zambakcım çooooook sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
juliyam malesef usg ve kan randevuları sabah veriliyor ama dr konuşursan belki sana turalans sağlarSelam kızlar Allah izin verirse bı aksilik olmazsa Şubat'ta başlıcaz tup bebeğe yalnız hergün gidilmesi gerekiyomu ve saat kacta oluyo takipler çalıştığım icin sabahları gidemem ne yapcam bilmiyomm
zambakcım çooooook sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah
aysunay geldim halay başını ben alayım bari
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
tey tey tey yaşasın brinin daha evlat hasreti son boldu ço şükür yarabbim
allahım o güzel duyguyu bana burdaki arkadaşlarıma ve evlat hasreti çeken herkese nasip eyle
AMİN
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
Allahım bizlerede nasip eder inşallah, birgün bizde yazarmıyız acaba böyle kızlar ne dersiniz????????
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
Sumeyyeeeeee nası ördün yaaa cicek cok guzel
amin canım..
düşünmesi bile heyecanlı gözlerimin dolmasına yetiyor..
inşallah inşallah..
kızlar yarın muayenem var yine betül hanım bakacak
sizlerede baktımı çok itici dr nerdesin nurum yokluğu çok belli
sanki o yok ışıklar yok gibi bir insan okadarmı sevecen olur
sıcak ve samimi olur yarın nurum yok diye ağlamassam iyi
valla
vallahi kızlar p.tesi randevum var ama şimdi koşarak gidesim geldi öyle bi enerji doldu içime
gerçi koşarak gitsem gene p.tesiye anca yetişirim
vallahi kızlar p.tesi randevum var ama şimdi koşarak gidesim geldi öyle bi enerji doldu içime
gerçi koşarak gitsem gene p.tesiye anca yetişirim
amin inşallah inşallahAllahım bizlerede nasip eder inşallah, birgün bizde yazarmıyız acaba böyle kızlar ne dersiniz????????
Ay canım yapma böyle. 5 dakika bile sürmüyor sonuçta. Betül Hanım önceden muayene etti mi? Ben Nur Hanım olmadığında Aynur Hanım'ı istiyordum.
canım öyle sıkıyorumki kendimi anlatamam ya elimde değil
isteme imkanım varmı incim bugün betül hanım etti yarında o etcekmiş
korkuyorum valla perşembede nur hanım izinli ama kanlatcaz artık
nurmem ama yapma böyle çok rica ediyorm seni kim muayene ederse etsin sen kendi yavrun için o kadar sıkıntı çekiyorsun evet biraz soğuk bir kadın beni 2 kez muayene etti ve opumada o girdi hiç umrumda bile olmadı çünkü ben memorialin bu prosüdürünü bilerek gittimcanım öyle sıkıyorumki kendimi anlatamam ya elimde değil
isteme imkanım varmı incim bugün betül hanım etti yarında o etcekmiş
korkuyorum valla perşembede nur hanım izinli ama kanlatcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?