Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bende hamileliğimi ekim anneleri olarak yine burada geçirmiştim o zaman hem maddiyat hemde böyle brşeyin kendi başınıza geleceğini tahmin bile etmiyorsunuz.inş aramızda bu işlemi yaptıran olur yada bağışlayan bu hayrın yüzü suyu hürmetine rabbim sizin çocuklarınızı korur.
çok duygulandım canım.ağlamamak için kendimi çok sıkıyorum şu anda izin verirsen bu yazını facede paylaşıcam ve herkesin paylaşmasını isteyecem,sizlerin de face adresleri varsa allah rızası için bunu yapalım belki 1 çocuğun atlacak olan kanı başka bir çocuğu hayata bağlayacak..:26::26:

tüm gün ben de gezemem cnm zaten yoksa eşiminde bizimle gezmesi gerekir
bi yere göndereyim desem kaybolur sonra.ne yaparım onsuz.biz iki yabancı

bence de tanışabilirsek güzel olur yarım saat bile olsa.

inş. tanışırız canım ayarlayabiliriz inş...

iyiyim canım saol sende iyiysindir inş..okumaya çalışıcam allahın izniyle bi normale döniyimm inş.verebiliriz size güzel haberlerrr

yarım kilo limon mu limonlu halı ne yaa allahım nasıl hastalıklar var

Adam hipnotize olmuş gibi masadaki limonlara bakıyor
Seyircilere diyor ki limonları yemeden kabuğunu iyice yıkayın, doktor da diyor ki biz kabuğunu yemediğimiz için sorun yok

Sümeyyecim sana verdiğim cvp çıkmamış canım evet ilik naklide ücretli bir işlemmiş yurtdışından gelirse masraflarını biz karşılkıyormuşuz ama önümüzdeki aşamalarla uğraşmaktan o kadar detaylı bilgim yok.yeterki bulunsunda kredi çeker yıllarca çalışır yine öderim yeterki yavrum sağlığına kavuşsun yaterki benimle kalsın...

Hee yarım kilo
Doktorla konuşurken limonlara bakıyor Doktor da dedi limonlara değil bana bakın

böyle limon sevende hiç görmedim benim annemin acaip alerjisi var limona görünce bile yüzü ekşir hemen..görmeye dayanamaz.

hiç unutmam 5 yıl falan önce meyve koyduk tabaklara mandalina falan annem dalgın tabi tv izliyor ben bi tane de limon soydum dilimledim anneme tek tek mandalina verirken bi dilim limonu verdim bakmadan attı ağzına
akşama kadar kendine gelemedi kovaladı durdu beni evin içinde

Canım ya lütfen umudunu kaybetme. Oğlun Allah'ın izniyle hem sağlığına kavuşacak hem de güzeller güzeli bir kardeşi olacak.

Kadını mahvetmişsin

canım inşallah yavrun bir an evvel sağlığına kavuşur..ne olur umutsuz olma.

ooooo buluşma varmışşş
davet de edilmiyoruzzzzhıhh

etmezmiyiz hulyammmm
pazartesi günü ben hastanedeyim muhtemelen 2 ye kadar..
görüşmeyi çok isterim
gelebilirsen görüşelim

inci
mikro
nurme
ben
denk gelebilirsek buluşcaz p.tesi başla kimler orada olacak kk köşesi apalım hastanede
sende gelebilirmisn cidden

Son düzenleme:
Kuzum
Bugün ağrı yok dün de yoktu bakalım inş. olmaz da vaktinde gidebilirim kontrole.
çok sevindim incim herşey yolunda gider inşalalhh
Hee yarım kilo
Doktorla konuşurken limonlara bakıyor Doktor da dedi limonlara değil bana bakın
ahy allahım ya
Seyircilere diyor ki limonları yemeden kabuğunu iyice yıkayın, doktor da diyor ki biz kabuğunu yemediğimiz için sorun yok
ay incim kopardın beni sabah sabah
sende çok fenaymışsın kızım kadıncağıza yapılırmı hiç böle bişi

canım benim allahın izniyle kuzucuğun sağlığına kavuşucak herşey yoluna giricek üzülme canım sen çok güçlü bir annesin

yazık anneciğine nasıl kıydın :))

canım rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun bebeğini bizlerde bu konuda dediğin gibi elimizden geleni yapalım bir hayır yapmak için o olayın başımıza gelmesini bekliyoruz ne yazıkki türk halkı olarak bu konuda pek bilgimiz yok sizin kadar bilgilerinizi bu şekilde paylaşırsanız elimizden geleni yaparız

ooooo buluşma varmışşş
davet de edilmiyoruzzzzhıhh

canım gayri ihtiyari bir şekilde gelişti muayneler görüşmeler çatışınca yoksa çağırmak ne demek topikteki herkesss davetlimiğzdir:)))))))

Aşk olsun kuzum davet ne demek

teşekkür ederim kızlar çok isterdim gelmeyi ama çalışıyorum o yüzden gelemem
allah nasip ederse yazın geldiğinde de bi organizasyon yaparız buluşmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…