Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

senınde az kaldı Nur hanıma yetişebilecekmisin acaba 6 aylıkmıs bebısı :)

Yok canım yetişemeyeceğim ne yazık ki Onunla başlama ihtimalim var ama uzun protokol olacağı için yarısını başka doktorla sürdürmek durumunda kalabilirim. Tabi bakalım kontrolde doktordan izin çıkacak mı. Martın ilk haftası düğüm çözülecek inş. :)

kızlar lh değerim 10-12 civarı çok mu yüksek yeni bi doktora gttm bu değerle snn çocuğun olmaz dedi.....

canım cok anlamıyorum ama sen her doktora bakma insanın moralini bozuyorlar baska bir doktora git

kızlar birşey soracaktım ben pıhtılaşma testi yaptırmıstım MTHFR C677T homozigot cıkmıstı şimdi baska testler yaptırmam lazımdı kadın dogumda nerde yaptırabilirim sorun cıkartmayacak bir doktor bulmam lazımda sizler nerde yaptırmıstınız

senın ıcın hayırlısı olsun inanıyorum sonu bebişli olck :)) Ben eve geceyım Hülyam başladı yine bulantılar mekanı kirletmeden kaçayım çol öptüm sizi ilk fırsatta tekrar gelcem :))

senın ıcın hayırlısı olsun inanıyorum sonu bebişli olck :)) Ben eve geceyım Hülyam başladı yine bulantılar mekanı kirletmeden kaçayım çol öptüm sizi ilk fırsatta tekrar gelcem :))

Amin inşaallah kuzum
Hadi koş Biz de seni öpüyoruz

kızlar nasılsınız?
nurmeden aysundan haber var mı inş herşey yolunda gitmiştir
tedavide olan arkadaslar nasılsınız moraller cok guzel degil mi inş herşey cok guzel olacak birgun daha yaklastınız bebişlere

Rica ederim
Ya inş. bir şey olmamıştır :26: 1 ay oldu gelmedi

inşallah bir sıkıntısı yoktur
ben şöyle düşünüyorum ikiz hamilelik olduğu için aynı hil-bur gibi erken çıkmıştır doğum iznine oda öğretmen ya
büyük ihtimallede biraz sıkıntılı olduğu için hamileliği annesinde kalıyordur
ilk zamanlarda hep annesinde kaldığını söylemişti bana ve o yüzdende nete giremiyordu
aklıma bu geliyor benim inşallah da öyledir:26:

Canım ben Zeynep Kamil'de yaptırmıştım ama burada arkadaşlar sorun yaşadı. Yanlış hatırlamıyorsam happy Okmeydanı'nda yaptırmıştı. Doktor ismi vermişti. Gelince yazar.

Canım ben Zeynep Kamil'de yaptırmıştım ama burada arkadaşlar sorun yaşadı. Yanlış hatırlamıyorsam happy Okmeydanı'nda yaptırmıştı. Doktor ismi vermişti. Gelince yazar.

teşekkur ederim canım bende okmeydanı ssk hatırlıyorum ama kim yaptırdı ve hangi doktorda onu hatırlayamadım

ohh iyisin çok şükür..iki kese görünmüş galiba:) hadi hayırlısı....bulantılar geçicek sabır:) dikat et kendine...

bende avcılara tasınacagım..canıkom sen nerdesın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…