kezban lütfen üzülme henüz erken daha yavaş yavaş gelişcek
yumoşlar dualarımdasın canım sakın sitres yapma
mikrom sen nasılsın canım bende dedim dün fecebok hesbınız yokmu
ekleyelim orda daha rahat
bende sabah 08, 30 merkezde olcam nur hanım toplamayı yapcak
dualarınızı bekliyorum
İki kese görünmüş canım ama birinin durumu net değilmiş.
mikrom sen nasılsın canım bende dedim dün fecebok hesbınız yokmu
ekleyelim orda daha rahat
bende sabah 08, 30 merkezde olcam nur hanım toplamayı yapcak
dualarınızı bekliyorum
iyi geceler canlarım nasılsınız
tedaviler nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır geçmişi okuyamadım birkaç gündürde rahatsızdım hala regl olamadım sanırım bu yüzzden rahatsızlanıyorum
İki kese görünmüş canım ama birinin durumu net değilmiş.
günaydın canım evet çok soğukkkkk yagünaydınn kızlar bugün çok soğuk işe gelene kadar dondum vallahi((
günaydın canım nasılsınn hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallah canım aman şekere dikkat et canıminci, mikro,hilbur,dentur,kezban,aysun,çakır,qingdao ve ismini şimdi unuttğum bütün arkadaşlarım nasılsınız sizleri çok özledim ya çok enteresan burası resmen bağımlılık yapıyo,nihayet işime masama oturdum ve ilk iş sizleri okumak oldu.Kızlar benim ilk randevum yarın 11.30 da sizlerinde yarınmış pek çoğunuzu görebilirim mikrocum seninde yarınmış muhtemelen benden önceki hasta olabilirsin,kızlar dün birde tesadüfen evde şekerimi ölctük akşam 179 çıktı sanırım birde şeker belasıyla uğraşıcam(
zambakcım nasılsın bebiş nasıl??
günaydınn kızlar bugün çok soğuk işe gelene kadar dondum vallahi((
inci, mikro,hilbur,dentur,kezban,aysun,çakır,qingdao ve ismini şimdi unuttğum bütün arkadaşlarım nasılsınız sizleri çok özledim ya çok enteresan burası resmen bağımlılık yapıyo,nihayet işime masama oturdum ve ilk iş sizleri okumak oldu.Kızlar benim ilk randevum yarın 11.30 da sizlerinde yarınmış pek çoğunuzu görebilirim mikrocum seninde yarınmış muhtemelen benden önceki hasta olabilirsin,kızlar dün birde tesadüfen evde şekerimi ölctük akşam 179 çıktı sanırım birde şeker belasıyla uğraşıcam(
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı haftalar
geçmişe bakamadım daha ama maşallah yine kaynatmışsınız geç saatlere kadar
buluşuyormusunuz bugünn ne güzel tanışacaksınız işe başlamamış olsaydım gelirdim bende
nurmenin toplama işlemi var bugün değilmi
nurmecim inşallah çok sağlıklı ve kaliteli yumurtalrın olur ve sıkı sıkı tutunurlar sana canım
mikrocum senin tedavi nasıl gidiyor herşey yolunda değilmi
canım benim nasılsın sen ağrın falan yok dimi hala hımmm olsun inşallah başka zaman hep birlikte toplanırız inşallah onlar tanışırGünaydın kuzum
Evet hava buz buzAman dikkat et kendine
Canımmm hoşgeldinGitti mi misafirlerin?
Yarın mikro'yla denk gelirsinizBenim için de oturup kaynatın biraz :)
Happy sen Avcılar'daydın değil mi?
Çiçeği burnunda anne adayımızBugün mikro, ben gidemiyoruz Çakır'la Aysun'un randevuları aynı saatte, onlar denk gelir büyük ihtimalle :)
hayırlısı olsun inşallah ikisinide sağlıkla kucağına alır cananımMikrom Canan'ın durumu bir dahaki kontrolde netleşir büyük ihtimalle. Ne zaman bilmiyorum ama bu hafta içi öğrenirim
Zambak ilk kontrolün ne zaman
inci, mikro,hilbur,dentur,kezban,aysun,çakır,qingdao ve ismini şimdi unuttğum bütün arkadaşlarım nasılsınız sizleri çok özledim ya çok enteresan burası resmen bağımlılık yapıyo,nihayet işime masama oturdum ve ilk iş sizleri okumak oldu.Kızlar benim ilk randevum yarın 11.30 da sizlerinde yarınmış pek çoğunuzu görebilirim mikrocum seninde yarınmış muhtemelen benden önceki hasta olabilirsin,kızlar dün birde tesadüfen evde şekerimi ölctük akşam 179 çıktı sanırım birde şeker belasıyla uğraşıcam(
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı haftalar
geçmişe bakamadım daha ama maşallah yine kaynatmışsınız geç saatlere kadar
buluşuyormusunuz bugünn ne güzel tanışacaksınız işe başlamamış olsaydım gelirdim bende
nurmenin toplama işlemi var bugün değilmi
nurmecim inşallah çok sağlıklı ve kaliteli yumurtalrın olur ve sıkı sıkı tutunurlar sana canım
mikrocum senin tedavi nasıl gidiyor herşey yolunda değilmi
günaydın canım evet çok soğukkkkk ya
allaha şükür iiyim canıım ama bebişi daha hissedemedik daha erken galiba
Günaydın kuzum
kat kat giyiniyorum canım bir görsen :))
canım yanımızda eşler olunca o kadar güzel olmuyo ben daha önce karşılaştım kk dan gamzeyle baya muhabbet ettik ama dün kezbanla karşılaştığımda onunda benimde eşimn yanımızdaydı çok kısacık oldu bu arada eşlerde merhabalaştı çok güldüm seninde kk dan arkadaşın var bak dedim
Çiçeği burnunda anne adayımızBugün mikro, ben gidemiyoruz Çakır'la Aysun'un randevuları aynı saatte, onlar denk gelir büyük ihtimalle :)
Mikrom Canan'ın durumu bir dahaki kontrolde netleşir büyük ihtimalle. Ne zaman bilmiyorum ama bu hafta içi öğrenirim
incim 16 şubatta randevumuz var hayırlısı ile bir gelse o günler
herkese günaydın. güzel bir hafta olur inşaallah. Bugün nurme nin yumurta toplaması var. inşaallah kaliteli yumoşları olur ve sağlıkla tutunurlar annelerine.
tedavide olan arkadaşlar sizlerinde kaliteli yumaşlarınız olsun inşaallah.microcum sana da bol şans canım.herkes için dua ediyorum bende.
benim gibi tedaviye başlamak için adet olmayı bekleyen arkadaşların da en yakın zaman da adetleri başlasın ve tedaviye başlasınlar.
Günaydın kuzum
canım senin ilk tedavin mi. nur hanım ilk tedaviye başlarken bazı testler istiyor. onların içinde şeker testleride vardı. yada ben polikistik olduğum için mi bana verdi bilemedim şimdi.o testlerde çıkardı şekerde bir problem olsa.sen yinede içini ferah tut canım. nur hanım gerekli tedbirleri alır. tedavin hayırlı olsun. sonu bebiş olsun inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?