Happy sen ne zaman adet olacaksın canım?
Sen de başla bir an önce
bi bankanın adresinipaylaştım ordan arayıp detaylı bilgi al canım aklında varsa mutlaka.2500 tl bir kez veriliyor yıllık 150 eur gibi bakım ücreti var.fiyatlar bu civarda belki değişmiştir ama lütfen kızlar öutlaka en azından bağış yapın.4 topikte paylaştım sadece memorial anneleri ilgilendi..diğerlerihala yemekte ne yapsak diye konuşuyor...diycek bişey bulamıyorum allah kimseyi sağlıkla sınmasın diyorum biz çok aradık ve arıyoruz o bebekleri o yüzden bu konudada farkımızı gösterelim...gösterdikte kanımca..
:) yakında olurum canım belirtiler başladı bu hafta sonuda doğru olurum heralde, şimdi ben adet olunca hemen randevu alayım dimi nur hanım müsait olmuyo çünkü onu ayarlıyorlarmı
slm kızlar yine geçmişe bakamadım zeynep kamilede testlerimi aldım ama malesef sorun varmış
çook da üzüldüm
MTHFR C677T homozigot (mutant) yazıyor genetik bölümündeki dr
tutunmamalar bu nedenle olabilir bu bir gen eksikliği bu eksikliği gidermek için tedaviden 2 ay önce vitaminlere vaşlaman gerekiyor
daha sonrasında ise sulandırıcı iğnelere başlaman gerekiyor dedi
işte durum bu her zamanki gibi evde yemek yok ve ben yemek yapmaya gidiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum aciiil hemde çok merak ettim benim gibi olan varmı
slm kızlar yine geçmişe bakamadım zeynep kamilede testlerimi aldım ama malesef sorun varmış
çook da üzüldüm
tutunmamalar bu nedenle olabilir bu bir gen eksikliği bu eksikliği gidermek için tedaviden 2 ay önce vitaminlere vaşlaman gerekiyor
işte durum bu her zamanki gibi evde yemek yok ve ben yemek yapmaya gidiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum aciiil hemde çok merak ettim benim gibi olan varmı
çook da üzüldüm
Canım adet olduğun gün hemen ara. Tedaviye başlayacağını söyleyince doktorun programını ayarlıyorlar.
Cakırım iyi ki yaptırmışsın. Bende de var ama heterezigot benimki. Bu sonucunu lütfen doktoruna bildir hemen.
benimm dr kalsa gerek yoktu bu testlere ben isteyince verdi ve yaptım iyikide yapmışımçakır hem üzüldüm hem sevindim çünkü sebebin belli olmuş ve anladığım kadarıyla ilaçlarla bunu giderebileceksiniz bizim doktorda bu testleri yaptırdığında korkma bunlarla bir sorun olursa önlemini alıyoruz sağlıklı bebekler doğuyor demişti inşallah seninde bu şekilde olur kuzum doktoruna bilgi verdin mi
ya nur hanım önemsememişse mustafa bey hiç önemsemez ben ben merkezindenim canım ama 3 yaşında iken malatyadan göç etmişizçok geçmiş olsN ÇAKIR AYNI SORUN BENDEDE ÇIKTI CANIM AMA NUR HANIM ÖNEMSEMEDİ İĞNE YAPICAKSIN YUMURTA TOPLAMADAN SONRA DEDİ.SEN ŞİMDİDEN FOLİK ASİTE MUTLAKA BAŞLA, BUARADA MALATYANIN NERESİNDENSİN?
benimm dr kalsa gerek yoktu bu testlere ben isteyince verdi ve yaptım iyikide yapmışım
dr aradım 5 dakika sonra size dönücem dedi 5 saat geçti ve hala dönmedi bende hastaneyi aradım ve pazartesi için randevu aldım
dentur eşimde aynı şeyi söyledi an azından artık ne ile savaştığımızı bilicez dedi
bu nedenle özelme çaresi falanda varmış dedi zaten pazartesi randevum var bakalım ne diyecek
incim peki seninki tam olarak ne oluyor
ya nur hanım önemsememişse mustafa bey hiç önemsemez ben ben merkezindenim canım ama 3 yaşında iken malatyadan göç etmişiz
Happy canım sende de mi homozigot var?
Ben bu homozigotla heterizogotu karıştırıyorum her seferinde :) Mikro yazmıştı bir ara. Biri daha ağır biri daha hafif.
benimm dr kalsa gerek yoktu bu testlere ben isteyince verdi ve yaptım iyikide yapmışım
dr aradım 5 dakika sonra size dönücem dedi 5 saat geçti ve hala dönmedi bende hastaneyi aradım ve pazartesi için randevu aldım
dentur eşimde aynı şeyi söyledi an azından artık ne ile savaştığımızı bilicez dedi
bu nedenle özelme çaresi falanda varmış dedi zaten pazartesi randevum var bakalım ne diyecek
incim peki seninki tam olarak ne oluyor
kızlar yaa önceki tedavi gördügüm yerde ki dosyayı istemeyi düşünüyorumda acaba sorun çıkarırlarmı ordaki 5 embriyo konusunda kafam çok karışık dosyasızda ne gösterecez gidince semra hanıma kararsızım sonumuz ne olacak bilmiyoruz o yüzden 5 tanesi yedekte dursun istiyorum çünkü çok saglıklılar demişlerdi bi yalan uydurup dosyanın kopyasınımı istesek offfff bide kızlar telf edince kaç gün sonrasımna randevu veriliyo memorialde tahminen
benimde kafama takılan bu iğneleri doğuma kadar kullanırsak bebğe zarar vermezmi bide bize o zaman normal doğum yapamayız yada sezaryanmı yapamayız çünkü kan kaybı olayı var yani durduramayabilirler sanırım biz normal yapamayız diye düşünüydrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?