Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
zambakcım çooooook sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah
aysunay geldim halay başını ben alayım bari

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
tey tey tey yaşasın brinin daha evlat hasreti son boldu ço şükür yarabbim
allahım o güzel duyguyu bana burdaki arkadaşlarıma ve evlat hasreti çeken herkese nasip eyle
AMİN

Selam kızlar Allah izin verirse bı aksilik olmazsa Şubat'ta başlıcaz tup bebeğe yalnız hergün gidilmesi gerekiyomu ve saat kacta oluyo takipler çalıştığım icin sabahları gidemem ne yapcam bilmiyomm
juliyam malesef usg ve kan randevuları sabah veriliyor ama dr konuşursan belki sana turalans sağlar

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...canım bizimde son bulacak inşallah..
önce Allaha sonrada memoriala güveniyorum iyiki varlar allah razı olsun hepsinden..keşke daha önce tanışmış olsa idim burasıyla ilk tedavime buraya gelirdim...neyse hadi birazda başa sen gel bacım..

vallahi kızlar p.tesi randevum var ama şimdi koşarak gidesim geldi öyle bi enerji doldu içime
gerçi koşarak gitsem gene p.tesiye anca yetişirim

Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah

Rabbim saglam ve salih evlat olarak kolay bir hamilelikle kucağına almayı da nasip etsin

Sumeyyeeeeee nası ördün yaaa cicek cok guzel

Teşekkürler. Bir oyuncak görmüşdüm, ayçiçeği, çok hoşuma gitmişdi. Oyuncağı dikmeği düşünüyordum, istediğim kumaş nerde satılır bilmiyordum. Sonra örmeğe karar verdim. 3 günlük uğraşla tamamlandı elhamduLilah. Ben hem çiçekleri severim, hem el işlerini. İkisi bir araya gelince ben de çok beğendim.

Ay canım yapma böyle. 5 dakika bile sürmüyor sonuçta. Betül Hanım önceden muayene etti mi? Ben Nur Hanım olmadığında Aynur Hanım'ı istiyordum.

Zambaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk çok sevindim Hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin inş. 2 gün önce yaptırmana rağmen çok güzel bir değer maşallah

Ay canım yapma böyle. 5 dakika bile sürmüyor sonuçta. Betül Hanım önceden muayene etti mi? Ben Nur Hanım olmadığında Aynur Hanım'ı istiyordum.

canım öyle sıkıyorumki kendimi anlatamam ya elimde değil
isteme imkanım varmı incim bugün betül hanım etti yarında o etcekmiş
korkuyorum valla perşembede nur hanım izinli ama kanlatcaz artık

Kızlar her pozitifle kendim pozitif almış gibi seviniyor, her negatifle kendim negatif almış gibi üzülüyorum.
Negatifler topiğimizden uzak olsun inş bundan sonra.
Bol pozitifli günler görelim inş.

Nur Hanım 3 gün üst üste izin kullanmazdı, sordun mu canım acil bir şey olmasın Allah korusun.
Evet seçebiliyorsun. Rica et randevu için aradıklarında ben bu doktoru istiyorum de, programı uygunsa veriyorlar.

nurmem ama yapma böyle çok rica ediyorm seni kim muayene ederse etsin sen kendi yavrun için o kadar sıkıntı çekiyorsun evet biraz soğuk bir kadın beni 2 kez muayene etti ve opumada o girdi hiç umrumda bile olmadı çünkü ben memorialin bu prosüdürünü bilerek gittim
sende içini ferah tut yomuşlarını düşün 2 dakikada bitiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…