Aaa mikro gece rüyamda seninle aysun'u gördümAkam o kadar konuşmuşuz ki rüyalarıma girdi
Ben de Hülya memnun oldum canım
Günaydın kızlar ne kadar sayfa birikmiş okuyup hemen geliyorum aranıza..inş güzel haberler vardır...
hayırdır inş. canım nasıl gördün anlat bakemmmmm
buluşabiliyor muyduk?
evet hulyaydı hatırladım yazmıştı kızlar bir ara..unutkanım ki ben
bende memnun oldum canım
buluşabiliyor muyduk?
evet canım o kadar buluşmadan kunuştuk ki onunla ilgili olması lazım değilmi
günaydın kızlar nasılsınız
dün testimizi yeniledik 247,19çıktı çok şükür herşey yolunda 3 hafta sonrasına ilk usg miz var allahın izniyle
gelelim size allahım çeneniz düşmüş kızlar oku oku bitmedi uzun zaman oldu böyle hararetli yazışamadık sizinle kıskandım
hilburcum canım öncelikle seni çok tebrik ediyorum böyle hasas bir konuyu paylaşıp bizleri de aydınlattığın için saklama maliyetli evet ama boşa gitmesininde anlamı yok bence o kadar çok insan varki umutla güzel haberler bekleyen needn birisinin umudu olmayalım kısmet belki sayemizde bir can daha hayata tutunur ben bu konuda eşimle konuşucaam allah nasip ederde o günleri görürsek bende bağışlarım
incim canım benim rahminde ağrılar hissediyormuşsun geçmiş olsun hiç ihmal etme hemen doktora git canım vardır bundada bir hayır belkide bakarsın erken başlarsın uzztıcak diyede korkma sen iyi olucaksın ki bebeğin sana sımsıkı tutunsun
mikro ,nurme , kezban rabbim her zaman yardımcınız olsun inşallah bu tedavileriniz son tedaviniz olur hayırlı haberlerinizi alırız
her zaman dularımdasınız
aysunaycım canım benim saya saya son 3 güne geldin inşallah görüşmeniz çok güzel geçer güzel haberler alırsınız canım
dilberim tedavin hayırlı uğurlu olsun canım
tüm bebişiinin yolu gözleyen arkadaşlarım rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepinizin hasreti en kısa zamanda son bulsun herzaman duacınızım
Evet buluşmuştuk hatta seni ve eşini karşılamaya gelmiştik hastaneyeTüm gün hastanede dolandık durduk Mikro da geldi sonra
dün testimizi yeniledik 247,19çıktı çok şükür herşey yolunda 3 hafta sonrasına ilk usg miz var allahın izniyle
gelelim size allahım çeneniz düşmüş kızlar oku oku bitmedi uzun zaman oldu böyle hararetli yazışamadık sizinle kıskandım
hilburcum canım öncelikle seni çok tebrik ediyorum böyle hasas bir konuyu paylaşıp bizleri de aydınlattığın için saklama maliyetli evet ama boşa gitmesininde anlamı yok bence o kadar çok insan varki umutla güzel haberler bekleyen needn birisinin umudu olmayalım kısmet belki sayemizde bir can daha hayata tutunur ben bu konuda eşimle konuşucaam allah nasip ederde o günleri görürsek bende bağışlarım
incim canım benim rahminde ağrılar hissediyormuşsun geçmiş olsun hiç ihmal etme hemen doktora git canım vardır bundada bir hayır belkide bakarsın erken başlarsın uzztıcak diyede korkma sen iyi olucaksın ki bebeğin sana sımsıkı tutunsun
mikro ,nurme , kezban rabbim her zaman yardımcınız olsun inşallah bu tedavileriniz son tedaviniz olur hayırlı haberlerinizi alırız
her zaman dularımdasınız
aysunaycım canım benim saya saya son 3 güne geldin inşallah görüşmeniz çok güzel geçer güzel haberler alırsınız canım
tüm bebişiinin yolu gözleyen arkadaşlarım rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet buluşmuştuk hatta seni ve eşini karşılamaya gelmiştik hastaneyeTüm gün hastanede dolandık durduk Mikro da geldi sonra
her zaman dularımdasınız
kızlar p.tesi okullar tatil oluyo..bu meşhur köprü çok dolu olmaz dimi
ona göre piknik tüpümüzü falan alalım
çok teşekkür ederim canımm
değerin çok güzel yükselmiş herşey güzel devam edecek inşallah
akşam doyamadınız kaldığınız yerden kaynatıyorsunuz ben çalışıyorum işteyim ara ara girmeye çalışıyorum geçenlerde müdürüme yakalandım sayfa aşağıdaydı benim bilgisayara oturdu hiç yapmazdı ben gelene kadar sanırım okumuş çok utandım sonuçta kendimi açtığım bir yer burası,o nedenle bakıp çıkıyorum öpüyorum sizi takipteyim bilginize..
kambersiz düğün olurmu geç de olsa katılırım ama kızlar tüm gün dolşamayız çünkü benim işe dönmem gerek en azından ben dolaşamam :))
canım güzel dileklerin için saol rabbim tamamına erdirsin inş..rabbim seni ve bebeğini korusun
akşam doyamadınız kaldığınız yerden kaynatıyorsunuz ben çalışıyorum işteyim ara ara girmeye çalışıyorum geçenlerde müdürüme yakalandım sayfa aşağıdaydı benim bilgisayara oturdu hiç yapmazdı ben gelene kadar sanırım okumuş çok utandım sonuçta kendimi açtığım bir yer burası,o nedenle bakıp çıkıyorum öpüyorum sizi takipteyim bilginize..
Yarım saat otursak yeter :) Devamı gelir inş.
kambersiz düğün olurmu geç de olsa katılırım ama kızlar tüm gün dolşamayız çünkü benim işe dönmem gerek en azından ben dolaşamam :))
canım güzel dileklerin için saol rabbim tamamına erdirsin inş..rabbim seni ve bebeğini korusun
Yarım saat otursak yeter :) Devamı gelir inş.
günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın incim ağrıların devam ediyormuGünaydııınnnnnn
Bugün yoğun bir gün olacak. Bir bakayım dedim :) Akşama kına gecesi varBir arkadaşımı daha evlendiriyorum
günaydın canım nasılsıncanım ya ne çekinmesi incininde dediği gibi bi başlardık konuşmaya ooo kırık yıllık tanıyomuş gibi senin eşinmi vardı yanında iki bayan vardı orda pardesülü biri birazcık tombul diğeri zayıf hatta eşleriyle dörtlü konuşuyorlardı onlardan biri olabilirmisin?
canım benim netleşsin hemen atıcam masaj olarak:))
günaydın canlarrrr incim sana kolay gelsin o zaman bu gece kurtlarını dökersin :)))))))
ben düğünümde hiç oturmadım hatta eşim dayanamadı artık oturdu ama ben ayakkabıları da çıkarıp oynadım bi ara ayaklarım acımıştı çünkü
ben oynadıkça millette coştu tabi baya oynak bi düğünüm oldu
günaydın nisancım nasılsınnGünaydın kızlar ne kadar sayfa birikmiş okuyup hemen geliyorum aranıza..inş güzel haberler vardır...
sağol incim amin inşallah darısını başına inşallahhhhhhhhhhhhOh oh maşallahAllah daim etsin inş.
aysuncum hafta sonundan kaçar herkes istanbuldan diye düşünüyorum inşallah dolu olmaz
kızlar p.tesi okullar tatil oluyo..bu meşhur köprü çok dolu olmaz dimi
ona göre piknik tüpümüzü falan alalım
çok teşekkür ederim canımm
değerin çok güzel yükselmiş herşey güzel devam edecek inşallah
sorma akşam çok kaynatmış bizim kızlar bende kaçırdım paronun yaptığı çok ayıp kınadım okunurmu hiç allahım yaakşam doyamadınız kaldığınız yerden kaynatıyorsunuz ben çalışıyorum işteyim ara ara girmeye çalışıyorum geçenlerde müdürüme yakalandım sayfa aşağıdaydı benim bilgisayara oturdu hiç yapmazdı ben gelene kadar sanırım okumuş çok utandım sonuçta kendimi açtığım bir yer burası,o nedenle bakıp çıkıyorum öpüyorum sizi takipteyim bilginize..
inş. canım kızlar ben buralardayım ama hemen yazamayabilirim ok arada çalışmak lazım
Doktorum programına bir adam çıktı. Günde en az yarım kilo limon yiyormuşAdamda limon takıntısı var, limonlu halı alacağım diyor
günaydın canım
günaydın incim ağrıların devam ediyormu
ar-kadaşını tebrik ederim bir mutluluklar
günaydın canım nasılsın
düğünüm de değil ama kına gecemde çok oynamıştım bende
günaydın nisancım nasılsınn
sağol incim amin inşallah darısını başına inşallahhhhhhhhhhhh
aysuncum hafta sonundan kaçar herkes istanbuldan diye düşünüyorum inşallah dolu olmaz
amin inşallah darısını başına canım benim
sorma akşam çok kaynatmış bizim kızlar bende kaçırdım paronun yaptığı çok ayıp kınadım okunurmu hiç allahım ya
amin sağol mikrocum inşalalh sizlerdende alıcaz güzel haberler geçen sormuşsun yasinin son 3ayetini ne kadar okucam diye atlamışım ben onu belli bir sayısı yok canım ben her fırsatta okumuştum rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?