cuk sukur pozitif.14.gun 284 kan sonucum ins iyidir.
sizde iyisiniz umarim bebislerle
verirsin cnm bak bende bu kez çok dikkat edemiyorum ve kilom çok gitmiyor..
1.tedavi öncesi 2 ayda 8 kilo verdim ben..
karbonhidrat diyeti yaptım..
gerçektende kısa sürede güzel ve sağlıklı kilo verdiriyor..
ekmek sabahları yiyorum sadece..
ara öğün şart.ama kaçırdığım oluyor.
makarna bulgur börek patates vs gibi karbon oranı yüksek olan şeyler yok
böyle dikkat ederek 2 ayda vermiştim hızla kilo.tabi tedavi sonrası negatifi alınca bıraktım kendimi geri aldım hepsini..
bende çok zor kilo veririm kabızlık problemide var sürekli olanından..
bence kafanda kesinleştirmemelisin kilo veremiyorum diye..
bence bol su ve sporda yaparsan tamamdır:13:
bu arada bende 86 altıdan 79 düşmüşüm aysunay sendende gizli gizli taktik aldım canım
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
bebek şerkerlerimi yapmaya başladım.bakalım beğenicekmisiniz.... malzemeleri aldım kendim yapıyorum.bu çubuklular pahalıydı biraz çok istiyorum ama ikize uygunda yoktu bende en sonunda beyaz yapıp mavi pembe emziklerle süslemeye karar verdim.tanesi 0,90 tlye geldi .150 tanenin malzemesini 140 tl ye aldım.internette bulabilrisiniz malzemeler satılıyor....Eki Görüntüle 613772 Eki Görüntüle 613773
ooyyy oyyy çok tatlı bunlar yaaaa ne büyük mutluluk rabbim daim etsin ve bizlerede nasip etsin inş şekerimizi isteriz bi mavi bi pembe ::))
bebek şerkerlerimi yapmaya başladım.bakalım beğenicekmisiniz.... malzemeleri aldım kendim yapıyorum.bu çubuklular pahalıydı biraz çok istiyorum ama ikize uygunda yoktu bende en sonunda beyaz yapıp mavi pembe emziklerle süslemeye karar verdim.tanesi 0,90 tlye geldi .150 tanenin malzemesini 140 tl ye aldım.internette bulabilrisiniz malzemeler satılıyor....Eki Görüntüle 613772 Eki Görüntüle 613773
Begonvil tedaviye başlıyor, nurme tedavide.
En yakın tedavilerimiz mikro ve happybutterfly.
Şubatta başlayacak var mı kızlar?
Çakır martta başlayacak inş.
Yarın kandil...
Birbirimiz için bolca dua edelim kızlar. Biliyorsunuz birbirimize ettiğimiz dualar kendimiz için ettiğimiz dualardan daha makbul
Mikrom az önce buradaydın :26:
Zambaaaakkkkkk nerelerdesin?
Kızlar Canan mide bulantısı nedeniyle serum taktırmış. Annesinde kalıyormuş. Hepinize çok selamı var
Şimdi konuştum yarın gidiyorum ve inşallah başlıyorum çok heyecanlandım başlamaya bgn kararverdimrm bile bilmiyor
Mikrooo, zambak neredesiniz kızlar ya
Kızlar selam.. Allah'a çok şükür biraz toparladım.. Raporum bitti. İşime geri döndüm. İş beni epey oyaladı. Çalışma arkadaşlarım da sağolsunlar moralim düzelsin diye herşeyi yaptılar. Hatta bana bir kutu kitap almışlarOkuyayım da olumsuz şeyler düşünmeyeyim diye İnsanın dostları olması çok güzel birşey.. Sizlerin desteklerinizi de asla unutamam.. Allah hepinizden binlerce kere razı olsun. Yarın kandil. Dua edelim birbirimize.. İnşallah Rabbim hepimiz için güzel , hayırlı kapılar açar.. Dualarımızı kabul eder. Amin.
canım kendini toparlamana çok sevivdim inş. daha da iyi olacaksın yeniden burda hep birlikte anne olucaz inş...
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
canım maşallah çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inş.... tedavi öncesi çok güzel moral oldu bizede
Allahım bizlerede nasip eder inşallah, birgün bizde yazarmıyız acaba böyle kızlar ne dersiniz????????
inş..yazarız canım yani gönlümüz öyle istiyor aksi olmasın inş...
canım öyle sıkıyorumki kendimi anlatamam ya elimde değil
isteme imkanım varmı incim bugün betül hanım etti yarında o etcekmiş
korkuyorum valla perşembede nur hanım izinli ama kanlatcaz artık
canım ben dün randevu aldım nur hanım için çarşamba yok ama perşembe burda dediler yanlış hatırlıyor olmayasın
Kızlar her pozitifle kendim pozitif almış gibi seviniyor, her negatifle kendim negatif almış gibi üzülüyorum.
Negatifler topiğimizden uzak olsun inş bundan sonra.
Bol pozitifli günler görelim inş.
aminnnn canımmm inş......
Arkadaşlar bende perşembe günü randevu aldım tedaviye başlıyoruz nasip olursa nur hanımdan aldım ama izinli demediler.birde sizden bildigim kadarıyla sabah saatleri demiştiniz ama bana 11e verdiler randevuyu a aba yarın tekkrar arasammı.bide nur hanım izinliyse acaba hangi dr u istesem bana mı bırakırlar yoksahangi dr uygunsa omu i lgileniyo.
canımm bende aynı gün başlıyorum banada nur hanımın orda olduğunu söylediler senin ikinci mi üçüncü günün mü.senin arkandan ben gireceğim 11buçukta randevumbelki karşılaşırız
Mikro nerelerdesin? Çok merak ediyorum seni.
vefakar arkadaşımmmm benimm seviyorum senii
maşallah canım becerikliyim de diyosun yani güzel olmuşlar ellerine sağlık.....
mikrocum nerelerdeydin merak ettik seni ??
geldim canım aslında tamamen de gitmemiştim ama özürrrrr
cy merhaba. Sabahki işlemler yarım saat civarı sürüyor. Her gün gidiyorsun hastaneye.
sağol cnm, artık tedaviye başladığımda bir yolunu bulacağım inşallah. seninle çok öncelerde bir iki kez daha konuşmuştuk, belki hatırlarsın, hala bekliyoruzinşallah 2013 biz bekleyenler için güzel bir yıl olur.
canım bende ilk denememde söylemedim ama hergün dr a gidicem diye izin aldım oda şaşırdı ama soramıyodu da ikinci denemede yine izin istedim hastaneye gidicem diye bir şeyi bahane etti sorun çıkardı bende açık açık pat diye söyledim çok mahçup oldu ve o günden beri çok anlayışlı zaten kendileride tüp yaptırmış banada anlattı. dr tavsiye etti çokta iyi oldu aslında yani açık olmakta her zaman fayda var...
en güzelini yapmışsın cnm, bir de durumunu öğrendikten sonra anlaması çok iyi olmuş,tabi kendileri de bu yollardan geçtikleri için anlamasında etken olmuş. benim önceki denemelerde gittiğim yerde akşam saatlerinde gidilebiliyordu, sadece 1-2 kez mi ne sabahtan gitmiştim kan verme durumumdan ötürü(yani izin almada sıkıntı yaşadım diyemem).benim müdür benden küçük, erkek ve bekar, artık ne kadar anlar bilemiyorum, ama kistik bir durum var 10 gün tedavim olacak falan demeyi düşünüyorum, gerisini çokta irdelemez sanırım.
yarın başlıyoruz allahımın izniyle inş.. herşey güzel olur bu gece dualarda birbirimizi unutmayalım inş.birdahaki tedaviler bebişe kardeş tedavisi olur inş...........
canım iyi olmana inan çok sevindim gelmeyince çok merak ettim seni
ama rabbimin izniyle herşeyi atlatıp daha iyi olup yeni tedavine başlıycaksın
tüm kalbimle dualrım seninle ve çok değerli arkadaşlarım için
Yaz Akasyam sen yaz. Senin toparlandığını görmek çok güzel. Avatar resmini her gördüğümde sanki hüzün ve keder görüyordum.
Yaşamak zorundayız. Bu yüzden toparlanmalıyız, dik durmalıyız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. İnşeAllah burdakı her kesin bebekleri ile uğraşmaktan topiğe girmeğe vakti kalmaz.
Çiçeğimi beğenmenize sevindim :78::78::78:
Nur Hanım 3 gün üst üste izin kullanmazdı, sordun mu canım acil bir şey olmasın Allah korusun.
Evet seçebiliyorsun. Rica et randevu için aradıklarında ben bu doktoru istiyorum de, programı uygunsa veriyorlar.
İnşeAllah hayırlısı ile izin çıkar.
Ne yapıyım burası tüp bebek bölümünün en sıcak noktası. Ben de sizinle takılayım dedim. Çok hoş.
yarın başlıyoruz allahımın izniyle inş.. herşey güzel olur bu gece dualarda birbirimizi unutmayalım inş.birdahaki tedaviler bebişe kardeş tedavisi olur inş...........
hayırlı olsun tedavin canım..bebeğin sana sımsıkı tutunur sana inş..
akasya cnm hoşgeldin tekrar..iyi olmana moralinin yerinde olmasına çok sevindim..
sağol canım allah razı olsun rabbim en kısa zamanda sizdende güzel hbaerler almayı nasip etsinOoooo süper gözün Aydın zambakcim tebriklerrrrrrrr
sağol canım güzel yürekli arkadaşlarım benim darısı sizlere olsun inşallahhçok sevindim yaşasınnnnnnn işte budur nasıl tahmin ettik ama:)))
canım benim allah razı olsun aminn inşalalhhh aysuncum rabbim sizin haberlerinizi de almayı nasip etsin ben inanıyorum herşey çok güzel olucak hepimiz hamile kalacağız bu sene allahın izniyleçok heyecanlandımmmmmm
nasıl sevindim anlatamamammmmmmmmmmmmmmmm gözümüz yollardaydı zambakcımmmmmmm gözün aydın tebrikler artık hamilesin...allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
darısı hepimize olsun
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok güzel bir haber rabbim sonuna kadar
gitmeyi nasip etsin canım heycanla seni bekliyorduk
QUOTE]
nurmecim sağol allah razı olsun inşallah sendende güzel haberler alıcaz canım az kaldı
kazbancım sağol canım allah razıolsun 5.gün transferi yapıldı canım bugün 8.günde test yaptık transferimi melek dokrorum nur hanım yaptı allah ondan binlerce kez razı olsunn hayırlısıni diliyoruz inşallahhNe kadar güzel bi haber Rabbim kucaGına almayı nasip eder inşallah zambakcığım.kaçıncı günündü.transferini kim yaptı...tebrik ederim çoooooook mutlu oldum.inşallah ikizdir
çakıırım sağol canım sizinde hasretiniz son bulucak inşallah rabbim hepinize bu duyguyu naip etsin hep dualarımdasınız tez zamanda hayırlısıyla canımzambakcım çooooook sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah
aysunay geldim halay başını ben alayım bari
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
tey tey tey yaşasın brinin daha evlat hasreti son boldu ço şükür yarabbim
allahım o güzel duyguyu bana burdaki arkadaşlarıma ve evlat hasreti çeken herkese nasip eyle
AMİN
aminnnnnnnn aminnnn inşalalh canım yazıcaksınız tabiiki canım bana ne kadar uzak geliyordu bir bilsen rabbim çok büyük darısı başınızaAllahım bizlerede nasip eder inşallah, birgün bizde yazarmıyız acaba böyle kızlar ne dersiniz????????
sağol sümeyyecimm darısı dizlere olsun canım hayırlısıylaRabbim saglam ve salih evlat olarak kolay bir hamilelikle kucağına almayı da nasip etsin
Teşekkürler. Bir oyuncak görmüşdüm, ayçiçeği, çok hoşuma gitmişdi. Oyuncağı dikmeği düşünüyordum, istediğim kumaş nerde satılır bilmiyordum. Sonra örmeğe karar verdim. 3 günlük uğraşla tamamlandı elhamduLilah. Ben hem çiçekleri severim, hem el işlerini. İkisi bir araya gelince ben de çok beğendim.
incimmm canım benim allah razı olsun daha öğrenir öğrenmez hepinize dua ettim rabbim hayırlısıyla hepinize başlıcağınız ilk tedavide nasip etsin çok bekletmesin inşallah güzel rabbimZambaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk çok sevindimHayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin inş. 2 gün önce yaptırmana rağmen çok güzel bir değer maşallah
sen cansın bitanesinnn inşallah hep pozitif haberler alacağız canım rabbim hepimizin yardımcısı olsunKızlar her pozitifle kendim pozitif almış gibi seviniyor, her negatifle kendim negatif almış gibi üzülüyorum.
Negatifler topiğimizden uzak olsun inş bundan sonra.
Bol pozitifli günler görelim inş.
canım sıkma kendini bukadar nur hn perşembe günleri genelde izinli oluyor ama muayne 5 dk sabret hangi doktoru istediğini belirtcanım öyle sıkıyorumki kendimi anlatamam ya elimde değil
isteme imkanım varmı incim bugün betül hanım etti yarında o etcekmiş
korkuyorum valla perşembede nur hanım izinli ama kanlatcaz artık
zaten önemli bişi olmadığı sürece çok doktor değişimi olmuyor banada bir kaç kere denk geldi farklı doktorlar sen bebişne odaklan
inşalalh güzel sonuçlar alıcaz nurmecimmm
canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederimm aminnn inşallah darısı başına canımmmzambak bütün gün seni bekledim Rabbim kucağına almayı nasip etsin .
canım çok teşekkür ederim aminn inşalalhhh darısı başına olsun canım canın sıkkınmış seninde güzel düşün güzel gör güzel olsun arkadaşım olumsuzlukları sil at aklından herşey gönlünce olsun canım benimcanım sabahtan beri seni bekliyordum yatmadan topige bakayım dedim inan cok sevindim Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin
arkadaslar cok tesekkur ederim yarın inş cevap yazacam yazdıklarınız icin cunku şimdi yatmam lazım sabah coook erken kalkıyorum cok gec kaldım opuyorum sizi
canım perşembe güleri normalde izinli oluyor nur hn sen bi ara bakalım belki programı değişmiştir zaten gerekli bilgileri verirler benim ilk randevum saat 4 te idi canım doktorun programına göre değişebiliyor hayırlı uğurlu olsun tedavinArkadaşlar bende perşembe günü randevu aldım tedaviye başlıyoruz nasip olursa nur hanımdan aldım ama izinli demediler.birde sizden bildigim kadarıyla sabah saatleri demiştiniz ama bana 11e verdiler randevuyu a aba yarın tekkrar arasammı.bide nur hanım izinliyse acaba hangi dr u istesem bana mı bırakırlar yoksahangi dr uygunsa omu i lgileniyo.
sağol canım rabbim seninkinide sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhmasaallah tebrik ederim..cok sevindim.bende meraktaydim.Rabbim hayirlisi ile kucagina almani nasip etsin.
NURME ins sende verirsin boyle mujde...darisi siradaki kizlara..
evet nurmecim şuan en yakın sen varsın rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahh
cuk sukur pozitif.14.gun 284 kan sonucum ins iyidir.
sizde iyisiniz umarim bebislerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?