Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çakır gecmis olsun canım umarım önemli bisi çıkmaz..... Kızlar herkese hayırlı kandiller dualarda buluşmak dileğiyle

teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Çok sağolun.

merhaba cnm, geçmiş olsun, benimde arada sırada oluyor, hatta ağrım bile(kaslarda) olabiliyor, dünde böyleydi.zamanında bende doktora gidip eko v.s. ne varsa yaptırmıştım, inşallah seninde iyi çıkar sonuçların.

Kızlar herkese günaydın şimdi hastane yollarındayım tel.den girdigim icin tek tek alıntı yapamıyorum nurmecim 11.30da randevum .çakirim hic sormak aklima gelmemis ama embryoskop ucretsiz degildir bence bugün sorucam. Dua edin bana ltfn

günaydınlar
çakır çok geçmiş olsun canım
mikrocum hayırlı olsun bugün mü başladınız dualrım seninle gelişmeleri bekliyorum canım

geçmiş olsun canım inşallah sonuçların güzel çıkar yorma fazla kendini
geçmiş olsun sevdacım inşallah çabucak iyileşirsin umarım tahmin ettiğin gibi zor bir hamilellik geçirmezsin
maşallah kuzulara kocaman olmuşlar doğum tarihin bellimi canım rabbim dularımızı kabul etsin inşallahhh

mikrocum hadi hayırlı olsun dualarımız seninle canım
günaydınlar
çakır çok geçmiş olsun canım
mikrocum hayırlı olsun bugün mü başladınız dualrım seninle gelişmeleri bekliyorum canım

günaydın canım nasılsın

canancım nerelerdesinn sen canım

incim sende gözükmüyosun eskisi gibi

ya kızlar bir arkadaş vardı umut ege falan aynı zamanda hamile kalmıştı nıckini hatırlamıyorum ama ikiz hamileydi çok merak ediyorum ben onu bilen varmı aranızda hiç

canım hil bur ikiz bekliyo umut ege'nin oğlu olcaktı diye aklımda kalmış ama yanılıyo da olabilirim:))

daha önce de bir iki defa yazmıştım.geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bizde yaza kadar tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat bizim durumumuz farklı oğlum rahatsız oldugu için doku grubu uygun kardeş yapacağız doktorların tavsiyesiyle.ben sizi hergün okuyorum fakat iş yerinde olduğum için yazamıyorum.rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.ben sizi takip edeceğim ara ara yazmaya devam edeceğim inş.benide aranıza alın.aklımda farklı farklı sorular var,sizlerle gidermeye çalışıyorum.

zambakcım rabbim kucağındada sağlıkla göstersin inş.

tedavisi devam eden arkadaşlarında göbüşleri sağlıklı,hayırlı böbüşler dolsun inşallah...

iyiyim zambakçım sen nasılsın ? usg gününüz belli mi canım

Selam nisannur

Bu konuda en bilgililer ben ve İnci tanesi arkadaşım. Maalesef biz de PGT ile uğraşanlardanız. O nedenle senin sorularına en doğru cevapları sanırım bizler veririz. Ben de PGT ile hamileydim. Ama maalesef bebeği kaybettim Yaza doğru yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum.

Sen Memorial'da mı yaptıracaksın ? Eğer öyleyse yapılacak genetik testler ve diğer işlemler için Memorail genetik doktoru Cumhur Gökhan Ekmekçi ile ön görüşme yapmanı tavsiye ederim. Çünkü tedaviye başlamadan önce bu genetik testleri yaptırman gerekiyor. O işlemlerde zaman alıyor. Allah yardımcın olsun canım. Oğluna da şifa dilerim..

Son düzenleme:
hatırladım seni canım çok teşekkür ederim allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun
inşallah minik mucizeniz hayırlısıyla hem şifa hem umut olur sizlere canımm allah yardımcın olsun nisancım
iyiyim zambakçım sen nasılsın ? usg gününüz belli mi canım
bende iiyim canım çok şükür yok canım henüz belli değil bu akşam 2. testimizi yaptırıcaz nezaman gideriz bilmiyorum
ne zman çağrırler merak ediyorum bende
canım hil bur ikiz bekliyo umut ege'nin oğlu olcaktı diye aklımda kalmış ama yanılıyo da olabilirim:))

yok canım eskileri kurcaladım birazda buldum mercanmış arkadaşın adı

canım bildiğim kadarıyla 21 gün sonra çağırıyorlar gerçi benim farklı durum olduğu için beni 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı

canım mercandan bahsediyorsun sanırım
bende haber alamıyorum ondan faceden yazdım iki kere ama cevap gelmedi
en son kk yada 12.ayın sonunda yazmış bi sorun yoktur inşallahhhh

canım 30+2 deyiz bugün 35.hafta ya da inşallah 36.da alıcaklar bebişleri....şubat sonu mart başı kısmetse...

merhaba canım bukonu açılmışken hepinize bilgi vermek istiyorum...eğer bebklerinizin kordon kanını saklatmak isterseniz memorilada bi yetkili ile görüştüm 2500 tl ücreti ve yıllık 100 eur bakım ücreti var .bu konu çok önemli ama maliyetli ..ama şöle bi konu varki eğer kordon kanını bağışlamak isterseniz ihtiyacı olanlara şifa olma ümüdiyle ücretsiz..kordon kanı bankalarını atıyorsunuz size bi kit gönderiyorlar.kanın saklanabileceği ve sizde doktora götürüyorsunuz doğum sırasında doktorunuz kanı alıyor ve ihtiyaç sahipleri için merkeze gidiyor kimbilir belki bi bebeğin ya da çocuğun hayatı kurtuluyor....

nisanur allah bebeğine şifa versin..umarım allah evladını ve UMUT bebeği size bağışlar..eğer hala merkez seçmediysen memorilada SEMRA KAHRAMAN da senin durumunda çok aile başvuruyor..dilerim allahım derdinin dermanını verir...ben bu yazdığım bilgiyi yazdığım tüm topiklerde paylaşıcam belki burdan bi umut buluruz...sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…