çok saolun kızlar içimi rahatlattınız ama yinede endişelerim var
sümeyye vallahi bişi anlamadım
ben bu gün eylem hanımdan randevu almıştım ama
benim testime başki bir dr baktı erkek dr valla aynen benim dediklerimi dedi bana
ya bu hastalığın çocuğa geçmesi işi benim canımı sıktı ya
mikro gelmemiş embriyoskopon fiyatını soracaktı bende merak ettim
bende öyle biliyorum ama dün mikro ücret falan ne kadar deyinceYalnış hatırlamıyorsam, embriyoskop ücretsizdi, öyle yazmışdı
canım ben soramamıştım ama şimdi bilgi edindim senin dediğin gibi ücretsizmiş hem şaşırdım hem sevindim ne yalan söyliyim senide boş yere tedirgin ettim
benim testime başki bir dr baktı erkek dr valla aynen benim dediklerimi dedi bana
slm kızlar yine geçmişe bakamadım zeynep kamilede testlerimi aldım ama malesef sorun varmış
çook da üzüldüm
MTHFR C677T homozigot (mutant) yazıyor genetik bölümündeki dr
tutunmamalar bu nedenle olabilir bu bir gen eksikliği bu eksikliği gidermek için tedaviden 2 ay önce vitaminlere vaşlaman gerekiyor
daha sonrasında ise sulandırıcı iğnelere başlaman gerekiyor dedi
işte durum bu her zamanki gibi evde yemek yok ve ben yemek yapmaya gidiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum aciiil hemde çok merak ettim benim gibi olan varmı
Canım adet olduğun gün hemen ara. Tedaviye başlayacağını söyleyince doktorun programını ayarlıyorlar.
Cakırım iyi ki yaptırmışsın. Bende de var ama heterezigot benimki. Bu sonucunu lütfen doktoruna bildir hemen.
bende de var pıhtılaşma dediler.Çok şükür çözümü var. Canını sıkma. Randevu almakla iyi yapmışsın, yüz yüze daha iyi olur görüşmek.
Ben homosistein değerime göre ya iğne ya folik asit kullanacağım. Aslında bu pıhtılaşma konuları önemli. Ömür boyu folik asit kullanmak gerekiyor.
bende gördümTahlil dosyamı karıştırırken embriyocağızımın fotoğrafını gördüm, bir tuhaf oldum yine
çok saol sümeyye görmemişim valla ben dedim ücresiz diye bir anda mikro sorunca tereddüt yaşadım acaba ücretlimi diyeSayfalar irelledikce yazılanlar kayb oluyor. Ben bunu okumuşdum. Bu gün yazmış
şimdi anladım işte çok saol cevabın içincanım bunu doktor demedi ama biyolojik dusununce boyle oluyor biyoloji derslerinde anlatılırdı ya dna vs de ben oyuzden dedim yoksa doktor demedi oyle birşey sıkma canını onemli degil ins bende eylem hanımdan randevu aldım genc bir doktor vardı erkek o bana oyle dedi senin ki orta yaslımı yoksa genc miydi aynı doktor degilmiydi acaba
canım sıkma canını ya okadar da onemli degil inş soyle dusun anne baba seker hastası olunca bizimde seker hastası olma ihtimalimiz yuksek ya işte bunu gibi biz bu geni veriyoruz cocuga cunku homozigotuz kesin hastalıklı gen veriyoruz tabiki suda var sumeyyenin dedigi gibi baskın veya cekinik hangisinde hastalık nüksediyor amann karısık işler takma kafana
evet ücretsizArkadaşlar emriyoskopi sordum bugün nur hanıma ücretsiz ama her hastaya uygulanmıyomuş.genelde emriyosu kalitesizhastalara boş gebelik yaşayanlara ikiden fazla düşük yapanlara uygulanıyomuş bana uygulanıcakmı dedim oda uygulanır sana dedi bakalım hayırlısı.biraz zor gibi görünüyo
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun 5 denemeni nerde yaptın hiç tutunma olmadımı sorun neslm kızlarrr bende memorial gurubunu katılmak üzereyim :)6.denememi burda yaptırıcam inşallah 2-3 ay önce şişli memorial da funda hnm görüşmüktük o dönem izin sorun oldugu için başlamamıstık ama inşalllahhh bu ay başlıcam tedaviye.cumartesi için etiler memorial de semra hanım a randevu aldık bakalım hayırlısı olsun inşallahhhh 2013 tılında hepimizin karnı ve kucağı bebişle dolsunnnnnnn
incim diyer sonuçlarımı geçende aldım mustafa bey bunlarda bir sorun yook dedi
slm kızlarrr bende memorial gurubunu katılmak üzereyim :)6.denememi burda yaptırıcam inşallah 2-3 ay önce şişli memorial da funda hnm görüşmüktük o dönem izin sorun oldugu için başlamamıstık ama inşalllahhh bu ay başlıcam tedaviye.cumartesi için etiler memorial de semra hanım a randevu aldık bakalım hayırlısı olsun inşallahhhh 2013 tılında hepimizin karnı ve kucağı bebişle dolsunnnnnnn
bugün burda baya pıhtılaşma konusu konuşulmuş.benimde tahliller belli oldu.benimde MTHFR-A1298C HETEROZİGOT 1298AC çıktı.nur hanımı aradım folbiol kullan dedi.homosistein değerine baktır dedi.normal çıktı değerim 6.iğneden bahsetmedi.birde kızlar nur hanıma mail atamıyorum.adresini kapattı mı acaba?mail atıyorum hata maili geliyo.daha dün mail attım cvplamıştı.bugün atamıyorum.birde burda tromboli panelinde 5 test yazan olmuş.nur hanım benden 4 tane istedi.factor v-protombin mthrlerden 2tane bide.PAI-1 4G/5G Poliforfizmi testini istemedi nur hanım
mikro gelisme var mi canim
Canlar merhaba
Mikrom kuzum hayırlı uğurlu olsunGelsin bebişler
mikro canım içinde ne sıkıntı varsa Rabbim tez zamanda alıp götürsün, ferahlık versin sana inş. Dualarımdasın...
saol canım benim allah razı olsun aminnnn inş...
mikrocum çok şükür geri sayım başladı çok az kaldı minik kuzuların gelmesine :))
evet canım allahıma şükür inş.gelir o kuzucuklarrrr
kızlar yaa önceki tedavi gördügüm yerde ki dosyayı istemeyi düşünüyorumda acaba sorun çıkarırlarmı ordaki 5 embriyo konusunda kafam çok karışık dosyasızda ne gösterecez gidince semra hanıma kararsızım sonumuz ne olacak bilmiyoruz o yüzden 5 tanesi yedekte dursun istiyorum çünkü çok saglıklılar demişlerdi bi yalan uydurup dosyanın kopyasınımı istesek offfff bide kızlar telf edince kaç gün sonrasımna randevu veriliyo memorialde tahminen
canım sorun çıkarmak gibi bir hakları yok.okadar para veriyoruz mecburlar buna.doktoruna söyle sana bir epikriz hazırlasın semra hanıma onu götürürsün
slm kızlar yine geçmişe bakamadım zeynep kamilede testlerimi aldım ama malesef sorun varmış
çook da üzüldüm
MTHFR C677T homozigot (mutant) yazıyor genetik bölümündeki dr
tutunmamalar bu nedenle olabilir bu bir gen eksikliği bu eksikliği gidermek için tedaviden 2 ay önce vitaminlere vaşlaman gerekiyor
daha sonrasında ise sulandırıcı iğnelere başlaman gerekiyor dedi
işte durum bu her zamanki gibi evde yemek yok ve ben yemek yapmaya gidiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum aciiil hemde çok merak ettim benim gibi olan varmı
canım sıkma canını bende homozigotum bunda yapılacak tekşeyin ömür boyu folik asit kullanımı olduğunu söylemişti bir doktor.677 ve 1298 homozigot mutant.nur hanımda senin düşük öykün olduğu için ve denemelerin fazla olduğu için sende iğne kullanıcaz dedi hatta bugün yine konuştuk ben tedavide iğne kullanıcam kızlar.ama sadece tedbir amaçlı.
Happy canım sende de mi homozigot var?
Ben bu homozigotla heterizogotu karıştırıyorum her seferinde :) Mikro yazmıştı bir ara. Biri daha ağır biri daha hafif.
homozigot daha ağır doktor bana heterezigot sadece anneden yada sadece babadan alınan bozukl gen,homozigot ise hem anneden hem babadan alınan iki bozuk gen diye açıklamıştı.
Heterozigot birazda ciddi boyuttu diye biliyorum bende homozigot canım
benimde kafama takılan bu iğneleri doğuma kadar kullanırsak bebğe zarar vermezmi bide bize o zaman normal doğum yapamayız yada sezaryanmı yapamayız çünkü kan kaybı olayı var yani durduramayabilirler sanırım biz normal yapamayız diye düşünüydrum
canım ben normal doğum yapılmıyor diye biliyorum kan sulandırıcı kullandığımızdan dolayı sezeryan oluyor diye biliyorum hatta bir arkadaşım yaptı ama sezeryan
Mikrom keşke burada olsaydın
geeelllldiimmmmm
Kızlar bir kaç gündür rahim bölgesinde inanılmaz bir ağrı var. Acaba kontrole bir ay önce mi gitsem? Doktor tedavi için erken der mi, ondan da korkuyorumBakayım ağrı devam ederse giderim belki.
canım bence ihmal etme git doktora bir erken de dese sorunlarımızla eninde sonunda yüzyüze geliyoruz canım er yada geç((
Kızlar şimdi baktım da benimki de homozigotmuş. Dedim ya hep karıştırıyorum diye :)
Benimki A1298C homozigot
Tahlil dosyamı karıştırırken embriyocağızımın fotoğrafını gördüm, bir tuhaf oldum yine
bende de 4 tanesinin fotoğrafı var. Bazen alıp bakarım
Ne yapıyım ben şimdilik sadce onların annesiyim
canlarrr bende de var bir sürü bazen hep evlatlarımı çöpe attım diyorum arada bende bakıyorum onlara((
mikro nerelerdesin canım nasıl geçtiilk muayenen
geldim canım muaynem gayet güzeldi iğnemi de vuruldum artık zamanın geçmesini bekliycez sen nasılsın nasıl gidiyor
Mikro kayıplarda bugün :)
Ben giderim o gelir, o gider ben gelirim
canım ancak 2 de işe yetişebildim.işler birikmiş bir görseydin biryandan tel.lar faturalar kendimi kaybettim bir anda çıkışa ancak bitirebildim bir kısmını hadi gel bekliyorum:))))
mikrooooooo nerdesin sen yahu
canım yazdım ücretsizmiş.kızlar bence boşuna canınızı sıkmayın farzedinki geçti rabbim daha beterinden korusun dermansız dert vermesin inş..sonuçta benim başka kardeşlerimde var ama sadece bana geçmiş kardeşlerimde yok yani bizim çocuklarımızada geçmeyebilir relakkksssss okk.
mikro canım tedaviye başlamışsın. hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşaallah canım.
herkese hayırlı akşamlar kızlar.her zaman yazamasamda yazılanları okumak sizi takip etmek iyi geliyor bana.bende polikistik olanlardanım. nur hanım ile ilk tüp denememizde negatif sonuç aldık.şimdi adet olabilirsem dondurulmuşlar ile devam etmek kararı aldık. polikistik olup da dondurulmuşlar ile pozitif sonuç alanlar varmı acaba.
Mikroooo
Kızlar biz bugün mikro'yla telefonda görüştük :) Canım arkadaşımın sesi de yüreği gibi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?