Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canlar sizde girin listeye. şimdiden başlayalım sizin içinde okumaya. ben birer tane sizin içinde yasin ve fetih suresi okuyacağım. kenara not edersiniz

canım nasıl dua yazarmısın bende okuyayım

1 fatiha,1 Eliflam ,1 Aliimran 16.ayet.1 Aliimran 26.ayet,1Aliimran 154.ayet,1 enbiya 89.ayet,1 fetih 29.ayet,1 defa cin suresinin ilk 4 ayeti, 1Tekasur suresi, 1 ihlas suresi,1 felak suresi,1 nas suresi 7gün günde 3 defa okunacakmış arkadaşım hep yapmıştı.

canlar sizde girin listeye. şimdiden başlayalım sizin içinde okumaya. ben birer tane sizin içinde yasin ve fetih suresi okuyacağım. kenara not edersiniz

saol canım benim allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık

inş. bende yapmaya çalışacağım canımm paylaşım için saol

Yaaaa ağlamaaaa
Hadi kimler okur bakalım? Şu an tedavide olan tüm arkadaşlarımız için

Nurme
Mikro
Happybutterfly
Begonvil

Kim var başka :26:

sizin gibi dostlara canlara okunmazmı söyleyin ihlas tefriciye ne olursa gönülden okurum rabbim dualarımızı kabul etsin

Eki Görüntüle 617239
HTML:

rabbim sen ne büyüksün çok etkilendim bu sahneden tutamadım kendimi

muhteşem bi görüntü yaaa

müslümanın müslüman kardeşine ettigi duadan daha kıymetli bi dua yok zaten rabbimin huzurunda inş bizimde dualrımızı kabul eder

canım günde 3 kere derken aralıklımı olacak yoksa basladınmı 3 tamamlayıp bırakmakmı lazım en dogru şekilde yapmak için soruyorum karışmasın sonra bide 1 ayeti 3 kez okuyup digerine geçmekte oluyomu

Ben de bugün billboardlarda gördüm bunu. Ancak haberde son başvuru 26 ekim 2012 diyor. Nette de baktım hep ekim ayının haberleri var.

bende billbordlarda gördüm o kadar eski olamaz hala durmazdı billbordlar.acı bademi aramalarında fayda var ya da bakanlığı..kesin bi sürü evrak istiyorlardır.belki yeşilkartlı olanlardır sadece ama belki gerçekten ihtiyacı olanlara nasip olur inşallah...

arkadaslar ne okunacaksa bana da bir yazsanız bende okusam bende yardımcı olmak istiyorum ben anlamadım şimdi kime ne okunacak lutfen bana ismen sen sunu oku yazarsanız daha iyi olur cunku ben karıstırıyorum hafıza sıfır unutuyorum ismimin altında sen sunları oku yazacak arkadas bekliyorum size zahmet olacak ama simdiden tesekkurler Allah herkesin yardımcısı olsun

canım günde 3 kere derken aralıklımı olacak yoksa basladınmı 3 tamamlayıp bırakmakmı lazım en dogru şekilde yapmak için soruyorum karışmasın sonra bide 1 ayeti 3 kez okuyup digerine geçmekte oluyomu

Semracım arkadaşım demiştiki biryere baştan sona öğle namazında okuyorum.2.sini ikindi namazından sonra3.sünü akşam okuyorum baştan sona demişti. Yani heryer 3 kere okunmayacak hepsi bittikten sonra diğerine başlanacak. Bu şekilde günde 3 defa okunarak 7 gün devam edecek. Bende daha başlamadım.trsnsferim haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…