Üye olun deseydin
Anam kayınvaliden de mi geliyor
Ayy büyük duası almak çok güzeldir
canım sen bugün hastanedemiydin eğer evetse kaç gibi
şimdi benim kafam karıştı...nasıl olacak buluşma..
hastaneyi bilmiyorum ki şurada otururuz desem
kırmızı karanfil fena fikir değilmiş nurme
canım saol.5 denemin 2 si ankara tüp bebek 1 brüksel tüp 2 si antalya tüp sonuncusu iptal oldu tedavim.sorun dahah çok sperm de sayı kalite morfolojı sorunu var embriyola ilerlemiyo.ilk denememde sadece biyokimyasal gebelik oldu okadar..........
yanlız bırakmazlar talım benim bizde biraz sıkılık var gelinler tek gidemez.((
kız bu nasıl soru böyle evet hayır gibi olmuş:)) evet
ordaydım 10.30 çıktım hastaneden
başka türlü nasıl olcak tarif edin diycem olmiycak şimdi yada pankar alırız herbirimiz:))
En güzeli canım. Benim eşim ikinci denemeden sonra hastaneye gittiğimizde geriliyorum demişti. Nur Hanım'la konuşmuştuk biraz, elinden geldiğince yalnız gelmeye çalış dedi. Zaten ikinci denemede bir ilk gün bir opu bir de transfer günü gelmişti.
:))) ben yetişememişim sana .ya niyeki anlamıyorum ama herkese saygı duymak lazımm.((
Haha pankart
Ya da yaka kartı takalım, kullanıcı isimlerimizi yazalım
Mikrom puregon mu gonal f mi kullanıyorsun? Bir de kaç dozla başladın? Bir de zitroteki kullandınız mı?
Tüp bebek katında otururuz
Kafeterya var canım, orada da oturulur.
canım valla ben tek başıma gelip gidiyorum hem eşimin hem de benim ailemden gelmek istediler ama ben gerek yok dedim :)))
aaa canım hemen telden gireriz nete ben şurdayım sen nerdesin yada araşırız :)))
başka türlü nasıl olcak tarif edin diycem olmiycak şimdi yada pankar alırız herbirimiz:))
Haha pankart
Ya da yaka kartı takalım, kullanıcı isimlerimizi yazalım
bizde eşimle gittiğimizde daha çok geriliyoruz canım ben tek başımayken güle oynaya gidiyorum eşimde çok tedirgin oluyor
:))) ben yetişememişim sana .ya niyeki anlamıyorum ama herkese saygı duymak lazımm.((
evet kılpayı kaçırdık( ne yapcaksın burda kurallar katı biraz ama ne yapalım
kociş için katlanıyorum üzülsemde bazı katı kurallara ne yapcaksın
gonal f kullanıyorum canım 125 le başladım .zitrotekide kullandık.puregon verseydiler braz can sıkıntısıyla başlardım son tedavimde onu kullandım yumurtalarım en kötü cevabı ona vermişti gerçi, başka nedenleri olabilir ama tamamen psikolojik istemezdim heralde
bugün işe döndüm ya patronum başladı sen şimdi ne içiyorsun iğneyi kim vurcak bir sorun varmı tedavi kaç gün sürcek sonuç ne zaman belli olacak tel.haber vercekler dedim ya tel.çalsa hemen çağırıyo falan çok alemdik valla
[
evet kılpayı kaçırdık( ne yapcaksın burda kurallar katı biraz ama ne yapalım
kociş için katlanıyorum üzülsemde bazı katı kurallara ne yapcaksın
İnşaallah bol bol sağlıklı yumoşların olur, sana prens prenses olarak geri dönerler
Ben de gonal f kullanacağım ilk kez.
Mikroooo ben 11buçuk gibi çıktım hastaneden bakındım ama çekingen olduğum için pek bakamadım ama aklımdaydın pazar 10 buçukta randevum bakalım hayırlısı çok korku var içimde
Aysun canım gitmeden numaralarımızı alalım, haberleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?