- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
yeni gelim biraz muhabbet edeyıom sızınle çatlıycam meraktann mikro ne yaptı nasıl ne zmn baslıycak tedavıye
gözlerimiz yollarda kaldı mide bulantıların geçmiştir umarım..
Mikro başladı canım :) Bugün 5.günü. Hamileler listemize o da eklenecek inş.
Happy de yarın başlıyor
senınde az kaldı Nur hanıma yetişebilecekmisin acaba 6 aylıkmıs bebısı :)
kızlar lh değerim 10-12 civarı çok mu yüksek yeni bi doktora gttm bu değerle snn çocuğun olmaz dedi.....
Yok canım yetişemeyeceğim ne yazık kiOnunla başlama ihtimalim var ama uzun protokol olacağı için yarısını başka doktorla sürdürmek durumunda kalabilirim. Tabi bakalım kontrolde doktordan izin çıkacak mı. Martın ilk haftası düğüm çözülecek inş. :)
senın ıcın hayırlısı olsun inanıyorum sonu bebişli olck :)) Ben eve geceyım Hülyam başladı yine bulantılar mekanı kirletmeden kaçayımçol öptüm sizi ilk fırsatta tekrar gelcem :))
Rica ederim
Ya inş. bir şey olmamıştır :26: 1 ay oldu gelmedi
canım cok anlamıyorum ama sen her doktora bakma insanın moralini bozuyorlar baska bir doktora git
kızlar birşey soracaktım ben pıhtılaşma testi yaptırmıstım MTHFR C677T homozigot cıkmıstı şimdi baska testler yaptırmam lazımdı kadın dogumda nerde yaptırabilirim sorun cıkartmayacak bir doktor bulmam lazımda sizler nerde yaptırmıstınız
Canım ben Zeynep Kamil'de yaptırmıştım ama burada arkadaşlar sorun yaşadı. Yanlış hatırlamıyorsam happy Okmeydanı'nda yaptırmıştı. Doktor ismi vermişti. Gelince yazar.
Çabucak gelsin 16 şubat inş.
Yok canım sağol, ağrı olmadı bir kaç gündür. Bugün adet olmayı bekliyorum ama tık yok. Beklersin gelmez beklemezsin gelir deli olacağım. Her geciken gün kontrol günümü de geciktiriyor
Yakın mıyız acaba seninle :26: Mesaj kutuna bak
Yok canım, Semra Hanım görüşmelere girebiliyor canını sıkma :)
Böyle doktorları Allah bildiği gibi yapsınNe meraklılar insanın moralini bozmaya. Sana bir tavsiye sakın bu doktora gitme bir daha. Tövbe haşa çocuğunun olup olmayacağını Allah'tan başkası bilemez. Lütfen başka bir doktora git.
teşekkur ederim canım bende okmeydanı ssk hatırlıyorum ama kim yaptırdı ve hangi doktorda onu hatırlayamadım
geldim canım okmeydanı ssk da yaptırdım dr ismi simten genç olması lazım
bende avcılara tasınacagım..canıkom sen nerdesın..
geldim canım okmeydanı ssk da yaptırdım dr ismi simten genç olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?