Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

offf yaaa çeneler düşmüş maşallah amma kaynatmışsınız kızlar geçmişi bitiremedim tam sona yaklaştım hepiniz kaybolmuşsunuzzzz (((

bu genetik konular baya karışık 4-5 madde var kişiye göre değişiyo bence homo da olsa hetero da olsa biz dr un dediğini baz alalım benim bazı maddelerde homo yazıyo bazılarında hetero yazıyo karıştı kafam iyice

kızlar embriolarınızı yerim sizin yaaa ne güzel bari fotoğrafları var benim oda yokk..

inci sende mutlaka kontrole git canım bence..ayrıca birdahaki buluşmanıza bende katılırım mutlaka öpüyorum sizi..

Sen de gel
Kızlar inş işim erken biter yoksa çatlarım

canım isterdim ama hafta sonu yatılı misafirim var bu hafta içine dogru uzayabilir oyuzden gelemiyorum

Ben kilolu oldugum için gonol f i 225 vurundum.pazar on buçukta ay ur hanıma gidicekmişim .on iki yıllık özlem so bulur inşallah

ins canım Allah yardımcın olsun inş hayırlısı ile evlatlarına kavusursun

iyi geceler kızlar bende yatayım Allah herkesin yardımcısı olsun inş hazinesinden bizede ins tez zamanda mucizelerini nasip etsin

Günaydııınnnnnn
Bugün yoğun bir gün olacak. Bir bakayım dedim :) Akşama kına gecesi var Bir arkadaşımı daha evlendiriyorum

Tmm o zaman o güzel bayan dın bende lacivert pardüseli gòrmüşsündür tüh bilseydim gülümserdim ama çok çwkingenim

canım ya ne çekinmesi incininde dediği gibi bi başlardık konuşmaya ooo kırık yıllık tanıyomuş gibi senin eşinmi vardı yanında iki bayan vardı orda pardesülü biri birazcık tombul diğeri zayıf hatta eşleriyle dörtlü konuşuyorlardı onlardan biri olabilirmisin?

kızlar pazartesi kim hastanede olacaksa tellerimizi verelim mi garanti olur

canım benim netleşsin hemen atıcam masaj olarak:))

Günaydııınnnnnn
Bugün yoğun bir gün olacak. Bir bakayım dedim :) Akşama kına gecesi var Bir arkadaşımı daha evlendiriyorum

günaydın canlarrrr incim sana kolay gelsin o zaman bu gece kurtlarını dökersin :)))))))

Sağol kuzum Ben kim oynamak kim En son kendi kına gecemde oynamıştım o da zorla

Günaydııınnnnnn
ömür boyu mutlu huzurlu olsunlar inşallah:123:

tamam canım

Aaa mikro gece rüyamda seninle aysun'u gördüm Akam o kadar konuşmuşuz ki rüyalarıma girdi

ben düğünümde hiç oturmadım hatta eşim dayanamadı artık oturdu ama ben ayakkabıları da çıkarıp oynadım bi ara ayaklarım acımıştı çünkü

ben oynadıkça millette coştu tabi baya oynak bi düğünüm oldu

Günaydın kızlar ne kadar sayfa birikmiş okuyup hemen geliyorum aranıza..inş güzel haberler vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…