Günaydın arkadaşlar Hayırlı kandilleri hepinize
Hayırlara vesile olsun dualarımız
hayırlı olsun tedavin canım..bebeğin sana sımsıkı tutunur sana inş..
çok saol canım allah razı olsun aminnn inş...
Mikrom Rabbim yardımcın olsun. Her daim dualarımdasın.
Çok sağol canım. Sen ne zaman geleceksin muayeneye ? Tedavi ne zaman kısmetse ?
canımçok güzel oluşlar ellerine sağlık ne tatlı heycanlar rabbim bizlerede nasip etsin inşallahhbebek şerkerlerimi yapmaya başladım.bakalım beğenicekmisiniz.... malzemeleri aldım kendim yapıyorum.bu çubuklular pahalıydı biraz çok istiyorum ama ikize uygunda yoktu bende en sonunda beyaz yapıp mavi pembe emziklerle süslemeye karar verdim.tanesi 0,90 tlye geldi .150 tanenin malzemesini 140 tl ye aldım.internette bulabilrisiniz malzemeler satılıyor....Eki Görüntüle 613772 Eki Görüntüle 613773
semracım canım allah razı olsun her daim dularımdasınız canım aminnnn darısı başınızazambakkkkkk hayırlı olsun cnm yaa pozitif sonuclar bizlerede umut oluyo rabbim kucagına almayı nasip etsin sende bi hamişsin artık mevlid kandilinde dualarda buluşmak üzere cnm
seninde kandilin mübarek olsun happy aminnnnn inşallahhhh rabbim hepimizin gönlüne göre versin tüm dularımızı kabul etsin inşallahAllah bu mübarek günde bütün ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin hepimizin kucakları bebeklerle dolsun inşallah.....
geldim canım
maşallah onlara selam söyle canım bir daha konuştuğunda
canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun inş...
canım bir takım ailevi problemler vardı geldim ara ara baktım ama canım çok sıkkın olduğu için yazamadım hakkınızı helal edin
mikrocum günlerdir yoktun merak ettik iyi olmana sevindim çok teşekür ederim rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallahhhhKızlar selam.. Allah'a çok şükür biraz toparladım.. Raporum bitti. İşime geri döndüm. İş beni epey oyaladı. Çalışma arkadaşlarım da sağolsunlar moralim düzelsin diye herşeyi yaptılar. Hatta bana bir kutu kitap almışlarOkuyayım da olumsuz şeyler düşünmeyeyim diye İnsanın dostları olması çok güzel birşey.. Sizlerin desteklerinizi de asla unutamam.. Allah hepinizden binlerce kere razı olsun. Yarın kandil. Dua edelim birbirimize.. İnşallah Rabbim hepimiz için güzel , hayırlı kapılar açar.. Dualarımızı kabul eder. Amin.
canım kendini toparlamana çok sevivdim inş. daha da iyi olacaksın yeniden burda hep birlikte anne olucaz inş...
canım maşallah çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inş.... tedavi öncesi çok güzel moral oldu bizede
inş..yazarız canım yani gönlümüz öyle istiyor aksi olmasın inş...
canım ben dün randevu aldım nur hanım için çarşamba yok ama perşembe burda dediler yanlış hatırlıyor olmayasın
aminnnn canımmm inş......
canımm bende aynı gün başlıyorum banada nur hanımın orda olduğunu söylediler senin ikinci mi üçüncü günün mü.senin arkandan ben gireceğim 11buçukta randevumbelki karşılaşırız
vefakar arkadaşımmmm benimm seviyorum senii
maşallah canım becerikliyim de diyosun yani güzel olmuşlar ellerine sağlık.....
geldim canım aslında tamamen de gitmemiştim ama özürrrrr
hayırlı uğurlu bol bebişli olsun mikrocum inşallah son olur rabbim sonunda hayırlı haberler almayı nasip etsin canım yasin süresinin son 3 ayetini oku mikrom rabbim büyük inşallah sendende gelicek müjdeli haberyarın başlıyoruz allahımın izniyle inş.. herşey güzel olur bu gece dualarda birbirimizi unutmayalım inş.birdahaki tedaviler bebişe kardeş tedavisi olur inş...........
akasyam canım seni görmek ne güzel çok sevindim allah razı olsunamin inşallahh akasyam dilerim mevlam tez zamanda hayırlıyla tekrar nasip eder sana ve isteyen herkese aminnÇok sağol Nurmem.. Bu mübarek kandil günü ben de evlat özlemi çeken herkes için duacıyım.Bu öyle bir hasret ki ulaşamadıkça daha da çok istediğin artıyor. İnsanoğlu çok değişik. Ben bile yeni tedavi için istek duyabiliyorum.
Canım Sümeyyem.. Haklısın yaşamak zorundayız. İstesek de bazı şeyleri değiştiremiyoruz. Allah ne yazdıysa o.. İnşallah hepimiz için bundan böyle güzel yazılar yazmıştır..
Oyy Zambağım.. Gözün aydın canımAllah sağlıkla , sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin..
İncim ben cumaya randevu aldım. izinli falan demediler.
Sümeyyeciğim iyi ki burdasın canım.
Mikrom Rabbim yardımcın olsun. Her daim dualarımdasın.
günaydınGünaydın arkadaşlar Hayırlı kandilleri hepinize
Hayırlara vesile olsun dualarımız
aminnn sanada hayırlı kandiller canımm
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
slm kızlar moralim çook bozuk cumartesi günü görümcem işten gelince bize oğradı ben mutfakta yemek yapıyordum direk yanıma geldi
3 ay önce kaynını evlendirdi geldi eltim hamile dedi hemde 3 aylık olmış dedi ilk gecede hamile kalmış dedi
bende bir sinir oldum
sonra yan tarafada komşumuz oda eylülde gelin getirdiler 2.5 aylık hamileymiş onuda dün öğrendim ağlaya ağlaya
bir hal oldum isyan etmiyrom kimsenin bebeyinide kıskanmıyorum ama içim burkuldu
bu kadar zaman bu kadar tedavi hiç bir soruç vermedi
ya siz ne demek istediğimi anladınız demi
mikrocum günlerdir yoktun merak ettik iyi olmana sevindim çok teşekür ederim rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallahhhh
hayırlı uğurlu bol bebişli olsun mikrocum inşallah son olur rabbim sonunda hayırlı haberler almayı nasip etsin canım yasin süresinin son 3 ayetini oku mikrom rabbim büyük inşallah sendende gelicek müjdeli haber
nihayet sahalardayım canım aile kalabalık olunca sıkıntıda bir o kadar fazla olabiliyor bazen kardeşim kendisine güzel bir hayat çizgisi çizene kadar da bu böyle devam edecek sanırsamm((heralde çaktırmasamda ben mi stresliyim neyim bilemedim cuma günü de işte sıkntı vardı ben çıkıyorum dedim topladım pılımı pırtımı geliyodum tamam gel gitme bir daha öyle olmaz falan kapıdan çevirdi patron kimsenin sesini yükseltmesine tahammül edemiyorum herkes saygıyı önce insan olsuğu için hakediyor ama değilmi tek iş yeri sen olamazsın dedim ama bakalım bir daha olursa zaten kimse tutamaz beni ...
tamam canım okurum tabi okumam mı hergün mü okuycaz ben meryem suresinide okuyorum zaten şu günlerde hergün bir medine hurmasına inş.güzel haberler verebilirim canım
pazartesi sabah 5 gibi yola çıkıyoruz cnm kısmetse..
p.tesi randevum yani..
ama tedavi yaza kaldı
canım iyice heyecanlanıyordum stresten ağlamak geliyodu hep içimden geçen gün bişey kafama dank etti.ben kendimi neden boşa hırpalıyorum stres bu tedavide zaten olumsuz sadece bol bol dua et dedim kndi kendime olmayacaksa olmayacak olucaksa da engel olamam zaten.rabbim kucağımızı boş bırakmaz inş...ama dua kaderi değiştirirmiş.rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
rabbim hamileleiğinde hayırlısını versin...Güzel anlatmışsın.
Ben niyese kimsenin çocuğu olduğunda üzülmedim. Hep sevindim. En azından bizim çektiğimiz sıkıntıları başkaları çekmesin. Hem başkalarının çocukları başkalarına ait.
Bir tek kız kardeşimin hamileliği farklı geldi. Evlendiği gibi hamile kalmışdı ve benim ilk neqatif sonucu öğrendiğim gün hamile olduğu kesinleşmişdi. Ben mutlu haberi vericekken, o kendisi için istemediği haberi vericek oldu. Daha yeni evlilerdi, bu kadar çabuk olsun istemiyordu. Çok zor bir hamilelik yaşadı 3 ay. Sonra zayıflamış bünyesi epilepsi hastalığını tetikledi ve status epilepsi geçirince bebeği almalı oldular. Sonrası çok kötü oldu. Komaya girdi. Gerçek anlamda ölümden döndü, doktorlar bile umutlarını kesmişlerdi :18::18::18:. Şimdilik bebek yasak.
Hiç kimseye ona karşı geçirdiğim duygularımı itiraf edemem. Bu bilinç altı bir şeydi, kıskanmama engel olamıyordum. Başka hiç kimseye karşı öyle hiss etmemişdim. Ve durum böyle olunca insan kendini suçlamadan edemiyor, en azından geçirdiğin duygulara göre... Rabbim kimseye yaşatmasın.
Allahdan içimizi bizden başka bilen yok. Bu büyük bir avantaj.
Ooo süper heyecanlısındır şimdi..Çok güzel heyecanlar bunlar. İnşallah güzel haberler alırsın. Bana da 3 ay sonra tedaviye başlayabilirsin dediler. Ama ne zaman hazır olurum bilmiyorum. Fiziksel psikolojik toparlanmam lazım. Bİr de Nur Hanım ağustosta dönecek. Onsuz tedaviye başlamak içime sinmiyor
Mikrom stres tedavinin baş düşmanı. Çok zor biliyorum ama rahat olmak lazım. Ben tedavimde çok gergindim. Negatif olsaydı yıkılırdım. Ama beterin beteri varmış. Negatiften de büyük bir acı yaşadım. O yüzden şimdi negatif beni üzse de yıkmaz. Yeter ki sahip olup kaybetmeyeyimBu bence en acısı. O yüzden herşeyi hayırlısı. Evet dua kaderi değiştirir ama ben de bu kaderi yaşamamak için çok dua etmiştim. Bir sürü arkadaşım , ailem de benim için dua etti. İhtiyacı olanlara yardım da yaptım.Maalesef kader değişmedi. Bunlar çok spesifik konular. Dini bilgisi fazla olan arkadaşlar varsa kader konusunu açıklarlarsa çok sevineceğim..
kızlar bişi sorucam aranızda rahim filmi çektiren varmı yada istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer bir arkadaşım için lazımda
Mikrom stres tedavinin baş düşmanı. Çok zor biliyorum ama rahat olmak lazım. Ben tedavimde çok gergindim. Negatif olsaydı yıkılırdım. Ama beterin beteri varmış. Negatiften de büyük bir acı yaşadım. O yüzden şimdi negatif beni üzse de yıkmaz. Yeter ki sahip olup kaybetmeyeyimBu bence en acısı. O yüzden herşeyi hayırlısı. Evet dua kaderi değiştirir ama ben de bu kaderi yaşamamak için çok dua etmiştim. Bir sürü arkadaşım , ailem de benim için dua etti. İhtiyacı olanlara yardım da yaptım.Maalesef kader değişmedi. Bunlar çok spesifik konular. Dini bilgisi fazla olan arkadaşlar varsa kader konusunu açıklarlarsa çok sevineceğim..
merhaba arkadaslar nasılsınız 3-5 gündür içim sıkılıyor topigi okuyup cıkıyorum buraya yazamıyorum bile sizleri cok ozledim ama yazamıyorum fena haldeyim yani hayattan bezmiş bir haldeyim hiçbirşeyden zevk alamıyorum
inciiii nerlerdesin ozledim seni ismini kacgundur yazılanlarda gormuyorum inş kotu bir durum yoktur
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
beyazzambak canım sen leke geliyor demiştin demi inş bebişin habercisidir senden guzel bir haber alalımda keyfimiz yerine gelsinn
arkadaslar guzel haberlerinizi okuyalım ins
Arkadaslar ıyı aksamlar bu gonal f lerın dıbınde biraz kalıyor ya (ben 450 flakonlardan 225 ünite kullaıyorum hep)
mesele iki şişe var diplerinde 150 şer ünite çıkar bunları kullanabılıyomuyuz ıkı siseden de çekip hemşireyi arıyorum açmıyor
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
yarın başlıyoruz allahımın izniyle inş.. herşey güzel olur bu gece dualarda birbirimizi unutmayalım inş.birdahaki tedaviler bebişe kardeş tedavisi olur inş...........
hayırlısıyla bu tedavın mutlu son olur inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?