Amin, hepimize
Sana en yakın Memorial Şişli. Merkez çok iyi bir merkezdir. Türkiyede en büyük tüp bebek merkezi olmakla yanaşı, avrupada da en büyük merkezler sırasındadı. Fiyatlar kişinin durumuna göre değişe bilir. Yalnız ben sana genel bilgi olsun diye yazıyorum. Tüp bebek paket ücreti 2100 euro + ilaçlar 1500-2000 tl, Tese amelyatını bilmiyorum. O da en azından 1000 (tl) lerin üzerindedi. Arkadaşlar daha net bilgi verir ....
Allah yardımcınız olsun
slm kızlar nasılsınız ben pek geçmişe bakamadım
az önce hastaneden geldim kalbimde çok aşırı derecede çarpıntım vardı dr gittim
dr kalp kapakçıkların kalınlaaşmış dedi bir kaçtane test yaptı yarın alırsın dedi ben yarın zeynep kamile gideceğim için
cuma günü alıcam yemek yok yapıp geleyyim
günaydınlar
çakır çok geçmiş olsun canım
mikrocum hayırlı olsun bugün mü başladınız dualrım seninle gelişmeleri bekliyorum canım
geçmiş olsun canım inşallah sonuçların güzel çıkar yorma fazla kendinislm kızlar nasılsınız ben pek geçmişe bakamadım
az önce hastaneden geldim kalbimde çok aşırı derecede çarpıntım vardı dr gittim
dr kalp kapakçıkların kalınlaaşmış dedi bir kaçtane test yaptı yarın alırsın dedi ben yarın zeynep kamile gideceğim için
cuma günü alıcam yemek yok yapıp geleyyim
geçmiş olsun sevdacım inşallah çabucak iyileşirsin umarım tahmin ettiğin gibi zor bir hamilellik geçirmezsinherkese hayırlı kandiller kızlar nasılsınız? ben bir haftadır hala hastayım ve geçmedibugun değişiklik olsun diye yakında oturan bi arkadaşıma oturmaya gittim ama öyle yorulmuşum ki.. sol gözum çok ağrıyor. tansiyon olabilir mi acaba? birde bikaç gundur miğde bulantılarım ve hazımsızlığım geri döndü. sanırım sıkıntılı bi gebelik yaşayacağım
maşallah kuzularacanım ben mevlütte vericem biliyorsunuz balıkesirliyim ve doğum istanbulda olucak pek ziyaretçim olmaz ancak doktorlarımıza veririz..hastane odaları süslü oluyormu memorilda bilmiyorum ama ziyaretçim zaten olmaz o yüzden çok ta önemli değil.hayırlı kandiller kızlar.kontrolden geldik bu akşam.derin 1650 deniz 1620 gr olmuşlar....çok şükür iyiler..bugün bütüm dularım sizler ,bebeklerimiz ve gözleri yolda bebeğini bekleyen arkadaşlarımız için....
mikrocum hadi hayırlı olsun dualarımız seninle canımKızlar herkese günaydın şimdi hastane yollarındayım tel.den girdigim icin tek tek alıntı yapamıyorum nurmecim 11.30da randevum .çakirim hic sormak aklima gelmemis ama embryoskop ucretsiz degildir bence bugün sorucam. Dua edin bana ltfn
günaydınlar
çakır çok geçmiş olsun canım
mikrocum hayırlı olsun bugün mü başladınız dualrım seninle gelişmeleri bekliyorum canım
canancım nerelerdesinn sen canım
incim sende gözükmüyosun eskisi gibi
ya kızlar bir arkadaş vardı umut ege falan aynı zamanda hamile kalmıştı nıckini hatırlamıyorum ama ikiz hamileydi çok merak ediyorum ben onu bilen varmı aranızda hiç
canım nasılsın? adını gördüm yazayım dedim. iyisindir inşallah. öpüyorum seni
geçmiş olsun canım inşallah sonuçların güzel çıkar yorma fazla kendini
geçmiş olsun sevdacım inşallah çabucak iyileşirsin umarım tahmin ettiğin gibi zor bir hamilellik geçirmezsin
maşallah kuzularakocaman olmuşlar doğum tarihin bellimi canım rabbim dularımızı kabul etsin inşallahhh
mikrocum hadi hayırlı olsun dualarımız seninle canım
günaydın canım nasılsın
iyiymiş doğrusu benim 3-4 ayı geçmişti rapor çıkarmam,yani şimdi eski raporlada olsa 1000 tl mi indirim yapıyorlar memorialde
daha önce de bir iki defa yazmıştım.geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bizde yaza kadar tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat bizim durumumuz farklı oğlum rahatsız oldugu için doku grubu uygun kardeş yapacağız doktorların tavsiyesiyle.ben sizi hergün okuyorum fakat iş yerinde olduğum için yazamıyorum.rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.ben sizi takip edeceğim ara ara yazmaya devam edeceğim inş.benide aranıza alın.aklımda farklı farklı sorular var,sizlerle gidermeye çalışıyorum.
zambakcım rabbim kucağındada sağlıkla göstersin inş.
tedavisi devam eden arkadaşlarında göbüşleri sağlıklı,hayırlı böbüşler dolsun inşallah...
hatırladım seni canım çok teşekkür ederim allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsundaha önce de bir iki defa yazmıştım.geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bizde yaza kadar tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat bizim durumumuz farklı oğlum rahatsız oldugu için doku grubu uygun kardeş yapacağız doktorların tavsiyesiyle.ben sizi hergün okuyorum fakat iş yerinde olduğum için yazamıyorum.rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.ben sizi takip edeceğim ara ara yazmaya devam edeceğim inş.benide aranıza alın.aklımda farklı farklı sorular var,sizlerle gidermeye çalışıyorum.
tedavisi devam eden arkadaşlarında göbüşleri sağlıklı,hayırlı böbüşler dolsun inşallah...
bende iiyim canım çok şükür yok canım henüz belli değil bu akşam 2. testimizi yaptırıcaz nezaman gideriz bilmiyorumiyiyim zambakçım sen nasılsın ? usg gününüz belli mi canım
canım hil bur ikiz bekliyo umut ege'nin oğlu olcaktı diye aklımda kalmış ama yanılıyo da olabilirim:))
hatırladım seni canım çok teşekkür ederim allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun
inşallah minik mucizeniz hayırlısıyla hem şifa hem umut olur sizlere canımm allah yardımcın olsun nisancım
bende iiyim canım çok şükür yok canım henüz belli değil bu akşam 2. testimizi yaptırıcaz nezaman gideriz bilmiyorum
ne zman çağrırler merak ediyorum bende
yok canım eskileri kurcaladım birazda buldum mercanmış arkadaşın adı
canancım nerelerdesinn sen canım
incim sende gözükmüyosun eskisi gibi
ya kızlar bir arkadaş vardı umut ege falan aynı zamanda hamile kalmıştı nıckini hatırlamıyorum ama ikiz hamileydi çok merak ediyorum ben onu bilen varmı aranızda hiç
geçmiş olsun canım inşallah sonuçların güzel çıkar yorma fazla kendini
geçmiş olsun sevdacım inşallah çabucak iyileşirsin umarım tahmin ettiğin gibi zor bir hamilellik geçirmezsin
maşallah kuzularakocaman olmuşlar doğum tarihin bellimi canım rabbim dularımızı kabul etsin inşallahhh
mikrocum hadi hayırlı olsun dualarımız seninle canım
günaydın canım nasılsın
daha önce de bir iki defa yazmıştım.geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bizde yaza kadar tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat bizim durumumuz farklı oğlum rahatsız oldugu için doku grubu uygun kardeş yapacağız doktorların tavsiyesiyle.ben sizi hergün okuyorum fakat iş yerinde olduğum için yazamıyorum.rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.ben sizi takip edeceğim ara ara yazmaya devam edeceğim inş.benide aranıza alın.aklımda farklı farklı sorular var,sizlerle gidermeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?