Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım Allah yardımcın olsun inş herşey cok güzel olacak

İki kese görünmüş canım ama birinin durumu net değilmiş.

ayyy ne güzel ya maşallah diyelim inş ikizdir

mikrom sen nasılsın canım bende dedim dün fecebok hesbınız yokmu
ekleyelim orda daha rahat

bende sabah 08, 30 merkezde olcam nur hanım toplamayı yapcak
dualarınızı bekliyorum

mesaj kutuna bakarsın canım müsait olunca bugün yumoşlar toplanacak allah yar ve yardımcın olsun bol demiycem kaliteli ve öz olsunlar yeter senin tefriciyeler bitti bu arada :))

geçmiş olsun canım aslında bir görüşsen doktorla iyi olmazmı sinir stres basar insanı

İki kese görünmüş canım ama birinin durumu net değilmiş.

ayyy maşallah cananıma inş. ikizdir ya ama hayırlısı olsun ne zamana netleşecekmiş durum incim selam söyle benden de

inci, mikro,hilbur,dentur,kezban,aysun,çakır,qingdao ve ismini şimdi unuttğum bütün arkadaşlarım nasılsınız sizleri çok özledim ya çok enteresan burası resmen bağımlılık yapıyo,nihayet işime masama oturdum ve ilk iş sizleri okumak oldu.Kızlar benim ilk randevum yarın 11.30 da sizlerinde yarınmış pek çoğunuzu görebilirim mikrocum seninde yarınmış muhtemelen benden önceki hasta olabilirsin,kızlar dün birde tesadüfen evde şekerimi ölctük akşam 179 çıktı sanırım birde şeker belasıyla uğraşıcam (

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı haftalar
geçmişe bakamadım daha ama maşallah yine kaynatmışsınız geç saatlere kadar

buluşuyormusunuz bugünn ne güzel tanışacaksınız işe başlamamış olsaydım gelirdim bende

nurmenin toplama işlemi var bugün değilmi
nurmecim inşallah çok sağlıklı ve kaliteli yumurtalrın olur ve sıkı sıkı tutunurlar sana canım

mikrocum senin tedavi nasıl gidiyor herşey yolunda değilmi

günaydınn kızlar bugün çok soğuk işe gelene kadar dondum vallahi((
günaydın canım evet çok soğukkkkk ya
günaydın canım nasılsınn hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallah canım aman şekere dikkat et canım
zambakcım nasılsın bebiş nasıl??

allaha şükür iiyim canıım ama bebişi daha hissedemedik daha erken galiba

günaydınn kızlar bugün çok soğuk işe gelene kadar dondum vallahi((

Günaydın kuzum
Evet hava buz buz Aman dikkat et kendine

Canımmm hoşgeldin Gitti mi misafirlerin?
Yarın mikro'yla denk gelirsiniz Benim için de oturup kaynatın biraz :)
Happy sen Avcılar'daydın değil mi?

Çiçeği burnunda anne adayımız Bugün mikro, ben gidemiyoruz Çakır'la Aysun'un randevuları aynı saatte, onlar denk gelir büyük ihtimalle :)

Mikrom Canan'ın durumu bir dahaki kontrolde netleşir büyük ihtimalle. Ne zaman bilmiyorum ama bu hafta içi öğrenirim

canım benim nasılsın sen ağrın falan yok dimi hala hımmm olsun inşallah başka zaman hep birlikte toplanırız inşallah onlar tanışır
Mikrom Canan'ın durumu bir dahaki kontrolde netleşir büyük ihtimalle. Ne zaman bilmiyorum ama bu hafta içi öğrenirim
hayırlısı olsun inşallah ikisinide sağlıkla kucağına alır cananım
Zambak ilk kontrolün ne zaman

incim 16 şubatta randevumuz var hayırlısı ile bir gelse o günler

kezbancım üzülme canım belki sonradan atağa gecicek yumoşlar canını sıkma
moral çok önemli canım bol bol dua et pozitiif ol inşallah allahın izniyle herşey yolunda gider
dualardasınız canım

canım hadi hayırlısı olsun karşılaşırız inş.kendini biraz tarif edersen tahminde bulunabilirim biz dün mesela kezbanla karşılaştık diyorum eşime ki bu arkadaş kesin o gidiyim gitmiyim derken beni çağırdılar muayneye herşey yolunda falan dedi aynur hanım o hızla da hemen gittim kezbanın yanına canım çok sessiz sakin konuşurken bile sesi gayet az çıkıyo :))kısacası tahminde bulunabilmem için ismini yada bilinecek başka şeyler belirtirsen:))

canım benim biz iyiyiz sen nasılsın şimdilik herşey yolunda yarın tekrar kontrolüm var kısmet bakıcaz .buluşamıyoruz canım maaleseff

günaydın canım evet çok soğukkkkk ya

allaha şükür iiyim canıım ama bebişi daha hissedemedik daha erken galiba

bu kadar erkenden yormayayım annemi demiştir canım düşünceli bebiş :)))

güzel haberlerini bekliyoruz inş....

incim 16 şubatta randevumuz var hayırlısı ile bir gelse o günler

göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inş. bilirim o beklemek ne kadar zor gelir insana sağlıklı olunda bekleyin hiç önemli değil :)))

herkese günaydın. güzel bir hafta olur inşaallah. Bugün nurme nin yumurta toplaması var. inşaallah kaliteli yumoşları olur ve sağlıkla tutunurlar annelerine.
tedavide olan arkadaşlar sizlerinde kaliteli yumaşlarınız olsun inşaallah.microcum sana da bol şans canım.herkes için dua ediyorum bende.
benim gibi tedaviye başlamak için adet olmayı bekleyen arkadaşların da en yakın zaman da adetleri başlasın ve tedaviye başlasınlar.

canım senin ilk tedavin mi. nur hanım ilk tedaviye başlarken bazı testler istiyor. onların içinde şeker testleride vardı. yada ben polikistik olduğum için mi bana verdi bilemedim şimdi.o testlerde çıkardı şekerde bir problem olsa.sen yinede içini ferah tut canım. nur hanım gerekli tedbirleri alır. tedavin hayırlı olsun. sonu bebiş olsun inşaallah.

allah razı olsun canım çok saol duaların dileklerin için sende en kısa zamanda adet olur ve başlarsın inş....

keşke sende olabilsen inşallah başka sefere görüşebiliriz.bende avcılardayım canım,misafirlerim şuan evde kahvaltı keyfi yapıyorlar bense işteyim ama bugün gidiyorlar.bu arada randevum saat 10'a alındı semra hanımda olucakmış çok çok mutlu oldum onunlada mutlaka görüşmek istiyordum bu durum bana biraz cesaret verdi inşallah güzel şeyler söylerler...

Allah razı olsun canım ,ilk tedavim değil 3. olucak ama memorialde ilk olucak,şekerle ilgili şimdiye kadar hiç test yaptırmadım istemezse ben mutlaka söylicem bu durumu sanırım ona göre ilaç dozu ayarlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…