Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Burada uzun zamandır yazışıyoruz ya insan konuşunca hatta yüz yüze görüşünce hiç yabancılık çekmiyor. Yıllardır tanıyor gibi oluyorsun dediğin gibi

bizim şafakta 3 kaldı uzuuuuuuuuunnn zamandır yazmıyordum koskoca 1 gün geçti

tabi sen daha tecrübelisin bu konuda :))))))))

Haha evet.
Pgt topiğinden bir arkadaş doğum yaptığında 3 kişi ziyarete gittik, o arkadaşı ben bir de hamile olduğu sırada ziyaret etmiştim.
Sonracığıma Akasyamla görüştük
Cananımla hastanede olsa da buluştuk :)
Bir de diğer topikten İzmirli bir arkadaş var. İzmir'e gittiğimde onunla görüşmüştüm hatta eşlerimiz de vardı O zaman hamileydi, doğurdu şimdi ikinciye hamile

Son düzenleme:
inşallah bu son denemen olur canım rabbim hayırlısını nasip etsin

canım benim,de ineler devam bugün eşim perhize girdi bakalım
hayırlısı artık tahminen ya pazar yada pazartesi toplancak yumoşlar
şimdilik iyi gidiyor mevlam hepimizin hakkında en hayırlısını nasip
etsin yarında 10.30 ordayım kısmet olursa

Aaaa bakın ne diyeceğim.
Aysun pazartesi hastanede, çakırın da randevusu var, mikro da büyük ihtimalle orada olur. Görüşsenize kızlar

darısı bizim başımıza inş...diyelim hem tanışma açısından hem doğumm açısından

Kızlar randevularınız kaçta? Mikro'nun belli değildir henüz.
Nurme de toplamaya girebilirmiş. Onu da görürsünüz :)

bizim şafakta 3 kaldı uzuuuuuuuuunnn zamandır yazmıyordum koskoca 1 gün geçti

maşallah çok az kaldı aysunayım canım inşallah güzel şeylerin başlangıcı olsun
bu görüşme umarım karşılaşma fırsatımızda olur

Aaaa bakın ne diyeceğim.
Aysun pazartesi hastanede, çakırın da randevusu var, mikro da büyük ihtimalle orada olur. Görüşsenize kızlar

aaa evet kızlar randevularınız kaçta..

biz p.tesi sabah 5 te yola çıkacağız kısmet olurda yolu bulursak 11-12 gibi hastanede oluruz..sizlerin kata.

Doğumun için de şafak sayacağız inşaallah

canım yaaa o kadar heyecanlandım ki birden gözlerim doldu inşşşş.hayırlısıyla rabbim hepimize nasip etsin ayyy çok heyecanlandım

aminnn canım inş..bişey kalmamış canım bitmiş tedavin hayırlısı olsun inş.. önce sen ver güzel haberleri bize

Aaaa bakın ne diyeceğim.

canım ben pazar günü 10 :30 da orda olucam ama bilemem belki pazarteside çağırılar eğer olursam neden olmasın nurme de orda :)))))

Mikro aklıma çakırın sana yazdığı mesaj geldi
Senin deneme sayını duyunca seninle tanışmak istiyorum mikrooo yazmıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…