Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Yalnış hatırlamıyorsam, embriyoskop ücretsizdi, öyle yazmışdı

canım ben soramamıştım ama şimdi bilgi edindim senin dediğin gibi ücretsizmiş hem şaşırdım hem sevindim ne yalan söyliyim senide boş yere tedirgin ettim

Sayfalar irelledikce yazılanlar kayb oluyor. Ben bunu okumuşdum. Bu gün yazmış

Son düzenleme:

canım bunu doktor demedi ama biyolojik dusununce boyle oluyor biyoloji derslerinde anlatılırdı ya dna vs de ben oyuzden dedim yoksa doktor demedi oyle birşey sıkma canını onemli degil ins bende eylem hanımdan randevu aldım genc bir doktor vardı erkek o bana oyle dedi senin ki orta yaslımı yoksa genc miydi aynı doktor degilmiydi acaba

canım sıkma canını ya okadar da onemli degil inş soyle dusun anne baba seker hastası olunca bizimde seker hastası olma ihtimalimiz yuksek ya işte bunu gibi biz bu geni veriyoruz cocuga cunku homozigotuz kesin hastalıklı gen veriyoruz tabiki suda var sumeyyenin dedigi gibi baskın veya cekinik hangisinde hastalık nüksediyor amann karısık işler takma kafana

Son düzenleme:
Arkadaşlar emriyoskopi sordum bugün nur hanıma ücretsiz ama her hastaya uygulanmıyomuş.genelde emriyosu kalitesizhastalara boş gebelik yaşayanlara ikiden fazla düşük yapanlara uygulanıyomuş bana uygulanıcakmı dedim oda uygulanır sana dedi bakalım hayırlısı.biraz zor gibi görünüyo

slm kızlarrr bende memorial gurubunu katılmak üzereyim :) 6.denememi burda yaptırıcam inşallah 2-3 ay önce şişli memorial da funda hnm görüşmüktük o dönem izin sorun oldugu için başlamamıstık ama inşalllahhh bu ay başlıcam tedaviye.cumartesi için etiler memorial de semra hanım a randevu aldık bakalım hayırlısı olsun inşallahhhh 2013 tılında hepimizin karnı ve kucağı bebişle dolsunnnnnnn

bende de var pıhtılaşma dediler.
şimdi tekrar baktım heterozigot yazıyor..
bende hiç bişey anlamıyorum bunlardan..sadece pıhtılaşma var dediler onu biliyorum...
Tahlil dosyamı karıştırırken embriyocağızımın fotoğrafını gördüm, bir tuhaf oldum yine
bende gördüm

bugün burda baya pıhtılaşma konusu konuşulmuş.benimde tahliller belli oldu.benimde MTHFR-A1298C HETEROZİGOT 1298AC çıktı.nur hanımı aradım folbiol kullan dedi.homosistein değerine baktır dedi.normal çıktı değerim 6.iğneden bahsetmedi.birde kızlar nur hanıma mail atamıyorum.adresini kapattı mı acaba?mail atıyorum hata maili geliyo.daha dün mail attım cvplamıştı.bugün atamıyorum.birde burda tromboli panelinde 5 test yazan olmuş.nur hanım benden 4 tane istedi.factor v-protombin mthrlerden 2tane bide.PAI-1 4G/5G Poliforfizmi testini istemedi nur hanım

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlar ben yokken sohbet saatler sürmüş.ben geldim kimse yok.beni tek anlayan sizlersiniz kader arkadaşlarım nerelerdesiniz?

Sayfalar irelledikce yazılanlar kayb oluyor. Ben bunu okumuşdum. Bu gün yazmış
çok saol sümeyye görmemişim valla ben dedim ücresiz diye bir anda mikro sorunca tereddüt yaşadım acaba ücretlimi diye

şimdi anladım işte çok saol cevabın için

evet ücretsiz

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun 5 denemeni nerde yaptın hiç tutunma olmadımı sorun ne
ay çok soru sordum kusura bakma

herkese hayırlı akşamlar kızlar.her zaman yazamasamda yazılanları okumak sizi takip etmek iyi geliyor bana.bende polikistik olanlardanım. nur hanım ile ilk tüp denememizde negatif sonuç aldık.şimdi adet olabilirsem dondurulmuşlar ile devam etmek kararı aldık. polikistik olup da dondurulmuşlar ile pozitif sonuç alanlar varmı acaba.

incim diyer sonuçlarımı geçende aldım mustafa bey bunlarda bir sorun yook dedi

Sevindim canım.
Ben daha alacağım, karşıya geçmek zor geliyor

Hoşgeldin. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Mucizecim homosistein değerin normalse iğneye gerek yok.
Bazen öyle oluyor. Yarın bir daha dene, gitmezse ararsın.

Mikroooo

Kızlar biz bugün mikro'yla telefonda görüştük :) Canım arkadaşımın sesi de yüreği gibi güzel

mikro gelisme var mi canim

başladık canım tedaviye hayırlısıyla

mikro canım tedaviye başlamışsın. hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşaallah canım.

saol canım allah razı olsun inş.dediğin gibi olur cümlemizinnn.olmaz olur mu canım ben polikistiğim ve donmuşlarla en uzun gebeliğimi yaşamıştım.hilburumda donmuşlar la anne olucak ama polikistik mi onu bilmiyorum

Kızlar biz bugün mikro'yla telefonda görüştük :) Canım arkadaşımın sesi de yüreği gibi güzel

geldim canımmm o senin yüreğinin güzelliği bitanem ama sanki seni yıllardır tanıyor gibiydim sanki telefonda burası gerçekten çokkk güzel kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…