- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
tugceserdar zaten üzülmem için özellikle söylüyor amma allaha sığınıyorum ve rabbim bir gün benimde yüzümü güldüreceğine bütün kalbimle inanıyorum
maşallah senin yavrunada allah uzun ömür versin sizin sorun neydi kaçıncı denemede hamile kaldın
gelincik gelmiş hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim allah analı babalı byüütsün yavrularını
beyazzabbak desene akşam kutlama var bencede adet deyildir olsaydı kesilmezdi kan gelmeye devam ederdi
inşallah çok güzel haberlerle dönersin bize hemen yaz lütfen sonucunu alınca
aysunay seninde az kalmış bende tedavimi iple çekiyorum inşallah bizim içinde hayırlısı olur
incim yok iki gündür nerde acep
cy 76 bence durumunu patronona anlat çünkü hen gün izin alman sorun olabilir buda seni sıtrese koyar
kimseye söylememesini rica et ve durumu anlat bence
puffy artık bizi uzaktan izleme az kalmış tedavine zaten
ayrıntıları bizimle paylaş
akasyam nerdesin canım merak ediyorum seni
bize arada yaz
nasılsın canım...
yooo ben konustum 40 cıktıktan sonra burdayım dedı.cuku ben tedavıye baslıycam
benım soun polıkıstık overdım,esımde varıkosel amelıyatı oldu amelıyattab sonra sperm sayısı 0 a kadar dustu.ılk denememde hamıle kaldım.kızım sımdı 4,5 aylık allah hepınıze nsıp etsın cok guzel duygu
Yarın kandil...
Birbirimiz için bolca dua edelim kızlar. Biliyorsunuz birbirimize ettiğimiz dualar kendimiz için ettiğimiz dualardan daha makbul
Zambaaaakkkkkk nerelerdesin?
Kızlar Canan mide bulantısı nedeniyle serum taktırmış. Annesinde kalıyormuş. Hepinize çok selamı var
Saol canım. Bende çok korkuyorum....Evet zor bir durum görüntülemelerde saorun yok fakat yaş riski yüzünden (39 oldum da) kan testi sorunlu çıktı.
Dr diyorki görüntülerde hiiç bir problem yok ama bu sadece %80 durumu verir %100 isterseniz amniyosentez yaptır. Bende bu soru işaretiyle yaşamak istemiyorum.
Biliyorum riski 300/1 düşük olasılı varama %20 de problem olasılığı hangisini tercih ederdiniz.....
Sıkıntılı bir süreçten geçtim şimdiye kadar endişelerime son vermek durumundayım... Neyse randevu tarihi bekliyorum.
Allah hepimize sağlıklı bebişler kısmat etsin.
bizde seni seviyoruz canım iyiki sende varsınİyiki varsınız inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla anne oluruz
harika olmuş ellerine sağlık ay keşke benimde böyle becerilerim olsa çok güzelmişEki Görüntüle 613509
Nasıl ama kızlar? Söylediğim kadar varmı? Tamamı örgü. Zevk ala bileceğin işi yapmak çook güzel. Bilseydim diğer tedavilerimde de yapardım. Stress falan kalmaz.
akasyam çok sevindim canım dostlar kara gönde belli olurKızlar selam.. Allah'a çok şükür biraz toparladım.. Raporum bitti. İşime geri döndüm. İş beni epey oyaladı. Çalışma arkadaşlarım da sağolsunlar moralim düzelsin diye herşeyi yaptılar. Hatta bana bir kutu kitap almışlarOkuyayım da olumsuz şeyler düşünmeyeyim diye İnsanın dostları olması çok güzel birşey.. Sizlerin desteklerinizi de asla unutamam.. Allah hepinizden binlerce kere razı olsun. Yarın kandil. Dua edelim birbirimize.. İnşallah Rabbim hepimiz için güzel , hayırlı kapılar açar.. Dualarımızı kabul eder. Amin.
Canım ben 1 hafta önce görüştüm. Bana ağustosta döneceğim dedi. Hatta çok üzüldüm. Yeni tedavim için sizi istiyorum dedim.Ama doğum izninde olacakmış.
Amin güzel dostum.. Her daim , her zaman dualarımdasın. iyi kötü hep beraberiz. inşallah da bundan böyle iyi günlerde yine yanyana olacağız..
Maşallah Cananıma.. Selamlarımı ve iyi dileklerimi ilet İncim.. Zambakçığım da inşallah güzel haber verecek bize
bizde seni seviyoruz canım iyiki sende varsın
harika olmuş ellerine sağlık ay keşke benimde böyle becerilerim olsa çok güzelmiş
akasyam çok sevindim canım dostlar kara gönde belli olur
allah razı olsun öyle kara gün dostlarından
aksyacım bize arada yaz merak ediyorum seni iyi olduğunu yaz yeter
yok canım daha başlamadım ancak testlerimi yaptırabildimÇakırım toparladım Allah'ın izniyle.. Bundan sonra daha çok yazarım. Sen de tedavine başlayacaktın galiba. başladın mı canım ?:26:
Selam kızlar Allah izin verirse bı aksilik olmazsa Şubat'ta başlıcaz tup bebeğe yalnız hergün gidilmesi gerekiyomu ve saat kacta oluyo takipler çalıştığım icin sabahları gidemem ne yapcam bilmiyomm
Selam kızlar Allah izin verirseavsiye bı aksilik olmazsa Şubat'ta başlıcaz tup bebeğe yalnız hergün gidilmesi gerekiyomu ve saat kacta oluyo takipler çalıştığım icin hiç tsabahları gidemem ne yapcam bilmiyomm
cnm nur hnm gerek görmedi ki bahsetmedi bana ama ben olabilirse düşünmek isterim, 1 tüp 2 dondurulmuş denemem negatif sonuçladı, ama nur hnm ilaç dozlarını çok yüksek buldu o nedenle seni 1 deneme yapmış gibi düşünüyorum dedi.
çakırcım çok doğru ama işte bahsedersem burdaki diğer müdürlerde kesin duyar, duramaz yani söylemeden, o nedenle kist tedavim var falan demeyi düşünüyorum. bir tedaviye başlayabilsem keşke.
Sagolun kızlar hepimiz bu yollardan geçiyoruz bende bı çözüm bulcam inşallah yumurta toplanana kadar yaklaşık kac gun gitmek gerekiyor
canım bende ilk denememde söylemedim ama hergün dr a gidicem diye izin aldım oda şaşırdı ama soramıyodu da ikinci denemede yine izin istedim hastaneye gidicem diye bir şeyi bahane etti sorun çıkardı bende açık açık pat diye söyledim çok mahçup oldu ve o günden beri çok anlayışlı zaten kendileride tüp yaptırmış banada anlattı. dr tavsiye etti çokta iyi oldu aslında yani açık olmakta her zaman fayda var...
zambak gelmedi:26: çok merak ettim onu..
kızlar yarın muayenem var yine betül hanım bakacak
sizlerede baktımı çok itici dr nerdesin nurum yokluğu çok belli
sanki o yok ışıklar yok gibi bir insan okadarmı sevecen olur
sıcak ve samimi olur yarın nurum yok diye ağlamassam iyi
valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?