Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Benim bugün tedavinin ilk günüydü .çok heyecanlıyım nur hanım rahim daha dökülmemiş çok kalın dedi biz seni ararız dedi inşallah tedaviyi ertelemez.aspirin kullansam etkisi olurmu ki.adet sòktürmede

Canım ben de akşam tesadüfen Cine 5'te denk geldim bu konuya. İstanbul Üniversitesi'nden bir hoca anlatıyordu. 15 yıl saklanabiliyormuş. Ve Allah korusun 15 yıl içerisinde çocukta bir hastalık olursa tedavisi için kullanabiliyorlarmış. Eğer bağışlarsan da başkalarına umut olabiliyorsun. Ben de içimden birgün çocuğum olursa saklarım diye düşünmüştüm ama ücret çok pahalı. Kendimiz için saklatamazsak da bağışlayabiliriz.

teşekür ederim.cumhur beyle görüştük tlf da evet memorialda düşünüyoruz bir kaç ay içinde başlıyacağız kısmet olursa biraz maddiyat engeline takılıyoruz.rabbim herkesin yardımcısı olsun.inş en kısa zamanda sağlıklı bir bebek sana sımsıkı tutunur...

allah razı olsun çok memnun olurum gerçekten.böyle bir yazıyı face dede paylaşmak istiyorum ama biraz da çekiniyorum.çok teşekür ederim.

Benim bugün tedavinin ilk günüydü .çok heyecanlıyım nur hanım rahim daha dökülmemiş çok kalın dedi biz seni ararız dedi inşallah tedaviyi ertelemez.aspirin kullansam etkisi olurmu ki.adet sòktürmede

hayırlı olsun tedavin bence onların bilgsi dışında kullanma,mesela bende pıhtılaşma var nur hanım sakın kulanma opu işleminde sorun yaşanabilir demişti yani kanama falan olur neticede kan sulandırıcı ben dr a sormanı tavsiye ederim.

bir arkadaşta sümeyyeydi sanırım aslan pençesi kullandığını söylemişti.arkadaşlar bu otları lütfen çok dikkatli kullanın kist yapabiliyor yan etkileri var bunların iyice araştırmadan kullanmak çok tehlikeli özelliklede aslanpençesi hayıt tohumu falan bunlardan ben korkuyorum açıkçası

allah razı olsun çok memnun olurum gerçekten.böyle bir yazıyı face dede paylaşmak istiyorum ama biraz da çekiniyorum.çok teşekür ederim.

kızlar ben sadece 4 başlığı takip ediyorum ama gördüğüm kadarı ile yemek başlıklarından değişik başlıkları takip edenler var aranızda sizlerde paylaşırsanız daha çok bağış toplayabiliris.bu ücretsiz bişey kimseyi üzmez sadece merkezleri arayıp bağışyapmak istediğimizi söyliycez o kadar...

hil-bur teşekkürler canım çok önemli bir konu bu ,peki ikiz olunca ücreti iki katınamı çıkıyo

benim bugün tedavinin ilk günüydü .çok heyecanlıyım nur hanım rahim daha dökülmemiş çok kalın dedi biz seni ararız dedi inşallah tedaviyi ertelemez.aspirin kullansam etkisi olurmu ki.adet sòktürmede

hayırlı olsun canım ama benim hiç bilgim yok arkadaşlar yardımcı olacaktır.inş ertelenmez..

bu yapıldıgında hasta bir çocugun annesinin her an tlf beklemesini biran önce gidereceksiniz.kim olursa olsun.evladın için beklemek kadar can sıkıcı kötü bir durum yok..

bu yapıldıgında hasta bir çocugun annesinin her an tlf beklemesini biran önce gidereceksiniz.kim olursa olsun.evladın için beklemek kadar can sıkıcı kötü bir durum yok..

haklisin canim.rabbim tez zamanda saglikli kardes nasip etsin,kardeside utku muza sifa versin.
anne olarakta umutlu ol benze ornekleri,semra hnm in basarisini memorialin sayfasinda okumustum.

haklisin canim.rabbim tez zamanda saglikli kardes nasip etsin,kardeside utku muza sifa versin.
anne olarakta umutlu ol benze ornekleri,semra hnm in basarisini memorialin sayfasinda okumustum.

amin canım.ilk zamanlar yıkılıyorsunuz ama şimdi hem daha güçlü hemde umutluyum sizleri okudukca memoriala olan güvenimde artıyor.sağolun iyiki varsınız :)

hil-bur canım bu mesajını ben facede paylaşmak istiyorum.facede paylaaşılabilir şekilde yazabilirmisin müsait oldugunda.ben işteyim burada gizli gizli yazıyorum evde de net yok.eğer böyle bieşey yapabilirsen çok makbule geçer benimki olmasa bile belki bir çocugun hayatı kurtulur ailesininde acısı diner.hayır dualarını alırız kim bilir...

cakırcım cok geçmiş olsun inş testlerinde önemli bir durum cıkmaz

gecmiş olsun canım ben pek bilmedigim için birşey soyleyemeyecegim
sümeyyecim ayrıca cok tesekkur ederim sen yazmıstın bana demi gecenlerde moralim cok bozuktu cok sukur biraz daha iyiyim ama genede iyi degilim galiba benim sorunum birşey yapmamak ne dunyalık ne ahiretlik eksiklerim var bos bos duruyorum ins düzelirim ayrıca masallah cok beceriklisin cicegin cok guzel olmustu ama ben oyle baka baka yapamam bu işleri biri tarif etse ancak yapabilirim herade veya bir kursa vs mi gitsem ne yapsam

geçmiş olsun canım Allah şifanı versin

tesekkur ederiz canım ins Allah sanada hayırlı dogum nasip etsin hayırlı evlat olsunlar ins buarada cok guzel yapmıssın baya becerikliymişsin tebrik ederim canım biz hemşeriyiz bende balıkesirliyim ama orda oturmuyoruz

amin canım.ilk zamanlar yıkılıyorsunuz ama şimdi hem daha güçlü hemde umutluyum sizleri okudukca memoriala olan güvenimde artıyor.sağolun iyiki varsınız :)

Bir şey sorucam. İnşeAllah bir an önce tedaviye başlarsınız, istenilen bebek bulunur ve de sana sıkı-sıkı tutunur. Sormak istediğim istenilen bebek doğunca ilik nakli ücretini devlet karşılıyormu?

Allah her daim yardımcınız olsun. Rabbim tüm işlemlerinizi kolaylaştırsın.

Son düzenleme:
günaydınlar
çakır çok geçmiş olsun canım
mikrocum hayırlı olsun bugün mü başladınız dualrım seninle gelişmeleri bekliyorum canım

saol canım evet bugün başladık bir problem yok başlayabiliriz dedi nur hanım tel.bekliyorum ilaç detayı için

mikrocum hadi hayırlı olsun dualarımız seninle canım

saol canım allah razı olsun sende kendine çokkk dikkat et allaha emanet ol öptüm

günaydın canım nasılsın

rabbim evladına acil şifalar versin canım

eskı tarıhlı rapora yaparlarmı bılmıyorum cnm muhasebedekı kıza bır sorsana

canım daha bugün görüştüm yapıyorlarmış bilgine:)))))

senin için hayırlıysa ertelensin canım bir ay ne olacak yeterki sonu güzel olsun doktoruna sormadan kullanma bence

canım ben soramamıştım ama şimdi bilgi edindim senin dediğin gibi ücretsizmiş hem şaşırdım hem sevindim ne yalan söyliyim senide boş yere tedirgin ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…