canım benim nasılsın sen ağrın falan yok dimi hala hımmm olsun inşallah başka zaman hep birlikte toplanırız inşallah onlar tanışır
hayırlısı olsun inşallah ikisinide sağlıkla kucağına alır cananım
incim 16 şubatta randevumuz var hayırlısı ile bir gelse o günler
keşke sende olabilsen inşallah başka sefere görüşebiliriz.bende avcılardayım canım,misafirlerim şuan evde kahvaltı keyfi yapıyorlar bense işteyim ama bugün gidiyorlar.bu arada randevum saat 10'a alındı semra hanımda olucakmış çok çok mutlu oldum onunlada mutlaka görüşmek istiyordum bu durum bana biraz cesaret verdi inşallah güzel şeyler söylerler...
benim yarın nur hanımla randevum vardı,semra hanımında bir boşluğu varmış birlikte giriceklermiş sizede böyle oldumu,bu istedğim bir şeydi fakat benim durumumun daha vahim olduğunu gösterirmi?
kızlar lh değerim 10-12 civarı çok mu yüksek yeni bi doktora gttm bu değerle snn çocuğun olmaz dedi.....
canım sen buluşmaya gitmedin mi
aysundan haber geldi mi:26:
Çabucak gelsin 16 şubat inş.
Yok canım sağol, ağrı olmadı bir kaç gündür. Bugün adet olmayı bekliyorum ama tık yok. Beklersin gelmez beklemezsin gelir deli olacağım. Her geciken gün kontrol günümü de geciktiriyor
Yakın mıyız acaba seninle :26: Mesaj kutuna bak
Yok canım, Semra Hanım görüşmelere girebiliyor canını sıkma :)
Böyle doktorları Allah bildiği gibi yapsınNe meraklılar insanın moralini bozmaya. Sana bir tavsiye sakın bu doktora gitme bir daha. Tövbe haşa çocuğunun olup olmayacağını Allah'tan başkası bilemez. Lütfen başka bir doktora git.
can arkadaşlarım nasılsınız sizi ihmal ettim annemdeyim net yok maalesef internet cafeye geldim sizin içinSizi öyle bir özledim ki anlatamam ya nasıl alışmışım size bebişlerle hep size dua ediyoruz. Şuan iyiyiz inş daha da iyi olcaz kontrole ne zaman gıdeceğimizi sormadık ama sanırım onlar arıyor :) Beyazım canım haberini aldım Sağolsun Hülyam verdi güzel haberi nasıls ewındım anlatamam inş sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yardımcın olsun İnş Hülyam kendi haberini de verecek bana Tedavide olan arkadaslarım nasıl gidiyor geçmişe çok göz atamadım Tedaviye başlayacak olan arkadaslar varsa eğer hayırlı olsun sonu bebişli olsun
Cananım hoş geldin
canancım iyi olmana çok sevindim Allah nazarlardan korusun sizi
Yok güzelim gidemedim.
Aysun'a sabah mesaj attım yoldalardı. Akşama doğru haber alırsam yazarım inş.
Mercan'a ulaşılabilecek bir numara falan yok mu? Bu kadar gelmemezlik yapmazdı :26:
hoşbulduk nası özlemişim yaa ohh ne güzelmiş kavuşmak
CanımmmmFazla durma oralarda yorma kendini...
çoksağ ol canım
mercanın numarası yok malesef canım bende facede ekliydi ki kere msj yazdım ama cecam vermedi:26:
Burası bağımlılık yapıyor değil mi
Bulantıların geçsin de hayırlısıyla eve geçince bol bol hasret gideririz inş. Dur daha yüz yüze de görüşeceğiz inş. Hele şu bulantıların bir geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?