Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Yaz Akasyam sen yaz. Senin toparlandığını görmek çok güzel . Avatar resmini her gördüğümde sanki hüzün ve keder görüyordum.

Yaşamak zorundayız. Bu yüzden toparlanmalıyız, dik durmalıyız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. İnşeAllah burdakı her kesin bebekleri ile uğraşmaktan topiğe girmeğe vakti kalmaz.

Çiçeğimi beğenmenize sevindim :78::78::78:

şu doktorlara bu kadar takıp sıkmayın canınızı yyaaa.ne az kaldı bebişlerinin gelmesine betülün ışıkları vatsın yanmasın sen onu aydınlatıver buseferde :)

canım canım güzel anne çok doğru diyorsun insan birkere birine alışınca
yadırgıyor kendimde sıcak kanlı birisim o hiç konuşmadı dahi yoksa işine kesinlikle
lafım yok tatlım

canım canım güzel anne çok doğru diyorsun insan birkere birine alışınca
yadırgıyor kendimde sıcak kanlı birisim o hiç konuşmadı dahi yoksa işine kesinlikle
lafım yok tatlım

sen konuş canım deki topikteki kızlar sizi öve öve bitiremedi bak nasıl ışıldıyor:) benimde yarın kontrolüm var memorilada ama 17,30da sizlerden kimse kalmaz tabi o saate..

sen konuş canım deki topikteki kızlar sizi öve öve bitiremedi bak nasıl ışıldıyor:) benimde yarın kontrolüm var memorilada ama 17,30da sizlerden kimse kalmaz tabi o saate..

güzel taktik he:)) dur öyle diyim canım biraz erken gelsen şöyle 09.30 gibi.)))
tanışmış oluruz hemde beraber deriz sende dersin sana doğuma geldim diye yumuşar

bu arada bende 86 altıdan 79 düşmüşüm aysunay sendende gizli gizli taktik aldım canım

bu arada bende 86 altıdan 79 düşmüşüm aysunay sendende gizli gizli taktik aldım canım

7 kilo vermişsin çok güzel cnm ne kadar sürede verdin ben bu kez çok yavaşladım ya..direniyo bana vücudum
benimde bi katkım olduysa çok mutlu olurum

7 kilo vermişsin çok güzel cnm ne kadar sürede verdin ben bu kez çok yavaşladım ya..direniyo bana vücudum
benimde bi katkım olduysa çok mutlu olurum

aralık 17 si başladım ama aslında dr verdiği şeker ilacı iştahımı
kesti yemek yaparken bile bile midem bulanıyor yiyemiyorum
beyaz ekmek hiç yemedim arada çok az ağzımın tadı yok
ne yesem hoşuma gitmiyor sanada verir bü,yük ihtimal

Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah

Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah

çok heyecanlandımmmmmm

nasıl sevindim anlatamamammmmmmmmmmmmmmmm gözümüz yollardaydı zambakcımmmmmmm gözün aydın tebrikler artık hamilesin...allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
darısı hepimize olsun

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok güzel bir haber rabbim sonuna kadar
gitmeyi nasip etsin canım heycanla seni bekliyorduk

Ne kadar güzel bi haber Rabbim kucaGına almayı nasip eder inşallah zambakcığım.kaçıncı günündü.transferini kim yaptı...tebrik ederim çoooooook mutlu oldum.inşallah ikizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…