Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

çok üzüldüm ya

günaydınn kızlar bugün çok soğuk işe gelene kadar dondum vallahi((
bızzzzzzzzzz gibi hava bızzzzzz. bugun de alışverişe çıkıcam, nasıl çıkıcam diye düşünüyorum bende..

kızlar lh değerim 10-12 civarı çok mu yüksek yeni bi doktora gttm bu değerle snn çocuğun olmaz dedi.....
canım bu değerlerden bende anlamıyorum ama, doktoruna diyeceğim tek şey "halt etmiş o"!! nasıl kızıyorum böyle doktorlara. yıllarca örneklerini görmuyor muyuz olmaz denenın Rabbim ol deyince oluverdiğini. sen takma kafana. arkadaşların da dediği gibi bi daha ona gitme.

canım hoşgeldin. inciden aldık haberlerini. iki kese görunmuş. maşşalah. rabbim devamını da nasip etsın inş. miğde bulantılarında inş hemen geçer.

hayırlı olsun canım. inş en kalitelisinden olur yumurtaların hepsi

hayırlısı olsun aysun hakkında. inş herşey yolunda gider.

senın bunye hassas o zaman tatlım yaa. inş kaliteli kaliteli yumurtaların olur.

ilahi hilburcum. çok güldüm yaaa

Kızlar Memorial'ın tüp bebek sayfasında embriyonun oluşumundan 5.güne kadar nasıl gittiğin gösteren bir video ve embriyoların dondurulma işleminin videosunu izledim. İnanılmaz bir şey gerçekten...

maşşalah yaaa yazdığın tüp bebek hikayesını okurken, adamın, "nerden bilsin ben bu kelimeyi yıllardır duymayı bekliyorum" dediği yeri okuyunca ağlayasım geldi yaaa..

canım benim çok sevindim yaaa. hadi hayırlısı. inş uygun ilik olur. rabbim güsel haberler almayı nasip etsın inş..

selam kızlar bişey soracaktım. ben doğum için medipol mega hastanesını düşünüyorum. şimdi sitesine girip doktorlara baktım. orada hande akbaş güleç adında bir doktor. var. 2008-210 arası memorial tüp bebek bölümünde çalışmış. acaba biriniz benım için nur hanıma kendisini tanıyıp tanımadığını nasıl biri olduğunu sorabilir mi? bu isteğim saçma mı oldu acaba? memorialdeyken de benı funda hanıma nur hanım yönlendirmişti. ii anlaşmıştık biz funda hanımla. o bakımdan nur hanımın bi tavsiyesini alayım dedim..

Sevdacım maille sorabilirsin.
Tuğçe o hastanede doğum yapmıştı, bilir belki.

beni hatirlamaniz mümkün degil fakat mikro hatirlayabilir.bende 4 cüyü düsünen biri olarak tabiki memorialde.aradim hast ve gül konuralp denen bir bayan ile görüstüm bana tahlil sonuclarimi göndermem gerektigini söyledi fakat biraz soguk bir bayandi.doktorlarin incelemesi gerektigini.ona göre bana yol cizeceklerini belirtti.ayrica amh sonucumuda aldim.0.4.kötü bir sonuc.3 ay önce acik yapilan miyom ameliyatimdan sonra olsa gerek bu sonuc.simdi size sormak istedigim yumurtalik rezervi icin 1 aya kadar neler yapabilirim.hangi ilaci kullanabilirim

Topiği ben kapattım ben mi açıyorum
Herkese günaydın hayırlı sabahlar

günaydın incim günaydın herkese biraz tünaydın oldu ama olsun :)

canım cok sevindim ins 10.10 uyarda yavrucagın saglıgına kavusur hayırlısı ile dualarımız seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun

canım ben seni hatırladım yani ismini arada goruyordum canım genelde yumurta rezervi artmaz der doktorlar ama aynı sorun bendede var ben de bitkisel kullanıyorum suan 10 gun sogan kuru uyguladıktan sonra gunde 2 kere ac karnına 1 yemek kasıgı keci boynuzu pekmezi ile 1 cay kasıgı polen karıstırıp yiyorum bu amh yukseltmek icin iyiymiş Rabbim yardımcın olsun

nurme ,medicalsecreter yumurtalardan haber var mı inş hepsi cok iyidir ve dollenmişlerdir

mikro kezban ve adını hatırlayamadıgım tedaviye baslayan arkadaslar nasılsınız inş hersey yolundadır

bugün nur hanımla semra hanım baktılar.7mm beş tane yumurta var.ama çok fazla da küçük var.nur hanım ohss olabilirsin eğerki olursan emriuoları dondururuz bir sonraki ay tedaviye başlarsın dediler.

bugün nur hanımla semra hanım baktılar.7mm beş tane yumurta var.ama çok fazla da küçük var.nur hanım ohss olabilirsin eğerki olursan emriuoları dondururuz bir sonraki ay tedaviye başlarsın dediler.

olsun kezzbann yeterki embriyo çıksın transfer için 1 ay bekleriz ne olcak...üzülme sen.

kezban benimde 16 tane toplanmasına rağmen arkadan gelen çok sayıda küçük yumurtalar vardı ve banada ohss olabilirsin demişlerdi sürekli kontrol altına aldılar çok şişmiştim ve aşırı ağrı yapıyordu transfer günü bile mustafa beye tek sorduğum soru bu şişliklerim ve acılarım ne zaman gecicek olmuştu belki ilk denemem diye belki yaşımdan dolayı hemen transfer edildi ama bazen düşünüyorum keşke rahim rahatlayıp o kadar yumurtanın olmadığı daha boş bir rahme transfer yapılsaydı belki gelişebilirdi tabi herşey allahtan ama sakın dondurulursa üzülme semra hanımda el attıysa bence gönlünün rahat tut allah tevekkül et

inş.canım güzel haberler vermeyi o kadarrr çok isterim ki allah razı olsun sizlerdennn dualarınızla hep yanımızdasınız

herkese ayrı ayrı çokk teşekür ederim işte oldugum için tek tek yazamadım kusura bakmayın....

canım ne önemi var yeterki yavrun sağlığına kavuşsun hatta bizimkilerden sonra sanada 41 yasin falan yapalım

hatırladım canım benim ama sen kendini unutturuyosun zorla hiç uğramıyorsun buralara inanki burası çok farklı kafandaki bütün sorulara yanıt bulacaksın burda incinin doktor diplomasıda olsa tamam :)))))canım arkadaşım herkese yardımcı olmaya çalışıyor sende daha sık gel ltfn.çörek otu ,bal ,tarçını kullandınmı sen

mikro kezban ve adını hatırlayamadıgım tedaviye baslayan arkadaslar nasılsınız inş hersey yolundadır

saol canım benim şimdilik herşey yolunda inş..sonuna kadar böyle devam eder

canım hiç canını sıkma seninkiler yavaş gelicek demekki ohss de olsan atlatırsın bişekilde .dondurmak daha mantıklı rahim dinlenmiş olucak tutunması belkide daha kolay olucak bak bir sürü donmuşla hamile kalan annemiz var sen kendini üzme yeter .bu arada sen erken gittin heralde göremedim

gingdao 5 taneden 2 tanesi döllenmiş diğer iki tanesi takıp edılıyor kalan bıtane kesın dollenmedı dediler

nedense moralım düştü benım
ınsallah olanların hayrını görürüm

canım arkadaşım neden moralini hemen düşürüyorsun bak ikisi güzel döllenmiş diğer ikiside geliyomuş bizim için önemli olan 1 tane sağlıklı embryo bak beni düşün her tedavide 13-18 embryo elde edildiği oluyodu ama sonuç negatif.fazlası lazım değil bize 1 tane sağlıklı sonuna kadar bizimle olucak embryo lazım.sen şimdiden moralin düşük kabul edersen o yavrucaklar kime tutunacak bakıyım lütfen onları böyle karşılama :)))

kızlarrrrrrrrrrr

bugünde hastanede happy ile tanıştım çok mutlu oldum samimi bir arkadaş niş.bir gün hep beraber biraraya geliriz bu dostluk başka bişey .........

kızlarrrrr

bugünde hastanede happy ile karşılaştık tanıştık çok mutlu oldum hiç yabancılık çekmiyor insan sanki daha önce tanıyormuş gibiydik.ben çıkarken happy muayneye girmişti semra hanımı bekliyorlardı yanına girdim vedalaştık inş.tedaviye başlamaya karar vermişsindir arkadaşımmm:))))

kızlarrrrrrrrrrr

bugünde hastanede happy ile tanıştım çok mutlu oldum samimi bir arkadaş niş.bir gün hep beraber biraraya geliriz bu dostluk başka bişey .........

kızlar mikro çok cana yakın tam tahmin ettiğim gibi çok memnun oldum bende canım. ben eminim herkes burdaki gibi candan yani,ben biraz gergindim bugün kafamad bir sürü soru işareti dosyamıda kaybetmişlerid 1 saatten sonra buldular.neyseki muayene oldum semra hanımla betül hanım girdi nur hanıma muayene olamadım.başlıyoruz bugün ilk iğneye kızlar nolur dua edin banada bu son olsun çok yıprandık eşimle beni en iyi siz anlarsınız..

hadi hayırlı olsun canım semra hanım ne dedi nasıl bir tedavi izleyecekler sende .birde canım bence bundan sonrakilerde isteyebilirsin nur hanım hastanede olduğu müddetçe .bende ilk başta şaşırdım iki bayan vardı beni niye başka doktora verdiler diye kendi kendime söyleniyordum ki sorayım dedim meğerse onlar kursiyer doktormuş sonra nur hanım geldi .canım doktorum yine çoookk güler yüzlü ve pozitifti.senin gebe kalmanı ve sağlıklı bir gebelik geçirmeni inan çok istiyorum dedi bana. seviyorum doktorcuğumu.bence sende onu iste:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…