Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım çok sevindim İnş. uygunluk oranı istenilen rakama ulaşır ve yavrun sağlığına kavuşur Dualarımdasın...

Topiği ben kapattım ben mi açıyorum
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
günaydın canımmmmmm
gunaydın herkese
gunaydın incicim
günaydın tatlım

günaydın nisancım negüzel bir haber bu çok sevindim inşallah herşey yolunda gider kuzucuğun sağlığına kavuşur herzaman dualardasın canım rabbim kabul etsin

kızlar dün akşamadan beri kasıklarımda ara ara batmalar oluyor normalmidir sizce bunlar
birde faranjit olmuşum galiba boğazım sürakli gıcık yapıyor öksürüyorum

kızlar dün akşamadan beri kasıklarımda ara ara batmalar oluyor normalmidir sizce bunlar
birde faranjit olmuşum galiba boğazım sürakli gıcık yapıyor öksürüyorum

Batmalar normal canım hiç korkma.
Öksürük için de ılık süt iç çok iyi geliyor, balın bir zararı var mı hamilelikte bilmiyorum ama yoksa balla karıştırıp iç. Süt boğazı yumuşatıyor bal da öksürüğe çok iyi geliyor.

Kızlar hepinize günaydın.
İncim öyle tahmin ettiysen seni yanıltmadıgıma sevindim sende resmi buyütmeyi unutma.
Nurme,medical guzel haberlerini bekliyoruz.nurme resimde istiyorum sonra kaldırırsın sende.
Kezbanım ins.karşılaşırız yalnızım ben inş.sende öyleysen daha rahat muhabbet ederiz bugün happy de var:))

sağol incim dün akşamadan beri huzursuzdum içim rahat etti canım
sürekli ılıksu ıhlamur içiyorum bu akşam sütü deneyim boğazım iyice kötü olmadan

günaydın mikrocum nasılsın

Günaydın Özledim kuzum ya
Profil sayfamda o fotoğrafın büyük hali var canım, eşim yüklemişti. Bir bak bakayım
Nurme'de ve Kezban'da foto yok

Günaydın Özledim kuzum ya
Profil sayfamda o fotoğrafın büyük hali var canım, eşim yüklemişgti. Bir bak bakayım
Nurme'de ve Kezban'da foto yok

Günaydın cancağızım insan ailesini özlemezmi artık bir aileyiz burda özlüyoruz giremedikmi kezbanla tanıstim ben nurmeyı merak ediyorum bende döndügümde bakarım profile o zaman

herkese gunaydın canlar...
sabah sabah haber izleyeyim dedim, bizim bu millet bi acaip. sırf guzel yada yakışıklı diye film artistlerinin arkasından ağlayıp duruyorlar. ya adamlar uyuşturucu kullanıyor bu da polis tarafından kanıtlanıyor ama küçücük kızlar çağatay bilmem ne diye ağlayıp, desteğimiz dualarımız senınle deyip duruyorlar. nasıl bi gençliğimiz var ya rabbim!!

nurme ve medkalsecreter hayırlı olsun canlarım bundan sonrası artık allaha tevekkül edip beklemek inşallah 5.güne ordan anne rahmine ordan kucağınıza gelir minik kuzularınız

aysuncum tedavi şekliniz belli olmuş inşallah ameliyattan sonra kendiliğinden gelsin bebişin inşallah

mikrocum ve diğer tedavideki arkadaşlar allah sabırlar versin yardımcınız olsun güzel haberler verin bizlere umudumuz olun

hmmm bebedls hayırlı olsun laptopun canım güle güle kullan

incim sen nasılsın hilbur umutege sevdalinka güzel annecikler inşallah sizlerde iyisinizdir

unuttuğum hatırlamadığım diğer arkadaşlar çok çok özür dilerim sizden ama kimin ismi geçse hemen dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…