Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

İlk günden sonra 2 gün ara veriyorlar sonra her gün çağırıyorlar kuzum. Görüşün kızlar

Amin inşaallah canım.
Sen bir doğur fındıklarını görmeye geleceğim

canım benim herzaman buyur gel beklerim

Hastane topiktekilerin buluşma noktası

Ben de gelmek istiyorum

canım bence sende atla gel okadar uzak sayılmazsın biryerde oturur muhabbet ederiz :)))

Hastane topiktekilerin buluşma noktası

bencede incim bir köşe orası çok müsait o köşe bizim olsun
ne güzel olur ya ben bugün iki kişiyle tanıştım ama kk yokmuşlar
aysunay bari karanfil takta tanıyayım seni canım yada ben takıyim

Ben de gelmek istiyorum

sende gel cnm uzak mı eviniz

biz de görüşebiliriz inşallah gerçi kızların kaçta orada olacağı belli dğeilmiş:44:

biz p.tesi hastanede bekçi gibi baya duracağız 11 gibi orada oluruz randevu 2 de..orada olan olursa çok isterim tanışmayi

bencede incim bir köşe orası çok müsait o köşe bizim olsun
ne güzel olur ya ben bugün iki kişiyle tanıştım ama kk yokmuşlar
aysunay bari karanfil takta tanıyayım seni canım yada ben takıyim

Kız kk'yı mı sordun
Karanfil deyince aklıma Canan geldi, kulakları çınlasın Nur Hanım'a demiş karanfil taktım İnci'yle birbirimizi öyle tanıyacağız

Mikro aklıma çakırın sana yazdığı mesaj geldi
Senin deneme sayını duyunca seninle tanışmak istiyorum mikrooo yazmıştı :)

İlk günden sonra 2 gün ara veriyorlar sonra her gün çağırıyorlar kuzum. Görüşün kızlar

Size buluşun diyorum da buluşursanız ve ben gelemezsem çatlarım

canım sana maaaaşalllaahhhh diyorum nerden geldi aklına şimdi ama sen yazınca bende hatırladım o zaman pazartesi sende gellll buluşalımmm ne dersin

Aklımı çeldiniz he
Durun bakayım pazartesi sabah kayınvalidemin göndereceği erzakları almaya gideceğiz otogara, oradan eve. İşimiz erken biterse geleyim inşaallah

Kız kk'yı mı sordun
Karanfil deyince aklıma Canan geldi, kulakları çınlasın Nur Hanım'a demiş karanfil taktım İnci'yle birbirimizi öyle tanıyacağız

evet ya sordum belki tanıdık olur diye okuyoruz ama üye değiliz dediler
incim kız zaten kayınvalidemden sıra gelmiyorki ben konuşayım
sanki o tedavide buluşmada oda olursa şaşırmayın heeeee:)))))
bol bol dua eder size

Üye olun deseydin
Anam kayınvaliden de mi geliyor
Ayy büyük duası almak çok güzeldir

canım sen bugün hastanedemiydin eğer evetse kaç gibi

şimdi benim kafam karıştı...nasıl olacak buluşma..

hastaneyi bilmiyorum ki şurada otururuz desem

kırmızı karanfil fena fikir değilmiş nurme

Üye olun deseydin
Anam kayınvaliden de mi geliyor
Ayy büyük duası almak çok güzeldir

canım valla ben tek başıma gelip gidiyorum hem eşimin hem de benim ailemden gelmek istediler ama ben gerek yok dedim :)))

şimdi benim kafam karıştı...nasıl olacak buluşma..

hastaneyi bilmiyorum ki şurada otururuz desem

kırmızı karanfil fena fikir değilmiş nurme

aaa canım hemen telden gireriz nete ben şurdayım sen nerdesin yada araşırız :)))

canım valla ben tek başıma gelip gidiyorum hem eşimin hem de benim ailemden gelmek istediler ama ben gerek yok dedim :)))

aaa canım hemen telden gireriz nete ben şurdayım sen nerdesin yada araşırız :)))

En güzeli canım. Benim eşim ikinci denemeden sonra hastaneye gittiğimizde geriliyorum demişti. Nur Hanım'la konuşmuştuk biraz, elinden geldiğince yalnız gelmeye çalış dedi. Zaten ikinci denemede bir ilk gün bir opu bir de transfer günü gelmişti.

canım saol.5 denemin 2 si ankara tüp bebek 1 brüksel tüp 2 si antalya tüp sonuncusu iptal oldu tedavim.sorun dahah çok sperm de sayı kalite morfolojı sorunu var embriyola ilerlemiyo.ilk denememde sadece biyokimyasal gebelik oldu okadar..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…