Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canlar merhaba

Mikrom kuzum hayırlı uğurlu olsun Gelsin bebişler

Çakırım geçmiş olsun. İnş önemli bir şey değildir.

Cy evet hatırlıyorum :) İnş bu yıl bizler de kavuşuruz yavrularımıza...

Dentur doktor bir sorsaydın canım ya.

Nisannur hoşgeldin. Önceden de yazışmıştık burada. Rabbim yavruna acil şifalar versin inş.

Kezban bence sormadan kullanma.

mikro canım içinde ne sıkıntı varsa Rabbim tez zamanda alıp götürsün, ferahlık versin sana inş. Dualarımdasın...

qingdao nasıl oldun canım?

incim
nasilsin?bitti mi ceviri?bitmediyse yardima erdis i gondereyimhemen cevirir.topikte becerikli hatunlarla dolu
benden tembeli yok sanirsam.2 gun keyif verdim kendime cuma misafir geliyor.ben. geldim sen yogunsun,sen gelirsin benim tempo baslar

incim
nasilsin?bitti mi ceviri?bitmediyse yardima erdis i gondereyimhemen cevirir.topikte becerikli hatunlarla dolu
benden tembeli yok sanirsam.2 gun keyif verdim kendime cuma misafir geliyor.ben. geldim sen yogunsun,sen gelirsin benim tempo baslar

Bitti sayılır :) Gönder gönder bir ısırayım onu
Yatılı misafir mi geliyor? Allah kolaylık versin

Merhaba arkaadşlar.Bayağıdır giremedim.Umarım herşey yolundadır.Bebişimden bilgi vereyim.10 haftalık olduk.Yarın kontrolümüz var.Bazı testler var.Onlar yapılacak.Mide bulantısı 2 hafta çok oldu.Şimdi daha iyiyim.İnşallah yarınki kontrolümüzdede iyi haberler alırız.Hil_bur'cuğum sormak istediğim birşey var.Kordon kanını saklattırmak istersek 2500 tl yi her yıl mı ödüyoruz, yoksa 1 kere mi?Ben daha hamile kalmadan düşünürdüm.Eğer bir gün çocuğum olursa kordon kanını saklatmak isterim diye.

teyzos geliyor.biraz kizinda biraz bende kalir.havalarda guzellesti,ruhum da guzellesiyor..mart bi gelse daha da guzellesecegiz

Bir kere 2500 ödeniyor. Sonrasında her yıl 100 euro bakım ücreti ödeniyor. (ben böyle anladım)

incim hoşgelsdin yokluğun belli oluyor özledik seni doktorla en son konuştuğumuzda kürtajı adet olarak düşün ve 30 günde bir adet olduğunu düşün dedi birde iğne ilaç kullandık bunlarda biraz gecikmesinde etkili olacak dediği için aramadım 26 aralıkta kürtaj oldum daha 1 ay olmadı biraz daha bekleyimde yine gelmezse ararım eşimde çok komik bişi söyledi acaba bebek olabilir mi diyo

mikrocum çok şükür geri sayım başladı çok az kaldı minik kuzuların gelmesine :))

cemilecim hoşgeldin maşallah size allah 9 ay sorunsuz hamilelik dönemi yaşatsın canım iyi olmanıza çok sevindim

Canım o zaman gelmemesi normal. Bu hafta geçsin de gelmezse konuşursun. Eşinin fikri de hiç fena değil

Canım o zaman gelmemesi normal. Bu hafta geçsin de gelmezse konuşursun. Eşinin fikri de hiç fena değil

tabii sizin durumunuz farklı amma böyle olay yaşanmamış değil. Biri keyfinden kürtaj olmuş. Bir süre sonra karnının büyüdüğünü fark etmiş. Oda nee, bebekler ikizlermiş, birini almışlar biri kalmış. Kalanın bacağı kürtaj sırasında zarar görmüş. o çocuk doğulmuş, 20 yaşından çok yaşadı....

hil-bur teşekkürler canım çok önemli bir konu bu ,peki ikiz olunca ücreti iki katınamı çıkıyo

malesef evet canım...ben çok istemem rağmen tedavi ve alışveriş masrafları daha sırtımızdan kalkmadığı için bu çnemli sağlık konusuna bütçe ayıramıycam dilerim rabbim bi gün beni bu konuda pişman etmez...bu yüzden bu kadar kolay birilerine umut olabilecek bi şeyi mutlaka yapıcam ve başkalarının evlatlarına faydam olsun diye dua edicem.allah onların yüzü suyu hürmetine bizimkileri korusun..

bi bankanın adresinipaylaştım ordan arayıp detaylı bilgi al canım aklında varsa mutlaka.2500 tl bir kez veriliyor yıllık 150 eur gibi bakım ücreti var.fiyatlar bu civarda belki değişmiştir ama lütfen kızlar öutlaka en azından bağış yapın.4 topikte paylaştım sadece memorial anneleri ilgilendi..diğerlerihala yemekte ne yapsak diye konuşuyor...diycek bişey bulamıyorum allah kimseyi sağlıkla sınmasın diyorum biz çok aradık ve arıyoruz o bebekleri o yüzden bu konudada farkımızı gösterelim...gösterdikte kanımca..

kızlar yaa önceki tedavi gördügüm yerde ki dosyayı istemeyi düşünüyorumda acaba sorun çıkarırlarmı ordaki 5 embriyo konusunda kafam çok karışık dosyasızda ne gösterecez gidince semra hanıma kararsızım sonumuz ne olacak bilmiyoruz o yüzden 5 tanesi yedekte dursun istiyorum çünkü çok saglıklılar demişlerdi bi yalan uydurup dosyanın kopyasınımı istesek offfff bide kızlar telf edince kaç gün sonrasımna randevu veriliyo memorialde tahminen

Hilburcum bilmiyorum ama belki bu topiktekiler bebeklerine zor kavuştukları için daha duyarlılar bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…