- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
sumeyye becerikli hatuncok begendim..sen emek ver yap yarin birgun evin sipalarla dolunca bak emeklerinden eser kalacakmi.
dur anne ben aycicegine su vercem...cok uzak degil kizlar..umutla,sabirla,dua ile....
bende rapor işiyle tam 1 ay ugrastım abartısız
sonunda cıkarttık derken
ilaçları yıne parayla aldım
lanet olsun dedım
reçete etmiyo dışarda yaptırdıgım için e reçeteye gecıldı ya
zaten recee etse de 1500 tl den 800 lıraya ınıyodu raporla
agladım agladım sınırımden
en sonunda butun varımızı koyduk napalım
sadece hastanede 1000 tl ındırım oldu çk sukur
yarın başlıyoruz allahımın izniyle inş.. herşey güzel olur bu gece dualarda birbirimizi unutmayalım inş.birdahaki tedaviler bebişe kardeş tedavisi olur inş...........
canım senin için çok zor seninki kadar büyük değildi bende kaybettim içim yandı anlıyorum seni rabbim sabır versin inş..
dua ettik elimizden geleni yaptık şu olay benim başıma gelmiycek diye bir şey söz konusu olamıyor canım maaleseff.biz duamızı edicez yalvarıcaz takdir allahın hayırlısının ne olduğunu bizler bilemeyiz en iyi bilen odur belki rahatsız olabilirdi belki asi bir evlat olabilirdi bizler görmezden evvel o görüp bildiği için bize burda sadece teslim olmak düşüyor.belkide hiç bir şeyi yoktu imtihan için böyle bir sonuç geldi başımıza verdiğimde şükreden kulum acaba aldığımda isyan mı edecek diye o yüzden biz gittiğimiz yolda istikrarlı bir şekilde sağlam adımlarla dualarla yürümeye devam edelim.bir yerde okumuştum dualar kabul olmuyorsa da dönüp kendimize bir bakıcaz ben nerde eksik yapıyorum diye eğer orda bir sıkıntı bulursak işe ordan başlamak gerek
bir bebeğin annesinden birşey istediği gibi nazla niyazla yalvararak ağlayarak istemeye devam edelim ki,( rabbimizdeki merhamet annenin merhametinden katlarrrcaaa fazla o bizim dualrımıza er geç yanıt verecektir.belkide biz sesimizi duymaktan hoşlandığı kulları arasındayızdır o yüzden icabeti erteleniyordur.(sabredenleri müjdele onlar için büyük ecir ve sevap vardır.....)
Eki Görüntüle 614202
rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dileklerimizi kabul et aminnnnnnnnnnn ecmainnnnnn
zambakçım gözün aydın allah tamamına erdirsin kucağında görmeyi nasip etsin inşallah
kızlar genel anlamda güzel haberler var hilburcum şekerler harika çok beğendim
benim lekelenmede geçti hala bişiler yok doktoru arayıp sorsam mı cumartesi çok az geldi pazarda çok az ogünden beri hiçbirşey yok
slm kızlar nasılsınız ben pek geçmişe bakamadım
az önce hastaneden geldim kalbimde çok aşırı derecede çarpıntım vardı dr gittim
dr kalp kapakçıkların kalınlaaşmış dedi bir kaçtane test yaptı yarın alırsın dedi ben yarın zeynep kamile gideceğim için
cuma günü alıcam yemek yok yapıp geleyyim
gecmis olsun.insallah ciddi birsey degildir.slm kızlar nasılsınız ben pek geçmişe bakamadım
dr kalp kapakçıkların kalınlaaşmış dedi bir kaçtane test yaptı yarın alırsın dedi ben yarın zeynep kamile gideceğim için
gecmis olsun.Kızlar 3 gündür sağ yumurtalık tarafından gidip gelen şiddetli bir ağrı var. Adet ağrısı gibi, bacağıma vuruyor ve yalnız yumurtalıkta. Doktora gitdim ( apendiks ola bileceyinden korkdum), polikistik over varmış (oysa görüntüden başka hiç bir belirtisi bende yok). Sormak istediğim polikistik over ağrı verirmi ki??? Hem bu bende uzun zamandır var ve yumurtlama dönemi dışında pek ağrım olmazdı....
Böyle bir şey yaşayan oldumu???
(kendi doktoruma danışdım, önemli bir şey yok dedi, sadece merak ediyorum)
gecmis olsun.insallah ciddi birsey degildir.
gecmis olsun.
canim bende pko yum polikistik over hastasiyim.tedaviyi etkilemez.sadece ilac dozunun iyi ayarlanmasi gerekiyor.tedaviye baslamadan belirt mutlaka..onun disinda adet duzensizligi oluyor,yumurtlama donemleri agrili oluyor.
polikistik overin cesitleri var.benim. yumurta catlamiyor. yada gec catliyor.o da agri yapiyor.oturup kalkarken bile zorlaniyorum.
yeni mi tedaviden ciktin?bazen tedaviden kalma yumurtalarda olabiliyor.bence sen adetinden sonra bir daha kontrole git.ciddi bi rahatsizlik degil sikma canini.
Kızlar 3 gündür sağ yumurtalık tarafından gidip gelen şiddetli bir ağrı var. Adet ağrısı gibi, bacağıma vuruyor ve yalnız yumurtalıkta. Doktora gitdim ( apendiks ola bileceyinden korkdum), polikistik over varmış (oysa görüntüden başka hiç bir belirtisi bende yok). Sormak istediğim polikistik over ağrı verirmi ki??? Hem bu bende uzun zamandır var ve yumurtlama dönemi dışında pek ağrım olmazdı....
Böyle bir şey yaşayan oldumu???
(kendi doktoruma danışdım, önemli bir şey yok dedi, sadece merak ediyorum)
slm kızlar nasılsınız ben pek geçmişe bakamadım
arkadaşlar ben sizden net bilgi istiyorum fatihte oturuyorum memorialde tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi ilçedeki memorialde yaptırmam gerekir hangisi daha iyi bilgilerinizi eksik etmeyin!
ayrıca 2012 veya 2013 te SSK olmadan kendi koşullarıyla tüp bebek yaptıran arkadaşlar her şey dahil MEmorial e kaç para ödediniz
eşimde azospermi var tese olması gerekiyor hepsi dahil parasını bilen varsa yazsın nolur Allah tez zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip eylesin.
Hilbur çok güzel olmuş canım eline sağlık bunları hastanedemi vericeksiniz yoksa mevlidi bekliyceksiniz,hastane odası için bir hazırlık varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?