Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

he gunde üç defa okunacak. yani bir tur bitecek sonra bir tur daha bitecek sonra bir tur daha bitecek. gunde üç tur okunacak. şimdi anladım. e biz transfer olan arkadaşlarımız için de okuyabiliyor muyuz bunu yoksa herkes şahıs olarak kendine mi okumalı?

kızlar detaylı ultrason yaptıran var mı? nerde ve kaça yaptırdığınızı yazabilir misiniz? benım doktorum benı şişli de oscar hastanesi varmış ordaki selçuk özden e yönlendirdi.

canım az önce aradılar hastaneden salı günü 10 :10da muayene semra hanımla nur hanım görüceklermiş.bugün aynur hanım pek güzel şeyler sòylemedi çok zor bi hastasın bizim için ignelere cevap vermemiş yumurtalar dedi .canım sıkıldı

sizinle paylaşmak istiyorum....enam suresini yazıp yedi kat naylona sarıp daha sonrada deri parçasına dikip boynuna taktığın zaman çocugU olmayanlar için düşük yapanlar için çok iyiymiş hem hamile kalmanı hemde anne karnındaki bebegi koruyomuş.iki göğsünün arasına kolye gibi yapıp takılacakmış.güvenilir bi kitapta okumuştum.

allah kabul ederse 250 tane ihlasınızı okudum...bebişlerimin tekmeleri eşliğinde....hepinize 1er 2şer yolladım bebişleriiii...açın göbişleriiiiii.....

kezban sıkma canını bakalım daha kötü etkilenmesin yumoşlar....belki ilaçlarını falan arttırırlar...allaha dua et...

arkadaslar takıbımyapıldı bu aksam çatlatma iğnesını ypıcam salı 11de memorıal atsehır cem beyde yumurta toplamam olacak ne olur banada dua edın

Mikrom happy hafta sonu adet olurum diyordu, yakındır başlaması.

tamam canım hatırlayamadım ben oda geliyo peşimizden demek

Ben de bugün billboardlarda gördüm bunu. Ancak haberde son başvuru 26 ekim 2012 diyor. Nette de baktım hep ekim ayının haberleri var.

evet kızlar bende duymuştum eşlerin ikisininde sigortasi olmamasi gerekiyo diye duymustum ben

Canım lütfen hemen canını sıkma bize gerekli olan saglıklı bir tanecik yumurta dua edelim bol bol o bir tane sana hayırlı bir evlat olur inş.moral cok onemli ltfn tanıstigimada cok memnun oldum bu arada

allah kabul ederse 250 tane ihlasınızı okudum...bebişlerimin tekmeleri eşliğinde....hepinize 1er 2şer yolladım duabebişleriiii...açın göbişleriiiiii.....
Allah razı olsun canim agzina yuregine saglık öpüldün

canım lutfen canını sıkma dua edelim daha salıya 2 gun var Rabbim isterse iki günde neler olur 1 tane olsun tutuanacak olsun yeter uzme kendini yumoslar kotu etkilenmesin semra hanımla gorusunce daha iyi olur merak etme

mikrom bende çok memnun oldum tanıştığıma.çok candansın sanki yıllardır tanıyomuşum gibi seni.her zaman sohbet etmek isterim.nur hanımamı verildi randevun.canım biraz sıkıldı acaba iptal edilirmiki tedavi yumurtalar cevap vermeyince senin dozu yükselttilermi.ne çok soru sordum dimi

Lütfen canım canını sıkma sen böyle stres yaparsan nasıl tepki versin yumoşcuklar eşimle konusmuslar ama nur hanımdir büyük ihtimal dozumu yükseltmediler her zaman edebiliriz canım ben muhabeti severim

bizim buluşma iptal oldu sanırım

herkesin randevusu salıya verilmiş

ben birazdan uyumaya gideceğim 5 gibi yola çıkacağız çünkü..

görüşebilirsek çok memnun olurum genede ben oralardayım

daha sonrasında 10 gün kadar ede olmayacağız ama fırsat bulursam sonuçlarımızı yazmaya uğrarım kızlar kendinize iyi bakın

iyi haberlerinizi alabilmek dileğiyle

Kezban sıkma canını. İnş. iyi olur. Salı gelsin bakalım.

Mikrom sen ne durumdasın? Gelişimleri nasılmış?

Kızlar ben büyük ihtimalle gelemeyeceğim yarın Halbuki ne çok istemiştim.

Kezban sıkma canını. İnş. iyi olur. Salı gelsin bakalım.

Mikrom sen ne durumdasın? Gelişimleri nasılmış?

Kızlar ben büyük ihtimalle gelemeyeceğim yarın Halbuki ne çok istemiştim.

Canım ben gayet iyiyim gelişme konusunda da gayet güzel bir sıkıntı yok dedi yumurta toplamadan sonra cleaxan başlıycaz

canlar benim yatılı miasfirlerim vardı bu hafta sonu ve 10+10 kişi ağırladım yorgunluktan ölüyorum.20 gündürde kayınvalidem bende fırsat bulamıyorum sadece bi kaç ssayfa geriyi okuyabildim.ben adet oldum bügün.hastneyi aradım ptesi sabah arayın dedeiler inşaallah randevu alabilirim.kendimi hiç hazır hissetmiyorum eşime dedimki acaba ertelesek mi çünkü çok stresli bi ay geçirdim.çok korkuyorum yumoşlar gelişmez diye dualarınıza ihtiyacım var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…