Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

benim yarın nur hanımla randevum vardı,semra hanımında bir boşluğu varmış birlikte giriceklermiş sizede böyle oldumu,bu istedğim bir şeydi fakat benim durumumun daha vahim olduğunu gösterirmi?

kızlar lh değerim 10-12 civarı çok mu yüksek yeni bi doktora gttm bu değerle snn çocuğun olmaz dedi.....

Çabucak gelsin 16 şubat inş.
Yok canım sağol, ağrı olmadı bir kaç gündür. Bugün adet olmayı bekliyorum ama tık yok. Beklersin gelmez beklemezsin gelir deli olacağım. Her geciken gün kontrol günümü de geciktiriyor

Yakın mıyız acaba seninle :26: Mesaj kutuna bak

benim yarın nur hanımla randevum vardı,semra hanımında bir boşluğu varmış birlikte giriceklermiş sizede böyle oldumu,bu istedğim bir şeydi fakat benim durumumun daha vahim olduğunu gösterirmi?

Yok canım, Semra Hanım görüşmelere girebiliyor canını sıkma :)

kızlar lh değerim 10-12 civarı çok mu yüksek yeni bi doktora gttm bu değerle snn çocuğun olmaz dedi.....

Böyle doktorları Allah bildiği gibi yapsın Ne meraklılar insanın moralini bozmaya. Sana bir tavsiye sakın bu doktora gitme bir daha. Tövbe haşa çocuğunun olup olmayacağını Allah'tan başkası bilemez. Lütfen başka bir doktora git.

canım sen buluşmaya gitmedin mi
aysundan haber geldi mi:26:

Yok güzelim gidemedim.
Aysun'a sabah mesaj attım yoldalardı. Akşama doğru haber alırsam yazarım inş.

Mercan'a ulaşılabilecek bir numara falan yok mu? Bu kadar gelmemezlik yapmazdı :26:

can arkadaşlarım nasılsınız sizi ihmal ettim annemdeyim net yok maalesef internet cafeye geldim sizin için Sizi öyle bir özledim ki anlatamam ya nasıl alışmışım size bebişlerle hep size dua ediyoruz. Şuan iyiyiz inş daha da iyi olcaz kontrole ne zaman gıdeceğimizi sormadık ama sanırım onlar arıyor :) Beyazım canım haberini aldım Sağolsun Hülyam verdi güzel haberi nasıls ewındım anlatamam inş sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yardımcın olsun İnş Hülyam kendi haberini de verecek bana Tedavide olan arkadaslarım nasıl gidiyor geçmişe çok göz atamadım Tedaviye başlayacak olan arkadaslar varsa eğer hayırlı olsun sonu bebişli olsun

ok canım baktım çok sevindim mikroda birşey yazmıştı 10 dkda bir cevap oluyormuş ondan yazamadım hemen sanada yazıyorum..

Canımmmm Fazla durma oralarda yorma kendini...

Yok güzelim gidemedim.
Aysun'a sabah mesaj attım yoldalardı. Akşama doğru haber alırsam yazarım inş.

Mercan'a ulaşılabilecek bir numara falan yok mu? Bu kadar gelmemezlik yapmazdı :26:

çoksağ ol canım
mercanın numarası yok malesef canım bende facede ekliydi ki kere msj yazdım ama cecam vermedi:26:

hoşbulduk nası özlemişim yaa ohh ne güzelmiş kavuşmak

Burası bağımlılık yapıyor değil mi
Bulantıların geçsin de hayırlısıyla eve geçince bol bol hasret gideririz inş. Dur daha yüz yüze de görüşeceğiz inş. Hele şu bulantıların bir geçsin

ewet biraz daha iyiyim ilk zamanlar benı gorseydınız varya herkes bana guluyordu hareketlı bırıyım ama bulantılar bbenı süt dökmüş kediye döndürdü Bulusmadınız dımı küserim walla bekleyin bizi bizde geleceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…