Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hadı ya demek kı kararı degısmıs.olsun o gelınce baslarım bende...
olsun ben onu beklerım allaha sukur ı 1 evladım oldu zaten onlar sayesınde.
suanda mı yok nur hnm?o doktor banada ıtıcı gelıyor..
Kizlar allaha cok sukur hamileyim degerim 113.04 rabbim tamamina erdirir ins.darisi basiniza kizlar rabbim o gizwl gonullerinizin mukafatini hayirlisiyla versin insallah
allahım sana cok sukur cok sevındım...kendım olsam bukadar sevınırım canım allah emeklerını bosa cıkarmasın hayırlısıyla kucahına al bebısını.....

Allah Subhenehu Teale utanan kerem sahibidir. Bir kul ondan bir şey istedimi isteyini geri çevirmeğe utanır. Kulun duasına bakar, eğer edilen dua (aile bağlarını koparmak ve günah bir şey istemek dışında) kulu için hayırlıysa duasını kabul eder. Eğer bu dünyası için hayırlı değilse ahiretine saklar. Eğer hem bu dünya hem de ahireti için hayırlı değilse de bir belayı kulundan uzaklaştırır.

Duanın kabul olmamasının başka nedenleri- günah işlemek, haram yemek, asi olmak ve b...

Sen kendin dedin neqatifi alırsam yıkılırdım, bu daha betermiş diye.... Ondan sonra ne olucağını nerden biliyorsun? Allah korusun ya kollarına aldıktan sonra başına bir şey gelseydi ne yapardın????????

Her işde bir hayır mutlaka vardır. Rabbim birini severse ona bela gönderir. Allaha en sevimli insan Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem diyilmiydi???? 6 çocuğu özünden önce vefat etdi. Sevimli eşini, amcasını, yakınlarını, o kadar sehabeleri kayb etdi. Bir tek Fatıma radıyallahu anhu kendisinden 6 ay sonra vefat etdi.

Evet dua kaderi değiştirir. Amma biz kaderimizde ne yazıldığını ve onun neye deyiştiyini nerden bile biliriz ki... Bize düşen dua etmek, acizliğimizle Kudret sahibinden dilemek. O, isterse verir.

Belki hepiniz duymuşsunuzdur. Bir sahabe kadının küçük çocuğu vefat eder. Yıkar, kefenler evin bir tarafına koyu verir. Eşi işden gelince çocuk nasıl deye sorar, kadın da Rabbimin istediği gibidir deye cevap verir. Adam yer-içer uyumaya gidince kadınıyla yakınlık eder. Sabah uyanınca çocuğunun öldüğünü duyar ve çok üzülür, karısına çokta kızar. Karısını Muhammet sallallahu aleyhi ve selleme şikayet eder. ve Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem - Karının halini Allah sevmiştir, onu yaptığı karşılığında cennetle müjdele der. Ve Sahabilerden biri..... o adamın sanırsam o geceki birleşmeden bir oğlu olmuşdu. O oğlanın da 9 oğlu oldu. Gittiğimde dokuzunu da kuran okurken gördüm.

(hadislerde rivayet hatası ola bilir, aklımdan yazdıgımdan dolayı... )

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, sınarsa da onu kaldıracak gücü versin. AMİN

Son düzenleme:
günaydın medical nasıl gidiyo tedavi sende sorun neydi nasıl bir tedavi planlandı?
gunaydın cnm
iyi gidiyo çok şükür
bende sorun tekrarlayan çikolata kisti durumu
ıkı kez amelıyat oldum sonuncusu 2012 eylül ayında sol tüpüm en sonunda tıkandı.. bir kimyasal bir dış gebelşk geçirdim normal yolla gebe kalamıyorum spermlerde de morfoloji sorunu var..

gonadrotropın antogonıst protokolu uygulanıyor
sende durumlar nedir ?

Sümeyye ismine yakışır bir yazı olmuş canım, arada bize yaz böyle şeyler olur mu bize çok iyi geliyor...

Allah yardımcın olsun canım, bende adeti bekliyorum başlıycaz .benim tüpümün biri tıkalı bide pıhtılaşma var,rezerv de az çıktı bakalım 3-4 yumurta kaliteli olmasını sağlıycaklar benim kısa protokol olucak seninkini anlamadım ama aynı sanırım

benim de kısa galiba bugun tedavinin 7. günü cetrotıde vurucakmışım
ılk tüp denemem bu
Allah Hakkımızda hayırlısını versın
sen oncekı denemenı de memorıalde mı yapmıstın kelebekcan:)?

hayır devlette yaptırdım maalesef uzun protokolü dayadılar 1 ay sürdü tedavi, yumurtalarda kalitesizdi, ikincisi biyokimyasaldı,buda üçüncü ve son olcak Allah'ın izniyle..ben 1.de gonal-f kullandım ikincide de aynı

Allahım güç kuvvet versin dediğin gibi inşallah bu mutlu son olacak .

beeşim devlet hastanesinde çalışyor ama yınede orda işlem yaptırmayı düşünmedim hiç
bı kez muayene olmuştum o bana yetti Allah kimseyı dusurmesın

aminn,şartlar işte keşke kimse yaptırmak zorunda kalmasa herkes nur hanım gibi drlarla bu işlere girse ama nerde.....neyse orda deneyim elde ettim sabır elde ettim şükretmeyi öğrendim rapor haklarımıda kullandım geçti gitti.

bende rapor işiyle tam 1 ay ugrastım abartısız
sonunda cıkarttık derken
ilaçları yıne parayla aldım
lanet olsun dedım
reçete etmiyo dışarda yaptırdıgım için e reçeteye gecıldı ya
zaten recee etse de 1500 tl den 800 lıraya ınıyodu raporla
agladım agladım sınırımden
en sonunda butun varımızı koyduk napalım
sadece hastanede 1000 tl ındırım oldu çk sukur

beyazzambak canim tebrik ederim.saglikla kucaklaman dilegiyle.darisi isteyen herkese insallah...
mikro medical...ve diger tedavideki arkadaslar hayirlisi olsun insallah sirayla guzel haberleri verirsiniz.
akasyam akadaslarinda dedigi gibi her ser den bi hayir cikarmak gerek.cokta detaya inmek yazmak acini tazelemek istemiyorum.dualarimdasin.

merhaba kızlar bende geldim yarın yine merkezde olcam allah izin verirse
mikro başlıyor öylemi hadi hayırlısı olsun sonuda bebişli olsun canım kaç gibi
ordasın bu arada nur hanım yarın merkezde ama beni yine betül hanım görcek
nur hanım yumurta toplama işlemine gircekmiş

Amin canım. Üşenmemiş ne güzel uzun uzun yazmışsın. Arada bizimle paylaş bu yazıları. Allah razı olsun.

sumeyye becerikli hatun cok begendim..sen emek ver yap yarin birgun evin sipalarla dolunca bak emeklerinden eser kalacakmi.
dur anne ben aycicegine su vercem...cok uzak degil kizlar..umutla,sabirla,dua ile....

Amin canım. Üşenmemiş ne güzel uzun uzun yazmışsın. Arada bizimle paylaş bu yazıları. Allah razı olsun.

Birilerinin kalbine küçük bir damla serinlik bile geldiyse ne mutlu bana.

Bir şey daha Peyğamber sallallahu aleyhi ve sellem buyurmuştur. Ahiret konusunda kendinizden üstdekilere bakın ki, azminiz artsın. Dünya konusunda kendinizden aşağıda olanlara bakın ki, şükür etmeği beceresiniz.

Gerçektende sahip olmadığımız o kadar çok dert var ki....

Bir belgesel dizi var, sanırsam 12 bölümlü. Kalbi sorunlu olmayanların baka bileceği. ( ben rusca tercümesine baktım) * benim dehşetli tarihim* isimli. İnsanın aklının almayacağı hastalıkları yaşayanlar var. Rusca *moya ujasnaya istoriya* ingiliscesini ararsanız bula bilirsiniz. Ona bakınca aslında ne kadar şanslı olduğumuzu anlamak zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…