Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mikrom Rabbim yardımcın olsun. Her daim dualarımdasın.

canım iyice heyecanlanıyordum stresten ağlamak geliyodu hep içimden geçen gün bişey kafama dank etti.ben kendimi neden boşa hırpalıyorum stres bu tedavide zaten olumsuz sadece bol bol dua et dedim kndi kendime olmayacaksa olmayacak olucaksa da engel olamam zaten.rabbim kucağımızı boş bırakmaz inş...ama dua kaderi değiştirirmiş.rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

topiğimizin en yeni annesi nasılsın gerçi şimdi heyecandan bişey anlamamışsındır belki ama olsun varlığı yeterrrr:)))))))

canımçok güzel oluşlar ellerine sağlık ne tatlı heycanlar rabbim bizlerede nasip etsin inşallahh
zambakkkkkk hayırlı olsun cnm yaa pozitif sonuclar bizlerede umut oluyo rabbim kucagına almayı nasip etsin sende bi hamişsin artık mevlid kandilinde dualarda buluşmak üzere cnm
semracım canım allah razı olsun her daim dularımdasınız canım aminnnn darısı başınıza
Allah bu mübarek günde bütün ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin hepimizin kucakları bebeklerle dolsun inşallah.....
seninde kandilin mübarek olsun happy aminnnnn inşallahhhh rabbim hepimizin gönlüne göre versin tüm dularımızı kabul etsin inşallah

ilk sayfayı açar açmaz tebrikleri gördüm canım çok ama çok mutlu oldum hemen geçmişi bakıyorummmm
ve ben demiştim hamilesin diye

toplanıp dövelim görümcenı biraz gül canım. üzülme diyemem çunku aynı şey benımde başıma geldi... üzülüyorsun ama geçiyor.. rabbimin imtihanı. bebeklerimiz bize ne kadar geç gelirse o kadar kıymetli oluyor.. geçen sene ust uste üç arkadaşım veyengemın hamıle haberlerını almıştım.. ağlayamamıştım bile düşün yani. çok şukur geçti o gunler. rabbim sana da nasip edecek, bekle gör. sevda demişti dersin

pazartesi sabah 5 gibi yola çıkıyoruz cnm kısmetse..
p.tesi randevum yani..
ama tedavi yaza kaldı

Ooo süper heyecanlısındır şimdi.. Çok güzel heyecanlar bunlar. İnşallah güzel haberler alırsın. Bana da 3 ay sonra tedaviye başlayabilirsin dediler. Ama ne zaman hazır olurum bilmiyorum. Fiziksel psikolojik toparlanmam lazım. Bİr de Nur Hanım ağustosta dönecek. Onsuz tedaviye başlamak içime sinmiyor

Mikrom stres tedavinin baş düşmanı. Çok zor biliyorum ama rahat olmak lazım. Ben tedavimde çok gergindim. Negatif olsaydı yıkılırdım. Ama beterin beteri varmış. Negatiften de büyük bir acı yaşadım. O yüzden şimdi negatif beni üzse de yıkmaz. Yeter ki sahip olup kaybetmeyeyim Bu bence en acısı. O yüzden herşeyi hayırlısı. Evet dua kaderi değiştirir ama ben de bu kaderi yaşamamak için çok dua etmiştim. Bir sürü arkadaşım , ailem de benim için dua etti. İhtiyacı olanlara yardım da yaptım.Maalesef kader değişmedi. Bunlar çok spesifik konular. Dini bilgisi fazla olan arkadaşlar varsa kader konusunu açıklarlarsa çok sevineceğim..

rabbim hamileleiğinde hayırlısını versin...

cnm inanki rüyalarıma giriyor memorial çok heyecanlıyım..

sorya ya eşim bile diyor ki aaa nur hanım yokmuymuş ozaman konuşuruz ağustosta başlarızbenimki bile.bende gerçi biz daha görmedik nur hanımcımı ama biz bile böylyiz düşün

bizde temmuz gibi düşünüyorduk cnm ama nur hanım ağusts başı gelecekse yani adet vs herşey uyarsa ağustos düşünebiliriz.

canım senin için çok zor seninki kadar büyük değildi bende kaybettim içim yandı anlıyorum seni rabbim sabır versin inş..
dua ettik elimizden geleni yaptık şu olay benim başıma gelmiycek diye bir şey söz konusu olamıyor canım maaleseff.biz duamızı edicez yalvarıcaz takdir allahın hayırlısının ne olduğunu bizler bilemeyiz en iyi bilen odur belki rahatsız olabilirdi belki asi bir evlat olabilirdi bizler görmezden evvel o görüp bildiği için bize burda sadece teslim olmak düşüyor.belkide hiç bir şeyi yoktu imtihan için böyle bir sonuç geldi başımıza verdiğimde şükreden kulum acaba aldığımda isyan mı edecek diye o yüzden biz gittiğimiz yolda istikrarlı bir şekilde sağlam adımlarla dualarla yürümeye devam edelim.bir yerde okumuştum dualar kabul olmuyorsa da dönüp kendimize bir bakıcaz ben nerde eksik yapıyorum diye eğer orda bir sıkıntı bulursak işe ordan başlamak gerek
bir bebeğin annesinden birşey istediği gibi nazla niyazla yalvararak ağlayarak istemeye devam edelim ki,( rabbimizdeki merhamet annenin merhametinden katlarrrcaaa fazla o bizim dualrımıza er geç yanıt verecektir.belkide biz sesimizi duymaktan hoşlandığı kulları arasındayızdır o yüzden icabeti erteleniyordur.(sabredenleri müjdele onlar için büyük ecir ve sevap vardır.....)

hayırdır inş arkadaşım, neden bunalımdasın? nedir o canını sıkan. hormanlardan sebep mi bu sıkıntılar?

canım ben yarım şişeleri hemşireye göturup bir şişede birleştirttimiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…