Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

cnm ekmek düşkün degilim zaten ben çikolataya dayanamayanlardanım bu hafta başlayacam sıkı bi diyet ve yürüyüşe inş verebilirim zaten su olmazsa olmazı diyetlerin rabbim yardım etsin

bebek şerkerlerimi yapmaya başladım.bakalım beğenicekmisiniz.... malzemeleri aldım kendim yapıyorum.bu çubuklular pahalıydı biraz çok istiyorum ama ikize uygunda yoktu bende en sonunda beyaz yapıp mavi pembe emziklerle süslemeye karar verdim.tanesi 0,90 tlye geldi .150 tanenin malzemesini 140 tl ye aldım.internette bulabilrisiniz malzemeler satılıyor....Eki Görüntüle 613772 Eki Görüntüle 613773

Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah

zambakkkkkk hayırlı olsun cnm yaa pozitif sonuclar bizlerede umut oluyo rabbim kucagına almayı nasip etsin sende bi hamişsin artık mevlid kandilinde dualarda buluşmak üzere cnm

ooyyy oyyy çok tatlı bunlar yaaaa ne büyük mutluluk rabbim daim etsin ve bizlerede nasip etsin inş şekerimizi isteriz bi mavi bi pembe ::))

ooyyy oyyy çok tatlı bunlar yaaaa ne büyük mutluluk rabbim daim etsin ve bizlerede nasip etsin inş şekerimizi isteriz bi mavi bi pembe ::))

canlarım hepinizin olucak hayırlısı ile işte bunları görüpte hayalnize bağlanın istiyorum.sakın vazgeçmeyein daha güzellerini sizlere yapıcaz inşallah.hayırlı mubarek günde edelim duamızı...

Hilbur çok güzel olmuş canım eline sağlık bunları hastanedemi vericeksiniz yoksa mevlidi bekliyceksiniz,hastane odası için bir hazırlık varmı?

Begonvil tedaviye başlıyor, nurme tedavide.
En yakın tedavilerimiz mikro ve happybutterfly.
Şubatta başlayacak var mı kızlar?
Çakır martta başlayacak inş.

inşallah canım az kaldı heyecan dorukta yaklaştıkça sanki hazır değilmişim gibi geliyo çok acayip bi duygu adetimle bi gidicem bakalım hazırsan alıcaz dedi nur hanım yumurtalara bi bakıcak ondan sonra

Yarın kandil...
Birbirimiz için bolca dua edelim kızlar. Biliyorsunuz birbirimize ettiğimiz dualar kendimiz için ettiğimiz dualardan daha makbul

Mikrom az önce buradaydın :26:

geldim canım

Zambaaaakkkkkk nerelerdesin?

Kızlar Canan mide bulantısı nedeniyle serum taktırmış. Annesinde kalıyormuş. Hepinize çok selamı var

maşallah onlara selam söyle canım bir daha konuştuğunda

Şimdi konuştum yarın gidiyorum ve inşallah başlıyorum çok heyecanlandım başlamaya bgn kararverdimrm bile bilmiyor

canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun inş...

Mikrooo, zambak neredesiniz kızlar ya

canım bir takım ailevi problemler vardı geldim ara ara baktım ama canım çok sıkkın olduğu için yazamadım hakkınızı helal edin

yarın başlıyoruz allahımın izniyle inş.. herşey güzel olur bu gece dualarda birbirimizi unutmayalım inş.birdahaki tedaviler bebişe kardeş tedavisi olur inş...........

yarın başlıyoruz allahımın izniyle inş.. herşey güzel olur bu gece dualarda birbirimizi unutmayalım inş.birdahaki tedaviler bebişe kardeş tedavisi olur inş...........

hayırlı olsun tedavin canım..bebeğin sana sımsıkı tutunur sana inş..

akasya cnm hoşgeldin tekrar..iyi olmana moralinin yerinde olmasına çok sevindim..

Çok sağol Nurmem.. Bu mübarek kandil günü ben de evlat özlemi çeken herkes için duacıyım. Bu öyle bir hasret ki ulaşamadıkça daha da çok istediğin artıyor. İnsanoğlu çok değişik. Ben bile yeni tedavi için istek duyabiliyorum.

Canım Sümeyyem.. Haklısın yaşamak zorundayız. İstesek de bazı şeyleri değiştiremiyoruz. Allah ne yazdıysa o.. İnşallah hepimiz için bundan böyle güzel yazılar yazmıştır..

Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah

Oyy Zambağım.. Gözün aydın canım Allah sağlıkla , sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin..

Nur Hanım 3 gün üst üste izin kullanmazdı, sordun mu canım acil bir şey olmasın Allah korusun.
Evet seçebiliyorsun. Rica et randevu için aradıklarında ben bu doktoru istiyorum de, programı uygunsa veriyorlar.

İncim ben cumaya randevu aldım. izinli falan demediler.

İnşeAllah hayırlısı ile izin çıkar.

Ne yapıyım burası tüp bebek bölümünün en sıcak noktası. Ben de sizinle takılayım dedim. Çok hoş.

Sümeyyeciğim iyi ki burdasın canım.

Mikrom Rabbim yardımcın olsun. Her daim dualarımdasın.

kızlar hepinizden allah razı olsun şu mübarek günün hürmetine rabbim hepimizin kucaklarını doldursun hepiniz dularımdasınız
her daim duacınızım allahın izniyle sizlerinde güzel haberlerini alacağız kızlar bol bol yasin süresinin son 3 ayetini okuyun bol dua edin ben sizler için her anımda dua ediyorum rabbim kabul etsin

ben hala şoklardayım şaka gibi geliyor allaha çok şükür gördük bu günleri darısı sizlere olsunn sağlıkla devamı gelsin inşallahhh
yarın testimizi tekrarlıcaz inşallah güzel çıkar
Ooooo süper gözün Aydın zambakcim tebriklerrrrrrrr
sağol canım allah razı olsun rabbim en kısa zamanda sizdende güzel hbaerler almayı nasip etsin
çok sevindim yaşasınnnnnnn işte budur nasıl tahmin ettik ama:)))
sağol canım güzel yürekli arkadaşlarım benim darısı sizlere olsun inşallahh
canım benim allah razı olsun aminn inşalalhhh aysuncum rabbim sizin haberlerinizi de almayı nasip etsin ben inanıyorum herşey çok güzel olucak hepimiz hamile kalacağız bu sene allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…