Aysun canım gitmeden numaralarımızı alalım, haberleşiriz.
Mikroooo ben 11buçuk gibi çıktım hastaneden bakındım ama çekingen olduğum için pek bakamadım ama aklımdaydın pazar 10 buçukta randevum bakalım hayırlısı çok korku var içimde
tedaviye başlamışsınız canım hayırlı olsun Allah hayırlısı ile göbişlerinizi bebeklerle doldursun
olsun canım bazen istemediğimiz şeylere hepimiz katlanmıyormuyuz eşlerimiz için onlarda aynı şekilde bizim için huzur mutluluk olsun yeterki birde bebekkkkk
canım biz bol bol olsun istemiyoruz 4-5 dedi semra hanım ve nur hanım .
sen öncekinde ne kullanmıştın
tedaviye başlamışsınız canım hayırlı olsun Allah hayırlısı ile göbişlerinizi bebeklerle doldursun
hadi bakalım kızlar siz bir tanısın inş baska zamana nasip olurda bende tanısabilirim sizinle
Tabi önce sağlıklı olsun, içi dolu olsun.
Ben ikisinde de puregon kullandım. İğne yapmayı unuttum. Neredeyse 1 sene olacak
Sen de gel
Kızlar inş işim erken biter yoksa çatlarım
inş. canım
kızlarrr bugün yoğun bir gündü ve yarın iş var izninizle ben kaçarrr hepinize iyi geceler yarın görüşürüzz byyy
Canım bugünkü sen kaçta hastanedeydin.nerde oturuyodun hemen girişte kolidorda oturan bi bayan vardı dikkatimi çrkti güzel minyon tipli bi bayandı acaba dedim ama çok dikkatli bakamadım
Görüşürüz canım
Ben de kaçayım eşim dikildi tepeme.
Ben kilolu oldugum için gonol f i 225 vurundum.pazar on buçukta ay ur hanıma gidicekmişim .on iki yıllık özlem so bulur inşallah
Tmm o zaman o güzel bayan dın bende lacivert pardüseli gòrmüşsündür tüh bilseydim gülümserdim ama çok çwkingenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?