canım benım sıkma canını. dur bakalım bide semra hanım görsun. inş hayırlı haberler veririsin bize.canım az önce aradılar hastaneden salı günü 10 :10da muayene semra hanımla nur hanım görüceklermiş.bugün aynur hanım pek güzel şeyler sòylemedi çok zor bi hastasın bizim için ignelere cevap vermemiş yumurtalar dedi .canım sıkıldı
neden 7kat naylon acaba? bu anne karnındakı bebeğe nazar değdiğini duymuştum bende. bi arkadaşımın bebeği rahatsız doğdu. çok konuştular hakkımızda kesın nazar değdi, dedi. o gun bugundur sıksık okumaya çalışıyorum karnımı..sizinle paylaşmak istiyorum....enam suresini yazıp yedi kat naylona sarıp daha sonrada deri parçasına dikip boynuna taktığın zaman çocugU olmayanlar için düşük yapanlar için çok iyiymiş hem hamile kalmanı hemde anne karnındaki bebegi koruyomuş.iki göğsünün arasına kolye gibi yapıp takılacakmış.güvenilir bi kitapta okumuştum.
rabbim hayırlısını versin. bol bol sağlıklı yumurtaların olsun inş canımarkadaslar takıbımyapıldı bu aksam çatlatma iğnesını ypıcam salı 11de memorıal atsehır cem beyde yumurta toplamam olacak ne olur banada dua edın
canlar benim yatılı miasfirlerim vardı bu hafta sonu ve 10+10 kişi ağırladım yorgunluktan ölüyorum.20 gündürde kayınvalidem bende fırsat bulamıyorum sadece bi kaç ssayfa geriyi okuyabildim.ben adet oldum bügün.hastneyi aradım ptesi sabah arayın dedeiler inşaallah randevu alabilirim.kendimi hiç hazır hissetmiyorum eşime dedimki acaba ertelesek mi çünkü çok stresli bi ay geçirdim.çok korkuyorum yumoşlar gelişmez diye dualarınıza ihtiyacım var kızlar[/QUOTE
oyyy kolay gelsin canım sana. falla hazır değilsen yorgunsan başlama.ama bide şu varki, tedavi surecinden transfere kadar illaki kendini hazırlıyorsun. sen yine de bi randevunun al da öyle karar ver..
he gunde üç defa okunacak. yani bir tur bitecek sonra bir tur daha bitecek sonra bir tur daha bitecek. gunde üç tur okunacak. şimdi anladım. e biz transfer olan arkadaşlarımız için de okuyabiliyor muyuz bunu yoksa herkes şahıs olarak kendine mi okumalı?
canlar benim yatılı miasfirlerim vardı bu hafta sonu ve 10+10 kişi ağırladım yorgunluktan ölüyorum.20 gündürde kayınvalidem bende fırsat bulamıyorum sadece bi kaç ssayfa geriyi okuyabildim.ben adet oldum bügün.hastneyi aradım ptesi sabah arayın dedeiler inşaallah randevu alabilirim.kendimi hiç hazır hissetmiyorum eşime dedimki acaba ertelesek mi çünkü çok stresli bi ay geçirdim.çok korkuyorum yumoşlar gelişmez diye dualarınıza ihtiyacım var kızlar
kızlar bi şey sorucam adetliyken salatı tefriciye okudundunuz mu. okunurmu yani???bide bir haftada mı tamamlanması lazım???
arkadaşlar faceden daha rahat sohbet edebiliriz.
kezban lütfen üzülme henüz erken daha yavaş yavaş gelişcek
yumoşlar dualarımdasın canım sakın sitres yapma
mikrom sen nasılsın canım bende dedim dün fecebok hesbınız yokmu
ekleyelim orda daha rahat
bende sabah 08, 30 merkezde olcam nur hanım toplamayı yapcak
dualarınızı bekliyorum
kızlar ya cananı arıycaktı biriniz neler oldu haberi olan varmı 25 de kontrolü vardı..
kezban lütfen üzülme henüz erken daha yavaş yavaş gelişcek
yumoşlar dualarımdasın canım sakın sitres yapma
mikrom sen nasılsın canım bende dedim dün fecebok hesbınız yokmu
ekleyelim orda daha rahat
bende sabah 08, 30 merkezde olcam nur hanım toplamayı yapcak
dualarınızı bekliyorum
iyi geceler canlarım nasılsınız
tedaviler nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır geçmişi okuyamadım birkaç gündürde rahatsızdım hala regl olamadım sanırım bu yüzzden rahatsızlanıyorum
Canan iyi canım bulantılar dışındaSizlere çok selamı var. Annesinde kaldığı için nete gelemiyor.
Nurme kuzum Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarımdasın...
Ayy dentur ne sinir bozucu bir şey hala gelmemesiYarın doktorla bir görüşsen canım :26:
inci canan bebeği tekmi çift mi...değerleri yüksekti doktor ikiz olabilir diyordu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?