incim
nasilsin?bitti mi ceviri?bitmediyse yardima erdis i gondereyimhemen cevirir.topikte becerikli hatunlarla dolu
benden tembeli yok sanirsam.2 gun keyif verdim kendime cuma misafir geliyor.ben. geldim sen yogunsun,sen gelirsin benim tempo baslar
merhaba canım bukonu açılmışken hepinize bilgi vermek istiyorum...eğer bebklerinizin kordon kanını saklatmak isterseniz memorilada bi yetkili ile görüştüm 2500 tl ücreti ve yıllık 100 eur bakım ücreti var .bu konu çok önemli ama maliyetli ..ama şöle bi konu varki eğer kordon kanını bağışlamak isterseniz ihtiyacı olanlara şifa olma ümüdiyle ücretsiz..kordon kanı bankalarını atıyorsunuz size bi kit gönderiyorlar.kanın saklanabileceği ve sizde doktora götürüyorsunuz doğum sırasında doktorunuz kanı alıyor ve ihtiyaç sahipleri için merkeze gidiyor kimbilir belki bi bebeğin ya da çocuğun hayatı kurtuluyor....
nisanur allah bebeğine şifa versin..umarım allah evladını ve UMUT bebeği size bağışlar..eğer hala merkez seçmediysen memorilada SEMRA KAHRAMAN da senin durumunda çok aile başvuruyor..dilerim allahım derdinin dermanını verir...ben bu yazdığım bilgiyi yazdığım tüm topiklerde paylaşıcam belki burdan bi umut buluruz...sevgilerimle..
Merhaba arkaadşlar.Bayağıdır giremedim.Umarım herşey yolundadır.Bebişimden bilgi vereyim.10 haftalık olduk.Yarın kontrolümüz var.Bazı testler var.Onlar yapılacak.Mide bulantısı 2 hafta çok oldu.Şimdi daha iyiyim.İnşallah yarınki kontrolümüzdede iyi haberler alırız.Hil_bur'cuğum sormak istediğim birşey var.Kordon kanını saklattırmak istersek 2500 tl yi her yıl mı ödüyoruz, yoksa 1 kere mi?Ben daha hamile kalmadan düşünürdüm.Eğer bir gün çocuğum olursa kordon kanını saklatmak isterim diye.
incim hoşgelsdin yokluğun belli oluyor özledik seni doktorla en son konuştuğumuzda kürtajı adet olarak düşün ve 30 günde bir adet olduğunu düşün dedi birde iğne ilaç kullandık bunlarda biraz gecikmesinde etkili olacak dediği için aramadım 26 aralıkta kürtaj oldum daha 1 ay olmadı biraz daha bekleyimde yine gelmezse ararım eşimde çok komik bişi söyledi acaba bebek olabilir mi diyo
mikrocum çok şükür geri sayım başladı çok az kaldı minik kuzuların gelmesine :))
cemilecim hoşgeldin maşallah size allah 9 ay sorunsuz hamilelik dönemi yaşatsın canım iyi olmanıza çok sevindim
Canım o zaman gelmemesi normal. Bu hafta geçsin de gelmezse konuşursun. Eşinin fikri de hiç fena değil
Canım o zaman gelmemesi normal. Bu hafta geçsin de gelmezse konuşursun. Eşinin fikri de hiç fena değil
hil-bur teşekkürler canım çok önemli bir konu bu ,peki ikiz olunca ücreti iki katınamı çıkıyo
fikir fena değil kulağa hoş geliyor ama zamanlama yanlışaklınca motive ediyor galiba beni
Merhaba arkaadşlar.Bayağıdır giremedim.Umarım herşey yolundadır.Bebişimden bilgi vereyim.10 haftalık olduk.Yarın kontrolümüz var.Bazı testler var.Onlar yapılacak.Mide bulantısı 2 hafta çok oldu.Şimdi daha iyiyim.İnşallah yarınki kontrolümüzdede iyi haberler alırız.Hil_bur'cuğum sormak istediğim birşey var.Kordon kanını saklattırmak istersek 2500 tl yi her yıl mı ödüyoruz, yoksa 1 kere mi?Ben daha hamile kalmadan düşünürdüm.Eğer bir gün çocuğum olursa kordon kanını saklatmak isterim diye.
bi bankanın adresinipaylaştım ordan arayıp detaylı bilgi al canım aklında varsa mutlaka.2500 tl bir kez veriliyor yıllık 150 eur gibi bakım ücreti var.fiyatlar bu civarda belki değişmiştir ama lütfen kızlar öutlaka en azından bağış yapın.4 topikte paylaştım sadece memorial anneleri ilgilendi..diğerlerihala yemekte ne yapsak diye konuşuyor...diycek bişey bulamıyorum allah kimseyi sağlıkla sınmasın diyorum biz çok aradık ve arıyoruz o bebekleri o yüzden bu konudada farkımızı gösterelim...gösterdikte kanımca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?