Standart soruyu sana da sorayım canım :)
Pıhtılaşma, bağışıklık, genetik testleriniz yapıldı mı?
Sen de gel
Kızlar inş işim erken biter yoksa çatlarım
Ben kilolu oldugum için gonol f i 225 vurundum.pazar on buçukta ay ur hanıma gidicekmişim .on iki yıllık özlem so bulur inşallah
Tmm o zaman o güzel bayan dın bende lacivert pardüseli gòrmüşsündür tüh bilseydim gülümserdim ama çok çwkingenim
kızlar pazartesi kim hastanede olacaksa tellerimizi verelim migaranti olur
Günaydııınnnnnn
Bugün yoğun bir gün olacak. Bir bakayım dedim :) Akşama kına gecesi varBir arkadaşımı daha evlendiriyorum
canım ya ne çekinmesi incininde dediği gibi bi başlardık konuşmaya ooo kırık yıllık tanıyomuş gibi senin eşinmi vardı yanında iki bayan vardı orda pardesülü biri birazcık tombul diğeri zayıf hatta eşleriyle dörtlü konuşuyorlardı onlardan biri olabilirmisin?
canım benim netleşsin hemen atıcam masaj olarak:))
günaydın canlarrrr incim sana kolay gelsin o zaman bu gece kurtlarını dökersin :)))))))
ömür boyu mutlu huzurlu olsunlar inşallah:123:Günaydııınnnnnn
Bugün yoğun bir gün olacak. Bir bakayım dedim :) Akşama kına gecesi varBir arkadaşımı daha evlendiriyorum
canım ya ne çekinmesi incininde dediği gibi bi başlardık konuşmaya ooo kırık yıllık tanıyomuş gibi senin eşinmi vardı yanında iki bayan vardı orda pardesülü biri birazcık tombul diğeri zayıf hatta eşleriyle dörtlü konuşuyorlardı onlardan biri olabilirmisin?
canım benim netleşsin hemen atıcam masaj olarak:))
günaydın canlarrrr incim sana kolay gelsin o zaman bu gece kurtlarını dökersin :)))))))
Sağol kuzumBen kim oynamak kim En son kendi kına gecemde oynamıştım o da zorla
Aysunum gerçek adın da aysun mu? :)
değil ama aysunda kendi adım gibi oldualev gerçek adım incim seninki cananmıydı :)
ben düğünümde hiç oturmadım hatta eşim dayanamadı artık oturdu ama ben ayakkabıları da çıkarıp oynadım bi ara ayaklarım acımıştı çünkü
ben oynadıkça millette coştu tabi baya oynak bi düğünüm oldu
Aaa mikro gece rüyamda seninle aysun'u gördümAkam o kadar konuşmuşuz ki rüyalarıma girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?