Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Üye olun deseydin
Anam kayınvaliden de mi geliyor
Ayy büyük duası almak çok güzeldir

yanlız bırakmazlar talım benim bizde biraz sıkılık var gelinler tek gidemez.((

canım sen bugün hastanedemiydin eğer evetse kaç gibi

kız bu nasıl soru böyle evet hayır gibi olmuş:)) evet
ordaydım 10.30 çıktım hastaneden

şimdi benim kafam karıştı...nasıl olacak buluşma..

hastaneyi bilmiyorum ki şurada otururuz desem

kırmızı karanfil fena fikir değilmiş nurme

başka türlü nasıl olcak tarif edin diycem olmiycak şimdi yada pankar alırız herbirimiz:))

Standart soruyu sana da sorayım canım :)
Pıhtılaşma, bağışıklık, genetik testleriniz yapıldı mı?

Haha pankart
Ya da yaka kartı takalım, kullanıcı isimlerimizi yazalım

bizde eşimle gittiğimizde daha çok geriliyoruz canım ben tek başımayken güle oynaya gidiyorum eşimde çok tedirgin oluyor

Mikrom puregon mu gonal f mi kullanıyorsun? Bir de kaç dozla başladın? Bir de zitroteki kullandınız mı?

Mikrom puregon mu gonal f mi kullanıyorsun? Bir de kaç dozla başladın? Bir de zitroteki kullandınız mı?

gonal f kullanıyorum canım 125 le başladım .zitrotekide kullandık.puregon verseydiler braz can sıkıntısıyla başlardım son tedavimde onu kullandım yumurtalarım en kötü cevabı ona vermişti gerçi, başka nedenleri olabilir ama tamamen psikolojik istemezdim heralde

Tüp bebek katında otururuz
Kafeterya var canım, orada da oturulur.
tamam olur..
canım valla ben tek başıma gelip gidiyorum hem eşimin hem de benim ailemden gelmek istediler ama ben gerek yok dedim :)))

aaa canım hemen telden gireriz nete ben şurdayım sen nerdesin yada araşırız :)))

Haha pankart
Ya da yaka kartı takalım, kullanıcı isimlerimizi yazalım

telden nete giremiyorum ben
ama araşmak olabilir..
yaka kartıda güzel fikir..

bugün işe döndüm ya patronum başladı sen şimdi ne içiyorsun iğneyi kim vurcak bir sorun varmı tedavi kaç gün sürcek sonuç ne zaman belli olacak tel.haber vercekler dedim ya tel.çalsa hemen çağırıyo falan çok alemdik valla

İnşaallah bol bol sağlıklı yumoşların olur, sana prens prenses olarak geri dönerler

Ben de gonal f kullanacağım ilk kez.

Senden fazla heyecanlanmış

Mikroooo ben 11buçuk gibi çıktım hastaneden bakındım ama çekingen olduğum için pek bakamadım ama aklımdaydın pazar 10 buçukta randevum bakalım hayırlısı çok korku var içimde

[

evet kılpayı kaçırdık ( ne yapcaksın burda kurallar katı biraz ama ne yapalım
kociş için katlanıyorum üzülsemde bazı katı kurallara ne yapcaksın

olsun canım bazen istemediğimiz şeylere hepimiz katlanmıyormuyuz eşlerimiz için onlarda aynı şekilde bizim için huzur mutluluk olsun yeterki birde bebekkkkk

İnşaallah bol bol sağlıklı yumoşların olur, sana prens prenses olarak geri dönerler

Ben de gonal f kullanacağım ilk kez.

canım biz bol bol olsun istemiyoruz 4-5 dedi semra hanım ve nur hanım .
sen öncekinde ne kullanmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…