iyiyim kuzum ya açım aç...doymuyorum ne yapıcam böle anlamadım yaaa
Semracım arkadaşım demiştiki biryere baştan sona öğle namazında okuyorum.2.sini ikindi namazından sonra3.sünü akşam okuyorum baştan sona demişti. Yani heryer 3 kere okunmayacak hepsi bittikten sonra diğerine başlanacak. Bu şekilde günde 3 defa okunarak 7 gün devam edecek. Bende daha başlamadım.trsnsferim haftaya.
canım az önce aradılar hastaneden salı günü 10 :10da muayene semra hanımla nur hanım görüceklermiş.bugün aynur hanım pek güzel şeyler sòylemedi çok zor bi hastasın bizim için ignelere cevap vermemiş yumurtalar dedi .canım sıkıldı
sizin gibi dostlara canlara okunmazmı söyleyin ihlas tefriciye ne olursa gönülden okurum rabbim dualarımızı kabul etsin
Canim once nurmeye okuyalim bildigim kadariyla tefrıciye eksigi var yinede konusalim onunla
Mikrom happy hafta sonu adet olurum diyordu, yakındır başlaması.
Ben de bugün billboardlarda gördüm bunu. Ancak haberde son başvuru 26 ekim 2012 diyor. Nette de baktım hep ekim ayının haberleri var.
canım az önce aradılar hastaneden salı günü 10 :10da muayene semra hanımla nur hanım görüceklermiş.bugün aynur hanım pek güzel şeyler sòylemedi çok zor bi hastasın bizim için ignelere cevap vermemiş yumurtalar dedi .canım sıkıldı
Allah razı olsun canim agzina yuregine saglık öpüldünallah kabul ederse 250 tane ihlasınızı okudum...bebişlerimin tekmeleri eşliğinde....hepinize 1er 2şer yolladım duabebişleriiii...açın göbişleriiiiii.....
nasılsın canım randevun nezamana verildi
mikrom bende çok memnun oldum tanıştığıma.çok candansın sanki yıllardır tanıyomuşum gibi seni.her zaman sohbet etmek isterim.nur hanımamı verildi randevun.canım biraz sıkıldı acaba iptal edilirmiki tedavi yumurtalar cevap vermeyince senin dozu yükselttilermi.ne çok soru sordum dimi
Kezban sıkma canını. İnş. iyi olur. Salı gelsin bakalım.
Mikrom sen ne durumdasın? Gelişimleri nasılmış?
Kızlar ben büyük ihtimalle gelemeyeceğim yarınHalbuki ne çok istemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?