- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
Kızlar selam.. Allah'a çok şükür biraz toparladım.. Raporum bitti. İşime geri döndüm. İş beni epey oyaladı. Çalışma arkadaşlarım da sağolsunlar moralim düzelsin diye herşeyi yaptılar. Hatta bana bir kutu kitap almışlarOkuyayım da olumsuz şeyler düşünmeyeyim diye İnsanın dostları olması çok güzel birşey.. Sizlerin desteklerinizi de asla unutamam.. Allah hepinizden binlerce kere razı olsun. Yarın kandil. Dua edelim birbirimize.. İnşallah Rabbim hepimiz için güzel , hayırlı kapılar açar.. Dualarımızı kabul eder. Amin.
Canım ben 1 hafta önce görüştüm. Bana ağustosta döneceğim dedi. Hatta çok üzüldüm. Yeni tedavim için sizi istiyorum dedim.Ama doğum izninde olacakmış.
Amin güzel dostum.. Her daim , her zaman dualarımdasın. iyi kötü hep beraberiz. inşallah da bundan böyle iyi günlerde yine yanyana olacağız..
Maşallah Cananıma.. Selamlarımı ve iyi dileklerimi ilet İncim.. Zambakçığım da inşallah güzel haber verecek bize
şu doktorlara bu kadar takıp sıkmayın canınızı yyaaa.ne az kaldı bebişlerinin gelmesine betülün ışıkları vatsın yanmasın sen onu aydınlatıver buseferde :)
canım canım güzel anne çok doğru diyorsun insan birkere birine alışınca
yadırgıyor kendimde sıcak kanlı birisim o hiç konuşmadı dahi yoksa işine kesinlikle
lafım yok tatlım
Bu arada bende zambak i merak ettim ah ah benide böyle merak eden olurmu uu acaba
sen konuş canım deki topikteki kızlar sizi öve öve bitiremedi bak nasıl ışıldıyor:) benimde yarın kontrolüm var memorilada ama 17,30da sizlerden kimse kalmaz tabi o saate..
inşallah canımevet gelmedi dilerim sevinç gözyaşları yüzünden bizi merakta bırakmıştır....
Bu arada bende zambak i merak ettim ah ah benide böyle merak eden olurmu uu acaba
bu arada bende 86 altıdan 79 düşmüşüm aysunay sendende gizli gizli taktik aldım canım
7 kilo vermişsin çok güzel cnmne kadar sürede verdin ben bu kez çok yavaşladım ya..direniyo bana vücudum
benimde bi katkım olduysa çok mutlu olurum
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?