorsunuz birbirimize ettiğimiz dualar kendimiz için ettiğimiz dualardan daha makbul

Amin güzel dostum.. Her daim , her zaman dualarımdasın. iyi kötü hep beraberiz. inşallah da bundan böyle iyi günlerde yine yanyana olacağız..

Zambaaaakkkkkk nerelerdesin?

Kızlar Canan mide bulantısı nedeniyle serum taktırmış. Annesinde kalıyormuş. Hepinize çok selamı var

Maşallah Cananıma.. Selamlarımı ve iyi dileklerimi ilet İncim.. Zambakçığım da inşallah güzel haber verecek bize

Hulim amniyosentezden korkma. Emin ellerde yaptırdığında hiçbir şey olmaz. Eğer ultrasonda problem yoksa bebeğin sağlıklıdır canım. Aklına kötü şeyler getirme.. Bu süreci yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Dua edeceğim senin için..

İyiki varsınız inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla anne oluruz
bizde seni seviyoruz canım iyiki sende varsın

Eki Görüntüle 613509

Nasıl ama kızlar? Söylediğim kadar varmı? Tamamı örgü. Zevk ala bileceğin işi yapmak çook güzel. Bilseydim diğer tedavilerimde de yapardım. Stress falan kalmaz.
harika olmuş ellerine sağlık ay keşke benimde böyle becerilerim olsa çok güzelmiş

akasyam çok sevindim canım dostlar kara gönde belli olur
allah razı olsun öyle kara gün dostlarından
aksyacım bize arada yaz merak ediyorum seni iyi olduğunu yaz yeter

Çakırım toparladım Allah'ın izniyle.. Bundan sonra daha çok yazarım. Sen de tedavine başlayacaktın galiba. başladın mı canım ?:26:

Çakırım toparladım Allah'ın izniyle.. Bundan sonra daha çok yazarım. Sen de tedavine başlayacaktın galiba. başladın mı canım ?:26:
yok canım daha başlamadım ancak testlerimi yaptırabildim
mama martın 1 de başlicam inşallah bakalım rabbim ne eyler ne eylerse de güzel eyler

Selam kızlar Allah izin verirse bı aksilik olmazsa Şubat'ta başlıcaz tup bebeğe yalnız hergün gidilmesi gerekiyomu ve saat kacta oluyo takipler çalıştığım icin sabahları gidemem ne yapcam bilmiyomm

Selam kızlar Allah izin verirse bı aksilik olmazsa Şubat'ta başlıcaz tup bebeğe yalnız hergün gidilmesi gerekiyomu ve saat kacta oluyo takipler çalıştığım icin sabahları gidemem ne yapcam bilmiyomm

merhaba canım hayırlı olsun tedavin ilk muayenden 3 sonra çağırıyorlara hergün sabah 08. 30 orda olman lazım
kan veriyorsun bende yarın sabah 09.30 orda olcam allah nasip ederse

mecburen her sabah gidiceksin ki yumurtalarının boyutları takip edilsin.sabahtan 10 a kadar gidip kan veriyorsun muayene oluyorsun canım hepimiz çalışıyoruz bu süreç hepi topu 20 gün ayarlaman lazım şimdiden.böyle süreçler iş yeriyle paylaşılmadığı sürece kendi stresinin yanında birde izin streesi yaratıyorki hiç tavsiye etmem.ben transferden sonra izin alıp 10 gün yatmaktansa tedavi sürecinde izin alıp transferden sonraki 3. gün işe başladım..hayırlısı olsun...

canım iyi olmana inan çok sevindim gelmeyince çok merak ettim seni
ama rabbimin izniyle herşeyi atlatıp daha iyi olup yeni tedavine başlıycaksın
tüm kalbimle dualrım seninle ve çok değerli arkadaşlarım için

Sagolun kızlar hepimiz bu yollardan geçiyoruz bende bı çözüm bulcam inşallah yumurta toplanana kadar yaklaşık kac gun gitmek gerekiyor

canım bende ilk denememde söylemedim ama hergün dr a gidicem diye izin aldım oda şaşırdı ama soramıyodu da ikinci denemede yine izin istedim hastaneye gidicem diye bir şeyi bahane etti sorun çıkardı bende açık açık pat diye söyledim çok mahçup oldu ve o günden beri çok anlayışlı zaten kendileride tüp yaptırmış banada anlattı. dr tavsiye etti çokta iyi oldu aslında yani açık olmakta her zaman fayda var...

bence kist demekten daha iyi tedavi demek.kist kadınsal bi durum bunu müdürlerimize anlatmak daha zor ama bebek ailevi bi mesele ve iş bu boyuta gelince anlayış göstermiycek kimse olduğunu sanmıyorum.

kızlar yarın muayenem var yine betül hanım bakacak
sizlerede baktımı çok itici dr nerdesin nurum yokluğu çok belli
sanki o yok ışıklar yok gibi bir insan okadarmı sevecen olur
sıcak ve samimi olur yarın nurum yok diye ağlamassam iyi
valla

şu doktorlara bu kadar takıp sıkmayın canınızı yyaaa.ne az kaldı bebişlerinin gelmesine betülün ışıkları vatsın yanmasın sen onu aydınlatıver buseferde :)

Ben sadece Nur hnmi tanıdım burda yazılanlar gibi melek misali umarım onunla başlayacağım bu yolun sonu pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…