evet bende kendimi hep öyle hissediyorum amin inşallahKızlar her pozitifle kendim pozitif almış gibi seviniyor, her negatifle kendim negatif almış gibi üzülüyorum.
Negatifler topiğimizden uzak olsun inş bundan sonra.
Bol pozitifli günler görelim inş.
Nur Hanım 3 gün üst üste izin kullanmazdı, sordun mu canım acil bir şey olmasın Allah korusun.
Evet seçebiliyorsun. Rica et randevu için aradıklarında ben bu doktoru istiyorum de, programı uygunsa veriyorlar.
önemli bişe yok canım bugün yumurta toplama işlemi varmış yarın izinli dedi
perşembe kendi izni var canım canı sağ olsunda artık sorun etmiycem zambak
arkadaşın güzel haberini alınca ilham aldım valla
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
canım sabahtan beri seni bekliyordum yatmadan topige bakayım dedim inan cok sevindim Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin
arkadaslar cok tesekkur ederim yarın inş cevap yazacam yazdıklarınız icin cunku şimdi yatmam lazım sabah coook erken kalkıyorum cok gec kaldım opuyorum sizi
Begonvil tedaviye başlıyor, nurme tedavide.
En yakın tedavilerimiz mikro ve happybutterfly.
Şubatta başlayacak var mı kızlar?
Çakır martta başlayacak inş.
Arkadaşlar bende perşembe günü randevu aldım tedaviye başlıyoruz nasip olursa nur hanımdan aldım ama izinli demediler.birde sizden bildigim kadarıyla sabah saatleri demiştiniz ama bana 11e verdiler randevuyu a aba yarın tekkrar arasammı.bide nur hanım izinliyse acaba hangi dr u istesem bana mı bırakırlar yoksahangi dr uygunsa omu i lgileniyo.
Eğer bir sorun çıkmazsa ben de (kenar mahallede) mart gibi başlayacağım inşeAllah. Rabbim hayırlısını kısmet etsin hepimize.
Olur mu canım ne demek kenar mahalle :)
Mart bayağı bereketli olacak o zaman inş.
Yok mu martta başka başlayan kızlar.
Doktordan izin çıkarsa ben de mart sonu inş.
ne yapıyım burası tüp bebek bölümünün en sıcak noktası. Ben de sizinle takılayım dedim. Çok hoş
bense geç kalmadın çünkü adetinin 3. günü başlanıyor ilaca hastaneyi ara ve git yarın bende dondurulmuşlarla denedim ve adetimin 3. günü başladım tedaviye inşallah tutnur bebeklerin bbol şans
canım sen dibinde kalan ilacı yeni bir enceksiyonla çek hepsini ve yeni açtığın paketde de üstünü tamamla hiç bir sakıncası yok yani atma ialçalarını
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
arkadaşım sonuç nedir ben öğrenemedim nsaılsın?
eşimde 3 haftadır sadece 5i bir arada cayı içiyor yemeklerden önce onlardan içebilirsin cnm o çay sayesinde maşallah 2 kg verdi.ekmek pilavda kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?