- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
günaydın kızlar
işler çok yoğun giremiyorum.size güzel haberlerim var.oğluma yurt içinde 1 tane donör bulunmuş fakat ilk yüzeysel testlerde 4.4 uygunmuş.9.10 veya 10.10 olursa kemik iliği nakline kurul öyle karar veriyormuş.hem çok istiyorum tutmasını hemde çok korkuyorum ilik naklinden.rabbim hayırlısını versin.eğer tutarsa tüp bebek yapmaya gerek kalmayacak bizde hiç olmazsa o parayı oğlum için harcarız.rabbim oğluma sağlık versin.o bana yeter.sizlerede çokkk sağlıklı çocuklar versin.sizlerden dua bekliyorum ve sizleri dualarımda unutmuyorum inş.
ahhh o regl yokmu rahat bırak kendini incim stres yapma dahada gecikmesin
hayırlısıyla kontrol günüde gelicek canım güzel haberler vericeksin bizee
cananım hoşgeldin nasıl kaçırdım seni ya ay kıyamam sen ohalde bizim için internet cafeleremi gittin kuzum bizde seni çok özledik iyisin inşalalh bebişlerde iyimiş çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canımgüzel duaların için allah razı olsun canım hülyamm o meleğimiz bizim herşeye yetiyor bitane o hepimiz dört gözle hülyanın bize müjde vereceği o büyük günü bekliyoruz canım bu sene çok bereketli gecicek inşallah cananım çok güzel hbaerler alacağız
bned çok merak ediyorum inşallah iyidirler
inşallah herşey çok güzel başlayıp biticek incimmmmm
günaydın canımmmmmmTopiği ben kapattım ben mi açıyorum
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
günaydın tatlımgunaydın herkese
gunaydın incicim
günaydın kızlar
işler çok yoğun giremiyorum.size güzel haberlerim var.oğluma yurt içinde 1 tane donör bulunmuş fakat ilk yüzeysel testlerde 4.4 uygunmuş.9.10 veya 10.10 olursa kemik iliği nakline kurul öyle karar veriyormuş.hem çok istiyorum tutmasını hemde çok korkuyorum ilik naklinden.rabbim hayırlısını versin.eğer tutarsa tüp bebek yapmaya gerek kalmayacak bizde hiç olmazsa o parayı oğlum için harcarız.rabbim oğluma sağlık versin.o bana yeter.sizlerede çokkk sağlıklı çocuklar versin.sizlerden dua bekliyorum ve sizleri dualarımda unutmuyorum inş.
kızlar dün akşamadan beri kasıklarımda ara ara batmalar oluyor normalmidir sizce bunlar
birde faranjit olmuşum galiba boğazım sürakli gıcık yapıyor öksürüyorum
Batmalar normal canım hiç korkma.
Öksürük için de ılık süt iç çok iyi geliyor, balın bir zararı var mı hamilelikte bilmiyorum ama yoksa balla karıştırıp iç. Süt boğazı yumuşatıyor bal da öksürüğe çok iyi geliyor.
Kızlar hepinize günaydın.
İncim öyle tahmin ettiysen seni yanıltmadıgıma sevindim sende resmi buyütmeyi unutma.
Nurme,medical guzel haberlerini bekliyoruz.nurme resimde istiyorum sonra kaldırırsın sende.
Kezbanım ins.karşılaşırız yalnızım ben inş.sende öyleysen daha rahat muhabbet ederiz bugün happy de var:))
İncim öyle tahmin ettiysen seni yanıltmadıgıma sevindim sende resmi buyütmeyi unutma.
Nurme,medical guzel haberlerini bekliyoruz.nurme resimde istiyorum sonra kaldırırsın sende.
Kezbanım ins.karşılaşırız yalnızım ben inş.sende öyleysen daha rahat muhabbet ederiz bugün happy de var:))
günaydın mikrocum nasılsın
Gunaydın canım saol sen nasılsın hastane yollarındayım
Gunaydın canım saol sen nasılsın hastane yollarındayım
GünaydınÖzledim kuzum ya
Profil sayfamda o fotoğrafın büyük hali var canım, eşim yüklemişgti. Bir bak bakayım
Nurme'de ve Kezban'da foto yok
Bakalım yumoşlar ne alemde
bende iiyiyim mikrocum bakalım bebiş adaylarımız nasılmış
canım benim nerden çıkarıyorsun bunları sen güzel şeyşer düşün lütfen semra hn giriyor arada muayenelere şanşlısın bence
canım bence sen hemen yeni bir doktor bul allahın izniyle olmucak diye biş yok allah gönlüne göre versin
ahhh o regl yokmu rahat bırak kendini incim stres yapma dahada gecikmesin
hayırlısıyla kontrol günüde gelicek canım güzel haberler vericeksin bizee
cananım hoşgeldin nasıl kaçırdım seni ya ay kıyamam sen ohalde bizim için internet cafeleremi gittin kuzum bizde seni çok özledik iyisin inşalalh bebişlerde iyimiş çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canımgüzel duaların için allah razı olsun canım hülyamm o meleğimiz bizim herşeye yetiyor bitane o hepimiz dört gözle hülyanın bize müjde vereceği o büyük günü bekliyoruz canım bu sene çok bereketli gecicek inşallah cananım çok güzel hbaerler alacağız
bned çok merak ediyorum inşallah iyidirler
inşallah herşey çok güzel başlayıp biticek incimmmmm
canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla bölünüp sımsıkı tutunsunlar sana canım
nurmecim hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla bölünüp sımsıkı tutunsunlar inşallahhh zor olmuş biraz galiba inşallah sonu güzel olucak
hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklasın inşallah ablan korkma alalhın izniyle bişi olmaz
canım kişiden kişiye değişiyor sen takılma bunlara rahat ol kezbanım
tesekkur ederım mıkrocum saat 11den sonra arayacagım ınsallah
yavrucaklarım var olmaya basladılarmı ki :18:
tesekkur ederım mıkrocum saat 11den sonra arayacagım ınsallah
yavrucaklarım var olmaya basladılarmı ki :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?