çok üzüldüm yacanım herşeyin hayırlısı ama bence ilk iğneni vurulmaya başladığın andan ititbaren zaten artık tamamen o moda giriyorsun odak noktan değişiyor yani ne kadar pimpiriklenip sıkıntı yaparsak o kadar tersliklerle karşılaşılaşılabiliyor.o yüzden rahat ol .bir arkadaşım transfer oldu hani derlerya hep moralin çok yüksek olucak transferin 3.günü eşini trafik kazasında kaybetti herkes bu çocuk tutmaz dedi ama nasip işte çocuk şuan dünyada.
rabbim yeterki ol desin canım bence ki nacizane fikrim nekadar uzatılırsa stres o kadar çoğalıyo((en doğru kararı yinede kendin vereceksin tabii ki
bızzzzzzzzzz gibi hava bızzzzzz. bugun de alışverişe çıkıcam, nasıl çıkıcam diye düşünüyorum bende..günaydınn kızlar bugün çok soğuk işe gelene kadar dondum vallahi((
canım bu değerlerden bende anlamıyorum ama, doktoruna diyeceğim tek şey "halt etmiş o"!! nasıl kızıyorum böyle doktorlara. yıllarca örneklerini görmuyor muyuz olmaz denenın Rabbim ol deyince oluverdiğini. sen takma kafana. arkadaşların da dediği gibi bi daha ona gitme.kızlar lh değerim 10-12 civarı çok mu yüksek yeni bi doktora gttm bu değerle snn çocuğun olmaz dedi.....
canım hoşgeldin. inciden aldık haberlerini. iki kese görunmuş. maşşalah. rabbim devamını da nasip etsın inş. miğde bulantılarında inş hemen geçer.can arkadaşlarım nasılsınız sizi ihmal ettim annemdeyim net yok maalesef internet cafeye geldim sizin içinSizi öyle bir özledim ki anlatamam ya nasıl alışmışım size bebişlerle hep size dua ediyoruz. Şuan iyiyiz inş daha da iyi olcaz kontrole ne zaman gıdeceğimizi sormadık ama sanırım onlar arıyor :) Beyazım canım haberini aldım Sağolsun Hülyam verdi güzel haberi nasıls ewındım anlatamam inş sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yardımcın olsun İnş Hülyam kendi haberini de verecek bana Tedavide olan arkadaslarım nasıl gidiyor geçmişe çok göz atamadım Tedaviye başlayacak olan arkadaslar varsa eğer hayırlı olsun sonu bebişli olsun
hayırlı olsun canım. inş en kalitelisinden olur yumurtaların hepsiarkadaslar selam
nurme gelmemıs galıba
bende nur hanımın 8:00 randevusuydum bugun yumurta toplandı
5 adet toplandı bu ısındı ıyı bseymı muayenede 10 tane felan vardı oncekkı gun
bişe anlamadım ben
nurme ne yaptı acaba
hayırlısı olsun aysun hakkında. inş herşey yolunda gider.kızlar aysundan haber aldım ben juliatta arkadaşımla görüşmüşler
nur hn laporaskopi demiş aysuna:26::26:
tüplerde sorun görmüş
nisanda nur hn merkezden ayrılmadan gel yapalım demiş laparoskobiyi döndüğüm zamanda tüp yaparız demiş
hakkında hayırlsı olsun inşallah
allah tez zamanda hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn
senın bunye hassas o zaman tatlım yaa. inş kaliteli kaliteli yumurtaların olur.iyi akşamlar canlarım hepineze nekadar teşekkür etsem az olur rabbim sizide hiç darda koymasın
inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bilhassa dualarınızla benimle olduğunuz için allah hepinizden
razı olsun bana gelince toplama çok ağrılıydı henüz kendime geldim hastaneyi inlettim resmen ama bebeğim
için artık herşeye katlancam yeterki gelsin bu arada 12 tane toplandı nasıl kızlar iymi sayı yarın arıycam
döllenme nasıl gidiyor diye
ilahi hilburcum. çok güldüm yaaakorkunun ecele faydası varmı canım benim..1 ay sonra olsa stresin azalacakmı sanki...ben de tam tersi ben büyütüyorum içimde daha çok...sonuç odaklıyım heralde biraz..ayrıca 18.denemem olsa ne olacak ki vazmı geçicem sanki...size bişey diyeyimmi çok yakında sizede nasip olucak nazar etmeyeceğinizi bildiğim için yazıyorum kendinizi daha cesaretli hissedin diye.ben daha doğurmadım ,yüzlerini kokularını görmedim duymadım ama içimde hissettiğim 1 tek tekme için bile 18-28-38 param olduğunca denerim...allah büyük...son transfere girerken embriyolarım 2.kalite olduğu için mustafa bey biraz negatif gibi konuştu ,çok gençsin olur yine falan dedi.eşimle ben dedikki heralde olmıycak.ama hiç üzülmedim transefer girerken eşime dedimki 28 yaşındayım 45te menapoza girsem daha 17 yıl var her yıl 2 kere denesem 38 kerede tutar heralde:) şok oldu adam ...yeter ki maddi zorluk vermesin allah....