selam nisannur
bu konuda en bilgililer ben ve inci tanesi arkadaşım. Maalesef biz de pgt ile uğraşanlardanız. O nedenle senin sorularına en doğru cevapları sanırım bizler veririz. Ben de pgt ile hamileydim. Ama maalesef bebeği kaybettimYaza doğru yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum.
Sen memorial'da mı yaptıracaksın ? Eğer öyleyse yapılacak genetik testler ve diğer işlemler için memorail genetik doktoru cumhur gökhan ekmekçi ile ön görüşme yapmanı tavsiye ederim. çünkü tedaviye başlamadan önce bu genetik testleri yaptırman gerekiyor. O işlemlerde zaman alıyor. Allah yardımcın olsun canım. Oğluna da şifa dilerim..
hatırladım seni canım çok teşekkür ederim allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun
inşallah minik mucizeniz hayırlısıyla hem şifa hem umut olur sizlere canımm allah yardımcın olsun nisancım
İNŞALLAH CANIM.SENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN.BEBİŞİN SIMSIKI TUTUNSUN ANNESİNE İNŞ.
merhaba canım bukonu açılmışken hepinize bilgi vermek istiyorum...eğer bebklerinizin kordon kanını saklatmak isterseniz memorilada bi yetkili ile görüştüm 2500 tl ücreti ve yıllık 100 eur bakım ücreti var .bu konu çok önemli ama maliyetli ..ama şöle bi konu varki eğer kordon kanını bağışlamak isterseniz ihtiyacı olanlara şifa olma ümüdiyle ücretsiz..kordon kanı bankalarını atıyorsunuz size bi kit gönderiyorlar.kanın saklanabileceği ve sizde doktora götürüyorsunuz doğum sırasında doktorunuz kanı alıyor ve ihtiyaç sahipleri için merkeze gidiyor kimbilir belki bi bebeğin ya da çocuğun hayatı kurtuluyor....
Nisanur allah bebeğine şifa versin..umarım allah evladını ve umut bebeği size bağışlar..eğer hala merkez seçmediysen memorilada semra kahraman da senin durumunda çok aile başvuruyor..dilerim allahım derdinin dermanını verir...ben bu yazdığım bilgiyi yazdığım tüm topiklerde paylaşıcam belki burdan bi umut buluruz...sevgilerimle..
Benim bugün tedavinin ilk günüydü .çok heyecanlıyım nur hanım rahim daha dökülmemiş çok kalın dedi biz seni ararız dedi inşallah tedaviyi ertelemez.aspirin kullansam etkisi olurmu ki.adetsòktürmede
allah razı olsun çok memnun olurum gerçekten.böyle bir yazıyı face dede paylaşmak istiyorum ama biraz da çekiniyorum.çok teşekür ederim.
merhaba canım bukonu açılmışken hepinize bilgi vermek istiyorum...eğer bebklerinizin kordon kanını saklatmak isterseniz memorilada bi yetkili ile görüştüm 2500 tl ücreti ve yıllık 100 eur bakım ücreti var .bu konu çok önemli ama maliyetli ..ama şöle bi konu varki eğer kordon kanını bağışlamak isterseniz ihtiyacı olanlara şifa olma ümüdiyle ücretsiz..kordon kanı bankalarını atıyorsunuz size bi kit gönderiyorlar.kanın saklanabileceği ve sizde doktora götürüyorsunuz doğum sırasında doktorunuz kanı alıyor ve ihtiyaç sahipleri için merkeze gidiyor kimbilir belki bi bebeğin ya da çocuğun hayatı kurtuluyor....
nisanur allah bebeğine şifa versin..umarım allah evladını ve UMUT bebeği size bağışlar..eğer hala merkez seçmediysen memorilada SEMRA KAHRAMAN da senin durumunda çok aile başvuruyor..dilerim allahım derdinin dermanını verir...ben bu yazdığım bilgiyi yazdığım tüm topiklerde paylaşıcam belki burdan bi umut buluruz...sevgilerimle..
benim bugün tedavinin ilk günüydü .çok heyecanlıyım nur hanım rahim daha dökülmemiş çok kalın dedi biz seni ararız dedi inşallah tedaviyi ertelemez.aspirin kullansam etkisi olurmu ki.adetsòktürmede
kızlar ben sadece 4 başlığı takip ediyorum ama gördüğüm kadarı ile yemek başlıklarından değişik başlıkları takip edenler var aranızda sizlerde paylaşırsanız daha çok bağış toplayabiliris.bu ücretsiz bişey kimseyi üzmez sadece merkezleri arayıp bağışyapmak istediğimizi söyliycez o kadar...
bu yapıldıgında hasta bir çocugun annesinin her an tlf beklemesini biran önce gidereceksiniz.kim olursa olsun.evladın için beklemek kadar can sıkıcı kötü bir durum yok..
haklisin canim.rabbim tez zamanda saglikli kardes nasip etsin,kardeside utku muza sifa versin.
anne olarakta umutlu ol benze ornekleri,semra hnm in basarisini memorialin sayfasinda okumustum.
nisanur allah bebeğine şifa versin..umarım allah evladını ve UMUT bebeği size bağışlar..eğer hala merkez seçmediysen memorilada SEMRA KAHRAMAN da senin durumunda çok aile başvuruyor..dilerim allahım derdinin dermanını verir...ben bu yazdığım bilgiyi yazdığım tüm topiklerde paylaşıcam belki burdan bi umut buluruz...sevgilerimle..
slm kızlar nasılsınız ben pek geçmişe bakamadım
az önce hastaneden geldim kalbimde çok aşırı derecede çarpıntım vardı dr gittim
dr kalp kapakçıkların kalınlaaşmış dedi bir kaçtane test yaptı yarın alırsın dedi ben yarın zeynep kamile gideceğim için
cuma günü alıcam yemek yok yapıp geleyyim
Kızlar 3 gündür sağ yumurtalık tarafından gidip gelen şiddetli bir ağrı var. Adet ağrısı gibi, bacağıma vuruyor ve yalnız yumurtalıkta. Doktora gitdim ( apendiks ola bileceyinden korkdum), polikistik over varmış (oysa görüntüden başka hiç bir belirtisi bende yok). Sormak istediğim polikistik over ağrı verirmi ki??? Hem bu bende uzun zamandır var ve yumurtlama dönemi dışında pek ağrım olmazdı....
Böyle bir şey yaşayan oldumu???
(kendi doktoruma danışdım, önemli bir şey yok dedi, sadece merak ediyorum)
herkese hayırlı kandiller kızlar nasılsınız? ben bir haftadır hala hastayım ve geçmedibugun değişiklik olsun diye yakında oturan bi arkadaşıma oturmaya gittim ama öyle yorulmuşum ki.. sol gözum çok ağrıyor. tansiyon olabilir mi acaba? birde bikaç gundur miğde bulantılarım ve hazımsızlığım geri döndü. sanırım sıkıntılı bi gebelik yaşayacağım
canım ben mevlütte vericem biliyorsunuz balıkesirliyim ve doğum istanbulda olucak pek ziyaretçim olmaz ancak doktorlarımıza veririz..hastane odaları süslü oluyormu memorilda bilmiyorum ama ziyaretçim zaten olmaz o yüzden çok ta önemli değil.hayırlı kandiller kızlar.kontrolden geldik bu akşam.derin 1650 deniz 1620 gr olmuşlar....çok şükür iyiler..bugün bütüm dularım sizler ,bebeklerimiz ve gözleri yolda bebeğini bekleyen arkadaşlarımız için....
amin canım.ilk zamanlar yıkılıyorsunuz ama şimdi hem daha güçlü hemde umutluyum sizleri okudukca memoriala olan güvenimde artıyor.sağolun iyiki varsınız :)
günaydınlar
çakır çok geçmiş olsun canım
mikrocum hayırlı olsun bugün mü başladınız dualrım seninle gelişmeleri bekliyorum canım
mikrocum hadi hayırlı olsun dualarımız seninle canım
saol canım allah razı olsun sende kendine çokkk dikkat et allaha emanet ol öptüm
günaydın canım nasılsın
daha önce de bir iki defa yazmıştım.geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bizde yaza kadar tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat bizim durumumuz farklı oğlum rahatsız oldugu için doku grubu uygun kardeş yapacağız doktorların tavsiyesiyle.ben sizi hergün okuyorum fakat iş yerinde olduğum için yazamıyorum.rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.ben sizi takip edeceğim ara ara yazmaya devam edeceğim inş.benide aranıza alın.aklımda farklı farklı sorular var,sizlerle gidermeye çalışıyorum.
zambakcım rabbim kucağındada sağlıkla göstersin inş.
tedavisi devam eden arkadaşlarında göbüşleri sağlıklı,hayırlı böbüşler dolsun inşallah...
eskı tarıhlı rapora yaparlarmı bılmıyorum cnm muhasebedekı kıza bır sorsana
Benim bugün tedavinin ilk günüydü .çok heyecanlıyım nur hanım rahim daha dökülmemiş çok kalın dedi biz seni ararız dedi inşallah tedaviyi ertelemez.aspirin kullansam etkisi olurmu ki.adetsòktürmede
mikro
sen embriyoskoptan bahsetmişsin ücret bakımından ben onu ücretsiz biliyorum ya
bide onun mu ücreti var bildiğim kadarı ile pakete dahil sen bi sor bakalım yarın
zaten tüp bebek parasını zor dekleştirdik bize ek ücret çıkarsa yandık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?