Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

haydaaaa...ismi tekrarlayarak son sayfaya geldim yazmaya baslayinca yine unuttum :18:huli mi hilu mu ikiz annemiz sekerler harika saglikla gelsinler.topigimiz bi o kadar da hamarat adaylarla dolu.hazirliklarini tamamla biran once canim.imkanin varsa mutlaka dogum fotografcisi ayarla derim.birde mutlaka gogus kremi a l derim.

iyiymiş doğrusu benim 3-4 ayı geçmişti rapor çıkarmam,yani şimdi eski raporlada olsa 1000 tl mi indirim yapıyorlar memorialde

yarın başlıyoruz allahımın izniyle inş.. herşey güzel olur bu gece dualarda birbirimizi unutmayalım inş.birdahaki tedaviler bebişe kardeş tedavisi olur inş...........

canım hayırlı olsun inş bu tedavin son ve bebişli biter canım dualarımızdasın

herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim bizlere hayırlı olmayan isteklerimiz bizlere mutluluk degil üzüntü sıkıntı getirir o yüzden dualarımızın başına mutlaka hayırlısıyla demeyi unutmayalaım canlar rabbim bu mübarek günün hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnn

Eki Görüntüle 614202

rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dileklerimizi kabul et aminnnnnnnnnnn ecmainnnnnn

amin canımmmm rabbim birbirimize ettigimiz dualrımızın hürmetine peygamber efendimizin dogdugu bu mübarek günün hürmetine dualrımızı hayırlısıyla kabul etsin kucaklarımızı bebeişlerle doldursun inş

Son düzenleme:
zambakçım gözün aydın allah tamamına erdirsin kucağında görmeyi nasip etsin inşallah

kızlar genel anlamda güzel haberler var hilburcum şekerler harika çok beğendim

benim lekelenmede geçti hala bişiler yok doktoru arayıp sorsam mı cumartesi çok az geldi pazarda çok az ogünden beri hiçbirşey yok

selam kızlar herkesin mevlit kandili mübarek olsun ! rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa tüm dileklerinizi kabul etsin ve en önemlisi bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler göstersin bizlere...

Son düzenleme:

nerde sekerler ben oremedım bızım kız durmuyor kı bakıyım

slm kızlar nasılsınız ben pek geçmişe bakamadım
az önce hastaneden geldim kalbimde çok aşırı derecede çarpıntım vardı dr gittim
dr kalp kapakçıkların kalınlaaşmış dedi bir kaçtane test yaptı yarın alırsın dedi ben yarın zeynep kamile gideceğim için
cuma günü alıcam yemek yok yapıp geleyyim

mikro
sen embriyoskoptan bahsetmişsin ücret bakımından ben onu ücretsiz biliyorum ya
bide onun mu ücreti var bildiğim kadarı ile pakete dahil sen bi sor bakalım yarın
zaten tüp bebek parasını zor dekleştirdik bize ek ücret çıkarsa yandık valla

çok geçmiş olsun canım inş.temiz çıkar testlerin

Kızlar 3 gündür sağ yumurtalık tarafından gidip gelen şiddetli bir ağrı var. Adet ağrısı gibi, bacağıma vuruyor ve yalnız yumurtalıkta. Doktora gitdim ( apendiks ola bileceyinden korkdum), polikistik over varmış (oysa görüntüden başka hiç bir belirtisi bende yok). Sormak istediğim polikistik over ağrı verirmi ki??? Hem bu bende uzun zamandır var ve yumurtlama dönemi dışında pek ağrım olmazdı....

Böyle bir şey yaşayan oldumu???

(kendi doktoruma danışdım, önemli bir şey yok dedi, sadece merak ediyorum)

gecmis olsun.insallah ciddi birsey degildir.
gecmis olsun.
canim bende pko yum polikistik over hastasiyim.tedaviyi etkilemez.sadece ilac dozunun iyi ayarlanmasi gerekiyor.tedaviye baslamadan belirt mutlaka..onun disinda adet duzensizligi oluyor,yumurtlama donemleri agrili oluyor.
polikistik overin cesitleri var.benim. yumurta catlamiyor. yada gec catliyor.o da agri yapiyor.oturup kalkarken bile zorlaniyorum.
yeni mi tedaviden ciktin?bazen tedaviden kalma yumurtalarda olabiliyor.bence sen adetinden sonra bir daha kontrole git.ciddi bi rahatsizlik degil sikma canini.

Teşekkürler .

Tedaviden 2 ay geçdi. Mesele şundaki, bende ne adet düzensizliği, ne fazla kilo, ne de tüylenme gibi sorun yok. Yumurtlama döneminde de nadiren ağrır (şimdiye kadar bir kaç kez olmuşdur). Sadece folikuller çatlamıyor. Aslında doktor önemsiz dediğinden beri içim rahatladı, sadece merak ettim adetin 21-23. günlerinde ağrı neden olsun ki?

Acaba civanperçemli çay içiyorum omu etkilemiş ola bilir?

Canım ben PKOS'luyum. Ultrason bulgularım ile anlaşılmıştı. Belirtisi adet gecikmesi, göğüste , göbekte kıllanma, bir de benim adetlerim ilk gün çok ağrılı olurdu. PKOS olduğum için bana tedaviden önce diaformin diye bir şeker ilacı kullandırdılar. O adetleri düzenlemişti. Yumurta kalitesini de arttırıyormuş.

Tedaviye pek etkisi olmuyor ama benim bazı yumurtaların çabuk büyüyüp diğerlerinin geri kalması gibi bir sorunum olmuştu. bir de PKOS olduğu için OHSS riski var. O yüzden ilaç dozajını yüksek veremiyorlar. Tekrar tedavi olursam uzun protokol uygulayacaklar.

geçmiş olsun canım. inş ciddi bişey çıkmazz.

herkese hayırlı kandiller kızlar nasılsınız? ben bir haftadır hala hastayım ve geçmedi bugun değişiklik olsun diye yakında oturan bi arkadaşıma oturmaya gittim ama öyle yorulmuşum ki.. sol gözum çok ağrıyor. tansiyon olabilir mi acaba? birde bikaç gundur miğde bulantılarım ve hazımsızlığım geri döndü. sanırım sıkıntılı bi gebelik yaşayacağım

Son düzenleme:
arkadaşlar ben sizden net bilgi istiyorum fatihte oturuyorum memorialde tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi ilçedeki memorialde yaptırmam gerekir hangisi daha iyi bilgilerinizi eksik etmeyin!

ayrıca 2012 veya 2013 te SSK olmadan kendi koşullarıyla tüp bebek yaptıran arkadaşlar her şey dahil MEmorial e kaç para ödediniz

eşimde azospermi var tese olması gerekiyor hepsi dahil parasını bilen varsa yazsın nolur Allah tez zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip eylesin.

Amin, hepimize

Sana en yakın Memorial Şişli. Merkez çok iyi bir merkezdir. Türkiyede en büyük tüp bebek merkezi olmakla yanaşı, avrupada da en büyük merkezler sırasındadı. Fiyatlar kişinin durumuna göre değişe bilir. Yalnız ben sana genel bilgi olsun diye yazıyorum. Tüp bebek paket ücreti 2100 euro + ilaçlar 1500-2000 tl, Tese amelyatını bilmiyorum. O da en azından 1000 (tl) lerin üzerindedi. Arkadaşlar daha net bilgi verir ....

Allah yardımcınız olsun

Hilbur çok güzel olmuş canım eline sağlık bunları hastanedemi vericeksiniz yoksa mevlidi bekliyceksiniz,hastane odası için bir hazırlık varmı?

canım ben mevlütte vericem biliyorsunuz balıkesirliyim ve doğum istanbulda olucak pek ziyaretçim olmaz ancak doktorlarımıza veririz..hastane odaları süslü oluyormu memorilda bilmiyorum ama ziyaretçim zaten olmaz o yüzden çok ta önemli değil.hayırlı kandiller kızlar.kontrolden geldik bu akşam.derin 1650 deniz 1620 gr olmuşlar....çok şükür iyiler..bugün bütüm dularım sizler ,bebeklerimiz ve gözleri yolda bebeğini bekleyen arkadaşlarımız için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…